// Lækre hverdags-kjoler til under 300,- + link til min nytårs-kjole

// Mine tanker om, og ønsker til fødslen osv.♡

 

I disse dage er der mange tanker i mit lille hovede. Jeg er 37+3. Jeg ved at fødslen af vores datter er lige om hjørnet, egentlig kan hun komme hvert øjeblik, man siger at efter 37+0 er baby faktisk “færdigbagt” og klar til at se verden – jeg har det dog sådan at jeg allerhelst vil have hun bliver der til termin – det har jeg en idé om er sundest for hende. Jeg er jo også så heldig at have en graviditet der er utrolig nem, jeg har ikke de vilde gener, altså selvfølgelig har jeg en dunk, men den dunk er jeg faktisk gået hen og blevet lidt vild med. Jeg synes en gravid mave er noget så smuk, og efter jeg er blevet høj-gravid har jeg taget på, jeg har fået dårlig hud i tide og utide (især på hagen, what is up with that?), tydelige blodårer på hele brystkassen, vand i hænder og fødder, min næse er vokset lidt (say what, hvorfor har ingen fortalt mig dét kunne ske? Der går lidt nisse i den) osv – og jeg har aldrig følt mig smukkere end jeg gør lige nu! Jeg er en af dem der elsker at være gravid, måske pga. det hele kører på skinner, uden de vilde skavanker.

 

Men når det så er sagt… Så glæder jeg mig selvfølgelig fuldstændig vanvittigt meget til at møde vores datter! Det bliver uden tvivl det største der nogensinde sker i vores liv – at blive forældre! Jeg bliver nogens mor. Jeg bliver fandme nogens mor snart. Jeg bliver nogens mor – FOR EVIGT! ♡  Det er fuldstændig surrealistisk og alligevel så meget lige til højrebenet at jeg har svært ved at beskrive det.

I de her dage og de næste (måske?) par uger går der naturligvis rigtig mange tanker igennem mit hovede. Jo tættere vi kommer på fødslen dag for dag, jo mere spændt bliver jeg – og jeg har selvfølgelig gjort mig masser tanker omkring fødslen – selvom jeg dog aldrig tror man KAN være 100% forberedt på smerterne, tankerne, og hele oplevelsen. Jeg er en optimist af person, jeg ser lyst på det meste i livet, og jeg skal da være ærlig og sige at jeg GLÆDER mig! Jeg glæder mig både til veerne, til turen til hospitalet, til at ankomme derude, til at have Cengiz’ støtte og opbakning i det der skal ske, og aller-allermest – til at få vores lille vidunder i armene og op på brystet! Når jeg nu får veer, så er jeg overbevist om at jeg nok skal fortryde disse ord – og forbande de smerter LANGT væk – i know! 🙂 Men indtil da vil jeg have lov at glæde mig, også selvom folk forsøger at fortælle mig diverse skræmme-historier – de rører mig ikke. Ikke det mindste. Jeg glæder mig noget så forfærdeligt til det hele. Jeg bliver klogere, jeg ved det.

Lillepigen har lagt sig med hovedet ned af – så chancen for at jeg kan føde normalt er næsten sikker, eftersom det er sjældent de vender sig så sent, har jeg ladet mig fortælle. Det er jeg ovenud lykkelig for, for der er ikke noget jeg ønsker mig mere end en naturlig fødsel. Hele min ungdom har jeg sagt at den dag jeg skulle føde mit første barn, ville jeg gøre alt der stod i min magt for at få et kejser-snit – og det er bare slet ikke tilfældet nu. Jeg vil tværtimod gøre alt der står i min magt for at føde naturligt. Jeg vil føle “UR-KVINDE” følelsen, jeg vil presse, græde, og føde mit barn, som naturen har skabt os til. Kan det ikke lade sig gøre af en eller anden årsag, feks. som min da min mor fødte mig med kejsersnit, så er det jo bare sådan – og så er jeg ikke i tvivl om at det vil være en super fed oplevelse alligevel – det er bare ikke mit drømme-scenarie. Det er bare ikke sådan jeg forestiller mig det ske. Jeg vil så vidt muligt ikke have smertestillende under fødslen – men jeg ved godt at det sagtens kan være jeg ombestemmer mig undervejs – i know.

Og så et spørgsmål rigtig mange har stillet mig: Skal der kamera-hold med til fødslen? Og der kan jeg kort sige: Nej, det skal der ikke. Vi har besluttet at denne her oplevelse vil vi have for os selv, det bliver den hårdeste (og smukkeste) oplevelse i hele vores liv, og her vil vi have lov at være bare os. Vi har den sødeste produktion i hele verden, så jeg er slet ikke i tvivl om at de aldrig ville gå over min grænse, og at de ville respektere hvis jeg sagde fra undervejs, det ved jeg. Men vi tager denne her i privaten. Jeg laver nok en fødsels-beretning (tror jeg det hedder?) her på bloggen efter, men selve fødslen bliver altså uden kameramand, microports og tilrettelægger.

 

Og hold nu k…. hvor jeg bare glæder mig til at møde den prinsesse vi har skabt! Og hvor føler jeg mig heldig over at skulle have Cengiz’ ved min side igennem det hele – og forhåbentligt igennem hele livet♡

 

 

mave

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

78 kommentarer

 • Cecilie Frees

  Du er så sej viser stor respekt for dig😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Hej geggo det er het vildt at skrive til dig men ja jeg synes indlægget var rigtigt godt et kæmpe kram herfra❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Jeg bliver lidt træt i hovedet, af alt det med at føde “normalt”. For mig, er at føde normalt, når baby kommer sund og rask ud, og når alle kan gå derfra med hovederne højt og stolte. Hvordan det så sker, kan i bund og grund være ligegyldig. Gør jer selv en tjeneste, og tænk på barnet i tiden op til og ikke jeres forventninger til fødslen. Og smertelindring er ingen skam, da det er med til at alle får den gode oplevelse som man ønsker og føler at man ikke modstår kontrollen over ens krop. Vi behøver ikke være urkvinder. Hilsen en jordmoder ( som alt for ofte har grædende og skuffede mødre siddende, da deres forventinger ikke stemte overens med situationen )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Forstår godt du/i vil havde denne oplevelse for jer selv, det er også bare det største i verden. Jeg fødte min søn Villads-Emil for snart 1 år siden ( føler det var igår) det var også bare mig og min kæreste Nicholai som var under fødslen, og hvis jeg skulle gøre en ting om ville jeg ønske jeg havde haft en mere med en til at filme og tage billeder, for gud hvor ville jeg ønske jeg havde min fødslen på film så jeg kunne “opleve” det igen, en kvinder under en fødsel en sjælden sig selv og hvor Ville jeg ønske jeg kunne se min søn komme til verden igen og måske lidt ude fra. Jeg ved ikke om jeg måske alligevel syntes det var ubehaligt at se, men så ville jeg jo altid kunne slette det, bare en tanke hvis du ikke selv har tænkt over det, det havde jeg nemlig ikke :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • angemina

  er stor fan af dig og jeg ved du godt kan klare den du er nemlige den sejste på jirden og ved at det kan du godt pøj pøj med det ved allered at jers pige er smuk lihe som jer jo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Hull

  Jeg havde modsat mange andre virkelig glædet mig til min fødsel for 6 måneder siden. Efter 60 timer hvor jeg kæmpede med veer og 24 timer med jordemødrenes pres om at give op, og få foretaget det kejsersnit. Måtte jeg slippe drømmen om en normal fødsel, håber virkelig ikke for dig/andre at det sker. For det var ikke en fantastisk fødsel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg var så bange pga alle skrækhistorierne. Jeg fødte mit første barn for 4 måneder siden og det var den fedeste oplevelse! Glæder mig så meget til at skulle føde igen! Ingen smertestillende overhovedet, og det tog en time fra jeg ankom på fødestuen til han var ude. Ja gu gør det ondt, men så er det ikke værre – og det er jo det hele værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Pøj pøj smukke kommende mor. Ligesom de fleste kvinder klare du selvfølgelig også graviditeten til ug

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noi

  Du skal glæde dig!!
  Har selv haft 3 helt fantastiske graviterer og fødselser.
  Ingen smertestillende, men ja man kan fortryde undervejs den ene gang jeg gjorde var det bare forsent og 20 min efter sad jeg med barn nr. 3 i mine arme❤️
  Held og lykke til jer begge og må i få en fantastisk oplevelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Geggo
  Held og lykke med fødslen.. Hvis du får tid og lyst, så prøv at læse bogen “Smertefri Fødsel” af Anja Bay. Den har jeg brugt som inspiration og værktøj og har nu 2 fantastiske fødsler bag mig. Vil sige næsten smertefrie.. Men fødsler hvor jeg havde kontrol og redskaber til at arbejde aktivt og bevidst (uden den mindste panik)..
  Det var SÅ fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Super mange gange held og lykke med fødselsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fed holdning, fødte selv naturligt, en anbefaling kan være at du beder jordmoder tage billeder undervejs, det er virkelig spicelt, havde mand og mor med, og mor tog billeder af det hele, og det er så fantastisk at kigge tilbage på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal nok behandle dig pænt, når du ankommer til fødegangen 🙂 Din med-blogger (der så sjovt nok er jordemoder) hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Geggo
  Imens I venter på jeres lille prinsesse, kan I tjekke denne hjemmeside, der sælger de sødeste og blødeste små huer til babyer:
  https://happyhat.dk
  Huerne er simpelthen for kære, og de er eminente til at holde de små sarte hoveder varme i vinterkulden.
  Bare et lille tip fra en af dine blogfølgere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fødte mit første barn for 9 måneder siden. Min graviditet var hård, men min indstilling til fødslen, var positiv som din. Og ved du hvad? Det var fantastisk og en ubeskrivelig fed følelse! Jeg fik akupunktur som eneste smertelindring og selvom det gjorde ondt, var det for vildt! Rigtig mange gange held og lykke – håber du får en god fødsel og en fed oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Larsen

  Må man se et billede af jeres børneværelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Du har virkelig også den smukkeste gravide mave og så stråler du bare af lykke! Glæder mig så meget til at se jeres lille pige, er sikker på hun er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Stephanie,

  Nu har jeg fulgt med et stykke tid – faktisk siden jeg læste, at du havde haft en spontan abort forholdsvist sent, for jeg havde selv oplevet det samme kort forinden. Heldigvis blev jeg, ligesom du, relativt hurtigt gravid igen og fødte i slutningen af oktober en fantastisk lille dreng 🙂

  Jeg vil anbefale dig at læse bloggeren Meyermors indlæg med positive fødselshistorier. Min egen er derinde. Jeg havde det som dig mht. fødslen, men det er som om folk synes det er forkert at glæde sig, ikke at være bange og (som udgangspunkt) ikke at ville have smertestillende. Jeg var ikke bange, jeg fik ikke smertestillende. Jeg græd ikke og jeg var ikke hysterisk. Jeg oplevede at veerne var til at arbejde med, og en positiv indgangsvinkel tror jeg virkelig har gjort en forskel for mig. Jeg tror du kommer langt med den tankegang, du beskriver, at du har. Jeg håber du får en ligeså fantastisk fødsel som jeg havde. Det er helt vildt at opleve, hvad kroppen kan, og endnu vildere når det hele er overstået, hvor alt pludselig er roligt og smerterne er væk, og der ligger en lille varm klump på ens mave. Intet slår det. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej geggo, jeg elsker dig virkelig, jeg er 16 år og har fuldt med i “familien fra Bryggen” i nogle år nu, og jeg elsker jer simpelthen, jeg er så glad på dine vegne over at dig og Cengiz skal være forældre til en lille prinsesse, så mange gange held og lykke til jer❤️ Elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hundahl

  Hej Stephanie. Det er rigtig dejligt at følge dig gennem din graviditet. Jeg er selv 31+2 uger henne med vores prinsesse og kan se, at vi gør os de samme tanker omkring en naturlig fødsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Det er bare så mange gode tanker du har gjort dig og synes du skal holde fast i dem så vidt det er muligt. Selvfølgelig får man skræmme historier og ja, jeg har også fået dem. Mine graviditeter har været lidt hårde med blandt andet sygemelding grundet bækkenløsning, men mine fødsler har været super gode. Begge gange er mit vand gået og ved barn 1 gik der 26 timer fra vandafgang til han var ude og ved barn 2 gik der 3 timer fra vandafgang til hun var ude. Ved begge fødsler fik jeg ingen smertestillende og nuvel; jeg kunne også bande mine veer væk, men jeg har ikke fortrudt min beslutning om ikke at få smertestillende. Jeg håber selv på at min nummer 3 fødsel vil gå lige så godt som de to forrige.

  Du skal i hvert fald have held Og lykke med fødslen og glæder mig til at læse om din fødselsberetning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  På forhånd tillykke med jeres kommende datter.
  Kan godt forstå du glæder dig. Det er noget af det mest smukke, fantastisk men også meget smertefulde øjeblik. Men tro mig så snart du har din datter på dit bryst så glemmer du alt om smerter og ubehag og ville uden tvivl gå igennem det igen for at få Din datter. Blev selv mor til min meste fantastiske pige i Juli og hun er lige præcis idag 6 måneder. Glæd dig og nyd hvert øjeblik for det går så stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Frandsen

  Uuuh jeg bliver så rørt af at læse det igennem.! Jeg blev mor i sommers og det er det mest fantastiske i hele verdenen <3 Og kan godt forstå at du glæder dig til fødslen – det er den vildeste oplevelse. Held og lykke til jer begge to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har født 3 piger og hver gang har jeg haft der som dig…jeg har glædet mig til det hele også selvom det gør ondt.. Det er den fedeste oplevelse og den vildeste smerte. Inden jeg fik min store pige besluttede jeg mig for at nyde hvert eneste minut der omhandlede hende og jeg nød virkelig også fødslen (hvor dumt det så end lyder) at mærke veerne, at mærke kroppen arbejde og til sidst at kunne arbejde med kroppen når der skulle presses… Glem alle skrækhistorier og gør det her til jeres eventyr.. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Vil bare sige, hatten af for dit ønske om at føde “normalt” dette var osse mit aller største ønske, som jeg ikke fik opfyldt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg ønsker jer al mulig held og lykke. Og glæder mig til at høre om hvordan det er gået. I har nok født når jeg kommer hjem fra ferie. Men så bliver det ekstra spændende. Knus til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idas mor

  Held og lykke med den kommende fødsel. Det er stort, følelsen som du selv beskriver, ved at se og mærke baby første gang, det er ubeskriveligt! Glæd dig;)
  PS. Hvad sker der for skægget? Er dine graviditetshormoner okay med det? Hæhæ!
  Kærlighed din vej<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise l

  De skræmme historier skal man stikke skrådt op. Det bliver den videste oplevelse for dig og du kommer garanteret til at føle dig som en gudinde bagefter, der kan klare hvad som helst. Jeg har næsten lige født og det er fantastisk. Ville gøre det igen i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Glæder mig til at følge dig og jeres lille pige ♡
  Jeg er selv mor, og jeg besluttet mig også for at smerte lindring er noget jeg ikk tager som det første (udover at jeg lå i badekar) og det endte også med at blive det eneste jeg fik imod smerterne, og for mig var det fantastisk, jo det gjorde ondt og alt det men det er intet I forhold til den fantastiske oplevelse at havde sit nyfødte barn i armene.
  Jeg havde selv en fantastisk graviditet uden vand i kroppen osv.
  Mange stortset alle spurgte til om jeg ikke var bange for at føde hvor jeg valgte at ja tage tingende som de kommer og ikke tænke videre og være bange for evt smerter. Smerterne har ihvertfald ikke skræmt mig fra at skulle havde nr 2 evt 3 😉
  Du får et kæmpe kram og vil ønske dig en god arbejdslyst når jeres prinsesse vil ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Elsker din kommentar om at være denne Ur-kvinde og føde din lille prinsesse så naturligt som muligt – havde det på samme måde og jeg havde en fantastisk fødsel uden brug af smertestillende pånær brug af lattergas og elskede min fødsel, min perfekte lille pige der kom til verden på terminsdag og min skønne mand der bare var så god hele vejen igennem. Sender gode tanker jeres vej og glæder mig til at se den lille pige når tid er. Rigtig god fødsel Ur-kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Geggo. Hvor er det lækkert at høre hvor meget du glæder dig til at føde din første barn. Det er den helt rigtige indstilling og gå ind til en fødsel med. Er sikker på du får en god oplevelse. Og hvis alt går som en normal fødsel har man overhovedet ikke brug for smertestillende. Fik lattergas til begge mine fødsler. Og det var altså meget rart. Men ved ikke om de bruger det længere da det er skadeligt for jordmødrene. Og vand kan lindre meget. Så det er også super lækkert. Jeg ville til enhver tid føde mine børn igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  God fødslen, selvfølgelig gør det ondt, men det er slet ikke så slemt. Fødte for lidt over tre måneder siden jeg havde den nemmeste graviditet man overhovedet Kan forestille sig, og jeg vil hellere føde 10 børn end være gravid igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Geggo. Årh, hvor jeg misunder dig, som det første. Min yngste er netop igår fyldt et år og shit, hvor tiden går!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hejsa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej og stort tillykke med din skønne gravide mave. Jeg vil også blot sige at selvfølgelig er en fødsel ikke en nem og let ting. Men husk vi er flere der har gjort det igen. Min den første fødsel var ikke god men jeg fik den skønneste prinsesse ud af det ( og hun bliver 16år d 28) Jeg var helt sikker på at jeg aldrig ville gøre det igen, men 5 år senere kom min skønne prins til verden . Syntes det så fantastisk at du tager det med oprejst pande og glæde og der er heldigvis ikke 2 fødsler der er ens. Glæder mig til at høre din beretning når det er overstået og i sidder med jeres lille vidunder i armene. For det er lige præcis det det er… Et vidunder der kommer til verden som bevis på den kærlighed 2 mennesker har for hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej geggo 🙂 jeg har selv lige født vores dejlige datter for 14 dage siden. Jeg havde det på samme måde den sidste tid. Glædede mig til at mærke de veer folk snakkede om osv.. Selvom det var hårdt var det det hele værd! Mit ønske var også at føde helt naturligt uden smertestillende eller noget og det lykkedes! Og efterfølgende er det en helt fantastisk følelse i kroppen at have gennemgået det! Jeg ønsker jer alt held og lykke med at bringe jeres lille pige til verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg kan kun sige at du skal glæde dig – selvom det som du selv er inde på, så er det virkelig fantastisk! Det er en så stærk oplevelse, og ligemeget hvordan fødslen bliver, så er det kun en lille del af hele den skønne rejse som kommer.
  Og to fødsler er aldrig ens – min den første for to år siden, gjorde så mega ondt,fik epi og alt hvad der kunne gives. Men ud kom hun da.
  I August var det lillebrors tur. En fantastisk hjemmefødsel, hvor jeg havde to veer som gjorde ondt og bum, så var han der.
  Glæd dig , glæd dig, glæd dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kære Geggo
  Hvis du får muligheden (og modet) til selv at tage imod din datter så gør det! Jeg hjalp selv min yngste datter på 8 måneder det sidste stykke og op på maven og det var det største EVER! God fødsel til dig, nyd den trods smerterne!
  Kh en mor til to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kære Geggo.
  Jeg er også “ung” mor til to vidundere på 2,5 og 1 år. Jeg kan virkelig godt forstå, at du glæder dig til fødslen og hele oplevelsen deromkring – og det skal du også! Der findes ikke noget mere fantastisk end at bringe ens barn til verden. Fødslen med min søn var skrækkelig på mange måder – ubeskrivelig hård og meget lang, 26 timer, og flere ting blev kompliceret undervejs. Og alligevel var jeg mere end klar til at gennemgå endnu en fødsel, da vores datter kom til verden 1,5 år efter. Og det var en drømmefødsel uden lige – 4,5 time fra første ve, ingen komplikationer, og med en jordemoder der følte sig til overs. Selvfølgelig skal man forberede sig på lidt af hvert, men mit bedste råd (som du sikkert har fået uendelig mange af) er, at være til stede i dig selv, lade kroppen gøre det hårde arbejde, og så stol trygt på de fuldstændig fantastiske jordemødre derude – min første fødsel kan jeg kune tænke positivt tilbage på, trods omstændighederne, fordi vores jordemødre (ja, den var så lang, at vi nåede 3 forskellige) var der 100% for os, og var vanvittigt professionelle. Og årsagen til “den overflødige jordemor” anden gang, var uden tvivl kurser “Smertefri fødsel”, som jeg mere end varmt kan anbefale dig! Og der er ikke for sent selvom der kun er små 3 uger til. Jeg nåede næsten ikke at øve, men alligevel gjorde der hele forskellen både i forhold til oplevelsen af smerter og tiden.
  Til sidst, rigtig meget HELD og LYKKE! Brug din kæreste, brug jordemødrene og så lad kroppen gøre det, som den skal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅDAN! Du skal nemlig glæde dig til det hele. Din tilgang til den kommende fødsel har stor betydning for fødslens forløb. Som jordemoder prøver jeg til fødselsforberedelse altid at få kvinden til at se positivt på den kommende fødsel og se på , at veerne er for en grund – de hjælper til at få barnet ud. Derudover er det fint, at man har gjort sig nogle tanker, men man skal ikke låse sig fast og forvente for meget. Lige som du gør. Du tænker, at du gerne vil føde og helst uden for smertelindring, men du er også realistisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det er godt du glæder dig til din fødsel, det gjorde jeg også ved begge mine 🙂
  Jeg fødte hurtigt, den 1. Tog 4 timer og nr. 2 tog 2 timer og 17 minutter. Det gjorde ondt ja, kan man jo ikke rigtig komme udenom, men så længe man ikke kæmper i mod smerten er det faktisk ikke så slemt 😉 men en ting at se frem til er presseveerene, for der kan man mærke der sker noget 😉
  Held og lykke med fødslen og håber det går som det skal
  Mvh
  Rebecca Dirach

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Geggo.

  Først og fremmest endnu en gang tillykke med graviditeten.
  Er sikker på at i bliver nogle mega awesome forældre!
  Min kæreste og jeg blev forældre til en dejlig lille pige d.28.7 og det har ændret vores liv fuldstændig, men kun til det bedre..
  Fødslen af vores prinsesse gik lige som jeg havde ønsket mig det..selvfølgelig gjorde det ondt og det var hårdt. Fødte uden smertestillende, vi var på hospitalet kl.9.00 og hun var født kl.20.10 (for en førstegangsfødende er det godt-sagde jordemoderen) jeg brugte ca.3 timer i badekar på fødestuen, fantastisk måde at slappe lidt af.. 🙂
  Det der var vigtigt for mig var at både min kæreste og også jordemoderen var informeret om mine ønsker omkring fødslen… Lavede et dokument med en kort hilsen til jordemoderen og et lille skema med de smertestillende jeg helt ville undgå og dem jeg var villig til at prøve, hvis jeg følte behov for det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg fødte min datter for 3 måneder siden – trust me, hvis du stoler på din krop kan klare det, så skal det hele nok gå! Smerterne er der, men det er på en eller anden måde nogle ‘dejlige’ smerter, fordi du pludselig får din datter i armene og i det sekund glemmer alt hvad der hedder smerter! Må sku indrømme jeg er lidt misundelig, det så hyggeligt med stemningen på hospitalet- bare hele oplevelsen!!! Det uden tvivl det største her i livet! 🙂 stort tillykke til jer- husk og nyd hvert sekund, de bliver så hurtigt store altså! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Eriksen

  Hej geggo. Allerførst stort tillykke til jer begge.
  Jeg blev mor for første gang for knap tre år siden til Katrine. Jeg var så uheldig at få det hele under min graviditet, men jeg glædede mig hel vildt til at hun kom ud til mig. Fra første presseve og til hun kom ud gik der 5 minutter. INTET i hele verden kan slå den følelse du har når du ser, hører, rører og dufter hende for første gang.
  Jeg vil ikke skrive at det er nemt at blive mor første gang, for det er det ikke. Alle nætterne uden søvn, lort op ad nakken og gylp på det fine sæt tøj glemmer man hurtigt når hun ubevidst smiler eller senere griner. Det er det hele værd.
  Jeg er sikker på at i bliver nogen fantastiske forældre. Og endnu engang stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Held og lykke 🙂 bare husk at træk dig ind i dig selv og koncentrere dig om at arbejde med veerne – alle andre har styr på alt andet 🙂 Træk vejret dybt gennem næsen og pust ud med munden – du finder selv ud af rytmen når veerne er der 🙂
  – og en varm våd klud mellem benene kan forebygge at du sprækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Stephanie. Stort tillykke! Jeg vil altså bare sige, uanset hvad andre måske siger, så er det det fedeste i hele verden at føde! Jeg blev mor til Nora for 16 måneder siden og fødslen sidder stadig dybt i mine tanker! Jo det gør ondt! Men at mærke hvad man som kvinde er i stand til, er det VILDESTE! Jeg fødte naturligt, uden smertestillende, selvom jeg vist nok spurgte efter det undervejs;) Men jeg var heldigvis for lang i fødslen til de ville give mig noget!
  Nå ville bare sige -ha en kanon fødsel! Det bliver den vildeste oplevelse i dit liv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Geggo
  Nu er jeg efter jeg efterhånden blevet en gammel kvinde på 61 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Geggo
  Glæd dig, der er noget helt magisk og speciel ved en fødsel, for 4 mdr siden fødte jeg en dejlig søn, og jeg er stadig høj ved tanken, det er smukt, hårdt og fantastisk på samme tid:) jeg er vild mecat føde, men syntes graviditet er hårdt, jeg håber dig og Cenzig får en dejlig oplevelse, kan godt forstå i kun vil være ham og dig 🙂
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Fantastisk…
  Jeg fødte min datter i 2009 og det var fantastisk! Roligt og jeg kunne være med hele vejen… Ingen smertelindring og det hele var bare perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Bliv endelig ved med at glæde dig. En fødsel er det fedeste jeg nogensinde har prøvet!! Gjorde det gerne 10 gange igen. Jeg havde også sagt at jeg ville føde naturligt, men fy for den hvor det sved. Min jordemoder foreslog en pudendusblokade – og det kan jeg virkelig anbefale. Det er en indvendig lokalbedøvelse. Den var SÅ lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Bliver glad i min (iøvrigt også gravide) mave af at læse dette indlæg. Den sendte mig lige en tur ned af memory Lane, til min første fødsel. Det var det bedste og det værste jeg har oplevet, og jeg glæder mig til at opleve det igen til sommer. Blev sat i gang, så min fødsel var langtrukken og smertefuld. Men jeg er ikke bange for at skal igennem det igen – og det skal du heller ikke være 🙂
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Johansen

  Årh ja, søde – de kære skræmmehistorier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line W

  Hej Geggo

  Du har meget at se frem til. At blive mor er det mest fantastiske i verden. Jeg er 35 og da vi fik vores den første i 2004 havde jeg også bare den nemmeste graviditet (bortset for kvalmen de første par måneder). Jeg havde også mange tanker om hvordan det min ville blive igennem fødslen og bagefter. Ca 14 dage før termin meldte jeg ud at nu var jeg klar – så nu måtte vores prinsesse gerne komme ud til os, det valgte hun så at gøre en uge før tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Kære Geggo igen stort tillykke med prinsessen som snart kommer. Min fødsel varede i 13 timer og vandet gik på Aalborg stadion :'( pinligt men jeg fødte normal og det var en kæmpe oplevelse selv om jeg stod alene med alt og gør det forsat. Efter 13 timer kom mit lille vidunder af en lille lille pige ♀ønsker jer alt godt i fremtiden mysser fra en big fan af bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natja

  Hej Fergo. Nu har jeg fulgt dig gennem din graviditet (samtidig med min egen) og bliver nødt til at skrive til dig nu 🙂 Jeg fødte for 17 dage (40+6) siden vores skønne søn <3 En helt naturlig fødsel, der kun krævede ilt fordi lillemandens hjerterytme dukkede. Jeg startede med veer, og 7 timer efter havde jeg min søn i armene. Verdens mest viunderlige følelse 🙂 Glæd dig, prøv at nyde det trods smerterne – Det er det vildeste! Og ja, man glemmer hvordan smerterne var bagefter 😉 Knus til dig og din skønne familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  jeg glædet mig og var samdiget vildt nervøs for smerten, så det kan jeg godt forstår du gør:) og det skal nok blive en fantastisk oplevelse 🙂 jeg endte i akut kejsersnit, fordi min dreng ikke kunne komme langt nok ned til at jeg måtte presse, men det var stadig en fantastiks oplevelse 🙂 god fødsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Du undskyldet lidt for at ville have en naturlig fødsel og du glæder dig til veerne osv.
  Og ved du hvad? -Det skal du slet ikke!
  Jeg er idag 38+6 og glæder mig til smerterne, veerne osv. Og det, selvom jeg har født før.
  Det er en FED og VILD oplevelse, og du skal glæde dig! Kvindekroppen er fantastisk og er bare indrettet til netop en fødsel.
  God arbejdslyst når du kommer dertil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kæreste Geggo. Din tilgang til graviditet og fødslen – minder så meget om min inden jeg fik min første – men også de efterfølgende gange. Jeg har idag tre guldklumper på 9 – 4 og 1 år 🙂 jeg har haft tre hurtige og gode fødsler – og jeg er i den kategori af kvinder der ELSKER at føde ! Ganske simpelt. Jeg synes det er den ultimative oplevelse – man lærer sig selv at kende og den største følelse er at få baby op på maven bagefter og se ham / hende for aller aller første gang. Jeg skal ikke have flere børn nu. – jeg vil bruge tiden på dem jeg har – men jeg kunne sagtens være gravid – føde og amme i en uendelighed – det er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey kom til at tænke på hvad med en hjemme fødsels?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Først og fremmest, du har den smukkeste babybule jeg længe har set

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise W

  Hej Geggo!
  Jeg kan godt forstå du glæder dig til at møde jeres datter – det er så fantastisk at blive nogens mor!
  Jeg vil ikke preje dig en skræmmehistorie på ærmet, snarre det modsatte.
  Da jeg var gravid med Karl, havde jeg det ligesom dig gennem hele graviditeten. Jeg GLÆDEDE mig til at føde, og jeg ønskede inderligt at få lov til at gøre det selv! Jeg lyttede heller ikke på hvad andre sagde.. GU GØR DET ONDT, ja! Og man kan ikke sætte sig ind i smerten, før man står i det. Men det er det mest fantastiske (især når det er overstået) – og min fødsel var dejlig “kort” og alt gik godt! Måske det også hjalp med min indstilling til det hele! Jeg er igen gravid, og jeg glæder(!!) mig til at føde igen. Mere denne gang, faktisk – nu ved jeg jo hvad det går ud på og hvad jeg kan forvente!
  Jeg ønsker jer alt det bedste. Jeg håber du får en fantastisk fødsel 🙂 Held og lykke med det!
  Kh Lise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Geggo, jeg forstår virkelig godt du helst vil føde naturligt, men som du siger, så kan det være et kejsersnit bliver nødvendigt. Og jeg kan fortælle at det er lige så magisk (okay kan ikke sammenligne, men magisk er det) og da jeg (faktisk 37+3) fødte ved kejsersnit var det en dejlig oplevelse med et fantastisk personale omkring. Mit var dog også planlagt fordi vores søn ikke havde så meget væske og lå med numsen nedad – så de ville ikke forsøge at vende ham – så der var ingen stress og jag, bare helt roligt.
  Selvfølgelig er det hårdt og selvfølgelig bider du ordene om veerne i dig igen, men det er naturligt at have tankerne om fødslen og glæde sig – jeg forestillede mig det hele, helt fra at prøve at tage en lur og et varmt bad og hvilken slags smertestillende jeg ville have – som dog brat blev ændret. Glæd du dig bare! Og om det bliver naturlig fødsel eller kejsersnit, så står i bagefter med jeres prinsesse og er forældre og dét er det mest magiske i verden 🙂 jeg glæder mig til at læse din fødselsberetning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Elsker dig håber den fødsel kommer til at gå godt kh Asta ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej håber du holder termin. Min datter bliver 1 år i morgen hun kom 3 uger før tid og skulle ligge i lys kasse du skal ikke finde dig i noget når du har født slet ikke hvis i skal lige et par dage tror mig ! Jeg elsker min datter men kunde godt have brugt tiden hjemme isted for de var sku ikke særlig søde skulle finde ud af det hele selv og selv finde ud af med den lille det er ikke lige til. De lover det ene og næse dag så kan det ikke lade sig gøre…. bliver lover jeg kunne komme hjem til weekenden og så kom en sygeplejerske ind og sprut om hvad jeg havde gang i var ved at pakke sammen men nej det var jeg ikke blivet lovet

  Men håber du får en nem følsel

  Mange Kuns helle og Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fedt at du glæder dig til fødslen! Jeg var selv rædselsslagen og var sikker på jeg skulle smertedækkes, men blev meget positivt overrasket! Det var en FED følelse og jeg gjorde det uden smertedækning!
  Held og lykke med fødsel og den nye titel – det er så stort ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judith

  Har været “der” tre gange og Ja….det gør fandme ondt, men ikke ondt, som hvis man slår sig. Det er bare en fantastisk oplevelse, som jeg for intet i verden vil være foruden og ingen fødsler er jo ens. Kan huske der var en der sagde til mig “husk på…..din mor har gjort det, din mormor har gjort det, din oldemor o.s.v. o.s.v” kære Geggo håber du får en fantastisk fødsel <3
  Mor til tre fantastisk drenge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Judith

   Hej Judith. Måtte bare lige skrive til dig. Ikke så tit man støder på sit eget navn… Og så har jeg også tre drenge!! (Og nr. Fire i maven!) Hvor sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Eriksen

  Sødeste Geggo, du skal ikke lade dig skræmme. Ligeså snart du har jeres prinsesse i armene, er smerterne væk, for du bliver forelsket ved første øjekast <3 Jeg synes det er mere end okay at I vælger at det skal være privat. For jeg ville heller ikke dele dét øjeblik med andre end mine nærmeste. Held og lykke. Dejligt du har haft en nem graviditet.. Poteknus fra Nala og jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan godt forstå du glæder dig til fødslen! Fødte selv 6. december 2015, en lille skøn dreng. Det var så vanvittig hårdt, og noget man slet ikke kan sætte sig ind i når man ikke har prøvet det før – det var slet ikke som jeg havde troet. Men lige så hårdt det er, lige så fantastisk en oplevelse er det! Det er den vildeste følelse hvad vores kroppe kan klare, og man er ret så stolt af sig selv bagefter – det må man også gerne være! Ønsker dig held og lykke – glæd dig, det er det vildeste ever 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille elnegaard

  Hej geggo 🙂
  Ønsker dig en fantastisk fødsel. Glæd dig det er noget af det største af få sin lille guldklump op på brystet 🙂 min fødsel gik fint jeg syntes ikke veerne var slemme 🙂 Det var bare en fantastisk oplevelse 🙂 glæder mig til at se jeres lille prinsesse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er det smuk skrevet❤️
  Jeg har det på fuldstændig samme måde som dig (jeg er osse første gangs fødende og har termin 2. Marts)
  Jeg glæder mig så meget til min lille prins kommer til verden og vi bliver en familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ejj hvor er der rart at læse noget positivt omkring fødsel! Jeg er sat til midt i maj og jeg er mega rædselsslagen for at føde, men.. Jeg har et andet syn på det efter den måde du har beskrevet det på! Og ja, man burde gå og glæde sig istedet for at frygte det 😀 fantastisk at kunne følge dig og se det hele fra en anden vinkel end alle de skrækhistorier man hører 😀
  Alt held og lykke til jer to skønne mennesker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Da jeg fødte for 7.5 år siden gik det så hurtigt(25 minutter fra første presseve) at jeg ikk kunne nå nogen form for smertestillende og hold k… hvor var jeg lykkelig for det.. som du selv er inde på så er det sådan vi er skabt og jeg vil med glæde gentage det..
  Glæd dig bare for der findes intet i hele verden der er mere vidunderligt end at få sit barn op på brystet første gang.. held og lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg fødte 10 dage før tid, men som første fødende er det jo plus/minus 14 dage 🙂 jeg fik kun ilt da jeg fødte min søn for 8 år siden og jeg husker det stadig. Det er helt fantastisk og jeg glæder mig til at følge jer både på Bloggen og på tv ❤ held og lykke med det hele, jeg er sikker på at du nok skal klare det, som den superkvinde du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina villaume

  En fødsel gør ondt men når du først ligger med den lille på maven så er du klar til at gå det hele igennem igen. Så er det hele gule og grønne skove. Sådan havde jeg det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Sa

  Hej!
  Lige en kort bemærkning herfra. Du kan roligt glæde dig til at føde. Jeg har født to børn uden bedøvelse, helt naturligt og stående! Det gjorde afsindigt ondt men på den gode måde.
  Rigtig mange gange held og lykke og nyd nuet når du føder, tættere kommer man ikke på livet.
  Mvh. Dorte Saf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fantastisk indstilling til fødslen:) Jeg fødte for 9 dage siden og havde planlagt en rolig hjemmefødsel, som endte i et akut kejsersnit – og det var okay! Det var hverken dramatisk eller forfærdeligt, det var bare sådan det blev:) Jnder min graviditet sagde flere, at man jo ikke kan planlægge og kontrollere alt, og nej, det er da rigtigt. Men selvfølgelig gør man sig positive tanker om den oplevelse, som bliver den største i ens liv. Og så ændrer tingene sig muligvis undervejs, og så er man i det i stedet.
  Jeg ønsker jer en dejlig fødsel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Lækre hverdags-kjoler til under 300,- + link til min nytårs-kjole