Årets gaveidé til ham eller hende der har stil, og til fars dag:

Hvor får jeg mit overskud fra?

 

Den største glæde, og største velsignelse jeg nogensinde har prøvet er at blive mor. Det er det dejligste i hele verden, og nu hvor hun smiler bevidst smelter mit hjerte totalt hver gang hun gør det. Jeg er så ovenud helt vildt stolt over at være hendes mor, og jeg fortæller hende det faktisk også hele tiden. Hun svarer ikke lige, og hun registrerer det nok heller ikke, men jeg må bare ud med det. I gotta get it out of my system! Jeg havde ingen idé om hvor stor en kærlighed jeg gik ind til da C og jeg valgte at lave hende. Det er iøvrigt også et spørgsmål mange er kommet med – om Alba egentlig var planlagt eller en “smutter”? Og hun var helt planlagt.

12717877_1717122661905293_8381236092937575585_n

 

Nogle af jer der følger min snapchat (geggosnap) har skrevet på min facebook og instagram og spurgt “hvor fanden jeg får alt mit overskud fra” – jeg lægger dagligt snaps ud af det mad jeg laver, og noget af det er (hvis jeg selv skal sige det, høhø) ret lækkert. Især vores morgenmad går jeg meget op i er god. Jeg elsker at lave mad, og jeg er faktisk også rigtig god til det. Jeg elsker at ekspirementere med mad, og jeg opfinder tit mine egne små retter og snacks, og tænker “oh well, det må briste eller bære” og somregel bærer det altså ret fint. Jeg har ihvertfald en glad mæt mand hver dag. Jeg går også meget op i at vores hjem er rent og pænt, og derfor gør jeg rent ret ofte. Som mange af jer ved har jeg noget OCD jeg “kæmper” med (jeg kæmper jo sådan set ikke, for jeg har levet med det hele mit liv og det generer ikke min dagligdag særlig meget), men jeg har det bare rarest når her er rent. Det tror jeg mange mennesker har.

12512236_1717121905238702_9160500807282996932_n1185390_1023691784390317_8236573485634973387_n

Jeg ville så gerne sige at jeg bare er en ægte power-woman fyldt med overskud, og “hey det er sgu da det nemmeste i verden” men det kan jeg altså ikke sige. For det ville være løgn. Den eneste grund til jeg har alt det overskud og tid til mad og rengøring, er fordi jeg har den mest engagerede kæreste i verden. Vi supplerer hinanden SÅ godt, og han deltager ligeså meget som mig, jeg vil faktisk kalde fordelingen 50/50. Han går også hjemme og jeg tror det er derfor jeg har det overskud. Havde jeg gået hjemme alene med baby-A mens han arbejdede, var det nok bare blevet til et par rugbrøds-madder og en gang støvsugning. Det hjælper selvfølgelig også på det at vi har en forholdsvis nem baby som vi hurtigt har lært at kende hvis man kan sige det sådan, vi har lært at læse hendes behov så vidt det nu er muligt. Havde hun været til den lidt hårdere mere besværlige side, havde der nok heller ikke været plads til så meget overskud. Jeg prioriterer så også A meget højt. Det er ikke meget pleje af mig selv det bliver til. Man lægger egoet på hylden når man bliver mor, det har jeg virkelig lært.

Selvom det er det dejligste i verden at blive mor, så er det altså også HÅRDT til tider. Selvfølgelig er det det! Jeg tror jeg vil lave et indlæg om de udfordringer jeg har mødt i min nye mor-rolle, for selvom alt ser lyserødt ud så er der selvfølgelig også udfordringer indimellem – ellers ville livet være for nemt og vi ville aldrig lære noget 🙂 And you have to learn while you live.

_66P6847

Her var Baby-A 4 uger gammel <3 

Men jeg er meget optimistisk af person, og derfor ser jeg positivt på rigtig mange ting. Det er sådan jeg kommer igennem livet. … -For det meste 🙂 

 

Kærlighed.

42 kommentarer

 • Simone

  Hej Geggo.
  Jeg ville bare lige høre, om du ville dele opskriften, eller hemmeligheden, med hvad der er på jeres tallerkener? Især de der ruller ser virkelig lækre ud. Jeg leder nemlig efter lækre opskrifter til forskelligt mad, så hvis du vil dele nogle med os, ville det være super fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lak

  Hej sødeste geggo🙂
  Hvad er Albas fulde navn???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor er det dejligt at læse og følge med jeg har virkelig respekt for dig jeg syntes virkelig det er skønt og følge med på bloggen og i familien fra Bryggen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Estrid

  Hej geggo. Jeg tænkte nu er Alba jo lige blevet født, så i har nok ikke tænkt så meget over det, men har du tænkt at Alba altid skal være enebarn (ja for nu) eller har du tænkt “jeg gad godt at være en af de familier med flere end et barn?” og hvordan håndterer i det med familien fra bryggen? Skal hun også være med, eller holder i hende fra rampelyset?❤❤
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej jeg sundes
  at du er fantastisk som du er❤️😊😊😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej jeg sundes at du er fantastisk som du er❤️😊😊😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Et blog indlæg om din fødsel, fra start til slut 🙏🏼♥️ Det ville være så spændene at få et indblik i. Btw tak fordi du dig😊 Du gør det hammer godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Kunne du skrive et blog-indlæg omkring dåb? Jeg tænker at C er muslim, er du kristen?
  BTW altid dejligt at høre om dit liv som mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Alba skal døbes, Cengiz er ikke muslim han er halvt dansk halv tyrker, og vokset op med sin danske mor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kan du ikke lave et indlæg med alt dit babyudstyr kunne være så spændende☺
  PS. Du er en fantastisk person👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dejligt opslag.. Du gør det så godt som Mor og at læse et dejligt positiv opslag som dette, det får mig til at glæde mig endnu mere til vi bliver forældre for første gang til juni. 😊
  Hvis du for lyst en gang, ville det være dejligt at hører lidt om, hvordan hundene har taget imod Alba. Vi har nemlig en lille hund, som vi håber bliver glad for familie forøgelsen. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er virkelig den mest og den sejeste overskudsagtige mor jeg længe har set! Respekt for det søde Geggo😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Stephanie :-).
  Elsker at følge med på din snap og Instagram. Du gør det så godt! :-).
  Min kæreste og jeg er også selv igang med projekt baby – og jeg er så utålmodig. Nu skriver du jeres er planlagt, må man spørge, hvor længe det tog Jer, før det lykkedes?
  Og hvordan tager Baby og Karma at være blevet storesøstre?
  Vi har en cocker spaniel på 1 år, som er vores et og alt, og vi er helt enige om, at hun skal have samme opmærksomhed og kærlighed, som hun får nu, for hun er jo vores barn, men synes du, det er muligt at forene hund(e) og baby på en god måde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg mistede jo et barn i februar 2015. Så fik jeg en enkelt menstruation, og så var jeg gravid igen. Jeg håber det snart lykkes for jer <3 Baby og Karma er simpelthen så søde, de har taget så godt imod hende, og er slet ikke jaloux eller lignende. Det er så dejligt. Vi sørger for at give dem en masse opmærksomhed samtidig, så de ikke føler sig "glemt". Det tror jeg er rigtig vigtigt. De skal ikke følge sig ivejen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Jeg kan kun nikke genkende til det med at det betyder enormt meget at have en man som bakker op om tingene. Vi har tre børn; een på 3 år, en på 19 mdr og så en på 3 uger. Jeg har fuldammet de to første og fuldammer også det tredje og bare det at kunne amme betyder noget i vores hjem. Udover det, så er han god til at hjælpe omkring de to andre og med madlavningen og det er på trods af et fuldtidsarbejde og eget firma. Jeg står så udelukkende for rengøring, tøjvask, indkøb og praktiske ting i forhold til børnene (tøj, lege- læge- tandlæge aftaler og des lignende), men det er vel også fair nok når nu det er mig som har barsel 😉
  Mit overskud er ikke altid stort, men når man kigger på sine børn – så får man det alligevel på en eller anden magisk måde. Man er jo forældre og derfor skal man skabe de bedste tryghedsrammer rundt omkring dem. En glad forældrer giver glade børn <3

  Til sidst vil jeg bare sige; Hold op hvor er baby A seriøst lækker <3 Det klær' dig at være mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kommer dee egentlig et indlæg med fødselsberetning ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Geggo! Stort tillykke med jeres nye rolle som forældre! Jeg synes det ville være spændende at høre om din krops rejse igennem dette. Hvordan har den forandret sig, Hvordan ser den ud nu, gør du noget for at holde den ved lige osv.

  Vil også gerne sige, at du er en fantastisk mor! Jeg blev så glad da jeg så sidste afsnit af jeres program, du får mig til at glæde mig til at det bliver min tur!

  Hav en fantastisk søndag<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Rolige forældre, forældre der hviler i sig selv og i parforholdet, forældre der kan læse deres barn, får “nemme ” babyer=babyer der hvilet i sig selv. Børn læser og kopier nemlig deres tætteste omsorgspersoners adfærd 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Hej, hvis du har lyst kan du så ikke skrive lidt om fødslen og sådan..? Og Alba er bare SÅ sød! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du er verdens sejeste mor og jeg vil vildt gerne kende nogle af dine opskrifter❤️💕👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mynte

  Omg, hvor er Alba skøn! Det afsnit at familien fra bryggen i torsdags, var nok det bedste afsnit af alle. Wow ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg synes det er en god ide med at ligge en ud med de udfordringer du har haft med Være mor rollen Og synes du er en rigtig god mor <3 Kærlighed til jer Alba er det sødeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Det er så fantastisk, at du har en kæreste der hjælper med det hele ❤
  Jeg har selv 2 børn med en mand, der absolut ikke lavede andet end at glo ind i sin computer, når han ikke lige var på job 😡😴 …vi blev også skilt, for det holder man ikke til i længden, hverken som kæreste eller mor (det var som at have et 3. barn jo! 😒)

  Men det er fantastisk at følge med I jeres lille 3-somhed, og se hvordan det bør være ❤ Jeres overskud og positive indstilling til livet smitter så dejligt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Vi ku godt tænkes nogle opskrifter på dit lækre mad :), bare hvad du puttet i hvis du gør det med øjemål :),

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Yes, jeg må igang med at lave lidt flere opskrifter på bloggen 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du ikke lyst til at dele dine smoothie opskrift på den flotte trefarvede smoothie der er på det ene billed? ❤️ Synes btw at du er den sejeste mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det er faktisk ikke en smoothie, men en yugurt-snack agtigt jeg lige fandt på en morgen 🙂 Jo jeg må dele opskriften på den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melike

  Du er simpelthen så sej!! Du er mit forbillede og håber SÅ meget, at jeg bliver en ligeså god mor som du er, når det endelig er!! At følge med i jeres lille verden er en stor fornøjelse! I må endelig ikke stoppe med det. I er dejlige mennesker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hun er så gudesmuk jeres lille diamant prinsesse!💎🎀
  – det er så positivt at du har overskud til lidt af det hele. Skønt at i deler opgaven 50/50 ! Respekt til jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg elsker virkelig at læse på din blog!❤️ Jeg kan sådan helt leve mig ind i, hvordan det er at være mor..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Uhmmm hvor ser den morgenmad lækker ud😊 Hvad er der i glasse hvor det ligger i lag i forskellige farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det er en morgenmadssnack jeg fandt på en morgen – jeg skal nok dele opskriften snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Synes sku du er sej Stephanie! Er selv mor til en lille dreng på 10 1/2 uge og jeg har sku ikke så stort et overskud.. Her bliver det nemlig kun til en rugbrødmad og en lettere hovederengøring hver dag. Men så er jeg da også done og sidder på min flade røv resten af dagen hvis jeg kan komme til det. 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hey, nogle har ikke engang overskud til en rugbrøds-mad og en rengøring om dagen – så respekt til dig 🙂 Og jeg er som sagt virkelig også blessed med en far der går hjemme med mig hver dag <3 Det gør rigtig meget at jeg har tid og overskud til alle de her ting <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er for sej og i gør det så skide godt. 👌 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kommer der et opslag med opskrifterne på det lækre mad? 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Ja det lyder til jeg må gøre mig noget mere i det <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  ❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets gaveidé til ham eller hende der har stil, og til fars dag: