Jeg er mor ♡

Når baby-A skal spise ♡ mit forhold til amning

Der er rigtig mange der har spurgt ind til om jeg ammer, og hvordan det så går med det. Jeg synes ikke amning skal være så tabu-belagt, og derfor synes jeg jeg vil dele mine tanker omkring dét, her på bloggen.

amning2

Da jeg blev gravid tænkte jeg selvfølgelig på om jeg nu ville være istand til at amme mit barn. Jeg fik opereret større bryster da jeg var 18 år, et valg jeg har fortrudt i mange år, da jeg  faktisk elskede mine små naturlige bryster, og dengang tog en alt for hurtig u-overvejet beslutning. Lidt ligesom jeg gjorde med mine tatoveringer. Dem kan jeg dog, og er jeg igang med at, fjerne, babserne er det lidt anderledes med. Hvis jeg tog mine implantater ud nu, ville jeg højst sandsynligt stå med to tørre te-poser,  som en kirurg fortalte mig. Jeg blev opereret i Sverige, og jeg var glad i et par uger, hvorefter jeg fortrød så meget, og ønskede at jeg aldrig havde fået dem lavet. Især fordi jeg vågnede op med arrene i bryst-vorterne, istedet for under som der egentlig var aftalt. Bevares, de var da flotte, men jeg følte ikke de var en del af mig. Hvilket de jo i realiteten heller ikke var. Efter et par år begyndte de at kapsle. Jeg ved stadig ikke nøjagtig hvad det betyder, men det resulterede ihvertfald i at mine bryster så knap så kønne ud, og blev ret hårde. Jeg stod derfor overfor valget at fjerne implantaterne, og dermed højst sandsynligt ende med ret slappe bananer, eller få opereret dem igen. Jeg valgte det sidste. Jeg fik så også nogle fine nogle af slagsen, og som ikke sad som to hårde kugler midt i det hele, som jeg indimellem synes silikone-bryster gør, og som jeg havde frygtet. De fleste vil helst have dem så “spændt op” som muligt – fordi når nu de har købt dem, skal de fandme også ha noget for pengene! Og al respekt til dem der har det sådan. Det er bare ikke sådan jeg har det. Men det betød jo så at jeg endte med ar hele to steder. Dem i brystvorten kan slet ikke ses det mindste idag, de er SÅ pæne, heldigvis! Men når man er opereret dér er der en relativt stor chance for at mælke-kirtlerne er skåret over, og man derfor ikke er istand til at amme sit barn. Samtidig er det også uvist om man kan amme når man bare har gennemgået en brystforstørrende operation, skåret i brystvorten eller ej, og derfor var der altså dobbelt-chance for at jeg ikke kunne amme.

Jeg havde 3 ønsker til at føde mit barn: Jeg ville gerne føde naturligt. Jeg ville gerne føde uden smertestillende og jeg ville gerne kunne amme hende fuldt ud.

Og jeg er så heldig at alle 3 blev opfyldt! Jeg ammer fuldt ud, og jeg elsker det. Det er simpelthen det hyggeligste og mest naturlige i hele verden at give mit barn mad på denne måde, selvom hun er en lille grov-æder og jeg ammer MANGE gange i døgnet 🙂 Efter en lille uge havde jeg da også åbne sår på begge to, og fældede nærmest en lille tåre hver gang jeg lagde hende til – men min svigermor som er en dygtig sygeplejerske, rådede mig til at holde ud, og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det, for nu hvor baby A er 3 uger gammel, er det NÆSTEN hærdet, og jeg kan glad og lykkelig amme min datter.

De siger at en god og kærlig mor ikke sidder i babserne – og det er også rigtigt. Havde jeg ikke været istand til at amme, eller havde jeg givet op som mange vist også gør, så var jeg stadig en ligeså god og kærlig mor, der var skam intet der var faldet af dér. Jeg er bare rent personligt rigtig, RIGTIG glad for at jeg kan. Det lyder måske åndssvagt for nogle, men for mig var det en drøm at kunne amme. Selvom de laver modermælks-erstatning rigtig godt nu til dags (tror jeg), så har jeg bare en idé om at det er sundest for hende med min mælk. Og så elsker jeg at amme, det er så HYGGELIGT.

Jeg tror iøvrigt også jeg bliver rigtig glad for at jeg fik dem lavet dengang, når nu jeg engang er færdig med at amme 🙂

Apropos dét, så skal du hun vist have mamse nu kan jeg høre! Rigtig god lørdag allesammen <3

amning

Det var hvad jeg nåede at pleje min, super tiltrængte, hud forleden med en dejlig muddermaske – for så ville baby A altså have mad 🙂 Jeg er vild med mor-livet. It suits me, hvis jeg selv skal sige det ♡ 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

71 kommentarer

 • Laura

  Hvordan er det at føde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor lang tid tog din presse ve😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej stephanie læste lige dette her og tænkte på om du har købt brystvorte salve? Det nok ligemeget nu men på apoteket kan du købe salve som du smøre på lige efter hver amning indtil brystvorten er pæn igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det dejligt at læse at du ammer din lille pige. Giv dig selv et ordenligt klap på skulderen, det er hårdt i starten, særligt med de sårede brystvorter. Sej og klog svigermor du har. Hvor er det dejligt for jer allesammen. Og godt at du friammer og lægger hende til når hun vil. Det varmer mit hjerte, at så mange piger/kvinder læser din blog, og at du på den måde bliver rollemodel, også i forhold til amning. Rigtig godt gået!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Geggo :p
  hvordan følger man dig på snapchat?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Stephanie.
  Først stort tillykke med lille A, hun ser så dejlig ud!
  Jeg nyder at læse din blog, især efter du blev gravid og mor. Jeg venter selv en lille dreng til august, så jeg suger bare i mig af alle de tanker og råd du har om at være mor.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt om hvordan i fået gjort plads til endnu en i jeres hjem, så vidt jeg ved er jeres lejlighed ikke hveden største.
  Vi bor i en 2-værelses og jeg har bare brug for noget inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia M.

  Am am am am<3 det er så hyggeligt:-) Jeg ammer min datter på 14 måneder, og vi har ikke planer om at stoppe<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.

  Kære Stephanie,
  Det var været en ren fornøjelse at følge dig igennem mange år. Jeg ønsker dig alt det bedste for dig – og nu din lille familie <3
  Personligt kan jeg ikke følge med mere fra sidelinjen. Jeg bliver ked af det, da jeg ikke selv kan få det, du nu oplever.
  Rigtig meget held og lykke på din vej. Som sagt. Det har været en fornøjelse at følge dig her på bloggen & i "Familien fra Bryggen", som jeg også siger farvel til.
  Ha' det rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det er jeg rigtig ked af at høre, men faktisk kan jeg godt forstå dig. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, og sender al den gode energi jeg kan til dig. Og tak for din ærlighed. Tusind knus og tak fordi du har fulgt med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Jeg er selv en af de mennesker der kæmper for at opnå at blive gravid. Og har gjort det i snart 8 år. det har været ved at koste mig livet, mit forhold og mange venskaber. Når det er sagt, syntes jeg det er skam hvis du vælger folk/ting fra, fordi de har noget du ikke kan få. Jeg ville seriøst arbejde med det. Ellers blivet det et meget ensom og trist liv du har i sigte 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej stephanie. Jeg har længe savlet over din mad på snapchat. Og jeg ville høre om der var mulighed for at du kunne lave et indlæg med nogle af dine opskrifter på aftensmad? Specielt din gullasch ser helt fantastisk ud.
  Mvh Katrine
  God aften til dig og din lille lækre familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jo du kan tro der nok skal komme flere mad-opskrifter på bloggen, tak fordi du gør opmærksom på det, og tak fordi du følger med 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej stephanie. Jeg har længe savlet over din mad på snapchat. Og jeg ville høre om der var mulighed for at du kunne lave et indlæg med nogle af dine opskrifter på aftensmad? Specielt din gullasch ser helt fantastisk ud.
  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Jensen

  Hej Geggo 🙂

  Tillykke med jeres fantastiske datter.. Hvor er hun gider smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jeg er så glad for at læse hvor godt der går for dig.
  Selv blev jeg brystopereret rundt om brystvorterne efter jeg havde ammet. Mine bryster hang så langt nede og brystvorten kunne snildt hives op og nå kravebenet. He he ikke noget kønt syn, men jeg fik dem altså opereret.
  Nu hvor jeg skal have nr 2, er jeg meget nervøs for om mine mælkekirtler er beskadige. Det er selvfølgelig en pris man betaler, men efter at have læst din oplevelse håber jeg så inderligt at det kan lade sig gøre.
  Det er nemlig en fantastisk.
  Endnu engang tillykke med den fine lille A❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det rart at læse at det kan fungere for nogen. Jeg har termin om 1 uge og har et størt ønske om at kunne amme, så jeg håber jeg kan holde ud, trods der er risiko for sår og andre gener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] blev gravid, var en tankerne, om hun ville være i stand til at amme. De tanker har hun skrevet et blogindlæg om. Mange af tankerne gik på, om hendes bryster var i stand til at producere mælk – fordi […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det dejligt at høre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Margrethe

  Jeg elskede også at amme min søn. Men desværre gik produktionen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Schwartz

  Det bedste/sundeste er helt klart at amme sine børn. Jeg ammede min den ældste 1år, fordi jeg havde så meget. De 2 næste måtte desværre på flasken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det sindssygt opløftende at læse lidt med på din blog. Din tilgang til det her emne er bare så fin! Du holder dig på egen banehalvdel og deler ud af dine følelser og erfaring.
  Jeg har fulgt lidt med i jeres bryggeprogram on-off og synes, at din udvikling har været virkelig fed at følge. Og nu er du mor – en mega sej og kærlig en af slagsen! Håber, at du er pisse stolt af dig selv og alt det, du har opnået.
  Ønsker dig og din lille familie en masse godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er det ikke langt mere tabu når man ikke kan amme? Det er klart mit indtryk, at der ses mere ned på kvinder, der giver mme og at mange føler de skal forsvare deres valg (især overfor de nærmeste ). Mme i dag er rigtig godt og rent (modsat modermælk , der kan indeholde giftrester fra frugt og grønt), men mangler selvfølgelig vigtige antistoffer fra moren (som især er i den allerførste råmælk). Konklusion; gør hvad der passer til dig kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirse Reschke

  Jeg får helt tåre i øjnene, når jeg læser dette af bar’ fryd. For mig hvar det ozz’ super vigtigt at amme min lille baby Emmeli, og hun blev lagt til mit bryst umidbart efter fødsel, og mælken strømmede ud. Jeg elskede det bare ❤️☺️ Desværre forsvandt mælken efter bare 3 mdr. pga stres, og jeg var nød til at “overgive” mig til modermælk erstatning. Jeg var knust

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ååh godt at se at i nyder hinanden.
  Stort tillykke med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja amning er ikke nemt at tale op. Har oplevet piger der talte så nedladende til de piger der valgte at give op… Jeg har ikke ammet nogen af 3 drenge. De er jo på din alder nu… og er og har aldrig været mere syge end andre. Men det jeg ville sige var, at da jeg fik den sidste, havde jeg en ubehagelig oplevelse på hospitalet. Han ville ikke tage fat og vi blev enige om at jeg skulle malke ud.. jeg fik en maskine og efter to sug, kom der blod ud.. jeg begyndte at græde. Jeg vidste jo at de to sidste gange havde betydet brystbetændelse, skrigende sultne børn osv.. så efter lidt snak med manden blev vi enige om at droppe det. Sygeplejersken kom ind… hørte vores beslutning. Kiggede ned på mig i stolen og sagde: tsk tsk .. du ved godt at amning er det eneste saliggørende i denne verden. Tak for opbakningen. Tog hjem 2 timer efter. Min mand har hygget sig med at give flaske… og svigermekanikken har kunne passe ham. Så der er desværre stadig mange som ikke forstår når man vælger amningen fra. Trist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malika

  Tillykke med jeres pige og et stort hurra for at du vil bryde tabuet omkring.
  Hilsen en mor til 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Personligt er jeg meget ked af jeg ikke KUNNE amme min søn. Det var jeg ikke dengang for hold op hvor var det rart at far engang i mellem kunne tage over. Men må indrømme jeg bliver misundelig på dem der ammer nu, for det ser bare så hyggeligt ud, den tosomhed man får med sit barn☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doula Mirjam

  Kære Geggo ❤️ Dette indlæg gør mig simpelthend så glad. Der er intet bedre end en glad mor og baby! Mit Doula hjerte smiler når jeg læser din taknemlighed overfor amningen. Det aller vigtigste er at man finder det der føles helt rigtigt for ens barn og sig selv. Og ja – lige meget hvordan man vender og drejer på det – så ER brystmelk det absolut bedste for barnet. Men på den anden side er det allervigtigste i et barns liv en glad mor, der passer på sig selv og der igennem passer sit barns bedste. Det hænger sammen, og det er så vigtigt at amningen er en dejlig tid hvor mor og barn kommer tættere på hinanden. Hvis man ikke føler at det går, eller ikke mærker denne kontakt, så er der hjælp at hente! Ammenet er et netværk af frivillige ammerådgivere med den nyeste viden som virkelig er godt givet ud. Ligeledes findes der særlige “ammehoteller”, hvor det er hyggeligt og varmt – og der er fagligt personale til at hjælpe en mor og barn i den rette retning hvis det er gået skævt undervejs i forløbet. Tak for at du deler med dig og dermed punkterer myten om at opererede bryster ikke kan producere melk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej.
  Stort tillykke til jer alle. Du er og bliver en god mor med hjertet på rette sted. Derfor vil jeg via min virksomhed give dig en gave.

  Jeg har opfundet verdens første superbløde pusleseler og vil forære jer en pakke til en værdi af 749 kr
  Du får den før de lander i butikkerne til sommer.
  Skriv til mig hvis i vil have denne superbløde puslevest… så sørger jeg for at i får den.

  Kærligst Sue

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Hej
   Hvor kan man købe sådan en sele? De er jo helt vildt smarte!
   Mvh Freja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hvilken sele? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej.
  Stort tillykke til jer alle. Du er og bliver en god mor med hjertet på rette sted. Derfor vil jeg via min virksomhed give dig en gave.

  Jeg har opfundet verdens første superbløde pusleseler og vil forære jer en pakke til en værdi af 749 kr
  Du får den før de lander i butikkerne til sommer.
  Skriv til mig hvis i vil have denne superbløde puslevest… så sørger jeg for at i får den.

  Kærligst Sue

  P.s. se hvordan den bruges på http://www.bergmarkcopenhagen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Elisabeth

  Stort tillykke med den vellykkede amning Geggo!
  Jeg må ærligt indrømme jeg er en anelse misundelig, jeg tabte mig hurtigt efter fødslen og har altid haft svært ved at spise nok i løbet af dagen, men da min søn så kom til verden og jeg ikke længere kunne bruge den med “at spise for to” så spiste jeg hurtigt kun 1 måltid dagligt. Så mælkeproduktionen dalede og vi måtte gå over til modermælkserstatning. Idag er min søn Isak 1,5 og vejer næsten 15 kg, og er den største i vuggestuen. Nyd din amning for Guds skyld! Jeg vil bestræbe mig efter at lære at tænke på min krop og få spist (normalt) og forhåbentlig kunne amme mine fremtidige børn. Men ihvertfald tillykke med rollen som mor, den gode amning og ikke mindst din gave af en mand! Nej hvor måtte han godt undervise min!
  Udover det så elsker jeg at se jeres program, følge din blog, og dit og cenqiz helt igennem enestående bånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele Vahl Greve

  Hej. Jeg kan virkelig godt forstå dig ang. Amningen, jeg havde det på sammen måde at jeg bare ville amme og at det var det største ønske at kunne amme sit barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele Vahl Greve

  Hej. Jeg kan virkelig godt forstå dig ang. Amningen, jeg havde det på sammen måde st jeg bare ville amme og at det var det største ønske at kunne amme sit barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super fedt emne og jeg ønskede også selv at amme og jeg ammede i 15 mdr. Fuldt ud. Fordi han havde behovet for den tryghed, den nærvær jeg ku gi ham og jeg det samme ved ham. Mine bryster er i dag nogle tarvelige nogen men i dont care. For viden om at jeg har givet mit mirakel barn mad med dem er det vigtigste for mig. Nys tiden elskede den og den er meget savnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit

  Stort tillykke med jeres lille pige. Hvor ser hun dejlig ud ☺ jeg er relativ ny læser på din blog, men nyder det allerede. Dejligt emne du har bragt op og skøn holdning du har til amning og på samme tid er du ikke dømmende overfor dem, der fravælger/ikke kan amme af forskellige årsager incl. mig selv. Vi dømmer alt alt for hurtigt andre mennesker! Nye hende og husk at dufte til hende…babyer har den dejligste duft, som forsvinder med tiden ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er bare det bedste at amme, men mega hårdt i starten fordi det gør så ondt når man sår osv. Men nu har jeg fuldt ammet i 5 mdr og elsker det mere end noget andet, det bånd som det givet mig og barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har 2 pragtfulde piger på
   5 og 8 år. Jeg var 21 da vi fik vores første og den gang havde jeg psykisk overhovedet ikke behov for at amme og stoppede efter 3 dage efter dialog med vores sundhedsplejerske. og selvom mange “kloge” siger det, så tog vores lille
   Mus ikke skade! Hun blev hverken overvægtig eller andet.. Da vi så små 4 år efter fik nummer 2 tog jeg allerede valget på hospitalet – at jeg ikke ville amme. Og jeg har aldrig fortrudt. Psykisk ville jeg simpelthen ikke jeg kunne ikke forholde mig til, at mine bryster var en mad-tank. Heldigvis har mine unger aldrig taget skade. Nogle gange fortryder jeg MEN jeg var helt afklaret med mit valg og det er endte at lade vær hvis man kan mørke det ikke ligger en naturligt istedet for at tvinge sig selv til noget man ikke vil.. For så kan barnet også mærke det. Elskede flasken og det gjorde det nemt at dele nætterne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hvor er det dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der har det ligesom dig 🙂 Ih hvor jeg også kæmpede med det psykisk. Det var hverken pga. smerte eller fordi jeg ikke kunne. Men psyken. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet at ty til flasken. Jeg blev en bedre mor, og det kunne mit barn mærke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Poulse

  Først og fremmest kæmpe stort tillykke med smukkeste lille Alba. At blive nogens mor er simpelthen den største gave. ❤️
  Jeg har sådan ventet på et oplæg omkring din holdning til amning og om du ville fuldeamme. Jeg har selv en søn på snart 9 mdr som er fuldammet og stadig ammes. Det er simpelthen så fantastisk at kunne give sit barn det dét lige har behov for. ☺️
  Vores ammeforløb startede så perfekt indtil vi introducerede sut for ham også gik det ellers ned af bakke, men her fandt jeg hjælp hos “Det Private Barselshotel”. Og det jeg egentlig bare gerne ville, var at giv det råd videre, hvis der nu senere skulle opstår problemer for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er virkelig et fantastisk menneske og et fantastisk forbillede for mange unge piger som garanteret ser op til dig. Hvor har det været en fornøjelse at følge dig og se dig blive voksen. Hatten af for dig. Du har min dybeste respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Så godt at høre/læse, at du også kan amme jeres prinsesse. Hvilket er det mest naturlige for en kvinde & mor. Og man får så unik en kontakt med sit barn. 🙂 Og selvfølgelig skal man også kunne amme i det offentlige rum – selvfølgelig med hensyn. Nyd nu jeres tid med Alba. Husk at forevige en masse billeder. For lige pludselig går tiden stærkt. Tak for at vi må følge jer. Hils din bedre halvdel. Varme tanker Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker også at amme min dreng, den knytning der sker mellem mor og barn, det er en skøn følelse. Jeg fuldammer stadig min dreng som er lidt over 6 måneder gammel. Vi skal dog snart begynde på lidt grød, så han kan spise normalt mad når han skal starte i vuggestue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Geggo ☺
  Først 1000 gange tillykke med jeres lille prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fedt at det fungere for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det dejligt du har det sådan <3 Jeg er en smule misundelig 🙂 Jeg ammede kun i et par uger, og jeg stoppede fordi jeg simpelthen ikke kunne lide det. Nogle vil måske sige det er egocentreret, men jeg har altid været ekstremt sensitiv på min hud, specielt brysterne. Så jeg begyndte at frastøde mit barn, hver gang hun blev sulten, for pokker hvor var det hårdt :'( Men efter en samtale med min mand og sundhedsplejerske blev vi enige om at flaske var det rigtige. Og jeg kan godt få vildt dårlig samvittighed over det, men jeg er sikker på det var det rigtige valg idag 4 mdr. efter. Tak fordi du åbner op omkring det, bliver så ked af at nogle mennesker flipper ud over at folk gør det i offentligheden, det er bare så ærgerligt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise

  Hvor er det bare dejlige at høre at det går godt! Jeg bliver glad på dine vegne – og ud fra alt hvad du fortæller, så er der vidst ingen tvivl om at de nye rolle passe perfekt til dig!
  Der er virkelig ikke noget bedre. Har haft der fuldstændig som dig. I dag er hun to år, og der mest fantastiske og kærlige lille væsen!
  Som mor føler mig sig som den heldigste i hele verden ……. Lige foruden de søvnløse nætter og de slemme lortebleer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Modermælk ER sundere end MME

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor er det dejligt at amningen går godt og sejt at du holdt ud selvom det var smertefuldt i starten, for det kan virkelig være smertehelvede!
  Jeg synes også det er rigtig dejligt at du skriver så åbent om amning (og mange andre vigtige ting) for som du selv skriver, så er det så hyggeligt og naturligt som noget kan være og nok en af de smukkeste ting der findes! Jeg er generelt vild med den måde du har givet alle tvivlerne en kæmpe fuckfinger ved at være en sejere gravid og nu nybagt mor end nogen kunne have forudset. Jeg har så stor respekt for dig og hele den måde du forholder dig til det at blive mor på! 🙂
  Ønsker dig og din lille, skønne familie alt godt!
  Knus fra en stolt med-mor 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Ih den kommentar gik da lige i hjertet, TAK <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Volff

  Tak for er godt blog indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Catherine

  Hej Geggo.
  Synes bare lige jeg vil skrive og sige (selvom du nok får det at vide mange gange om dagen) at jeg virkelig synes det er fantastisk at du bruger din berømmelse og tager emner op og taler frit fra leveren om dem. Og specielt disse tabu emner omkring graviditet, fødsels og amning. Thumbs up til dig og bliv endelig ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det vil jeg fortsætte med kan du tro <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Der er intet der er mere skønt en at amme og kunne amme sit barn ❤️ Har selv gjort det 2 gange og født uden smertestillende 2 gange ❤️ Det kræver alligevel noget ❤️ For den første var 45 timer undervejs og nummer 2 17 timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Der er intet der er mere skønt en at amme og kunne amme sit barn ❤️ Har selv gjort det 2 gange og født uden smertestillende 2 gange ❤️ Det kræver alligevel noget ❤️ For den første var 45 timer undervejs og nummer 2 17 timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Der er intet der er mere skønt en at amme og kunne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla johansen

  Sidder her med tårer i øjnene.. jeg fødte selv vores fantastiske lille fyr, samme dag som dig og er også selv bryst opereret og ønskede også inderligt at amme. Det har lykkedes siden 1 time efter fødslen og har også en lille grov æder der i dag timerne spiser hver 2. time men om natten h er 3. 4 time. og ja det gør så ondt men er også så glad for idag jeg holdt ud og kneb den tåre når han suttede igennem på mine alt for ømme og sårede bryst vorter.
  så kan ikke være mere enig med dig det er en naturlig ting at amme og skal ALDIG gøres til et tabu!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan uden tvivl godt forstå dig! Jeg har dog ikke selv fået laver bryster, men jeg var meget bange for ikke at kunne amme min nu 5 måneder gammel søn simpelthen fordi man høre om så mange der ikke har mælk nok, får brystbetændelse osv. Jeg elsker også at amme og hygger mig med det og nu da han er blevet 5 måneder får han indimellem også grød og mos og nøøøj hvor er det også hyggeligt men på en helt anden måde..
  Ønsker dig alt held og lykke med det hele ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et lille tip: når man begynder at amme (som jo kan være super smertefuldt) kan en muslingeskal omkring brystvorten være svaret. man ligger den, medden spidse del nedad, under amme indlægget. Så bliver brystvorten ikke udtørret, og modermælken skulle også have helende egenskaber… Det hjalp ihvertfald mig MEGET!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et lille tip: når man begynder at amme (som jo kan være super smertefuldt) kan en muslingeskal omkring brystvorten være svaret. man ligger den, medden spidse del nedad. Så bliver brystvorten ikke udtørret, og modermælken skulle også have helende egenskaber… Det hjalp ihvertfald mig MEGET!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Så stor respekt til dig for at gøre opmærksom på sådan et vigtig budskab… Jo flere der snakker og fortæller om det, jo flere håber jeg ændre sit meget sære synspunkt til netop dette emne. Der er INTET ulækkert ved at give sit barn mad, og ville sådan ønske jeg selv har kunne gøre det, men min datter der blev født tidligt kunne desværre ikke. Jeg håber du kun får de bedste kommentar for at gøre det mest naturlig som findes, nemlig at give sit barn mad. Og hvor dejligt at du ikke har stødt på problemer med at amme og du derfor fik endnu et af dine ønske opfyldt.. God weekend til dig og hele din familie 😀 hilsen Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Forstår dig til fulde, min mand og jeg fik hjælp til st få børn via reagens glas behandling, og udover det er sundt osv, så var det at amme mit barn en af de store forskelle som gjorde at jeg kunne mærke det var mit barn,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at du er glad for, at du fik opfyldt alle 3 ønsker, uden samtidig at være fordømmende. Jeg kommer aldrig til at kunne føde selv pga. gentagende operationer, og hvor har jeg dog tit fået smidt i hovedet “at man ikke er rigtig”, hvis man ikke presser barnet ud af … selv. For engangs skyld, kan jeg glæde mig på andres vegne, her dine – fordi du ikke er hånlig og beskriver kun dine egne tanker, men samtidig helt uden at fordømme andre. Thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Stephanie. Dejligt du ammer. Jeg ammer selv min lille søn på 3 mdr. Og ja det er så hyggeligt 🙂 Bare lige et lille tip jeg selv fik og er rigtig glad for at have gjort, hvis du fortsat får revner/sår på brystvorterne, så få en evt. kranio-sakral terapeut til at tjekke lille A. De giver lige et tryk i ganen så hun sutter rigtigt på brystet og aldrig mere revner. Det er så smertefuldt 🙁
  Mvh Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Dejligt indlæg! 🙂 Har og havde det præcis som dig mht ønsker omkring fødsel og amning. Og det gør nemlig mega niller naller at amme i starten. Jeg havde også sår på, og tror faktisk jeg rundede de 5 uger førend det ikke gjorde ondt at lægge min baby til. (og nej, Self sidder det ikke i brysterne at være en god mor. Alt respekt for folks valg og historier). Stort tillykke med forældreskabet til jer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Syntes det er fedt at du ammer, havde selv drømmen om at amme min søn men da han ikke ville tage fat måtte jeg stoppe da han var 14 dage gammel og da han var 4 dage måtte jeg supplere med modermælkserstatning da han ikke kunne få fat var helt græde færdig længe over det…

  Nu har jeg en lille charmetrold på 7 måneder som kravler og rejser sig op af alt og ville gå hvis vi holder ham i hænderne det er et fedt liv som mor <3 nyd imens hun er lille om lidt er hun over alle stepper (det føler man ihverfald)
  God aften til dig og manden og selvfølgelig baby A og hundene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice hive

  Det er så fint at amme , jeg gjorde delsekvens i ca. 6 til 9 måneder med mine børn , du har så meget mere intim kontakt med dit barn og det er ikke noget det erstatte , godt at du hørte efter hvad svigermor sagde , det er altid godt med gode råd .. Held og lykke til jer alle med lille Alba så fint navn ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej geggo.. hvis hun stadig sutterne hul på dine brystvorter så prøv at få tjekket om det fordi hun sutterne forkert.. det gjorde min søn,jeg fik nemlig os sår.. så han fik rettet hans sutte evne.. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hvor er det dejligt at høre ❤ Jeg har 4 børn og det var kun min sidste søn, som det lykkedes mig at amme fuldt ud. Og hvor er det dog bare den dejligste ting i verden. Kram til alle jer brygge “tosser”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er mor ♡