20% på disse fine forårs-kjoler ♡

// Forårs-jakker fra ASOS ♡

Hvis  i har set Familien fra Bryggen så ved i også at jeg har en kærlighed for jakker, især frakker er en af mine yndlings beklædningsgenstande. Jeg har rigtig mange hængende i skabet, så mange at min kæreste drømmer om at jeg sorterer i dem, men i min verden kan man bare aldrig få for mange jakker. Allerbedst at have en til enhver lejlighed, hvis du spørger mig. Som i kan se på mange af mine forrige indlæg så er ASOS absolut blevet en af mine yndlings-shopping sider. Jeg får hvad jeg betaler for, og kvaliteten er altid i top, samtidig med jeg ikke bliver ludfattig. Når man shopper så ofte som jeg gør, så er det vigtigt at spare nogle penge. Jeg er jo ikke millionær. Jeg har så fundet de her lækre forårs-jakker som jeg lige vil dele med jer, jeg tænker jeg ikke kan være den eneste der elsker at være pænt klædt på, udenpå:

asosgrå

691,48,- her

asosbeige

638,29,- her

asospink

797,86,- her

asossport

744,67,- her

asosgrøn

585,10,- her

 

Nu er påsken slut, og jeg håber i kan holde ud at være tilbage på job. Her fortsætter barsels-livet, det er helt fantastisk at være blevet mor 🙂 Kan i have en dejlig dag,

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

geggo_signatur
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på disse fine forårs-kjoler ♡