//Denne uges wanties♡ :

Vente… Vente….. Vente……

maven

Jeg har været lidt væk fra bloggen i et stykke tid nu, og det er mest fordi det er lidt tricky at finde overskud til at lave optagelser til ‘Familien fra Bryggen’, være højgravid, hunde-mama, og kærestehygge på samme tid. Der må man prioritere, og her vinder bloggen altså ikke. Når jeg så feks. som idag ligger møgsyg, har gået med hundene, manden er på vej hjem fra job med frokost, og den daglige rengøring er ordnet herhjemme, så har jeg tid til at smide mine tanker ned i et indlæg. Jeg har masser ting jeg gerne vil dele, det er bare med at finde tiden til at få det skrevet ned.

Jeg går faktisk bare og føler mig som én stor vente-bente lige nu… Jeg er det der hedder 40+4, altså gået 4 dage over tid i min graviditet… Jeg havde en idé om at jeg ville føde på terminsdagen (yes, lidt små-optimistisk har jeg altid været) eller dagen før måske. Jeg ved godt at man siger at førstegangs-fødende tit og ofte går over tid, men jeg var bare sikker på jeg var en af de heldige der ikke gjorde 🙂 Som mange af jer der selv har prøvet det nok ved, så føles dagene efter termin viiiiiirkelig lange, og viiiiiirkelig uoverskuelige. Det er somom at lige idét man passerer 40 uger – BUM så er livet bare 10x hårdere, og dagene 10x længere! Pludselig følte jeg jeg vejede det samme som en færge, pludselig var jeg ekstra besværet af alting, og pludselig var det hele bare ekstra irriterende! Det er psykisk, det er jeg udemærket godt klar over, men hold nu k…. altså. Jeg håber virkelig ikke jeg skal sættes igang. Jeg vil allerhelst at det hele forløber naturligt. Altså hvis det er tilfældet at en igangsættelse bliver nødvendig, så tager vi selvfølgelig det med (like we had a choice, really) og det smadrer skam ikke mit humør, men mit drømmescenarie er at fødslen starter af sig selv, og ikke via piller osv. Man har jo lov at håbe. Der er da også “masser” tid endnu, og hun kan sagtens nå at komme af sig selv.

Lige nu føler jeg at jeg aldrig føder. At hun egentlig aldrig kommer ud til os – yes jeg skal være gravid forever, indtil jeg dør og går i graven, som en stor, tyk, gammel dame fyldt med vand i kroppen, og ansigtet forøvrigt.

Jeg tror også hele situationen forværres af at jeg her til morgen vågnede op med et spark i ansigtet af influenza med alvorligt medfølgende snot og ondt i halsen – så for mig er det bare ikke en røv-fed kombi lige nu, vel?

Heldigvis er min skønne kæreste lige kommet ind af døren, han har min yndlings cæsar-salat, en friskpresset juice, et ekstra stærkt ingefær-shot, og kram og kærlighed med – kender i det når ens kæreste bare kender en så godt og ved lige nøjagtig hvad man har brug for? Jeg gør 🙂 Jeg er altså en heldig kartoffel.

maaaaad

Der var egentlig ikke mere jeg ville, det var bare sådan lidt et ‘brokke mig over at være syg og gået over tid-indlæg’ – hav en skøn tirsdag allesammen, husk og kys hinanden.

Til alle jer der spørger om hendes navn kan jeg fortælle at det bliver afsløret på torsdag kl 20:00 i premieren på Familien fra Bryggen 🙂

 

Gad egentlig vide hvor mange der statistisk set igangsættes?

 

 

Kærlighed.

106 kommentarer

 • Maria Stentoft

  Hej stephanie. Hvornår må vi se din smukke mave efter graviditeten? Er spændt på at se om den er blevet flad igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kæmpe tillykke med en veloverstået fødsel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Trads

  Alba er da et super sødt navn- min kære mands først kommentar: gad vide om hun opkaldes efter Barcelona spilleren Jordi Alba

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg blev sat igang 12 dage over termin. Synes jeg var fint. Var træt af at være gravid ligesom du er nu. Pillerne virker jo ikke med det samme. Tog dem kl 14 og skulle vente helt indtil midnat før jeg fik veer. Så fødte jeg min dejlige datter efter 15 timer .. så synes ik det var så slemt med igangsættelse. Så vidste man jo os at nu var det nu, og så kom det ikke som en overraskelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ca. 25 % sættes i gang ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rethe

  SMUKT NAVN til den lille nye verdensborger… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er en af dem fra statistikken som blev sat igang 41+5 med piller her i oktober!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe My

  Den mest effektive måde at få fødslen igang på, er at nuldre dine brystvorter, det får (normalt) ens underliv til at reagere. Det er også derfor nogen siger sex virker, det kræver dog, at kvinden bliver stimuleret. Bedst er orgasme!
  Held og lykke, du skal nok klare det, ligeså snart de må presse, er alle smerter væk og når hun ligger i dine arme, kan du slet ikke huske smerten.
  Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Kære Stepanie. Da jeg fortalte min familie at min datter skulle hedde Alba, gloede de på mig og sagde, ‘seriøst’. INGEN syntes det var fint. Men min datter ER bare en Alba. Er sikker på i blir glade for navnet !! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg troede I ville have et specielt navn, som der er ikke er alt for mange, der hedder? Stort set alle københavnske pigebørn hedder Alba.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Eftersom der er under 1000 der hedder det i DK kan det ikke heeeeelt passe det du siger med at stort set alle københavnske pigebørn hedder det… Sikke da en åndssvag kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettemåsen

  Jeg blev sat igang da jeg var 41+0 først med piller der ikke virkede så med kateter der heller ikke virkede så tog de vandet og smed vedrop på mig da jeg var 41+4det virkede lidt og de tog hende ved akut kejsrsnit men ville gøre det hele igen hvis det var.Pøj pøj med det hele…det er hele ventetiden værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Alba? Hvor uoriginalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Heldigt vi ikke har valgt det for at tilfredsstille dig så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Kæreste geggo, har nu prøvet begge dele og min bedste fødsel var den der blev sat igang, da det blev et roligt og overvåget forløb, i stedet for min første fødsel som bare var en lang ve (1,5time) og jeg nu ikke husker ret meget af den fødsel, pga det åbenbart var så smertefuld at jeg lukkede psykisk ned og nu ikke kan huske meget af den fødsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Stephanie.

  Jeg ved godt det lyder latterligt, men måske er det et godt tegn du bliver syg. Jeg fødte for lidt over 3 mdr. en lille dreng (Lucas) godt nok 8 dage før termin. Jeg var/er også første gangs fødende. Men foruden at jeg vågnede op om natten kl. 3 med veer og 2 cm åben, så var det sådan at jeg blev enormt syg dagen inden (influenza lign.), så håbet er måske ikke ude endnu. Ved godt man ikke kan vente! Jeg håber det bedste for dig og at din fødsel forløber naturligt. God aften til din familie derhjemme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nancy

  Nyd at du får lov at gå tiden ud. At opleve glæden ved at være højgravid. At se maven vokse, og profilen blive bredere 🙂
  Jeg har selv en søn, født uge 33+2, altså næsten 7 uger før tid. Jeg er frygtelig ked af jeg aldrig nåede at blive højgravid og få den flotte store mave 🙂 Jeg kan godt forestille mig det er hårdt at gå over tid, Bode fysisk og psykisk, men nyd det alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Hejsa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Hejsa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej hej geggo jeg fødte selv en datter ni dage over tid så der er håb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Da min datter kom til verden for 3 1/2 måned var jeg også syg med noget influenza-agtigt i dagene op til fødslen. Min JM sagde at det var et tegn på at kroppen er ved at gøre sig helt klar til den store dag! Glæd dig til fødslen – det er den vildeste oplevelse! Jeg glæder mig allerede til næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis din krop i forvejen er ved at være klar til fødsel, kan din jordemoder lave en hindeløsning, der KAN sætte gang i veerne. Det virkede for mig, da jeg var gået over tid. 3 timers veer, små 25 min. på fødestuen – BUM, så lå min skønne søn i mine arme dagen efter hindeløsningen. Ønsker dig/jer alt det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg gik 12 dage over tid da jeg fødte mit første barn, en dejlig søn – og han havde faktisk haft godt af at komme ud lidt før (han havde tabt lidt). Derfor blev jeg også sat igang på terminsdagen med mit andet barn, en dejlig datter… Jeg syntes ikke at du skal være nervøs for at blive sat igang, da min anden fødsel faktisk gik bedre og hurtigere af den grund :). Du kommer til at klare det så godt bare husk at stole på dig selv og vær stærk 🙂 -og husk at tage mange billeder af prinsessen, farmand, jordmoder og dig selv efter fødslen, det er så rørende at kigge tilbage på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Geggs 🙂
  Kan nikke genkende til din utålmodighed. Jeg fødte selv en smuk lille pige d. 7/1.. 3 dage over tid, de længste 3 dage i mit liv 🙂
  Men selvom jeg gik 3 dage over tid var jeg slet ikke forberedt på at det skulle være nu, da veerene endelig kom.. jeg opfattede faktisk ikke at jeg skulle føde før jeg lå på briksen og min jordmor sagde: jamen søde Amanda, du er jo helt åben, hvorfor kommer i først ind nu?.. og så gik det ellers stærkt. To timer tog det fra vi kom på fødegangen til jeg havde født. Det var en super fed oplevelse, det gør ondt ja, men til trods for det er det stadig en fantastisk oplevelse. Jeg fødte uden nogen former for smertelindring, da det ikke var muligt at nå at give noget som helst og selvom det gjorde nas, havde jeg faktisk troet det var være.
  Håber du får en ligeså fantastisk oplevelse med fødsel som jeg havde 🙂
  Held og lykke til hele familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Kære Geggo.

  Tillykke med graviditeten, og tillykke til kæresten og hundene også.

  Den første gik jeg over med 9 dage, planlagt igangsættelse om fredagen, fødte torsdag aften/nat kl. 23:40, – 23 timers fødsel.
  Anden “fødsels” – kejsersnit.
  3-4 barn (tvilling) fødte 14 dage før, tog 13 timer, planlagt igangsættelse, da jeg kom ind på sygehuset og blev undersøgt, var jeg allerede selv åbnet 3 cm.

  Pøj pøj til jer begge med fødslen, selvfølgelig speciel til dig…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg elskede at være gravid i “overtid”.
  Første gang var det med igangsættelse, nummer to kom til verden i en planlagt hjemmefødsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brusgaard

  Jeg blev selv sat igang som førstegangs fødende, og selv om mit største ønske også var en helt naturlig fødsel, var det andet slet ikke slemt 🙂 nåede kun at være på fødegangen i 3 timer og ud var min prinsesse .. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara J.

  Jeg kan godt huske følelsen og jeg var så uheldig at gå hele 13 dage over termin. Men nåede heldigvis at undgå at blive sat i gang fødte selv min søn d. 7 feb. 2012 og havde termin den 25 jan. Hvilket også var lidt nervepirrende da jeg selv har fødselsdag d. 2 feb. Men jeg læste op på forskellige ting der kan sætte gang i fødslen og det bedste råd er sex. Fyrens sæd sætter gang i noget. Det er som regel svært at få sex til at fungere når man har så stor en mave og alt føles ubehageligt. Så et råd er sengekanten med masser af puder og evt. en dyne i ryggen. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dyrk sex ☺️ It works !
  De tog vandet på mig 3 uger før tid pga. komplikationer og pga jeg allerede havde udvidet mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg blev delvis sat igang.

  Min fødsel startede meget mildt søndag morgen med blødning om aften med veer. Også skete der ikke mere. Tirsdag formiddag bliver jeg sat igang og onsdag får jeg akut kejsersnit. Min søn var for lang og jeg var lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg blev delvis sat igang.

  Min fødsel startede meget mildt søndag morgen med blødning om aften med veer. Også skete der ikke mere. Tirsdag formiddag bliver jeg sat igang og onsdag får jeg akut kejsersnit. Min søn var for lang og jeg var lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boddil

  Det skal da nok lige passe, at hun melder sin ankomst midt i din influenza. Har oplevet fødende komme ind med veer og influenza. Jo længere i fødsel de kom, jo mere forsvandt influenzaen. Naturen er ret vild på den måde. Glæder mig til at læse om din oplevelse af det hele. Et enkelt råd. Sov, slumre, flade ud, dovne den alt du orker. Spar på energien. Pøj pøj ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Stephanie, jeg føler med dig! Fødte 42+1 efter at have udskudt igangsættelse fra 41+4 til 41+6 (så lod de mig ikke udskyde yderligere). Hvis du kan holde ventetiden ud og ikke vil sættes i gang, skal du vide, at de kan scanne din moderkage, så de kan se, om din baby kan tåle at blive derinde lidt endnu – så kan det være, du slipper for pillerne. Den viden ville jeg gerne have haft selv, men en læge fik mig desværre afskrækket fra at vente yderligere. Rigtig god fornøjelse med fødslen – det er en helt fantastisk oplevelse, og veer er absolut håbdterbare med de rette teknikker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh jeg glæder mig til en ny sæson af familien på bryggen. Selv mine piger på 8 og 9 elsker det og tro mig viaplay er snart slidt op af alle de afsnit de ser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Altså da jeg var gået over tid med min nr. 2 sad min store pige og trommede på maven om aftenen og sang kom nu ud og leg og næste morgen kom der en lillesøster ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det er meget normalt at man bliver syg luge op til fødslen. Naturen er så smart indrettet at den gør moren sløj “så hun ikke forlader jordhulen på jagt efter føde”. Det sikrer hun er tryg og hjemme når det sker.

  Se det som et super tegn. Jeg var selv “ej, hvor er det tarveligt jeg skal være syg nu” indtil jeg kom i tanke om det jo var godt. Og fødte på termin og anden gang 8 dage før tid (hvilket jeg slet ikke havde tid til, skulle til fest og alt muligt 🙂 )
  Pøj pøj med det. Det kan sagtens være sjovt at føde – har de sjoveste minder, trods det gjorde lidt nas første gang. Andet barn blev skudt ud på få min. alt inkl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita hedegaardk

  Hej søde håber du når at blive frisk inden du skAl føde for du har jo brug for alle dine kræfter når hun har Lyst til at komme til verden …. Hun kommer når hun har lyst … Gik selv 5 dage over og det var os mit første barn … Ved du klare den …os nu hvor du har træne din krop … Men kroppen kan ikke mere nu …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Bare rolig, det skal nok ske, og kunne godt forstille mig at det skete på torsdag, når jeres nye sæson bliver vist på TV3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenea vinter

  Held og lykke med førstgangs fødsel, håber at det kommer til og går godt?? Knus elsker jer alle sammen… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenea vinter

  Held ig lykk med førstgangs fødsel, håber at det kommer til og går godt?? Knus elsker jer alle sammen… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pippi

  Hun kommer inden for et par dage 😉 jeg har altid skrantet lidt et par dage før mine blev født så bare nyd de sidste dage i 2somheden ❤️ Knus fra Pippi, mor til 4❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Geggo
  Jeg vil først og fremmeste ønske dig tillykke med graviditeten!!
  Jeg vil gerne fortælle om fødslen af min søn, og den er ikke ulykkelig eller noget !!
  Men mere et godt råd hvis du skulle sættes igang!!
  Jeg gik 14 dage over tiden, og kommer derfor ind til igangsættelse søndag morgen kl 8, det prikker de hul på fosterhinden, og beder mig om at komme igen 4 timer efter, for jeg er nedprioteret !!
  Vi kommer igen kl 13 og får der en stue og jeg får vedrop, som starter rigtig godt med mange stabile og gode veer (!! Øh av)
  Men kl 21 er der ikke sket meget og mine veer er nu ustabile og alt for lange eller ikke eksisterende, så vi bliver enig om at stoppe vedroppet og lad os sove – mig i en hospitalsseng og kæresten på fødebriksen, han får så efter 1 time en madras på gulvet!!
  Midnat får jeg penicillin og en anden pille, som så er en modningspille, de indrømmede at de havde glemt at give mig den modningspille og at det nok var derfor der ikke var sket noget!!
  Jeg falder i søvn igen, men vågner så kl 2 og så har jeg ondt – ikke veondt, men pisse ondt!! Jeg gik rundt i 20 min, slappede af i 20 min og rystede mave i 20 min,
  Kl 5 får jeg lagt en epiduralblokade efter at have bedt om et kejsersnit, for nu kunne jeg ikke mere, han forsøger 3 gange og må give op, da jeg er så svajrygget og så træt og sur og stresset, men nr 2 læge klarede den! (De fortæller mig heldigvis ikke at blokaden lægger så højt at jeg ikke kan få et kejsersnit)
  Men vi falder i søvn igen og kl 9 vågner jeg fordi mit ben sover, og hov så var der sku veer !! Og så startede det hele!! Og på de timer er jeg åbnet 10 cm!!
  Kl 14.35 er sønnike ude og kæresten vrælede!!
  Fødslen tælles fra jordemoderen først fra kl 9 mandag morgen, så det gik stærkt for en førstegangsfødende iflg dem, for os startede den søndag!!
  Mine råd er klart til dig !
  1. Skal du sættes igang, så SKAL du have en modningspille fra start
  2. Sørg for ikke at få for mange gæster på hospitalet – du har kun 3 dage, brug dem!!
  Vi havde for mange gæster og det stressede os forældre og min amning kom aldrig igang!!
  3. Nyd det – det er fantastisk !!
  4. Lad vær med at ramme “send kommentar”, når man ikke er færdig ( nååå den var vist til mig selv!!!)
  Kan du slette dem?
  Mange held og lykke til jer alle sammen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Geggo
  Jeg vil først og fremmeste ønske dig tillykke med graviditeten!!
  Jeg vil gerne fortælle om fødslen af min søn, og den er ikke ulykkelig eller noget !!
  Men mere et godt råd hvis du skulle sættes igang!!
  Jeg gik 14 dage over tiden, og kommer derfor ind til igangsættelse søndag morgen kl 8, det prikker de hul på fosterhinden, og beder mig om at komme igen 4 timer efter, for jeg er nedprioteret !!
  Vi kommer igen kl 13 og får der en stue og jeg får vedrop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har de sidste 14 dage tænkt: “Det kan lige passe at Geggo føder midt under deres sæsonpremiere!”
  Så jeg sætter mine penge på torsdag mellem 20 og 21 😀
  By the way – Synes du er mega sej, har ikke selv nogle børn, men håber virkelig jeg kan være lige så positiv og overskudsagtig som dig når min tid engang kommer.
  Kæmpe helbredende knus her fra 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg blev sat igang 41+0 og fødte 41+3. Jeg havde hele graviditeten frygtet en igangsættelse. Jeg havde dog en drøm af en fødsel. Nyd ventetiden, trods sygdom for den kommer ikke igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ét råd: NYD hvert et minut, du går over tid!! Det er din sidste, rigtige ego-tid i et pænt stykke tid. Hvor du ved, hvad der sker de næste fem minutter, du kan se Netflix, gå i bad og spise, når du vil, osv. Nyd det! Det gjorde jeg heldigvis, da jeg for et par måneder siden gik 12 dage over tid (og så blev sat i gang. Det var forøvrigt en rigtig fin oplevelse at blive sat i gang. Havde på den måde så meget kontrol over situationen som muligt, uden at miste den naturlige fødsel).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Sex og en rask gå tur hjalp her med begge mine unger og den første er født 40+2 og nr 2 er 40+3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hej skal nok komme . Jeg havde termin 31/1 og fødte 27/1. ( 39+3 )
  Jeg prøvede : hindbærblade te, tonic og lime, lange gå ture, sex, ananas, chili pizza og ve kage.
  Håber det virker for dig, det virkede for mig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Geggo, I skal dyrke sex, det sætter fødslen i gang. Gjorde det i hvertfald for os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Geggo, I skal dyrke sex, det sætter fødslen i gang. Gjorde det i hvertfald for os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Er gået over tiden. Alle 4 gange
  Så fat mod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Geggo
  Jeg har desværre ikke TV3 eller TV3 plus, så jeg kan ikke se jeres underholdende program. Det kunne være fedt hvis du gad at afsløre det på din Facebook når programmet har vist? Jeg følger dig følger dig og din blog rigtig meget.
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Kender din følelse ! Er selv gravid (med nummer 2) og havde termin i lørdags ! Ventetiden er uendelig lang og man vil bare gerne igang ! Håber du får en god førstegangs fødsel og at alt går som det skal. Havde selv en god første gangs fødsel og har glædet mig lige siden til at gøre det igen ! Og jo gu’ fanden gør det ondt, men det er hele oplecelsen værd ! Held og lykke fra en anden høj gravid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hay Geggo, kan klart anbefale en stærk gang boller i karry

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg gik 13 dage over med min første. Skulle være igangsat mandag og jeg fødte natten til mandag. Jeg gik 9 dage over med min anden datter og hun kom 8 timer efter en hindeløsning.
  Tror ikke der er meget hold i at førstegangs fødende “altid” går over tid, kender flere som fødte før termin men fødslen går hurtigere anden gang, synes jeg. Held og lykke – du vil snart opleve en kærlighed, du ikke vidste du kunne have til et andet menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Volff

  Rigtig god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Pøj pøj med fødslen – Uh det er spændende. Når du når dertil, kan jeg rådede dig til at gå ind i din egen bobbel og høre efter jordmødrenes råd. Kæresten skal bare nusse og holde kæft – det fungerede bedst for mig under de hårde veer.
  Det skal nok gå godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy

  Hej gegs jeg gik 4 dage over tid og havde veer i halvanden døgn. ! 🙂 når alt kommer til alt har du glemt det hele når prinsessen kommer ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Kan godt forstå du gerne vil møde din prinsesse nu, tiden føles uendelig lang når man går over tid(jeg gik 10 dage over med mine sidste 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Tell

  Fedt billede liiiige med en lille hundepote på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er den fine kop fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  <3
  Rigtig god bedring og held & lykke.
  Der skal gode kræfter til en fødsel – og til at være ny mor, så be' du bare prinsessen om at nyde det derinde indtil du er frisk igen 😉
  Hun får alt det bedste fra dig nu inde i sin hule <3
  #detstørsteiverdenventerdig <3<3
  Kærlighed og den bedste karma til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg elsker hele familien dig og din mand og hende i maven og jeres hunde og selvfølgelig din mor og mopper og ser alt der har med denne dejlig familie at gør i er bare for gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg blev sat igang begge gange. Den ene 9 dage over termin da han var stor 4.560 g og den anden 1,5 uge før termin da han ville blive større end den første.
  Ville klart også foretrække at gå igang selv, men det er bare ikke altid en mulighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg havde en god oplevelse med igangsættelse.. Jeg blev sat igang på terminsdatoen (pga. Blodtryk) og han var ude 2 tage efter d. 13/11-15, selve fødsel med veer tog 2 timer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thina

  Jeg gik 16 dage over tiden.. Det endte med igangsætning.. Ud kom en dreng på 55 cm og 4300 gram.. Han var osse stjernekigger hvilket gjorde at de fik tage ham med sugekop.. Ingen god oplevelse.: dog kom datteren 14 dage før tid og helt ærligt.. Det gjorde engang ondt.. Drak kaffe og spiste banan da jeg var åben 6 cm.. 35 minutter senere var hun født! Wupti! Held og lukke når det er tid!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annitta

  Da jeg sku ha min datter, barn nr. 1 blev jeg sat i gang da jeg var gået 15 dage over tiden.
  Benene op og nyd de sidste dage, samle kræfter til du bare skal sidde og kigge på dit helt unikke, smukke barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Ja kan være svært at vente. Min 1 kom til verden 5 dage før tid. Og nr 2 kom på termins dagen.. Hug så spændende. I ønskes alt hel og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej. Jeg fødte 3 dage før ved den første og en hel måned før ved nr 2… Hun ligger og gøre sig klar. Men ventetiden er lang. Kan godt forstå dig. Held og lykke med familien ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  En fødsel kan sagtens starte med at man bliv halv syg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Hey Geggo. Lykkelig mor til 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Held og lykke med fødslen – en del føler sig syge/bliver syge når fødslen er ved at gå igang, så måske er det et tegn?! Jeg er blevet sat igang i begge mine fødsler 41+6 ved at de har taget vandet. Det var ok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Held og lykke med fødslen – en del føler sig syge/bliver syge når fødslen er ved at gå igang, så måske er det et tegn?! Jeg er blevet sat igang i begge mine fødsler 41+6 ved at de har taget vandet. Det var ok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kage

  Århh havde det på samme måde da jeg var gravid, havde virkelig på fornemmelsen at hun ville komme ud inden termin, jeg gik fem dage over termin skumle sættes igang om onsdagen, fødte heldigvis om mandagen. Det med at de siger man er ikke i tvivl om når man får veer passede slet ikke på mig, jeg tog på sygehuset søndag aften og fødte mandag, men havde veer fra fredag, og troede ikke det var verr, ærligt trodede jeg bare det var plukveer, og var på sygehuset søndag morgen hvor ingen tjekkede mig de troede jeg havde en urlinvejsinfektion, og mine veer var aldrig regelmæssige. Indtil mig mor sagde til mog keg bare skulle ringe igen der søndag aften til fødegangen og sige at jeg altså gerne ville tjekkes, det gjorde jeg så og da jeg kom ind og blev tjekker havde keg åbent mig 4 cm. Fra jeg kom ind og til min engel blev født gik der 17 timer, og jordmoderen sprang mit vand. Men det kommer virkelig når du mindst venter det, jeg tænkte jamen hun kommer ikke ud og jeg skal sættes omgang onsdag, så havde slet ikke trodser at jeg ville føde før, tænkte bare på at nu skal det blive onsdag. Og så kom hun altså ud om mandagen. Det bedste du kan gøre er at finde en god tv-serie og tiden vil gå lidt hurtigere. Jeg prøvede alt hvad jeg havde fået atvide men det virkede ikke, gik op og ned af træpper men under virkede 🙂 men kender godt den der utlomådighed man får 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg glæder mig som et lille barn til jeres lille pige kommer til verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk at igangsættelse er et tilbud. Det er først en anbefaling efter 42+0. Du skal bare slappe så meget af og få en masse kram og kys og berøring. Det fremmer oxytocin som er det hormon som laver veerne. Du kan også prøve med modningsakupunktur og en hindeløsning.
  Kh Jordemoderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg blive sat igang gi 14dag over tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa
  Jeg har også altid frygtet at skulle sættes i gang. Har forestillet mig uendelige timer på fødeafdeling med stikpiller, ve-drop osv. ØV!!
  Da jeg så skulle føde mit andet barn sidste år, tænkte jeg, at jeg nok gik 8 dage over, som jeg gjorde med den første. Men Nææ nej; 12 dage over termin måtte jeg sættes i gang. Heldigvis kunne de bare prikke vandet og hun var ude 3 timer senere, uden andet hokos pokos.
  Du skulle bare lige høre en rigtig god igangsættelses beretning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Med min datter gik jeg 12 dag over tid og med min søn gik jeg 7 dag over tid Held og lykke det skal nok gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Med min datter gik jeg 12 dag over tid og med min søn gik jeg 7 dag over tid Held og lykke det skal nok gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hey geggs
  Forstår dig…. jeg gik dog 11 dage over og insisterede til sidst om at blive sat i gang efter vi mistede 1.gang. enormt hårdt psykisk
  Men lækker velskabt dreng på 3980 og 54 cm. kom der ud..dejligt.
  Formå og nyd de sidste dage så godt du kan..spark..hikke osv…smiler
  Good luck også til manden..han kommer også på arbejde
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh hvor jeg husker tiden efter 40+0! Jeg fødte 41+4. Skulle til igangsættelses samtale tirsdag morgen, og natten inden for jeg veer. Så heldigt, da jeg heller ikke ønskede igangsættelse. Krydser fingre for det også sker for dig. Er så misundelig lige nu, en fødsel er så fantastisk! Selvfølgelig gør det nas, men så er det heller ikke værre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Stephanie.
  Du ligner bestemt ikke en færge , men en kvinde som bærer hendes graviditet super smukt ( ved du ikke selv synes, det gjorde jeg bestemt ikke når andre sagde det til mig, da jeg var gravid)
  Jeg er overbevist om hun bliver inde, fordi du har bygget sådan en dejlige hule til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne clausen

  Gider du skrive princessen navn her efter det har været i tv. Er forhindret i og se det torsdag Kh sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mimi

   Navnet er Jamilla – det har Geggo altså fortalt før.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Årh geggo, føler så meget med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er så drøn irriterende at gå over tid.. jeg havde det præcis som dig, og var sten sikker på at vores babygirl kom på terminsdagen.. men nej nej! Jeg fik så en hindeløsning hos min JM 4 dage over termin, som faktisk satte det hele i gang.. 2 døgn med veer og så kom lillefisen ud 6 dage over termin, d.13/1-16 ❤ håber snart jeres vidunder kommer ud til jer, og at dit ingefær shot virker, så du kan blive rask til fødslen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det siges at hvis man vandre op og ned af trapper kan det være med til at sætte fødslen igang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det siges at hvis man vandre op og ned af trapper kan det være med til at sætte fødslen igang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Geggo 😉
  Jeg gik 6 dage over tiden og 6 dag dyrkede min mand og jeg sex få timer car han på vej 😉
  Held og lykke, det skal nok gå.
  Knuz Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hey Gegs… Ca. Hver 4. Fødsel bliver sat i gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia holm

  åååå Geggo
  kender det alt for godt da jeg vente mine tvillingedreng tja jeg blev sat igang en uge før og ja skulle 4 gange unden de ville ud så med en gang vedrop og en prik på fosterhinden tja kom den føste 1835 og den anden kom så føst 1915 vil lige sige at jeg kom på sygehuset kl 9 om morgen og ja JEG bad om et kejsersnit alle rede den 3 gange jeg blev sat igen og ja de ente med at den ene kom med kejsersnit.
  så xxxxx for dig at du/i ikke skal vente i for lang tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Amerikansk olie, bare et lille “shot” gjorde det med begge mine og Wupti jeg fødte dagen efter. Gik 5 dage over begge gange. Tiden er ulidelig, men ikke ligeså ulidelig som de mennesker der ringer dagligt “er der ikke sket noget” Øhhhh hvis der er sket noget, tror du så jeg tager min telefon.
  Hvil dig, hvil dig, hvil dig tro mig du får brug for ALLE kræfter. Min første fødsel varede 36,5 timer, GUD hvor ville jeg der ønske jeg ikke havde tænkt “hele hytten skal være ren, køleskabet skal være fyldt, vasketøjet skal være væk, for fy for den jeg kunne godt have brugt mine kræfter.
  Held og lykke når det sker, du kommer igennem hele følelses registeret, men den kærlighed du føler det øjeblik du får sessen på maven er noget af det største i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Frandsen

  Begge gange jeg har født er det startet med forkølelse og utilpashed et par dage før – så krydser fingrer for, det samme gælder for dig og i snart har jeres lille babypige i armene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Held og lykke med det hele. Her i uk får man under fødselsforberedelsen at vide at man ofte får influenza eller lignende symptomer når fødslen er i gære. Så hvil rigeligt hun kommer nok snart 🙂 x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline Broberg

  Åh ja jeg kender det godt med går over tid
  Og det hele er bare langsom og tung
  Jeg gik 6 dage over tid så vil jordmoren satte mig i gang i 7 dage men så kom han jo det var selvfølgelig lettest han vil kom der selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine hansen

  Hej geggo
  Jeg håber det går godt med dig og barnet og selvfølgelig alle i familien, Vi er alle så spændte på når du føder. Men Kan du egentligt ikke få prikket hul på vandet? Har du overvejet det eller? Men håber du vil svare mig og rigtig god bedring med influenzaen og pas godt på jer alle, glæder mig til på torsdag 9 sæson af familien fra bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine hansen

  Hej geggo
  Jeg håber det går godt med dig og barnet og selvfølgelig alle i familien, Vi er alle så spændte på når du føder. Men Kan du egentligt ikke få prikket hul på vandet? Har du overvejet det eller? Men håber du vil svare mig og rigtig god bedring med influenzaen og pas godt på jer alle, glæder mig til på torsdag 9 sæson af familien fra bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Godt at du bliver passet på og vartet op :-), holder øje med om du har lavet bare et lille “moment” på insta hver dag, for så længe du gør det, ved vi bare at fødslen endnu ikke er gået i gang 🙂 Sådan kan omverden alligevel følge med uden at skulle kontakte ding konstant 🙂
  Pøj-pøj, og gi den max gas når lille-pigen melder sin ankomst :>

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill Califano

  Hej skønne Stephanie ❤ du har garanteret født inden fredag..min jordemoder sagde til mig da jeg fik den første at jeg skulle gå i gang med at vaske køkkenet ned så jeg skulle op og ned ad en skammel.samt at sex var godt da sæd indeholder noget der fremkalder veer.og tro mig.DET VIRKER.. mit vand gik om natten.og 6 timer senere havde jeg guld klumpen i armene. Så bare i gang og op og ned ad trapperne.ønsker jer alle 3 en super dejlig hurtig fødsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kender det godt gik 14 dage over tid med min søn, så kender følelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  🙂 jeg er sikker på lillepigen snart er hos jer. Hun venter nok bare på en solskinsdag 😉 selv gik jeg 14 dage over tid med min søn, fødte dagen før jeg skulle sættes i gang. God bedring og positive tanker herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sidste mandag vågnede jeg med influenzaligende symptomer, tirsdag eftermiddag kom min dejlige lille babydreng til verden. Just saying

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Denne uges wanties♡ :