Når baby-A skal spise ♡ mit forhold til amning

Opskrift på avokado-drøm ♡

Hej dejlige følgere og læsere.

Jeg er blevet gjort opmærksom på af flere der følger min snapchat (Geggosnap) at de godt kunne tænke sig at jeg delte lidt flere af mine opskrifter med jer. Nogle af dem der ikke følger med på min snapchat ved ikke at jeg faktisk er rigtig aktiv i køkkenet, og at jeg går rigtig meget op i at lave lækker mad til os herhjemme. Yas, det er et hit hos Sultanen som er en ægte mad-elsker. Jeg elsker også at bage, og jeg elsker at finde på hjemmelavede opskrifter selv, som feks min egen gullasch jeg også lagde et billede ud af forleden på snappen. For det meste giver mine hjemmelavede opskrifter mening, indimellem er det på nippet til uspiseligt. Sådan er det når man tror man er delo-chef-tryllekunstner. Meeeeeen, somregel så må jeg altså nok erkende at jeg faktisk er ret god til at lave mad. Især sovs er en af mine stærke sider. Det går knap så godt i spænd med at jeg forsøger at komme i form efter mine +23 kilo under graviditeten. Thank god jeg også kan lave andre ting. Selvom jeg egentlig helst vil leve af sovs. Med fløde i.

Idag vil jeg dele denne her lækre sunde morgenmads-lækkeri med jer:

Avokado-drøm.

AVKOOADKO

Ingredienser du skal bruge til 2 glas:

AVOKADDDDOO¨

 • 1 dl valnødder
 • en sjat æblejuice
 • et lille stykke agurk (ikke mere end 6 cm)
 • 1 banan (1 1/2 hvis de er meget små, feks øko)
 • 1 moden avokado
 • 1 kiwi
 • frisk citron-saft, bare et lille sprøjt
 • 1 tsk vanillepulver
 • en håndfuld friske hindbær
 • Chiafrø kan også tilsættes, husk de skal opblødes først. Efter jeg havde taget ingrediens-billedet besluttede jeg dog at undlade dem.

 

Start med at hakke valnødderne groft og lægge dem i æblejuicen i en lille skål, de skal egentlig bare dækkes så de kan trække. Her skal de ligge i minimum en halv time. Imens kan du ordne din avokado-masse.

AVOKADDOOD

Skræl agurken, knæk bananen i mindre stykker, skræl avokadoen og skær den i mindre stykker, og skræl kiwien. Blend det hele i en blender sammen med lidt håndpresset citron-saft og vanillepulveret til det har en cremet, let konsistens uden klumper. Læg så meget du nu har lyst til i bunden af glasset, forsøg at lade være at ramme kanterne (jeg brugte en spise-ske, jeg kan godt lide det ser lidt pænt ud). Læg valnødderne i et lag ovenpå avokado-massen, og idag blev det her bare til hindbær øverst, egentlig kan jeg bedst lide at putte forskellige finthakkede friske frugter på toppen af det hele, og somregel blander jeg også frugterne med lidt müsli, så mætter det også mere. Men med en baby der kan vågne hvert øjeblik og kræve min opmærksomhed er tiden altså lidt sparsom 🙂

AVOKADDOOAVOKADOO

AVOKADO

AVKOOADKO

Velbekomme ♡

 

Kærlighed.

21 kommentarer

 • Julie Ellegaard

  Hej Geggo – super hyggeligt at følge med i dine nye opskrifter. Jeg eksperimenterer selv lidt med at lave eget vanilie sukker. Så får man alt ud af vainiliestængerne, og det smager bare så meget bedere end det man køber + så ved man jo helt præcist hvad man indtager. Er det mon noget du vil prøver kræfter med, og i så fald dele din favorit opskrift du kommer frem til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Ja, det kunne jeg da godt gøre 🙂 Jeg bruger lige nu økologisk vanillesukker, men jeg vil da overveje at lave mit eget 🙂 Tak for input, knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja schrader

  Hej gekko
  Jeg forsøger også at smide de ekstra kilo fra 3. graviditet. Han er knap 6 mdr. Har dog fået at vide fra sp at så længe man ammer må man ikke gå meget på kur da de giftstoffer din krop udskiller under en kur sætter sig i mælken dvs baby for det :(.. jeg havde ohså taget +20 kilo på denne gang. Husk det tager godt 1 år før det hele er rigtigt faldet på plads i maven igen..Jeg har smidt det meste kun ved en gå tur om dagen Ca 3-5 km, masser af vand.. ellers har jeg faktisk ikke omlagt kosten.. Men skal da helt sikkert prøve din opskrift når lillemanden er færdig med amningerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kan du lægge en opskrift ud på den lækre nuddelret med oksestrimer du lagde på snappen den anden dag? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åhr hvor ser det lækkert ud! Kunne vi være så heldige at få opskriften på aftenens menu fra snappen- ovnbag mørbrad mm?? Det så heeeelt vildt lækkert ud det hele!!!🙏🏻🙏🏻😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du laver virkelig god mad😂Kan se det på din snap💗Virkelig overskyd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Mums siger jeg bare 🙂
  Følg evt cravachfood på facebook, hun laver meget lækkert OG SUNDT hverdagsmad ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Grooss

  Geggo det smager som at være på dyrt spisested jeg må ikke få mælk. Og den opskrift her er bare guf. 🙅🙅💖 hils Alba tusin knus fra Kirsten på Fyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Kan man godt udelukke valnødder og slet ikke bruge nødder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Ja sagtens, jeg bruger nogle gange rosiner istedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej Geggo
  Tak for en super opskrift og god blog. Er selv igang med at smide de sidste graviditetskilo, så spændende, sunde ‘flad-mave-opskrifter’ modtages med kyshånd. Dejlig dag til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jamen så vil jeg da notere at nogle af jer ønsker jer flere sunde opskrifter <3 Knus herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Det smager fantastik! Tak for det 🙂 min kæreste og jeg vil nyde en lækker dessert efter træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Wow. Skal helt sikkert prøves 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mums det lyder bare lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det ser virkelig lækkert god 😃 Skal helt klart prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Det lyder lækkert, jeg håber der kommer flere opskrifter😄❤️🍦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Haulrich laursen

  Det ser læger ud og skal prøves af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  mums den skal prøves 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hvor ser det lækkert ud det må prøves. Og tak fordi du deler med os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela

  Lyder lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når baby-A skal spise ♡ mit forhold til amning