Naturlig dagsmakeup med brug af ovalbørster fra Cleanskin.dk

Så blev jeg “en af dem” alligevel… Og det er helt okay ♡

 

smoooking

Jeg er egentlig ikke en sippet person. Jeg har altid haft en relativt stor bekymring for bakterier ja, på dét punkt vil nogle nok mene jeg er sippet, men jeg synes generelt ikke jeg er en pyller-røv. Jeg kan godt lide mit hjem altid er rent og pænt, og jeg går ikke ud af døren uden min håndsprit, but thats about it.

Jeg stoppede helt med at ryge for et par år siden, min mor har altid sagt at jeg egentlig aldrig har været en ægte ryger, fordi jeg aldrig røg mere end 5 cigaretter om dagen, og meget sjældent, faktisk aldrig, røg en cigaret fra start til slut, altså skoddede jeg den minimum 5 gange i løbet af en cigaret. Dog puttede jeg aldrig et skod i en pakke pga den grimme lugt, så jeg smed hellere end smøg væk efter et par hvæs end at ryge den færdig. Det var nok dét hun mente med jeg ikke var en rigtig ryger. Jeg har heller aldrig været afhængig, jeg har altid sagtens kunne lade være med at ryge, det kom mig tilgode når jeg feks skulle flyve hvor rygerne altid får lidt smøg-abstinenser, dem kender jeg ikke til. Jeg har heller aldrig været typen der tog en morgen-smøg. Det var nok også derfor det ikke på nogen måder var svært for mig at stoppe med at ryge, en dag holdte jeg bare op. Jeg gad ikke mere. Nå, men det ændrer jo ikke på det faktum at jeg har været en form for ryger, og er også vokset op med røg helt fra lille af. Dengang var bare andre tider, man var ikke ligeså oplyst om hvor skadeligt det var, tror jeg, jeg ved at rigtig mange i min generation sad bagi bilen mens mor sad og pulsede smøger på førersædet – det var bare andre tider. Det er der forhåbentlig ikke nogle der gør nu.

Den dag da jeg for et par år siden ikke gad ryge mere, og stoppede for good, sagde jeg til mig selv (og andre) at jeg ihvertfald aldrig ville blive en af de “anti-rygere” der slet ikke kunne tåle at være i nærheden af røg, og som viftede med hænderne foran næsen så snart nogle tændte en smøg. Jeg ville også godt kunne tåle at mit tøj måske lugtede en lille smule af røg, no big deal, og mit hår, who cares… Troede jeg. Men jeg endte med at blive en totalt anti-ryger, der slet ikke kan fordrage lugten af røg, og som gerne vasker hår flere gange om dagen hvis mit hår lugter af det. Jeg levede dog med hvis Mopper og min mor røg hvis der var gennemtræk i lejligheden – før jeg blev mor.

Nu har jeg så fået min lille datter, og nu føler jeg mig ikke længere sippet, eller “anti-åge” agtig… Nu føler jeg det som en selvfølge at jeg har det som jeg har det. Fordi…

Ingen, og jeg mener INGEN får lov at ryge i nærheden af Alba. Heller ikke med åbne vinduer. Mopper er typen der gør hvad der passer hende, og hun synes jeg er mega sippet og skal tage at slappe lidt af, men det sker ikke. I den retning – der må folk godt bruge ordet sippet om mig – det rører mig ikke. Hun vil ryge i sit eget hjem, og det skal hun også bare have 100% lov til –  Alba og jeg smutter bare hjem når hun tænder sin smøg. Hun er en stædig banan den gamle, og vi elsker hende jo overalt på jorden alligevel. Det er bare mit ansvar at beskytte mit barn, jeg har ansvaret for hendes velbefindende – derfor er det simpelthen et no-go at udsætte hende for passiv rygning. Jeg har også måtte gå fra en optagelse fordi hun valgte at ryge, det var selvfølgelig skide irriterende for produktionen og for os andre, men sådan er det nu engang. Jeg nægter at befinde mig et sted hvor der ryges hvis Alba er der. Og hvis jeg er der, er Alba der, eftersom jeg ikke er uden hende overhovedet.

 

Så, alt i alt, er det jo faktisk fint nok at jeg gik hen og blev en “sippet” anti-ryger de sidste par år – for jeg var jo blevet det alligevel nu når jeg blev mor. Og for at være ærlig, så stinker cigaret-røg altså også så forfærdeligt. Det ved de fleste rygere jeg kender også godt.

Min mor har vist sig fra sin overdrevet seje mormor-side, og har stoppet rygning indendørs fuldstændig. Det er en win-win situation, for det betyder hun ryger mindre fordi hun ikke gider stå ude i kulden på altanen, og hendes hjem dufter SÅ meget bedre. Jeg bliver så glad når hun ringer og fortæller at “idag har hun røget mindre” fordi jeg ved hendes lunge-kapacitet virkelig sucks. Jeg er også lidt en økologi-freak, og ville sådan ønske hun ville stoppe med at ryge, og begynde at spise lidt grøntsager. En rygende vegetar der ikke kan lide grøntsager, av av av. Vil jo gerne at Alba har sin mormor mange år endnu.

mormor

Her var baby-A kun en uge gammel ♡ 

 

Når man bliver gravid har alle nok en forventning om hvordan de vil blive som mødre, og generelt hvilke ændringer man tænker der vil ske omkring ens person.

 

OBS: Billeder og tekst må ikke kopieres eller deles uden min tilladelse.

Kærlighed.

59 kommentarer

 • Tommy List

  det er totalt positivt at du elsker og vil gøre alt for dit barn men… “Jeg nægter at være et sted hvor der ryges når Alba er med og det vil sige overalt fordi Alba er altid med”
  Nu siger jeg ikke det er tilfældet men man kan også blive overbeskyttende… Det gavner hverken dig, barnet ELLER jeres omgivelser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det her lyder muligvis lidt surt, men…. Jeg tror ikke at det er op til andre mennesker (og slet ikke folk der ikke kender én) hvad der gavner ens eget barn. Jeg er den eneste der ved hvad der gavner MIT barn. Det gavner ihvertfald med garanti ikke et barn at sidde i et røgfyldt lokale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Du er på ingen måde sippet. Jeg er selv ryger, men kunne ikke drømme om at ryge indenfor. Har I mange år røget udenfor. Hader at komme ind i et hjem, hvor man ryger indenfor – trods det at jeg selv ryger 😀. Syntes ikke mine drenge, som nu er 21 og 15 år skulle leve i et “røg-hjem”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes på ingen måde at du er sippet, jeg har en datter på 4 og ryger selv, men acceptere overhovedet ikke at der ryges indedører når min datter er til stede, hun har ret til selv at vælge ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er selv rygere. Men jeg synes ikke du er sippet, måske fordi jeg har en nevø på 16mdr, og hans mor (min søster) forventer at inden de kommer på besøg skal vi stoppe med at ryge inde 3 dage i forvejen og lufte totalt ud. Og det har både min stor rygende far og jeg accepteret😊 også selvom det er vores hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Jeg har to små børn, og min datter hedder i øvrigt også Alba;) Jeg har brugt MEGET håndsprit, og mine hænder er bare helt smadret nu:( Vil råde dig til at gå i helsekosten og finde et alternativ der ik skader hænderne. Bare et lille råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har brugt håndsprit siden jeg var helt lille, mine hænder er til tider sprunkne og tørre, men jeg bruger en god håndcreme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ønsker jeg det bedste KNUS ps flotte læber og føde figur ✌💚🐕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Heej geggo
  De der æggeruller du har lavet .
  Er det en opskrift du vil dele med os ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emeli

  Hun føder i næste afsnit (d. 30 marts) ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Super fedt indslag, og dejligt at din mor respektere dit valg og selv har valgt at gøre noget ved hendes rygning for hendes barnebarns skyld. Jeg syntes ikke det er sippet da det er dit barn og dit ansvar at give hende den opvækst du mener er bedst for hende, var selv meget imod at der blev røget i nærheden af min søn som nu er 1,5 år og folk der har røget skulle vaske hænder inden de måtte røre ham da han var helt lille.
  Og ros for det dejlige billed af mormor med din dejlige datter og alt lykke til jeres familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Vildt god blog❤️
  Hvornår kommer man til at se Alba i Familien Fra Bryggen? ….Glæder mig!👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Vildt god blog❤️
  Hvornår kommer man til at se Alba i Gamilien Fra Bryggen? ….Glæder mig!👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej geggo.
  Jeg er kun 11 år men syntes alligevel at det er sejt at du står ved dine meninger og holdninger. Jeg har skole overfor en ungdoms uddannelse, når jeg skal ind på min skole står de og pulser løs. Man for det helt dårligt af det.
  Respekt til dig
  Fra Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hej Geggo, jeg synes, du er en stærk pige og man kan høre, at der er mange ting, du har en holdning til og kan argumentere for. Sig til din mor at røgen fra hendes cigaretter ikke kun er skadelige for hende. Hendes dyr kan også ende med at få kræft pga. af hendes røg. Det kunne sætte nogle tanker i gang hos hende, for hun holder jo rigtig meget af dyr. Sig det også til din mormor, så stakkels lille Tammy ikke bliver syg af hendes røg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg stoppede 100 % da jeg var gravid, efter at have røget i 15 år. Jeg stoppede faktisk da vi smed p pillerne. Så gik der barselskedsomhed i det og jeg begyndte igen dog kun udenfor. Men i oktober 2014 fik jeg brystkræft og dagen før jeg fik fjernet mit bryst stoppede jeg for evigt. Ikke at man får brystkræft pga rygning men fordi jeg gerne ville have et pænt ar. Jeg starter aldrig igen og nu er jeg sgu også blevet lidt sart, jeg HADER efterrøgen på folk ikke mens de ryger men efterrøglugten addrr. Så jeg forstår dig godt omend udgangspunktet er dybt anderledes ❤️ Og tillykke med din smukke pige 💜💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida BM

  Jeg har det på samme måde som dig. Jeg føler ikke at jeg er sippet, men jeg bekymre mig ret meget over bakterier. Ikke sådan at det tager overhånd og bliver OCD-agtigt, men alligevel. Hvis jeg feks. er på et toilet og der ikke er mere sæbe, og ingen mulighed for at der kommer det, så føler jeg mig helt vildt klam og beskidt. På offentlige toiletter åbner jeg altid døren med albuen. Altid hvis jeg har åbnet døren indtil en restaurant, skal jeg altid vaske hænder. Jeg er heller ikke så vild med hvis andre end min familie drikker af min vandflaske. Hvor er det befriende for mig at vide at andre har det på samme måde som mig, og at jeg ikke er den eneste der altid har håndsprøjte med i tasken. Tak for et godt indlæg. Knus en 13 årig pige med bakterie-flip

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvornår kommer din fødselsberetning, det vil være vildt spændende og høre om! 🙂
  Fortsat god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er bare pisse godt det emne💪🏻 jeg er født med astma og min familie var rent ud sagt SKIDE ligeglade med at ryge i nærheden af mig.. Det siger lægerne har resulteret i at jeg ikke vokser fra min astma (er 21). Anyway det jeg vil fortælle er at en asmatiker kan reagere på røgpartikler som sidder i stof, gardiner, gulvtæpper m.m i op til syv år efter der sidst er blevet røget i rummet. Det er virkelig stof til eftertanke når rygere siger at vi bare overdriver når vi er negativt stillet overfor deres dumme smøger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej hvor er det vildt det stadig er et issue, min kære lille Søster på nu snart 42 og jeg på snart 45 år, er begge opvokset med rygere som forældre, netop pga det og den uvidenhed omkring det fra vores barndom, så tog vi begge en beslutning, INGEN af os har røget nogensinde og da vi fik børn, havde vi begge samme regl INGEN RYGNING i vores hjem, gæster må ryge udenfor også før vi fik børn. Det skabte noget debat og utilfredshed i vores familie og vennekredsen, det måtte de bare acceptere og ja det kostede nogle som ikke kom på besøg, men vi har ikke savnet dem, klaret os fint uden. Skønt med det oprør dengang, resultatet var dejligt lugtfrit hjem for vores børn, som i øvrigt er 14 og 17 år nu, begge 2 IKKE rygere krammer herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hey gegs.
  Hvor er det fedt og læse dine blogs især fordi de giver mening.. men også og følge dig på snappen 😊
  Jeg skal også helt klart stoppe igen, det var så dumt og starte eftersom jeg havde været røgfri i 5,5 år 😕
  Men det må blive når der er mere ro på, tror det er noget man skal gøre når man har ro omkring en og ikke når man er vildt presset. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Teilmann

  Begge mine forældre røg som skorstene – både indenfor og i bilen, når vi kørte ture eller på ferie. Det har resulteret i, at jeg har fået KOL og en lungekapacitet på ca. 35%. Og begge mine forældre er begge døde af lungekræft – den ene blev 69 år, den anden 74. Så bare hold fast – både rygning og passiv rygning er utrolig farligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor du sej! Selfølgelig skal små børn ikke være i nærheden af cigaretter. Du en god mor<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Da jeg flyttede hjemme fra for godt nogle år siden, blev der indført rygeforbud indenfor, min far har altid været stor ryger! Han var ikke tilfreds og kunne godt finde på at tænde sin smøg inde og så gå udenfor. For et år siden, da jeg flyttede sammen med min kæreste og blev gravid accepterede min far at ryge ude, også i sit eget hjem når jeg var der. Nu ryger han ude når jeg er hjemme og besøge dem, nok også fordi jeg sagde at han ellers ikke ville få besøg af sit barnebarn (som han jo gerne vil)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bom

  Sådan og du er hverken sippet eller noget i den stil du er bare mor med stort M 👍🏼👍🏼 Jeg stoppede for 13 år siden med at ryge da jeg blev gravid med min søn og fra den dag han blev født har ingen røget indenfor hos os de må ud også i regn samt sne.. Så bare forsæt med at være “sippet” jeres smukke datter fortjener det😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg syntes det er MEGA sejt. Jeg ryger, gjorde det også under gravilitet for 17 år siden, men er efterfølgende blevet mere bevidst. Jeg ryger KUN udenfor 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Hej jeg er og bliver udsat for passiv rygning er egentlig blevet vant til det men kan stadig ikke fordrave lugten har prøvet at få min mor til at stoppe men hun kan ikke siger hun så gider ikke spørge hende igen. Jeg er fast beslutte på at jeg ikke vil ryge (i hvert fald også når jeg skal være mor engang)
  Jeg er så glad for at du er fast besluttet på at der ikke må ryges i nærheden af Alba😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  HØRT og vild respekt herfra!
  Jeg er selv gravid, og ryger ikke og har aldrig gjort. Min mor ryger, men altid udenfor,også hjemme i hendes hus. I min fars hus sidder de og pulser smøger i lange baner, og så gider jeg ikke komme der. Min søster sagde til ham dengang hun fik sin første baby, at hun ville ikke være hos dem hvis de skulle sidde og ryge, og sådan var det bare. Så ville de hellere blive væk! Man har ansvaret for sine børn, og man vil den det Aller bedste i verden, og det må folk bare fatte.. Det har intet at gøre med at være sippet, det er af kærlighed til sit aller vigtigste man har i sit liv 💙💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Jeg kender det alt for godt, det kunne jeg lige så godt selv have skrevet 🙂
  Og er helt enig vi skal passe godt på vores små mirakler! Har selv en fantastisk datter på 15 måneder <3

  Og Alba er da en smuk lille sag! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Jeg kender det alt for godt, det kunne jeg lige så godt selv have skrevet 🙂
  Og er helt enig vi skal passe godt på vores små mirakler! Har selv en fantastisk datter på 15 måneder <3

  Og Alba er da en smuk lille dag! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Stephanie

  Jeg kan på mange måder godt forstå dig, men synes også der er en dobbelthed i det..
  Jeg er selv tidligere ryger og en af grundende til at jeg bestemte mig for at stoppe var faktisk at mange af mine veninder fik børn og jeg ville ikke være den der udsatte deres børn for passiv rygning.

  Samtidig så tænker jeg også at man jo ikke kan forhindre folk i at ryge i deres eget hjem og jeg ville ikke kunne gå hver gang, da jeg jo også ønsker at være sammen med de mennesker jeg elsker og at mit barn skal have et forhold til dem. (Er ikke mor endnu så måske jeg tænker anderledes den dag jeg bliver det). Synes det er en svær ting at jonglerer med.. Respekt for at du står fast! Måske du har arvet lidt af Moppers stædighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Har os røget siden barnsben og prøvet i mage år med at stoppe. Selv efter min hjerte operation kunne jeg ik stoppe i lang tid med røgen. Men en dag stoppede jeg og er første gang røgfri og uden trangen til røg. Og det lugter virkelig er skønt at blive fri for røgen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh hvor jeg godt forstår dig 🙂
  Jeg har aldrig røget og heller ej mine forældre. Min mand eller svigerforældre ryger heller ikke, og Gud nåde at trøste den der fandt på at tænde en cigaret i nærheden af MIN datter!!!!

  Voksne vælger selv, men det gør vores små uskyldige børn ikke <3 Det er vores opgave som forældre, at beskytte dem så godt vi kan <3

  Jeg er MEGA sippet hvad det angår og jeg står gerne ved det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida jul

  Super du er stoppet med rygning at du tænker på andre en dig selv, stor reaspekt💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Friis Rønberg

  Godt indlæg Geggo!
  Jeg har altid været en selskabsryger i rigtig mange år, der sagtens kunne vente 8 timer med at ryge. Og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville stoppe helt den dag jeg blev gravid. Folk troede ikke rigtigt på at jeg kunne. Men jeg er nu 16 uger henne, og har hverken lyst eller brug for en cigaret.
  Begge mine forældre har altid røget, og især min far har stærke holdninger omkring børn og passiv rygning. Indtil for 8 uger siden var han af den overbevisning, at han ikke ville tage hensyn til hverken mig eller fremtidige børn i hans eget hjem (lidt mopper agtigt, faktisk). Men nu ryger han på altanen når jeg er på besøg, og får også andre gæster til at gå ud når jeg er der. Så man kan sige, at han er fået fra et mopper stadie til samme stadie som din mor 😊
  Det er nu dejligt at der bliver taget hensyn til både mig og min lille pige i mavsen 😊
  Masser af kærlighed og krammere til dig og hele din familie – og hundene 😊 og tusind tak for en skide god blog! Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Friis Rønberg

  Godt indlæg Gekko!
  Jeg har altid været en selskabsryger i rigtig mange år, der sagtens kunne vente 8 timer med at ryge. Og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville stoppe helt den dag jeg blev gravid. Folk troede ikke rigtigt på at jeg kunne. Men jeg er nu 16 uger henne, og har hverken lyst eller brug for en cigaret.
  Begge mine forældre har altid røget, og især min far har stærke holdninger omkring børn og passiv rygning. Indtil for 8 uger siden var han af den overbevisning, at han ikke ville tage hensyn til hverken mig eller fremtidige børn i hans eget hjem (lidt mopper agtigt, faktisk). Men nu ryger han på altanen når jeg er på besøg, og får også andre gæster til at gå ud når jeg er der. Så man kan sige, at han er fået fra et mopper stadie til samme stadie som din mor 😊
  Det er nu dejligt at der bliver taget hensyn til både mig og min lille pige i mavsen 😊
  Masser af kærlighed og krammere til dig og hele din familie – og hundene 😊 og tusind tak for en skide god blog! Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina bux

  Endelig en som har det som mig, jeg har faktisk mistet folk jeg troede var på ens side fordi de røg før under og efter deres graviditet. jeg blev kaldt for hys i min graviditet fordi jeg ikke ville have mere røg hellere ikke passiv og efter min graviditet er de helt forduftet.
  Så dit indslag er opmuntrende og giver mig et lille smil på læben, det er altså normalt at ville beskytte sit barn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg synes det er super at du holder fast i at der ikke skal ryges når Alba er i nærheden. Jeg håber at Mobber på et tidspunkt forstår dig.
  Sejt at du står fast.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej smukke stephanie<3
  Jeg elsker dig og din familie. Jeg følger for det meste med på bloggen og syndes at det er rigtig dejligt at høre fra dig. Jeg er kun 11 år og er stor fan af familien fra Bryggen. Både min mor og far ryger og det syndes jeg er rigtig øv, da jeg virkelig ikke vil miste dem især ikke hvis det er begrund af smøgerne. Mine forældre er skildt og min mor har fundet en kæreste der IKKE ryger, vilket er rigtig dejligt. Min mor siger at hun vil kæmpe for at holde op med at ryge så det håber jeg at hun vil komme i mål med. Min venindes forældre ryger også indenfor og vær gang jeg kommer stinker der for vildt af cigaretter og det er vildt ulækkert. Når min mor eller far kommer for at skal hente mig syndes de også at jeg stinker når jeg kommer ud i bilen, og vil meget gerne have at jeg tager et bad når jeg kommer hjem. Alba er så smuk og det ved vi jo alle hvem hun har avet efter. I må have en rigtig dejlig påske. Kærlig hilsen Laura<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie

  Det er en fin holdning sådan havde min bro det også med hans datter. Men så giv vi end i et andet rom med hende 🌟👄 håber i har tænkt jer at forsætte med familien fra bryggen. Nu når i har lille pigen ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie

  Hej Stephanie 😊 har du nogen billeder af mopper hvor hun holder lille alba ❤ og har du tænkt dig at forsætte med familien fra bryggen nu når i har fået lille pigen 🐶💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Tak så er jeg ikke den eneste der har det på samme måde. Min kæreste ryger og vi venter os et lille love child til efteråret. Han er simpelthen for doven til at stoppe og for doven til at gå udenfor grundet 3 trapper. Så nu hænger han ud af vinduet og med godt gennemtræk. Kan ikke holde røgen ud hoster og bliver virkelig sippet, dog ryger mine veninder mindre nu hvor jeg er er gravid! Og der glæder mig, håber en dag min kæreste kommer på bedre tanker.
  God dag til alle i skønne ladies ♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Fuck hvor er du sej respekten for dig bliver kun størrer ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt stephanie!! Super god læsning og godt st du holder fast, og ikke udsætter skønne Alba for passiv rygning. Jeg blev udsat for passiv rygning som barn, og endte med at få astma (som jeg heldigvis voksede fra :)) min far indførte total rygeforbud i sin lejlighed efter jeg blev syg – og min mor begyndte at gå udenfor. Der var mange der ikke forstod mine forældre, og nogle syntes ligefrem at det var irriterende at der var rygeforbud… Men især min far holdte fast, og det er jeg ham evig taknemmelig for! God stil :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hmm så fik jeg dårlig samvittighed og ja der må sættes en stopper for jeg ryger indenfor igen . Startede igen med det pis i sommers da jeg blev syg . Ellers fra min datter blev gravid til da var det udenfor og kun udenfor ellers var det damp cigaretter .
  Nå men nu er jeg i bedring og selvfølgelig skulle det høre op igen , Jeg nægter simpelthen Mario Min lille Prins kommer her hjem før det røg er udenfor igen .
  Så vil jeg have besøg af lille manden er det slut .
  Tak for opsangen gjorde det så meget lettere så fra idag slut med røg i huset og i begyndelsen damp med åbne vinduer så tager vi resten derfra Tak Gegs og dejligt at se du og min datter passer så godt på de små som ikke har valget .
  Min datter har aldrig røget men hendes mand gør og i den lejlighed de bor nu har det været udenfor hele tiden .
  Kærlighed og sundhed til dig og familien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Sådan, hvor der er vilje er der vej, og det er ALDRIG for sent, jeg sender al god energi din vej, og en masse styrke også. You can do it!! Kærlighed <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Hej Geggo
  Jeg stoppede også med at ryge da jeg fik mit første barn. Og lovede også jeg ikke ville blive “sippe” 😀 Men jeg er også blevet “sippet”, jeg vil heller ikke have at folk ryger i nærheden af min datter. Hun er 2½ nu. For hun kan jo ikke selv vælge, men det kan jeg så gøre for hende ;). Jeg har også en familie hvor de alle ryger. Undtagen hendes farmor og farfar og faster, men ellers alle andre 🙁 Også hendes far. Vi er ikke sammen den dag i dag, men her har jeg også peget fingre at rygning foregår laaaangt væk fra hende 😉 Tak for din fede blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Vi må nemlig vælge for vores børn <3 Kærlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Godt indlæg! Har det præcis på samme måde! Har dog aldrig røget og kommer bestemt aldrig til det. Har dog ikke været total anti-ryger, før jeg blev gravid. Men da jeg blev gravid “gik det galt” 😉
  Min mand og jeg har kørt fra en fødselsdag midt i lagkagen da jeg var gravid pga en af gæsterne åbenbart kun kunne ryge indenfor! Jeg tåler det ikke! Ingen røg ved mit barn. Heller ikke da hun lå i maven! Nu er hun 1,5 år og det har heldigvis ikke været et problem når vi er ude. Alle kender efterhånden “mine regler” ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har det på helt samme måde, og selvfølgelig er det hårdt at gå fra Mopper når vi sidder og hygger, men det er nødvendigt selvom hun bliver små-fornærmet, den gamle 🙂 <3 Det er vores ansvar at passe på vores børn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Årh hvor virker det bare genkendende 🙂
  Da jeg fik min datter så valgte jeg ikke at komme ved folk der røg fordi mine børn ikke skal udsættes for passiv rygning. Det gjorde os at vi mistede en del i vores liv men de var jo så ikke værd at samle på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Geggo.
  Hvor er det befriende at du sætter ord på de her ting – Jeg har det på præcis samme måde! Jeg har dog ikke været standhaftig nok til at forlade vores families hjem, når cigaretrygningen begyndte, men jeg har ofte haft lyst til det. Jeg har nok været bange for at ødelægge stemningen i familien, og har jo ikke lyst til at vi skal blive uvenner over det. Samtidig vil jeg jo også gerne se familien. Men hver gang vi kører hjem derfra, kan jeg allerede i bilen lugte det, og jeg bliver virkelig utilpas af lugten. Får helt kvalme, og når vi kommer hjem skifter vi alle 4 tøj med det samme, fordi alting stinker så voldsomt!
  Da jeg var nybagt mor, tænkte jeg også at røg skulle være no go for mine børn, men principperne er skredet igennem årrene, kun fordi man ikke ønsker at skabe splid i familien. Selv i dag, kan jeg få det helt skidt ved tanken, når vi sidder til familie arrangement, og røgen bliver mere og mere tæt. Vi er altid de første der kører hjem, fordi øjnene svier, og fordi vi har brug for at få vores børn ud derfra….
  Respekt for at du står ved den beslutning! Lad os håbe at du formår at holde ved den, hele vejen igennem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Tak skal du have. Og jeg kan godt forstå det kan være svært at holde ved fordi man ikke vil blive uvenner, og være “hende den sure” – Mopper synes jo at jeg er mega sippet, og jeg kan fortælle dig det ikke er sjovt at være uvenner med hende og slet ikke når hun er næsten 80. Hvem ved hvor længe vi har hende endnu? Men jeg KAN bare ikke udsætte Alba for passiv røg. Jeg håber at jeg kan holde ved det, jeg vil ihvertfald gøre mit bedste. Respekt for at i er de første der kører hjem ved familie-arrangementer, man gør det som forældre så godt som man kan <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har det præcis som dig. Ingen ryger i nærheden af mine børn. Færdig. Har endnu ikke givet problemer. Men folk ved hvordan jeg er omkring mine børn. Så de ved når jeg siger noget så er det sådan det bliver. Ser dog desværre mange der ryger i bilen med deres børn i den. Kan slet ikke forstå man gør det. Vi burde lige som UK få et forbud mod at ryge i bilen når der er børn til stede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det burde vi – og det forstår jeg SLET ikke at vi ikke har. Det er fuldstændig sindssygt at sidde og ryge med et lille barn i bilen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Geggo!
  Har ikke tidligere kommenteret herinde på din blog – men nu må jeg på banen 🙂
  Først og fremmest STORT tillykke med jeres skønne datter – hun er super fin.
  Og så til det med rygning – jeg har aldrig selv røget, og er blevet rigtig meget sippet efter jeg har fået børn. Kan ikke selv tåle når der bliver røget – får tilstoppet næse og det kløer helt vildt. Så holder mig helst langt væk fra rygning.
  Angående børn så er det vores ansvar at passe på dem, os der skal give dem den bedste start på livet, os der skal sikre at de får de mest optimale livsvilkår og det gælder også at holde dem væk fra rygning.
  Passiv rygning er mere usundt end hvis man selv ryger.
  Min far døde af KOL en sygdom man bla. får af rygning – og se hvordan han langsomt blev kvalt er bestemt ikke sjovt, hverken for den syge eller pårørende.
  Kort sagt jeg tager hatten af for dig og dine ryge valg.
  Håber at også din mormor vil acceptere din beslutning 🙂
  Mange hilsner og ønsker og en rigtig god påske til hele familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det gør mig ondt med din far – og samtidig giver det mig lidt nervøsitet i maven over min mor der ryger over 20 om dagen. Jeg håber så inderligt hun en dag vil stoppe – om ikke andet er det da et skridt på vejen at hun nu har sat det ned. Kærlighed til dig, og tak for rosen. God påske til dig og dine nærmeste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig dagsmakeup med brug af ovalbørster fra Cleanskin.dk