// De fineste tavler i træ + rabatkode der giver jer 10% på dem♡

Yay! Idag har jeg modtaget min fine fødselstavle, den har jeg virkelig glædet mig til at se. Den er blevet endnu federe end jeg havde regnet med, og jeg er virkelig glad for at jeg fik den lavet. Jeg kunne selv vælge billede på den, og eftersom dette er et ud af 100 af mine yndlingsbilleder af hende måtte jeg lave min egen lille udelukkelses-ceremoni herhjemme (yes, der kørte en form for Robinson ø-råds melodi i mit hovede imens) og til sidst bare nærmest trække lod, for jeg har virkelig taget mange billeder af hende.

Den endte med at se sådan her ud:

10288783_1704237233193836_6787788238467060827_n

Jeg valgte at få hendes navn, hendes fødsels-vægt, hendes fødsels-længde, føde-sted, dato og klokke-slæt på, men man bestemmer jo selvfølgelig helt selv hvad man gerne vil have på. Jeg synes det er en rigtig sød måde at mindes dagen på, ikke at det er en jeg nogensinde glemmer, men jeg kan godt lide at have det hængende på væggen, jeg synes den er så fint et lille symbol på den vigtigste dag i hele mit liv, den dag min elskede datter kom til verden♡ Jeg er iøvrigt vild med disse farver, jeg kunne også have valgt sort istedet, det var virkelig svært at vælge synes jeg 🙂

Udover denne fik jeg lavet en fin tavle til min søde mor også:

1424285_1704237229860503_1450077030428278061_n

Det fede ved tavlerne er at kun fantasien sætter grænser, de kan lave ALT, altså man kan bestille med et hvilket som helst billede (jeg sendte bare iphone billeder og kvaliteten er stadig helt fin) og med lige den tekst man ønsker, og kvaliteten er ret lækker. Tavlerne smitter ikke af, og billederne er tydelige og flotte, og ‘graveringerne’ er smukke. De laver også bryllups-tavler, citat-tavler, tekst-tavler, stjernetegns-tavler, costum-made tavler og selvfølgelig fødselstavler. Jeg har fundet lidt eksempler til jer her:

hjerte-sort-tekst-600x600

En af de søde citat-tavler ♡

vædder

Stjernetegns-tavle i vædderen som er mit stjernetegn 

18-bedstes-regler

Jeg elsker at tavlen kan laves ligeså personlig som jeg vil have. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg har bestilt derfra 🙂

Tavlerne kan bestilles på hjemmesiden: www.familiegaver.dk der er også en masse andre eksempler på tavler, priser osv. derinde. Fødselstavlerne findes HER.

Hvis i gerne vil bestille så har jeg sørget for at i kan få 10% rabat på tavlerne, i skal bare indtaste koden: Geggo

Rigtig god weekend allesammen! 🙂 ♡

Sponsoreret indlæg