// De fineste tavler i træ + rabatkode der giver jer 10% på dem♡

// Jeg anbefaler denne her mascara + primer til jer der ønsker længere og fyldigere vipper ♡

Jeg elsker gode mascara – det gør alle piger der godt kan lide lange fyldige vipper, tror jeg. I hverdagen går jeg jo ikke med falske vipper længere, det er kun ved særlige lejligheder de kommer i brug. Derfor er det også rigtig vigtigt for mig med en god mascara der får mine vipper til at se lange og fyldige ud.

Jeg er faldet over en seriøst lækker en af slagsen.

Link HER.

smashxxx

Jeg bruger først et par lag af Photo Finish lash primer, for at få mascaren til at holde længere, og for at forhindre at den drysser i løbet af dagen. Den får min mascara til at “sætte sig” bedre, og gør dem iøvrigt også fyldigere end hvis jeg ikke bruger den inden. Den giver også mine vipper en helt del ekstra bue, og længde.

1661523_1707596752857884_556685247563796139_n

Efter jeg har påført primeren, bruger jeg min sorte X-rated Mascara som er en nyhed fra Smashbox. Jeg behøver ikke påføre vildt mange lag som jeg faktisk altid har gjort med andre mascara. Det er vildt optur, og gør at jeg kan komme hurtigere ud af døren. Efter jeg er blevet mor går jeg meget uden makeup, eller kun med mascara og her er det rart at det ikke tager en evighed, da man aldrig ved hvor meget tid man lige har imellem hænderne.

11223306_1707596679524558_2806215512375446476_n

(Her er iøvrigt det ultimative bevis på at jeg ikke benytter mig af botox endnu, haha)

Når jeg skal gøre mine vipper ekstra “dramatiske” bruger jeg skiftevis den hvide og sorte et par gange, det giver en vild effekt, og får mine vipper til at bue ekstra meget.

 

smash5

 

Photo Finish lash primer kan med garanti også bruges før andre mascara og fås HER.

X-rated mascara fås HER.

De har også de lækreste bronzere, brynsæt og highlighters. Deres contour-kit overvejer jeg også stærkt at købe og forsøge mig med en dag. Se Smashbox mange andre produkter HER.

 

Jeg er vild med Smashbox fordi de ikke tester deres produkter på dyr. Det er for mig alt-afgørende når jeg køber min makeup. Der er mange mærker jeg er gået bort fra fordi de stadig tester på dyr – primitivt og modbydeligt, og ikke noget jeg vil støtte. Smashbox skriver således:

smashboxx

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

25 kommentarer

 • Majbrit Jensen

  Jeg er ikke just nybagt mor men bare en almindelig travl kvinde der fare fra det ene job til det andet og tit har været irriteret på min mascara. Da jeg læste dit indslag tænkte jeg at det nok bare var et betalt reklameindslag. Men efter at have købt og prøvet både primer og mascaraen tager jeg glædeligt mine tanker i mig igen. Det er simpelt hen to fantastiske produkter i makeup-tasken. Tak for at dele din erfaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg reklamerer for ting, det lægger jeg ikke skjul på. Men en ting der er 100% det er at jeg aldrig reklamerer for ting jeg ikke kan stå inde for. Jeg anbefaler aldrig nogensinde noget jeg ikke selv synes er godt. Så reklamen kommer altså os allesammen tilgode. Og det sker også at jeg anbefaler og reklamerer for ting jeg slet ikke er betalt for at afprøve, men bare har lyst til at vise jer som en hjælp 🙂 Godt du også kunne lide mascaraen, den er blevet min nye yndlings. Selv tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg kan ikke svare via “svar”. Jeg har læst alt for skræmmende ting, til at jeg tør lade være med at tænke over det. Vi startede med øko-mad. Nu er det også så vidt muligt alt andet også, tøj, overtøj, sengetøj, legetøj. Det er uhyggeligt med alt det lort de putter i alting. Og det de udsætter fx medarbejdere og miljø for. Jeg er blevet lidt gal….men lidt tys tys, med fare for at folk syntes jeg er skør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kan du ikke begynde og lave flere video’er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej geggo jeg er vild med din blog og din makeup❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  En dag ved lejlighed, kan du så ikke anbefale en foundation?

  Jeg bliver altid helt grumset i ansigtet, uanset hvad jeg gør, og så var det jeg tænkte, at sådan noget ved du garanteret noget om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jo jeg vil lave en video med alle mine anbefalinger, god idé 🙂 Lige nu og her kan jeg varmt anbefale Too Faced “better than sex” mascara – den er såååå god, og så er den cruelty-free så der ikke er stakkels dyr der har lidt for at vi kan købe den. Win win <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Ved du hvordan indholdet af øv-kemi er i den ovennævnte mascara? Jeg er generelt en øko-tosse, men udvalget er småt, når det kommer til make up. Pt. bruger jeg Jane Iredale, men den giver ikke ligefrem fyldige vipper, Jeg ammer også og ønsker ikke at fylde, hverken mig selv eller mine børn med hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det aner jeg ikke nej, jeg må indrømme at selvom jeg også er en øko-freak så tænker jeg ikke over hvilken mascara jeg bruger. Jeg har dog skiftet min foundation og concealer ud med paraben-fri økologi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Undskyld, men hvad er det nu lige foundation og concealer gør….og skal man bruge begge to på én gang?
   – det er dét der giver en pæn hud, ikk…

   Da jeg var ung, købte man bare ”bruncreme”….og pudder 😀

   Glæder mig egentlig til en dag, hvor du vil lave en lille anbefalingsvideo. For det er faktisk rart med en anbefaling, specielt for en tosse som mig, der står fuldstændig magtesløs i Matas og ikke engang ved hvad det hedder mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej stephanie☺️ Ved du noget om indholdet i dem, altså tænker på parabener og parfume. Synes ikke at kunne finde det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Nej det aner jeg desværre ikke – jeg må indrømme jeg ikke tænker så meget over hvad der er i den mascara jeg bruger, kun om den er testet på dyr, det er kun det jeg putter på huden jeg har skiftet ud med økologi og paraben-fri <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benita

   Brug appen fra Tænk – den hedder “Kemiluppen”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Linkene virker fint fra min iPhone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg lærte et rigtig dejligt trick på Instagram at hvis varmer det øverste del, af din øjenvippebukker så giver det også nogen rigtig fyldige vipper 😂😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hovsa så kom man lige til at bestille lidt ved smashbox 😊 Er helt vild med at der også kommer produktprøver med, kunne godt blive et farligt og dyrt bekendtskab 😂😍
  og det er så lækkert at de ikke tester på dyrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Så er der bestilt 😀 👏 Linksene virkede fint ☺ 👍 Og stort tillykke med jeres smukke lille AlbaMus, hvor er hun skøn ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Så er der bestilt 😀👏 Linksene virkede fint ☺👍
  Og stort tillykke med jeres smukke lille AlbaMus, hvor er hun bare så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det virker nu🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Øv, jeg kan slet ikke åbne linksene :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Øv linkene virker ikke 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej geggo 🙂
  Jeg ved ikk om det er min telefon den er gal med. Men ingen af de link virker når jeg trykker på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// De fineste tavler i træ + rabatkode der giver jer 10% på dem♡