Hvad med hundene nu hvor baby kommer??

Jeg har fundet de lækreste BH’er til gravide og ammende!

Ju-f…-hu! Jeg har længe (ja nærmest hele min graviditet faktisk) søgt efter nogle BH’er der var til at holde ud at være i, for for at være helt ærlig… Så havde jeg en idé om at jeg stadig kunne være sexy-mama-to-be med mit sædvanlige undertøj, bøjle-BH’er og jeg-ska-gi-dig-fru-jensen-altså – but no… De sædvanlige bøjle-BH’er blev et no go temmelig hurtigt, mine babser voksede sig større, og blev ømme allerede da jeg var langt under halvvejs, og er det jo endnu. Jeg gik på jagt i forskellige undertøjs-butikker, og var også så heldig at finde nogle uden den der stive bøjle i, og som stadig var lækre, men det er altså et begrænset udvalg jeg kunne holde ud at have på, og som jeg, en vigtig detalje: kunne PASSE i brystet uden at det lignede en hulahop-ring til mig rundt om i livet, og jeg har ladet mig fortælle at the boobies vokser sig endnu større når mælken løber til efter fødslen – og her er jeg ret sikker på at de BH’er ikke længere er mine bedste venner. De er kun liiige på grænsen til at være det nu. Jeg tænker vi er ude i en four-tit-situation når det er, hvis ikke jeg får fat i nogle ordentlige BH’er.

 

OG SÅ VAR DET JO, Ladies! At jeg faldt over disse her lækre nursing-bra’s! De ser så komfortable ud at jeg har lyst til at lægge mig til at sove indeni dem som en slags hængekøje, og samtidig synes jeg de er virkelig fine. Prisen især er jeg ovenud happy dolphin over, og så kan de åbnes så jeg kan amme uden at skulle strippe down fuldstændig. Like!

ammebh

404,- HER

ammebhlil

351,- HER

AMMEBHHVID

351,- HER

AMMBHSØD

372,- HER

ammbhblå

351,- HER

Det er disse BH’er jeg selv lige har købt, men der er rigtig mange flere at vælge imellem på hjemmesiden, direkte link til nursing bra’s HER.

 

You’re welcome, sore boobies ♡

sponsoreret indlæg

 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

10 kommentarer

 • Sofie Nielsen

  synes bare det er så forvirrende med de engelske størrelser. Hvordan sikrede du dig at du fik den rigtige størrelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej geggo jeg vil spørge dig om dig om du lave nogle underbukser og nattøj du brugte i mens du var gravid 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa Geggo !

  Nu jeg har været inde på din blog, og tjekke alle dine fede indlæg 🙂

  Syntes det er imponerende, at du på nuværende tidspunkt er Danmarks mest omtalte blogger indenfor mode 🙂
  Super sejt gået og bliv endelig ved med det gode arbejde!

  Nu er jeg selv den lykkelige ejer, af en hjemmeside der primært handler om modetøj til ladies og gentlemen 🙂

  Skulle du få lyst og tid, er du hjertelig velkommen til at tjekke Simplestyle.dk ud.

  Jeg har desuden flere spændende indlæg om badedragter med ben til kvinder, og badedragter til gravide.

  Held og lykke med et hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Geggo

  Glæder mig til din lille pige kommer !
  Du bære din graviditet utrolig smukt!
  De pæne graviditets billeder du har fået taget bliver de lagt op?
  Hvad med tingene i har købt til lille pigen kommer der billleder ?
  Held og lykke med fødslen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira H

  Årh dem vil jeg ind og kigge på…!!
  Jeg er i uge 14 idag, og har allerede skiftet BH str 2 gang. Og nu kan jeg ikke være i dem længere. Prøvede en amme BH fra H&H for den så då lækker og behag ud. Men ja kibbe ikke være i den jeg troede, en 80E ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du har helt ret! Når mælken løber til (hos mig var det på anden dagen… Alle fire gange) så bliver de store, hårde kanonkugler og de bliver ØMME! En amme bh må gerne være 1-2 nr. Større end normalt, for der sker virkelig noget når lille putten kommer ud og lad dem endelig være så behagelige som muligt! De ser virkelig fine ud og de er fantastiske når de kan åbnes på hvert bryst 🙂 jeg tror det var et godt køb 🙂 og husk… Det kan være lidt tricky i starten for mor og barn at få amningen til at fungere, men øvelse gør mester og det er helt okay at spørge om hjælp 😉 jeg ønsker jer rigtig meget held og lykke med jeres lille prinsesse når hun kommer ud til jer ❤️ Det hele kommer til at gå så godt, det er jeg sikker på 🙂 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har næsten lige født en lille datter (3 uger +2 dage) og jeg blev virkelig overrasket over hvor store og ikke mindst hårde mine bryster blev da mælken løb til! Det var nærmere 2 kanonkugler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh, det gør bare nuller naller, når mælken løber til, og man står bare dér, total hormonella, med næsten dobbeltstørrelse bryster (i forhold til før graviditet) der bare er tunge og stenhårde! Det gør ondt, og tager man et varmt bad for at lindre smerte og tryk med varmen og massering af bryster, så står man og drypper som en eller anden malkeko 😛

  Jeg kan anbefale ammestropbluser (fx til at sove med) for du vil også komme til at lække om natten, og så er det meget rart at have noget på, hvor du stadig kan bruge ammeindlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Lige til info, så har de faktisk også nogen rigtig fine blonde amme bh’er i Bilka til billige penge. Men dem du har fundet er også rigtig fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Mælken løber typisk til på 3 dagen og der er de bare to store kanonkugler! Så der har du nok brug for endnu en ny

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med hundene nu hvor baby kommer??