Så blev jeg "en af dem" alligevel... Og det er helt okay ♡

20% på disse fine forårs-kjoler ♡

Asos.com har lige nu 20% på en masse super fine forårs-kjoler. Jeg har luret lidt, og fundet nogle af dem jeg overvejer at bestille. Jeg elsker at shoppe, og lige fortiden hvor hele min dag handler om min lille datter er det dejligt at kunne shoppe på nettet og få leveret til døren, og ikke skulle tænke på at tage ud, og prøve osv. Jeg har før vist jer min shopping fra Asos her på bloggen, og har iøvrigt aldrig prøvet at returnere noget derfra, kvaliteten er altid dejlig og størrelsen har heller aldrig drillet, så for mig er det en af de mere troværdige shopping-sider. Disse lækre sager overvejer jeg meget at købe, og så har jeg iøvrigt også fundet en rigtig fin en til jer tøser med former:

asosrød

170,21,- HER 

NYASOS

404,25,- HER ♡

nyassoos¨

164,89,- HER ♡

nyysaso

297,87,- HER ♡

asosrose

723,29,- HER ♡

asosformer

Til piger med former er der denne fine kjole til 404,25,- HER ♡

 

Se alle de andre super fine kjoler hvor der er 20% rabat på HER, der er også en masse til piger med former ♡

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

geggo_signatur
   

2 kommentarer

 • Hej Geggo 🙂

  Det er helt fantastisk, at Asos har denne lækre rabatordning, og især til de kvinder som går shop amok i forårs månederne.

  Jeg har selv bemærket alle de gode tilbud, som primært kommer fra Asos. Hvis du en skønne dag skulle have lyst og tid, er du mere end velkommen til at tjekke min hjemmeside ud (Simplestyle.dk)

  Jeg skriver en masse om kjoler til kurvede kvinder, badetøj til smukke kvinder med former, og en lidt om badedragter til gravide. Plus en masse andet lækkert lir til herre og damer.

  Du må have en rigtig go´påske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hej Stephanie. Det er nogle meget flotte kjoler. Dig og din lille familie er meget sød💗 PS er stor fan af familien fra bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev jeg "en af dem" alligevel... Og det er helt okay ♡