- All the prego ladies, aaaaall the prego ladies! Mangler i outfits?

Hvad med hundene nu hvor baby kommer??

DSC00062Jeg synes efterhånden spørgsmålet “hvad med hundene, nu hvor i skal have en lille en?” er gået ret meget igen både her på bloggen, på facebook og på instagram. Et spørgsmål der undrer mig lidt. Eller, det kommer naturligvis an på hvordan spørgsmålet menes. Om man mener “hvad er dine tanker i forhold til hundene og den lille, hvordan tror du det vil gå med dem, har i nogle planer til introducering osv.?” eller om man mener “hvad vil i gøre med hundene, skal i stadig have dem når den lille kommer?” – det sidste var der faktisk var en der skrev ordret til mig. I was like, what?? For mig kan jeg slet ikke se hvordan det sidste kan være et spørgsmål – hundene er en utrolig vigtig del af vores familie, de er mine bedste venner, og har stor betydning i mit/vores liv. Det er slet ikke et spørgsmål OM de skal være her når den lille kommer, men jeg kan godt forstå at nogle gerne vil høre omkring mine tanker med dem og den lille – hvordan jeg tror det vil gå osv. Det er der skam ingen skam i at spørge om. Jeg må indrømme jeg ikke har meget til overs for de mennesker der har en hund, og som så skiller sig af med den fordi de har en lille på vej – så skulle de jo ikke have fået hunden i første omgang. Det er ikke et stykke legetøj, som man kan smide ud når man finder noget andet. Det er et levende væsen, som får et meget personligt forhold til sin ejer, og som så kan føle sig “smidt væk” og vraget fordi der kommer en baby til. Selvfølgelig kan der være forskellige årsager til det, men jeg har svært ved at se hvilken begrundelse der undskylder dét at skille sig af med et familie-medlem fordi der kommer et nyt til. For mig er det vigtigste at vi alle kan være en familie.

Jeg kan slet ikke forestille mig min hverdag uden hundene. Baby har jeg haft i cirka 6 1/2 års tid nu altså siden hun var 8 uger, og Karma i halvandet års tid, siden hun var 12 uger. De er så taknemmelige, og så dygtige og jeg elsker dem så højt at det gør helt ondt i maven at tænke på de ikke lever ligeså længe som jeg gør. Derfor bestræber jeg mig også på at give dem det fede hunde-liv, hvor der naturligvis stadig er nogle klare retnings-linjer, men de får lov at være en del af familien. Selvfølgelig. Det kan de nemlig sagtens administrere, jeg tror de fleste der har mødt de to madammer er enige om at de er særdeles godt opdraget – uden jeg egentlig har gjort noget særligt for det. Med kærlighed, venskab og forståelse kommer man utrolig langt, har jeg fundet ud af. Ingen af dem har været involveret i en slåskamp (kun blevet angrebet af andre, og der stikker de halen mellem benene) de ødelægger ikke ting, de hører efter hvad vi siger osv. Vi er MEGET heldige med de to tøser.

Baby er dog knap så god til at køre bil hvor hun sidder på bagsædet, der kravler hun altså om foran og det generede mig rigtig meget når jeg kørte bil – men det problem er der heldigvis kommet en løsning på, hundene er nemlig omme bagi med gitter nu hvor vi har fået ny bil. Dermed ryger de heller ikke ud af forruden hvis vi skulle køre galt, eller kravler rundt på lillepigen i hendes auto-stol. Lidt mere safe, for os allesammen.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det selvfølgelig nok skal gå når vores lille datter kommer til verden. Vi er blevet fortalt et lille trick: Far (Cengiz) snupper en tis-ble (ja lidt gross, men worth a try) og kører hjem med så hundene kan snuse til den, og undersøge den inden vi kommer hjem med hende. Dermed er lugten af hende ikke fuldstændig fremmed for dem når hun kommer. Nu har de jo mødt små børn masser gange, både Mikkel og Lea’s børn, altså min kusine og fætter, har de hilst på, og Cengiz’ nevø også. Og der går alt helt fint. Børnene kan tage deres kød-ben fra dem osv. hundene blinker ikke engang. Selvfølgelig skal man se situationen an og se hvordan de reagerer på en lille ny i huset, men man skal jo altid se situationen an. Man passer jo på sit guld, og mit guld er hele min familie. Inkl. hundene. Det er også vigtigt vi ikke glemmer dem fuldstændig, og får dem til at føle sig i vejen og irriterende når den lille kommer – de skal have lov at snuse til hende, og de skal føle de også er “med” indover.

Vi er en familie med et stærkt bånd – og det vil vi altid være. Jeg er ikke nervøs eller bekymret, tværtimod er jeg rigtig spændt og excited! Vores lille familie bliver +1, og vi glæder os allesammen SÅ meget. Også hundene, de ved det bare ikke heeeelt endnu ♡

 

DSC00138 DSC00220 DSC00259 DSC00502

1506843_1602032553414305_2412823749189682132_n

Kærlighed.

59 kommentarer

 • Sara

  Hej stephanie, jeg elsker det i gør for hundene ❤️ Og har nemlig et råb om hjælp 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Rathleff

  Kære smukke Geggo..
  Jeg elsker din indstilling omkring hundene.
  Jeg er selv hundeejer og elsker mine piger..
  Stort tillykke med jeres smukke Alba og hvor er i bare et par seje forældre❤️
  Knus Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Rathleff

  Kære smukke Geggo..
  Jeg elsker din indstilling omkring hundene.
  Jeg er selv hundeejer og elsker mine piger..
  Stort tillykke med jeres smukke Alba og hvor er i bare et par seje forældre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tak kære du! For dit fine blog indlæg. Som Dyrekommunikator og dyre (og hunde-) elsker er dette sød musik i mine ører. Dyrene er fuldstændig ligeværdige væsner; med tanker, følelser og sjæl. Hvor er det dejligt at læse du forstår dem så godt og passer på dem. Og gør dig tanker om hvordan det bliver når en lille ny kommer til. Det vil jo muligvis skabe lidt stress og udfordringer i starten for alle at finde sig til rette i de nye roller. Heldigvis har dine hunde – også – hinanden og føler sig måske ikke lige så afvist hvis du/I en overgang bliver lidt opslugte af alt det nye. Det må jo ligefordøjes! Jeg tror på at hundene ved præcis hvad der sker og de har valgt dig, så dette er en del af deres plan også! Men det er altid godt at snakke med sine dyr og fortælle dem hvad der sker. Præcis som man ville gøre med sine menneske venner eller børn. De forstår alt!
  jeg bliver så glad når jeg læser dette indlæg. Og generelt er du utrolig reflekteret og skriver godt. Tillykke med lille Alba, kærligheden og dine skønne hunde venner.
  Kærlig hilsen
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Tusind tak <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • alisha

   hej geggo du er mit største idol og hvis du vil skrive et eller andet ville det betyde rigtig rigtig meget
   ps. cengiz og alba er rigtig søde og samme med hundene.
   baby og karma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Gud hvor er du bare er fornuftigt menneske, jeg bli’r helt vildt glad i låget når jeg læser dette blog indlæg fra dig (det første nogensinde), da jeg som dyre elsker og Hundeejer ved hvordan du har det.
  Det varmer mit hjerte og jeg bliver sgu lidt rørt, når du så fint beskriver hvordan I som familie vil tackle det at få en baby og have to andre “babyer”
  i forvejen og selvfølgelig skiller man sig ikke af med sine Hunde pga familieforøgelse – tankevækkende nogle kan få sig selv til at spørge.
  Tak fordi du har skrevet det så fint her og god vind til jeres lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Sjovt folk spørg til hvad så med hundene. Det eneste der godt lige kan være et problem i starten er luftningen, hvis manden er på job. Men den rutine kommer man også ind i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvilken dato skulle den lille komme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mine forældre har også altid haft hunde. Så da jeg var blevet født og kom hjem satte min far mig på gulvet så hundene kunne se hvad jeg var for en. Det ente med at de sove ved mig og passede på mig. Og de har gjort det samme ved mine brødre også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg forstår så meget dit indlæg. Jeg har det helt på samme måde. Vi skal have et barn til marts og har to store hunde på 2 og 1 år. Og folk tror også vi ikke vil få tid til dem når barnet engang kommer. Jeg vil gøre alt for at hundene ikke føler sig forsømt når først han kommer, og jeg er sikker på de nok skal blive glade for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela Poulsen

  Hej….
  Jeg har aldrig tænkt tanken om hvad der sgu ske med jeres hunde da man ikke er i tvivl om at de er familiemedlemmer ❤
  Min hund på 8 år købte jeg til min dengang 12 årige knægt (han har svær ADHD og en skade fra fødslen) da han havde svært med at få venner og blev mobber osv…. Vores lille hund Gustav hjalp min søn SÅ ufattelig meget og knægten kim ud af sin skal og i dag er han 20 år,har fuldtidsjob,bolig,kæreste og ikke mindst VENNER….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det skal nok gå med hundene, de kan lugte der sker noget med kroppen, da vi kom hjem fra sygehuset efter jeg havde født. Sad jeg med vores datter og min kæreste sad ved vores hund så han kunne lugte til hende. 🙂 de ved jo der sker noget. Så tænker ikke de siger noget til det overhovedet 🙂 de ser jo ud til at være nogle dejlige hunde som er stille rolige, de skal nok tage det pænt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På det seneste har du haft en del gode indlæg om dyr og hvordan din holdning til dem er, og jeg vil bare sige – RESPEKT! Synes det er så dejligt at læse at der stadig er mennesker derude der ser på dyrs rettigheder. På det område er jeg virkelig fan af dig, ja og også af din mor. I er nogle super gode forbilleder for alle de unge mennesker der ser op til jer. 🙂

  Held og lykke med den bette ny når hun kommer – det er kærlighed udover alle grænser.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære G!

  Super godt indlæg og gode tanker!

  Vi gjorde ikke den med bleen – det synes jeg var lige klamt nok men vi tog en brugt body og en brugt stofble med hjem fra sygehuset!

  Og da vi kom hjem gjorde vi det at vi med det samme stillede liften ned på gulvet til hunden(e) også fik den lov til at snuse og lov til at slikke den lille – selvfølgelig med råd og vejledning om ikke at blive for vild osv!
  Men det har virket her!
  Held og lykke!

  Mvh Inge-Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej!! Lige et vigtigt spørgsmål … HVORDAN renser du dit ansigte , når du har spray tan på ????! Håber virkelig på svar!!! jeg får også spray tan… men jeg kan ikke rense mine pore , så går spray tanningen jo af !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nena

  Jeg kan huske at vores hund førhend sov i soveværelset, men da vi fik vores første dreng, flyttede den i stuen, fordi den fik afbrudt sin nattesøvn. Jeg har aldrig set en hund med så rødsprængte øjne og mørke render under øjnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Jessen

  Hej Geggo elsker dig virkelig meget ser også op til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  De tricks jeg fik angående hunden og vores søn var at have en stofble hos hunden som baby fik efter han blev født for at han kendte duften af hunden ligesom hans far og jeg sov med hans dyne i vores seng så han kendte vores duft og var tryg ved den. Desuden fik hunden en stofble som vires søn havde haft hos sig på hospitalet.
  Da vi så kom hjem stillede vi liften (eller autostolen) på gulvet med det samme så hunden kan dufte til baby uden at det er noget alt for interessant som bliver holdt udenfor rækkevidde og derved skal hoppes op efter.
  Jeg tror det bliver så fedt med jeres hunde og baby. Held og lykke herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg tog et tæppe som min datter havde sovet med/i de første 2 dage efter fødslen og gav til vores hund.. Da jeg kom hjem med hende var han helt rolig omkring hende, lagde hende i liften som stod på gulvet så han kunne få lov at snuse (sad self ved siden af) men det eneste han gjorde var at passe på hende. Han lagde sig ved liften med hovedet ind over kanten ved hendes fødder.
  Så alt kan bruges, så længe det er noget der dufter af jeres datter så hundende kender duften af hende når i bringer hende hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Da jeg kom hjem fra sygehuset med min søn, tog jeg dynen og flyverdragten af ham. Så kunne min hund snuse til ham. Hunden snuste og gav et slik i hovede. Så var han accepteres. Jeg ved mine forælder gjorde det samme med deres hunde. For min er min hund et ekstra barn men ikke selv har født. Vi vælger at anskaffe en hund og vælger at få børn. De vælger jo ikke os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære Geggo
  Jeg syntes det helt rette indstilling du har mht dine to skønne hunde. Jeg har selv haft hunde da jeg fødte og min kæreste havde tøj med hjem den lille havde haft på så de kunne lære lugten af babyen at kende og da jeg og baby kom hjem fik de lov at se baby i autostolen og være med i hvad der skete så de blev indrutktiseret for det nye familie medlem og det er gået godt alle tre gange med mine tre børn hundene har aldrig vist noget skidt på den måde. Og syntes også hundene skal blive hvor de bor bare fordi der kommer en baby skal man ikk af med dem kan være dvs årsager til at skulle af med dem derefter men ikke hvis alt går godt men bliver den bisk over for barnet mm er en helt anden sag. Men med go indruktion og gi dem duft af barnet er en go måde 🙂

  Pøj pøj med den kommende fødsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Da vi fik vores to børn (4 år og 1/2 år) havde min mand den hue med hjem til hunden som barnet fik på lige da de var født… Den fik vores hund lov til at snøfse i og have i kurven. Da vi så kom hjem med baby tog vi sokkerne af hende så hunden kunne slikke hendes fødder, så vidste han også at hun var over ham i hierarkiet. Det har været stor succes begge gange og alle tre er bedste venner@

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Vi fik et fif om at ved fødslen – det håndklæde din baby blir tørt i – tag det med hjem med blod rester , fosterfedt osv. Og giv det til hundende – vores hun slikkede det hele i sig ( som er meget normalt ) men skulle gøre så hunden ikke føler det er fremmede os – udover det ( lå på sygehuset i en uge pga ks) kørte min mand hjem med nattøjet hun havde sovet i hver nat for at give ham duften af hende..
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Pyhh, det mener du ikke?!? :rage: Det lyder da megaklamt at lade hunden spise dit barns blod og fosterfedt. Det er da at gå for vidt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det må hun da selv om 🙂 Er sikker på hunden har spist klammere ting før, og ikke tager skade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære Geggo
  Stort tillykke med den kommende prinsesse.
  Jeg ville gerne komme med en begrundelse for at vores kære kæledyr var nød til at forlade familien.
  Vi havde 2 katte godt nok, men de tilhørte jo også vores dejlige familie, da vi så fik vores søn vidste det sig at vores søn ikke kunne tåle dem.
  Vi prøvede at støvsuge hele tiden og begrænse hans samvær med dem men vi (mor og far) bragte det jo til ham.
  En af de værste ting i mit liv var at kører dem tilbage til Inges Kattehjem og aflevere mine 2 dejlige guldklumper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Stephanie. .
  Jeg fødte selv for snart 4 mdr. Siden og jeg har også hørt det med ej hvordan tror du jeres hund tager det.. og man ved det jo ikke før den lille kommer.. som mennesker skal vi også vende os til der kommer en lille i familien og det skal hundene også.. og som du skriver tage hundene med over..
  Og kender nogle stykker efterhånden som skiller sig af med sine dyr når den lille er kommet.. kan ikke lade vær med at tænke om der er nogle der skiller sig af med det første barn når nummer 2 kommer. Fordi de ikke kan overskue det..
  Min hund er også mit et og alt (5år) og aldrig i livet han skal nogle andre steder end her..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Min hunde-basse blev MEGET beskyttende overfor mig under min graviditet. Der var ikke nogen der skulle komme for hurtigt hen imod min mave før han gøede. Han har aldrig gjort nogen fortræd, kun gøet!
  Da baby kom fik han lov til at snuse så meget han ville.. Og han elsker vores baby nu.. Men han er stadig beskyttende – der er ikke nogle der skal løbe direkte hen imod barnevognen, så skal han nok sørge for at gø så vi er opmærksomme ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette damsø

  Hej geggo.
  Når i kommer hjem med lillepigen, så sæt liften på gulvet, så vovserne kan snuse og se lillepigen.
  Og når/hvis i putter i sengen med lillepigen i mellem jer,så husk at tage vovserne med op i benenden , så der ikke opstå noget jalousi.
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Held og lykke med det hele!
  Selvfølgelig skal det nok gå fint… Vores hund er også børnenes bedste ven og vores 3 barn! De elsker ham ligeså meget som os! Ingen problemer der… Som regel får de ret hurtigt en beskyttertræng overfor børnene! Børn og hunde sammen er et hit og en gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina stidsen

  Hund(e) og børn kan sagtens fungere sammen hvis man selv er indstillet på det. Mine børn har altid været van til hunde og ved det er et dyr og ikke legetøj. Det kræver respekt fra begge parter.
  Da vi viste vores førstefødte frem for de stolte bedsteforældre der sad vores hund helt tæt ved siden af og tjekkede ham ud. Det er mindst lige så spændende for dyr som mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det behøver ikke at være en tisble det kan også bare være noget tøj hun har haft på som i ligger ned til hundene. Så kan de også lære hendes duft at kende igennem der. Det gjorde vi med vores. Og de to blev bedste venner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg har en gammel yorkshire-han, som var 9 år da jeh fødte min søn. Inden vi kom hjem, fik han en stofble son duftede af min søn. Og da vi kom hjem satte jeg min søn i autostolen på gulvet og satte mig sammen med vores hund. Han tog det så fint. Snusede lidt til hans tøj og det var det. De første nætter skulle han vænne sig til gråden. Der kunne han gø lidt, men tror at det var omsorg. Hver gang min søn vågnede i sin seng og græd, så kom vores hund løbende hen til mig og tilbage til tremmesengen. Rigtig beskytter! Den dag i dag et min søn et år og de har det rigtig fint med hinanden. Der er aldrig nogle problemer.

  Så med tålmodighed, varsomhed og forståelse kan det sagtens gå rigtig godt! Og jeg er overbevist om at I er de bedste til den opgave – I kender jo jeres hunde bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi gjorde det samme, altså satte autostop og så gik en LANGT, GOD tur med hunden. For at han ikke følte sig udenfor. At han fik lige så meget opmærksomhed som før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har selv en kat som er mit et og jeg er gravid i 9. Uge min eneste bekymring er eftersom jeg har multiallergi at barnet er allergisk overfor kat jeg får ondt i maven ved tanken om at skulle af med katten så jeg går og tænker over alternativer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg har en søn på snart. 1 1/2 år vi havde 3 hunde da han kom til. Vi har selvfølgelig holdt den lidt adskilt med et gitter, men de kunne stadig ha kontakt med hinanden. I dag elsker vores søn hundene og man kan virkelig mærke at han er vant til at have med dyr at gøre. Dvs. Også katte er han meget kærlig overfor. Hundene ved også godt at de skal passe på ham når de er sammen. Så du skal ikke bekymre dig om det. Er sikker på at dine søde vapser også nok skal passe på jeres prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Hej Geggo. Sådan…så godt skrevet. Vores hunde er som du skriver “FAMILIE”, og SELVFØLGELIG skal de ingen steder, fordi familien bliver større.
  Man skiller sig jo heller ikke af med sine børn, bare fordi de kan være lidt trælse.
  Har man sagt A, må man også sige B.
  Stort tillykke til jer begge, glæder mig til også at se/følge prinsessen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Vores hund har elsket børnene lige siden de lå i maven. Hvis vi lå at legede slåskampe gøede hun helt vildt hvis kæresten kom for tæt på maven, så tror sagens at Baby og Karma ved de skal have en lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Er så sikker på i 2 nok skal finde ud af det med jeres baby hunde. Og så tro jeg også de vil passe på den lille baby og elske den som jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hvad hvis din baby Har allergi for hundene? Det kan jo ske, bare om i er forberedt på det? .☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har en 11 år gammel bokser, som er mit et og alt. Jeg svor adskillige gange under min graviditet, at det ALDRIG måtte gå ud over hende, når vores datter kom.
  Min datter er 2,5 måned gammel, og de første to måneder fyldte hun ALT, fordi hun skreg meget. Hun krævede min/vores konstante opmærksomhed. Jeg var lykkelig for at min mor har kunnet passe min elskede hun i de dage, hvor det var slemmest med den lille, for ellers ville min stakkels hund være blevet lidt overset. Ikke af egen vilje, men af nød, da man jo ikke kan lægge et ulykkeligt spædbarn fra sig, for at nusse med hunden (selv om guderne skal vide, jeg ønskede at kunne dette til tider).
  Jeg var SÅ plaget af dårlig samvittighed. Både over for min elskede hund, men også over for min kæreste, som primært måtte gå med hende oven i job og træthed.
  Håber I får en roligere start med jeres lille pige, men forbered din kæreste på at han i starten kommer til at tage sig meget af hundene.
  De sidste par uger er der kommet ro på, og jeg kan ni gå tur med min elskede hund og baby, samt der er mere plads til leg og nus med hunden igen. Elsker det, den dårlige samvittighed er væk og det var det hele værd, for kunne ALDRIG skille mig af med min hund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chelina

  Kan li din tankegang, sådan burde alle tænke. S .
  Har godt nok ikke hørt den før med at de skal lugte til en ble

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Da jeg havde født min ældste søn og havde ham med hos min mor (den hund vi fik da jeg var en stor pige havde hun stadig) var det som om han godt vidste hvem babyen var. Jeg havde været der en del i min graviditet og hans ynglings plads var at ligge rundt om min mave, så han mærkede også babys bevægelser.
  Han duftede til baby, men ville egentlig bare gerne kløs af mig i stedet. De to blev gode venner og kunne sove ved siden af hinanden uden problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Pedersen

  Hej stephanie. Vi gjorde det at vi havde haft en stofble liggende nede hos vores søn i 2 døgn, så den duftede helt vildt meget af ham. Så da min kæreste skulle hjem til vores kat tog han stofbleen med og lod den ligge hos hende. Hun sov på den lige indtil vi kom hjem, og allerede der var hun henne og snuse og hun kunne kende luften med det samme 🙂 forsat god weekend til jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lillian

  Hej Min søn tog en stofble med hjem fra sygehuset, tilderes hund, inden min svigerdatter og barnebarn kom hjem så Malou kunne vænne sig til lugten og da de kom hjem fik hun lov til at snuse til hende og de elsker hinanden, både mit barnebarn og Malou er blevet opdraget til at respektere når de hver i sær ikke gider hinanden mere. Ønsker jer det allerbedste for fremtiden med barn og hunde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Geggo, det spørgsmål har vi fået både første gang vi fik baby, men også anden gang da vi fik vores datter for 5 måneder siden.
  Da vi kom hjem med vores søn satte vi os ned på gulvet med vores søn i autostolen og lod hundene snuse til ham lige så længe de havde lyst og der har ALDRIG været noget med vores hunde i forhold til vores børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene D

  Det er sjovt så travlt folk har med at have holdninger om kendte menneskers gøren og laden! Jo mere I deler, des mere travlt får folk. Øv!

  Godt du er så positiv!

  Så vidt jeg ved, behøver det ikke være en tisseble de får. Et stykke tøj eller stofble har samme effekt, så de kan vænne sig til duften af det nye familiemedlems krop. Bare i tilfælde af, at du finder det lidt for ulækkert med bleen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det med en tis ble har jeg aldrig hørt om da de er så små der næsten intet er.
  Det vi gjorde var at have en stofble til at ligge hos vores datter i det første døgn.
  Hvorefter vi tog den med hjem og gav hunden så han kunne vænne sig til duften af det nye fam medlem.
  Og han havde altid kluden (stofbleen) når han var alene hjemme så han fik en pas på det er min lillesøster oplevelse istedet for at blive jaloux det er gået så godt.
  Bare en ide?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Vi har selv hund og to katte og venter barn til sommer. Og vi kommer ikke af med vores små 4 benet. Jo hvis vi er så uheldig at lille pigen ikke kan tåle dem. Så er vi jo desværre nød til at komme af med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lander

  Det faktisk også nok at de bare snuser til noget tøj som bette pigen har haft på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi tog de tæppe som vores datter blev pakke ind i lige da hun var kommet ud, med blod og div snask på, hjem til hundende. Det virker rigtig godt 🙂
  Held og lykke med det hele ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Bare lige et lille tip; i kan også komme hjem med huen som den lille får på lige når hun kommer ud, så plejer de nemlig gerne og give hende en hue på (og som i øvrig dufter helt fantastisk af lille ny baby -glæd jer til den duft, den “forsvinder” hurtigt☺️) men det var noget vi gjorde herhjemme og tror det hjalp meget til og forstå for vores hund at ny var der et nyt medlem af familien på vej hjem til os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Hej geggo. Da vi kom hjem med vores lille baby satte vi liften på gulvet og så fik vores hund lov til at snuse til hende alt det den ville ,dette har vi gjort begge gange og der har aldrig været problemer. Og giver dig fuldstændig ret vores hund er min tredje barn ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Stephanie. har du prøvet og lade hundene snuse til din mavse? de er jo så kloge de små firbenede 🙂
  Yderligere har jeg hørt mange der har gjort det, at stille autostolen på gulvet efter hjemkomst fra sygehuset og så selv lade hundende snuse til barnet stille og roligt. Selvfølgelig under opsyn 🙂
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise

  Det behøver ikke være et problem at få en baby og have en hund. Da vores datter Kamma kom til verden for snart tre år siden tog vores Cavalier King Charles spaniel Buster så godt imod hende. Der har aldrig været noget med jalousi eller det der ligner. Tværtimod har de to opbygget et kærligt venskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia holm

  Da vi fik vores datter hade vi også en hund vi satte liften ned så han kunne snuse Til hende og han gad godt nok ikke at have noget men hende at gør før vi tog hjem til mine forælder og deres hunde var int så lad hunden snuse og ikke skuppe dem væk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- All the prego ladies, aaaaall the prego ladies! Mangler i outfits?