Forårs-lækkerier fra ASOS

Sugar-coater jeg tingene?

 

_66P6881

Jeg ved godt at man på de sociale medier har tendens til mest at vise det positive, og det dejlige i hverdagen – det har jeg også selv, fordi jeg selv er typen der er så træt af brok, og negativitet. Jeg synes nemlig der er mere end rigeligt af det på feks. facebook. Når det så er sagt, så vil jeg heller ikke have at alle skal have den forestilling at hele mit liv bare er lyserødt, at jeg har fået jesu barn der aldrig græder, og at der intet hårdt er ved min nye mor-rolle. For sådan er det selvfølgelig ikke. Jeg vil ikke sugar-coate mit liv, for selvfølgelig er der hårde ting ved at blive mor – jeg tror det er meget, meget få tilfælde hvor der ikke indimellem vil komme bare en smule udfordringer. Thats just a part of it! Det her indlæg er lavet for at svare på om jeg egentlig pakker tingene ind, eller hvordan og hvorledes…

Jeg vil ikke lyve – jeg er meget positivt overrasket over hvor nemt det egentlig er at blive mor. Da jeg læste mine kommentarer på facebook, i forbindelse med dette indlæg, faldt jeg over en kommentar fra en pige der skrev “jeg synes du gør det hele lidt for sugar-sweet, det kan jo ikke passe det hele er så nemt for dig” – og der tog jeg faktisk mig selv i at sidde og overveje om jeg skulle “opfinde” problemer, for at folk ikke troede jeg sad og gjorde det hele mere lyserødt end det er. Skulle jeg virkelig ud i at LYVE og lave historier om hvor hård min tilværelse var? Næ, fandme nej! Jer der følger mig i min hverdag og mit liv ved godt at jeg er typen der altid siger tingene ligeud, at jeg altid er meget ærlig. Og det vil jeg blive ved med. Det er min person, og det er den jeg er. Jeg ville ikke kunne stå ved mig selv hvis jeg løj for at “være ligesom alle andre”. Istedet priser jeg mig lykkelig over hvor heldig jeg er at have en forholdsvis nem 11 uger baby, at jeg får søvn, og at hun er så glad og tilfreds. Det vil jeg ikke lægge skjul på, eller tie stille om. Det er mit liv, og det er mig.

Når det så er sagt, så er det selvfølgelig ikke piece of cake 100% af tiden. Men de ting jeg kan nævne er altså i små-tingsafdelingen, og jeg klager virkelig ikke:

 • Søvn-mangel. Jeg kan godt forstå søvn bliver brugt som tortur-middel visse steder. For holy shit hvor er det hårdt ikke at sove. Baby-A sover heldigvis igennem og har gjort det siden hun var 7 uger, men selvfølgelig er der undtagelser, og nætter hvor vi stort set ikke får sovet, hvis hun feks. har haft ondt i maven, eller bare har været pylre-røv, feks. pga tiger-spring. Jeg føler så meget med kolik-forældre, jeg kan slet ikke i min vildeste fantasi forestille mig hvor hårdt det må være. Det jeg har oplevet af søvn-mangel er jo vand i forhold til dem, og jeg vil bare sende en mega thumps up, for de er fandme seje. Det er virkelig gået op for mig hvor vigtigt søvn er for at fungere.
 • Bekymringerne. Er hun nu okay? Trækker hun egentlig vejret lige nu? Hvorfor hoster hun sådan der? Baby-A var ekstremt forkølet fra hun blev født, ingen vidste hvorfor, andet end at jeg havde slem influenza et par dage inden, under og efter jeg fødte. Om hun så har fået min forkølelse, er uvist. Hun fik saltvands-maske, og suget snot på hospitalet med deres små slanger flere gange, og mit hjerte græd hvergang, fordi hun jo ikke forstod hvorfor de gjorde det ved hende – og jeg kunne intet gøre, hun skulle jo blive rask, og fri for snot, vi gjorde det allesammen i den bedste mening. Men den bekymring der fulgte med der, den har jeg aldrig oplevet før jeg blev mor. Tænk nu hvis jeg vågnede om natten, og så havde hun ikke kunne få luft fordi hendes næse så hurtigt blev tilstoppet igen? Tanken gjorde mig helt paranoid, og hverken C eller jeg sov særlig meget de nætter forkølelsen var værst. Heller ikke selvom Alba sov.
 • Når hun er utrøstelig. Det er heldigvis kun sket et par gange, men de gange Alba har været utrøstelig, og her mener jeg de gange hvor hun har grædt så voldsomt så hun nærmest lød somom hun hyper-ventilerede, de er hårde som forældre. Av mit hjerte. Jeg havde vistnok spist noget forkert da Alba kun var et par uger gammel (det var ikke jordbær, og jeg drikker ikke kaffe eller andet koffein), men det resulterede i at hun fik så ondt i maven at hun skreg en hel nat nonstop. Heldigvis har jeg verdens bedste kæreste, så vi supplerede hinanden rigtig godt, og lige pludselig efter vi havde forsøgt alt pakkede han hende i tøjet og i barnevognen og sagde “nu prøver jeg at gå en lang tur med hende, få dig noget søvn skat” – jeg blev simpelthen så rørt – jeg følte mig så heldig over at have ham, og tænkte (og sagde vist også) “hvad har jeg gjort for at fortjene dig?” Han er guld værd. Både som far, og som kæreste.
 • Når jeg er alene med baby og 2 hunde. Min kæreste har haft barsel de første måneder sammen med mig, og derfor har jeg jo været så blessed at have en partner til at hjælpe til, og dét gør han. Han tager sig ligeså meget af Alba som jeg gør, det er kun når hun skal have mad han selvfølgelig ikke kan gøre så meget, da jeg jo har “madpakkerne” på mig eftersom jeg fuldammer. Nu hvor vi skal åbne forretning (læs: her) står Cengiz for at sætte håndværkere igang, han er jo uddannet maler og kan spartle og male alt selv, og alle de der mande-ting jeg slet ikke kan finde ud af, og det betyder at jeg nu går hjemme om dagen med den lille alene, som de fleste mødre gør efter fars 14 dages barsel slutter. Vi har så 2 hunde oveni som også skal have opmærksomhed og kærlighed og gåtur, og der kan jeg godt mærke det er lidt hårdt til tider. Især fordi jeg nok også må erkende mig rengørings-vanvid, og derfor ikke kan holde ud vores hjem ikke er rent og pænt. Jeg er dog nødt til at tænke “det må vente, nu hygger vi”, og så først ordne ting når hun sover, hvor jeg godt ved jeg tit burde ligge mig ned og tage en lur.

 

Altså…. Det er jo mini-problemer, og slet ikke noget at klage over – DERFOR virker det indimellem til jeg sugar-coater tingene – fordi det hele faktisk slet ikke er så hårdt for mig som nogle gerne vil tro det er. Jeg har en forholdsvis nem datter, et liv og et job der gør at jeg kan tjene penge hjemmefra, og en mand der klarer sin far-rolle til 10 stjerner – jeg kan bare ikke klage. Jeg har knoklet for mine egne penge fra jeg var 15 år gammel hvor jeg flyttede hjemmefra – jeg må sgu godt nyde at min tilværelse tillader mig at gå hjemme og tjene penge samtidig – og de der ikke kan unde mig det – få jeres små sko af og få jer en hobby. Her hentyder jeg til en kommentar der også kom på min facebook, en ‘Margrethe’ mente at jeg ikke fortjente at kunne gå hjemme og tjene penge samtidig, at jeg kom for nemt til mine penge – måske, men jeg har også knoklet siden jeg var teenager, og har aldrig været uden job eller indkomst, er aldrig blevet forsørget af en mand, staten eller andet. Og de der vælger dét – fred være med dem. Vi skal allesammen gøre det der fungerer bedst for os. Jeg kan ikke blive harm over hvordan andre tjener deres penge, hvis ikke det er på bekostning af dyr eller mennesker.

_66P9428

Kan i have en skøn weekend – jeg glæder mig til min kæreste kommer hjem, Alba sover på altanen i barnevognen og jeg har lige skiftet sengetøj. Life is good – embrace it.

Kærlighed.

76 kommentarer

 • Nadja Beck

  Hej igen, beklager det sene svar. Har aldrig skrevet på en blog før, så det er nyt for mig 😊
  Jeg arbejde på Fisketorvet før jeg gik på barsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Beck

  Hej Geggo, har længe fuldt dig på Facebook, Snapchat, Instagram mm, og har samtidig set dig mange gange på mit daværende arbejde, Aldo. Under hele din graviditet fulgte jeg nøje med, da jeg selv var gravid. Det er virkelig pudsigt og sjovt, vi fødte samme dag og har været på hospitalet samtidig, og så dig faktisk da vores mirakler skulle stikkes i fussen😳 Det er så sjovt at se alle de ligheder i Alba og min egen søns udvikling. Du er den bedste mor og jeg elsker dit overskud! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Haha, what are the odds! Det var da sjovt. Hvilken Aldo arbejder du i, hvis jeg må spørge? Tak for de søde ord, dem tager jeg til mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Har du Snapchat og vis du har hvad hedder du så på Snapchat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shakila

  Hej Geggo, normalt skriver jeg aldrig på et indlæg eller kommenterer ting på Instagram, men du har faktisk været i mine “tanker” når jeg har læst dine indlæg. Og håber ikke du vil misforstå det jeg skriver.
  Jeg er 29, lykkeligt gift og har den dejligste dreng på 15 måneder, men min tid som helt nybagt mor var meget hård, jeg følte jeg gik ned med stress, ikke fordi min søn var besværlig, men fordi jeg følte en kæmpe stor overvældelse, jeg ikke kunne finde ud af at håndtere. Jeg synes det var SÅ hårdt. Som person er jeg selv meget posiv, og i dag synes jeg at rollen som mor er det meste fantastiske.

  Jeg tror slet ikke du pakker noget ind, og synes bestemt du skal dele den følelse du bærer rundt på, men når det er sagt, så er det netop også interessant for os mødre, som netop ikke har haft det så nemt, at høre hvordan andre mødre klarer det. Og det er netop de kendte, som kan dele meget ud 🙂 Jeg må nemlig ærligt indrømme, at jeg lidt fik tanken når jeg læste dine opslag: “Oplever hun ingen udfordringer?” Udfordringer behøver ikke at være negative, de kan være en stor hjælp 🙂 Så nu hvor man får mulighed for at følge dit og andre bloggers liv, er det bare også rart at høre om den manglende søvn, bekymringerne og måske andre tanker man har haft som mor. Især for os nybagte 🙂 jeg følte mig nemlig meget alene i starten, selvom der findes så mange mødre i verden, men det at læse om andre mødre som delte ud med deres tanker, hjalp mig meget. Så måske det er det andre mener 🙂

  Vh Shakila

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1234

  Jeg elsker positive mennesker, men når folk spørger om du kommer sukker på tingene, så er det måske mere et spørgsmål om hvordan du gør det? Handler du på nemlig.com for altid at have ting i skabet til dadelkugler, tæller du til ti når baby skriger, osv? Måske du kan lave nogle indlæg om hvordan man er/bliver et mere positiv menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det var da en god idé, det vil jeg huske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hedegaard

  Jeg elsker familien fra Bryggen, og jeg syntes at I er de bedste forældre. Og Alba er mega skøn og mega dejlig baby. Håber at vi kommer til at se mere til hende ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit

  Dejligt indlæg 🙂

  Det ville være dejligt, hvis vi (specielt os mødre) holdt op med at dømme hinanden så meget og istedet for støttede hinanden i både de helt fantastiske dage og de knap så fantastiske dage 🙂

  Jeg plejer at sige, at det er hårdere at blive mor end jeg regnede med, men det er MEGET mere fantastisk end jeg nogensinde kunne forestille mig. Andre kan have en helt anden oplevelse…synes, at det er meget interessant… der skal være plads til alle oplevelserne 🙂

  Nå men vil egentlig “bare” sige, at BEKYMRING kan vi vist alle blive enige om, at der kommer… Personligt tror jeg faktisk, at jeg er mindre bekymret end jeg troede, at jeg ville være! MEN så oplevede vi feberkramper, da han var knap et år og pludselig var jeg utrolig bekymret med det samme, han fik feber. Han har efter efterfølgende haft feberkramper et par gange… Tiden står fuldstændig stille for både mig og hans far, når det sker, selvom vi ved, hvad vi skal gøre…. Hvis jeg kunne tage kramperne for ham, gjorde jeg det!!

  Dejlig datter du har og hvilken skøn lille familie I er.

  /Brit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære geggo❤️
  Selfølgelig skal du ikke lyve der er bare nogen mensker der har ondt i røven over at dit barn ikke skriger konstant!🙅🏼💕

  💗Jeg syntes slet ikke at du gør dit liv lyserødt🌺💗
  Det lyder helt nomalt! 💕
  Alså for nogen familier 💗

  Nu her jeg ikke slev børn fordi jeg kun er 12 år 💗 Men jeg syntes ikke du pynter din familie mere end andre gør 🙈💕.

  Kh .Yasmina💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Geggo <3
  I er den sødeste familie, jeg elsker at følge med på bloggen og syndes ikke at du sugar-coater noget, du er heldig at have fået en nem baby 🙂 men jeg tror også det er hvordan man ser sit liv, jeg har to drenge, de var ikke de nemmeste babyer, men da jeg ikki
  e kender til andet så syndes jeg at de bare har været helt perfekte, det har været hård men så spændende og lærerigt på samme tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Califano

  jeg synes i klarer det så flot og selvfølgelig skal du sgu da ikke gemme dit liv.du skal da overhovedet ikke stå til regnskab for nogen.nogen folk har bare travlt.jeg selv har 3 drenge.den ældste er lige blevet 18 og den yngste 8 år.nr 2 er knap 15 år.min den første havde kolik og skreg 12-14 timer i døgnet.nr 2 var syg ved fødslen,havde kolik og skreg 8-10 timer dagligt.boede med deres far som overhovedet ikke gad dem.fandt så min nye mand for 11 år siden.vi har så en søn sammen på 8 år.han er født 3 måneder for tidligt og har virkelig kæmpet hele sit liv.jeg selv er kræft patient.har heldigvis verdens dejligste mand så har en masse støtte.nyd baby A og din skønne mand og jeres familie og vær fuldstændig ligeglad med at andre har ondt i bagdelen.måske der er noget jalousi indblandet over at du både økonomisk og personligt har et godt liv❤ kæmpe knus fra en bornholmer ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du fortæller at du flyttede hjemmefra som 15 årig og at du tjener penge hjemmefra og så tænkte jeg på om du ikke ville forklare, hvad det er du egentligt arbejder med og hvorfor du flyttede hjemmefra så tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jo det vil jeg da tage op til overvejelse at skrive om, tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Du er den beste geggo og følger dig i alt og syns du og cengiz er de beste forældre i verden jeg syns at du og cengiz tager de gode beslutninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Synes på ingen måde at det er sugar-coating. Hvorfor gøre tingene til noget negativt, når man ligeså godt kan have en positiv indstilling til tingene? Det synes jeg desuden også vores børn fortjener, deres gråd og søvnløshed er trods alt ikke for at genere os, men fordi de vil fortælle os noget!
  Hvis jeg var et offentligt menneske som du, ville jeg aldrig i min vildeste fantasi udstille min baby på en negativ måde, det kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle gøre. Hvem kan lide at blive udstillet på en negativ måde?? Så jeg kan ikke se noget forkert i at du praler med din smukke smukke baby ❤️ Det er da også kun rart at hun trives! Du virker som en dejlig mor, og stort tillykke med jeres nye forretning 👍🏼
  Kæmpe krammer fra en som havde termin fem dage efter dig, men fødte fem dage før dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hej 🙂 Hvad hedder den fotograf og det sted i blev fotograferet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Geggo.
  Jeg er først begyndt at læse dine indlæg for nylig men må sige at jeg synes du er spændende at følge. Især fordi jeg også er førstegangs mor til en lille pige hun lige 3 uger ældre end din skønling.
  Jeg har det på mange punkter præcis lige som dig, kan jeg læse mig til.
  Hos mig var de første 3 uger med min prinsesse enormt hårde med rigtig lidt søvn og jeg blev vildt provokeret når mødre i samme position som jeg sagde at der bare havde det så nemt med det hele. Men efter at trunten et begyndt at sove om natten har jeg, som du, en nem lille pige og dagene går bare. Så er der selvfølgelig bekymringerne der kommer med det at være mor og jeg kan også godt tage mig selv i lige at kontrollere en ekstra gang om hun nu også trækker vejret. Især lide ny da hun er blevet noget snottet.
  Alt dette blot for at sige at jeg synes du gør det godt og det er fedt at følge dig og din smukke datter 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Kære Geggo. Tusind tak for dette indlæg! Jeg fik den nemmeste datter for 6 måneder siden og har tit fået afvide at jeg sugar-coater og det ikke kan være så let at have en baby. Når folk så har mødt hende forstår de. Hvor er det dejligt at læse at jeg ikke er den eneste som har de skønne tanker om hvor overraskende let og dejligt det har været. Tillykke med fine Alba.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Geggo. Ved godt at denne kommentar ikke har noget som helst at gøre med dit oplæg, men Elsker at se når du laver mad og ligger billeder op på din Snapchat. Igår lavede du noget thai mad, som ser super lækkert ud. Er rigtig interesseret i dine opskrifter på noget af alt det lækre mad du laver. Vil du evt. lave et opslag med dine opskrifter? Vil rigtig gerne vide hvordan du laver din thai ret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Geggo. Elsker at se når du laver mad og ligger billeder op på din Snapchat. Igår lavede du noget thai mad, som ser super lækkert ud. Er rigtig interesseret i dine opskrifter på noget af alt det lækre mad du laver. Vil du evt. lave et opslag med dine opskrifter? Vil rigtig gerne vide hvordan du laver din thai ret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne være anonym

  Hej igen geggo. Er ked af du blev så sur over min sidste kommentar, det var ikke meningen. 😓 jeg ville bare hjælpe og jeg havde hørt det over i skolen! Jeg bliver mobbet hver dag, men at se dig og din mor på tv, har gjort mig stærkere. Så st du smider mig på fb og jeg næsten kan læse 200 kommentar om hvor dum og en særling jeg er hjælper ikke. Jeg skrev fordi jeg er din fan og mente det godt. Det var ik meningen at såre dig, men det endte jo os med det var mig der blev sårer, igen igen. Undskyld …. Plz lig mig ikke op igen, . 😓😓 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg blev altså slet ikke sur, jeg delte din kommentar fordi jeg undrede mig over statistikken – det lød somom du var helt sikker i din sag eftersom du skrev “jeg ved hvad jeg taler om” – derfor ville jeg lige høre andres erfaring indenfor området, af ren og skær nysgerrighed. Men eftersom det nu er gået op for mig du ikke er så gammel, har jeg selvfølgelig slettet den igen – du skal ikke gå og være ked af det over den. Men du skal huske at når du fortæller ting, og understrger pointen ved at skrive du er sikker i din sag, så fortæller du jo folk at der ingen tvivl er – og derfor undres man. Så måske du skulle huske at pointere at du altså IKKE er sikker, når du fortæller ting som dette. Bare et godt råd. Hav en dejlig søndag og pas godt på dig selv <3 Knus fra mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Eilertsen

  Dejligt at læse dine positive indlæg. Ønsker det bedste for dig og din familie.
  De negative indlæg kan du ikke bruge til noget – det er bare små, misundelige væsener, som har et problem med sig selv. Respekt herfra🍼❤️🍼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte luntner

  Jeg har fået 2 dejlige drenge og begge var uhyggelig nemme. vi har haft vores op og ned ture. Men stadig har de været nemme i forhold til andre børn/mødre for jeg tror også at det kommer an på hvilken indstilling og forventninger man har som mor. Alt skal ikke være perfekt. Råder fornuften så skal det nok gå. Held og lykke med den lille mus ❤️❤️😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Du følger jo blot dit hjerte. Og nyd det at du har et skønt barn som er tilpas uden det store besvær. Når no 2 og/eller no 3 lander så tager tingene en drejning, Mht overskuddet. Den tid, den glæde/ny udfordring. Så nyd dit skønne nemme barn nu hvor det bare kører 😊 ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej geggo.
  Tak fordi du er dig og fordi du er et positiv person. Alt for mange er så negativ og brokker sig over alt. At få et barn er en gave i livet og noget man skal føle sig glad og heldig over. For utrolig mange mennesker, er dette en drøm der aldrig går i opfyldelse.
  Jeg har lært af en, at rolige forældre får rolige børn. Uden på nogen måde at kende jer, tror jeg helt sikkert, at jeres glade og rolige energi bliver overført til jeres dejlige baby.
  Tak fordi du viser jeres liv, syntes det er rigtig dejligt at følge med i. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hey du

  Min datter sov også igennem fra hun var 7 uger og jeg har fuldstændig den samme oplevelsesom dig at det at blive mor ikke ikke er specielt hårdt når man får/har et nemt barn. Jeg har så haft det lidt så som så med at ville fortælle omverdenen at jeg synes det var nemt for det kunne da ikke passe at det var så nemt. Jeg har også valgt at starte på job, dog kun 20 timer og barsel for resten,da hun blev 6 måneder så min datter startede i dagpleje da hun var 5,5 måned, en glad mor og en endnu mere glad baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hold kæft hvor blev jeg rørt af dit indlæg, og hvor er jeres lille familie dog bare skøn i harmonerer bare så perfekt sammen. Jeg bliver altid så varm om hjertet når jeg læser dine indlæg, at der findes så stærk en kærlighed og varme, hos jer glæder mig så Sindsygt meget. Er lykkelig på jeres vegne ❤️ Idag skar det rigtig meget i mit hjerte med jeres ture med lille Alba, selvom mine piger er 13 og 16 røg jeg lige tilbage, kan tydeligt huske når de græd om natten og man skulle op og give bryst, bøvse, skifte og putte igen, shit det var hårdt og begge mine piger havde aften kolik så fire timers skrigeri hver aften fra 7 til 11, men fandt hurtigt en måde jeg kunne hjælpe dem så man bare havde 5 min pause og du har ret, hold kæft vi er nogle stærke kvinder, men det er man ligesom også tvunget til, de er bare ens største kærlighed ❤️❤️❤️ Hav en super dejlig weekend. Kærligst Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er jeg også på din blog, fordi du har en positiv indstilling til tingene! Der er jo ingen tvivl om, at livet ikke altid er en dans på roser.. Men det behøver man jo ikke dele hver gang! Jeg har selv lavet ét øf på min egen blog, og ellers ikke..!

  Så fortsæt Frøken! Jeg følger fortsat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Hej Geggo jeg elsker og se dig på fjernsynet og jeg elsker din postive instilling og når jeg engang får børn ville jeg have den samme postive instilling og du skal bare give en fuck for hvad andre tænker det kun det du tænker der vigtigst 😁😃 xoxo filippa❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hej Geggo
  Da jeg for 22 år siden fik min drømme baby dreng, havde jeg det lige som dig , en dreng der sov og spiste (ammet) alle sagde det var hårdt, men det var det ikke. Da vores søn var 6 måneder og vejede 13 kg. Gik jeg til lægen med ham fordi han bare sov og spiste, jeg troede virkeligt at der var noget galt med ham også fordi alle sagde til mig at det er sku da ikke normalt. Men vores læge sagde han han var helt normal han udvikler sig bare. Og ja deres hjerne udvikler sig når de sover så gå du hjem og slap af.
  Og det gjorde vi så da han var 2 år vejede han stadig 13 kg var fantastisk.
  I dag er han 22 og en dejlig elskelig ung mand som vi kun kan være stolte af.
  Nyd jeres guldklump😘😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hej Stephanie (må man kalde dig det ;-)? )

  Jeg har først lige læst nogle indlæg på din blog igennem her lørdag morgen i min røde (og grimme) morgenkåbe og kold kaffe (oh motherhood). Men jeg må sige, jeg er fan! Det kom sig egentlig af et afsnit familien fra Bryggen hvor du havde født – jeg sad med min 14 uger gamle datter i armene og bed mærke i, at ingen tog jeres lille nyfødte ud af dine arme, og bed mærke i dit ansigts-udtryk da din mor forlader rummet med en grædende baby i armene. For det er noget der har fyldt meget i mit nye liv som mor – tænk at en på DET STORE TV har det præcis lige som jeg! Hæhæ.

  Egentlig ville jeg bare sige tak for en ærlig, reel og lige blog og indlæg om, i hvert fald for mig, relevante emner. Og jeg synes ærlig talt bare det er lækkert med positive opslag! Så længe de ikke bliver farvet mere lyserøde end virkeligheden – som jeg bestemt ikke har indtrykket af 🙂 og hold kæft han er en stjerne ham farmand! Jeg læser gerne højt af alle hans bedrifter for min egen skønne mand, i håb om at det smitter lidt 😉

  God weekend !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle K.

  Hej med dig.
  Kender alt for godt det med at folk har ondt i Rø… Bare fordi man har et dejligt nemt barn .. Vi har en datter på nu 1år og 7 mdr hun var også helt vildt nem da hun var spæd .. Folk troede ikke på os når vi fortalte om hvor dejlig nem hun var det var tydeligt at høre .. Først da de mødte hende og oplevede hende fattede de hvor nemt vi faktisk havde det ..
  Så nope i belive you !
  Hygge herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hejsa 😊
  Du HAR en drømme tilværelse, som mange af vi andre mødre (som arbejder og er uden sine børn, mere end 9 timer om dagen, man-fre.), kunne drømme om.
  Når man ser, høre om eller følger med i dit/jeres liv, kan man godt sidde og tænke, “Bare det var mig, det kunne gå hjemme og tjæne penge, og SAMTIDIG være sammen med sine børn. 😊 Vi har det jo også godt alligevel 😊
  Personligt syntes jeg, både du og din familie, klare det rigtg godt. 👍
  Jeg elsker at se jer på TV 😂 Og jeg må sige, at kunne se den kæmpe udvikling der er sket for jer, er bare positiv. Og DU Geggo, om nogle fortjæner godt med vind i sejlet, så er det dig dig. 💪 😉 At havet set og fuldt med i, hvordan dit liv virkelig har udviklet sig, er helt fantastisk. Som du selv beskrev, så fortjæner du det, JA SGU. ❤

  Kærlige Hilsner Sabina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Poulsen

  Hej geggo og cengiz
  Jeg elsker at følge med i familien fra Bryggen og jeres verden bliv ved med at være dem i er i er for pragtfulde stort knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Stephanie – nyd dit dejlige nemme barn. Alba er sin egen og det bliver dine næste børn også. Alt hvad der går godt og nemt skal du være superglad for. Nogle af os gamle rotter kan jo godt fortælle dig om dit og dat hvor ting bliver svære. Men det kan du da ikke bruge til noget nu. Nyd det og vær glad xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg må desværre indrømme jeg også flere gange har tænkt, “kan det virkelig passe at hun har det så godt og så nemt?” Jeg følger dig på på Facebook og Instagram og da du skrev du havde haft den bedste fødselsdag nogensinde var jeg lige ved at stoppe med at følge dig fordi DET kunne da bare ikke passe at ALT skal gå dig så skide godt!! Jeg er selv første gangs mor, til en søn som blev født i november 2015 så han er 5 måneder nu, og da jeg fyldte år i december havde jeg den værste dag nogensinde! Jeg MAGTEDE INGEN gæster, ingen gaver og slet ikke at skulle gøre huset rent og lave kager som jeg plejer! Min kæreste er en fantastisk far og er ligesom Din super hjælpsom og kærlig så har intet at brokke mig over. Vores søn er også et nemt barn som sover hver nat og næsten aldrig græder. Så det bare mig som stresser mega meget , og er mega misundelig over du er så rolig! Jeg er jaloux og burde lærer noget af dig. Så jeg bliver ved med at følge dig 🙂 det hele har noget med indstilling at gøre og du har bare den helt rigtige. Thumbs up til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Tak for din søde besked, og kærlighed til dig <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er glad for at følge jer jeg syntes bare dig og din familie er skønne som i er og hvad jeres indkomst og alle andres det rager mig en papand tror vist kun det er min egen og min mands økonomi og nu min søn på 13 års løn …….. Super godt du har fået et drømmeliv og det går jer godt det fortjener de fleste vel ……… Er sikker på du er en kanon mor syntes du har ( min mening) ændret dig igennem alle sæsoner fra lidt teenager til voksen kvinde og mener det som positiv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Nyd at baby A sover om natten, for det gør bare hele hverdagen lidt lettere. Her bliver sønnen 1 år om små 14 dage og han sover endnu ikke igennem, vi er nok vågne 2 gange hver nat. Så nye det! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Rolige forældre giver rolige børn…… Skønne billeder🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg har 3 piger som var lige så nemme som du beskriver, mange mennesker blev ved med at sige bare vent det skal nok komme (med skrigeri og andet når de er babyer), det kom så aldrig☺ men har også altid undret mig over at folk ikke bare kan være glade på ens vegne over man har fået en nem baby (i mit tilfælde 3) som gør man har noget overskud… mit overskud gjorde at jeg kunne hjælpe en veninde med hendes baby som er lige så gammel som min den yngste (de er nu 2 år), det var både med at tage hende når min veninde var død træt og give hende mit modermælk (dog i flaske) da min veninde desværre ikke havde noget mælk..
  Så dem der har ondt i røven, luk den og pris jer lykkelige over der er “artige” babyer der giver deres mødre overskud😉 god weekend..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Kære Stefanie.
  Må indrømme at jeg har længtes efter et indlæg som dette. Jeg nyder at følge jeres lille familie, og hvor ser Alba skøn ud. Men må stå ved at jeg på et tidspunkt er kommet tilat tænke ” det kan bare ikke passe at alt er så lyserødt…”
  Grunden til dette er nok at jeg har haft brug for at kunne spejle mig lidt i hvilke oplevelser andre har som mor. Jeg har selv en lille dreng på 8 måneder, og jeg synes at livet som mor er en gave, men også til tider HÅRDT. når man så sidder i den hårde situation har man brug for at spejle sig i andre og vide at andre også kæmper nogen gange. Og det er ikke fordi man ikke kan unde andre at alt er skønt! forstår du?
  Men tak for indlægget, for din ærlighed og for at vi må følge jeres liv. Synes du er et menneske man kan se op til og ønsker det bedste for dig og hele din familie 🙂
  Vh Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det er fordi at det er så super tabu at have en nem baby. Min datter som er 13 mdr nu, sov 8 timer hver nat fra hun var 8 uger og da hun blev 4 mdr til nu har hun sovet 11 timer hver nat, Det bryder andre mødre sig ikke om at høre og msm føler nemlig lige præcis at man er nød til at lyve sin hverdag dårligere end den er. Men het, babyer er jo lige så forskellige som vi er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg syntes det er så fedt at følge dig for af hvad jeg kan læse forstår jeg slet ikke de negative kommentarer.. jeg nyder og se familien fra bryggen og det er altid en fornøjelse at læse din blog. .kan sidde helt og blive forgabt.. du er rigtig heldig og fortjener virkelig det bedste.. og det syns jeg alle gør.. også dem som kommer med negative kommentarer.. hvis de har en dårlig dag er det nemmere og smide en dum kommentar end at tage stilling til sine egne problemer.. forresten så fik jeg en sjov kommentar fra min historielærer.. han sagde at familien fra bryggen er hans uges højdepunkt..
  All good vibes to you 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-luise patricksen

  Ærgeligt at folk ikke bare kan være glad for at det går andre godt. Jeg synes at det er lækkert at du har haft en god graviditet, at din datter er nem og lækket og at din kæreste er fantastisk. Ville ønske at jeg havde nydt det hele lige så meget som dig. Er sikker på at dem der siger det ene og andet om dig, har for meget fritid (fuck dem 😊 ) men tror os at folk glemmer at alle børn kommer i gennem de forskellige stadier på forskellige måder og tidspunkter.
  😉 jeg håber at du/i forsat får det skønt med jeres prinsesse.
  Knus fra malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-luise

  Ærgeligt at folk ikke bare kan være glad for at det går andre godt. Jeg synes at det er lækkert at du har haft en god graviditet, at din datter er nem og lækket og at din kæreste er fantastisk. Ville ønske at jeg havde nydt det hele lige så meget som dig. Er sikker på at dem der siger det ene og andet om dig, har for meget fritid (fuck dem 😊 ) men tror os at folk glemmer at alle børn kommer i gennem de forskellige stadier på forskellige måder og tidspunkter.
  Og alle mennesker har noget og sige om det man gør sådan er det 😉 jeg håber at du/i forsat får det skønt med jeres prinsesse.
  Knus fra malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni

  Hej geggo
  Jeg synes at du er en god mor og tillykke med jeres datter en dag jeg kommer til København har jeg noget til datter pas godt på jeres datter knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sys simpelthen at du gør det så godt😊 Jeg blev selv mor for første gang her for snart 5 måneder siden (tiden går sku alt for hurtigt) jeg troede selv at det skulle rigtig hårdt at få et barn… Nej det er jo helt vild nem, har den nemmeste lille datter som bare har sovet helt igennem siden hun var 6 uger gammel. Hun er bare glad, positiv ja hun er bare så perfekt. Hun har kun skreget, 6 gange tror jeg… Og det er jo ingenting, og de gange hvor Sofie har været utrøstelig nøj mit hjerte gjorde ondt og tænker på de forældre med børn der skriger fordi de har ondt. . Og priser mig simpelthen så lykkelig over at vores datter ikke fejler noget.. (så det er faktisk også rart at høre at der er andre der har et dejligt nemt barn)
  -jeg synes du er en fantastisk person, du er nede på jorden og gør det så godt.. Både med dit forhold til C og jer som forældre, det er så vigtig at det hele hænger sammen, og ligesom jer skal vi lærer at være forældre og være bekymret resten af vores liv til vores fantastiske børn.. Kæmpe respekt herfra😍 Dejligt weekend. .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Først og fremmest, fantastisk billede du har fået taget af dig og Alba ❤
  Jeg tror virkelig bare folk bliver lidt pigesure over, at du har været heldig 😉 jeg kan også blive liiiidt jalousi, når jeg læser hvor nemt du har det.. Men alt er relativt, og jeg er sikker på du har det ligeså hårdt som os andre, bare på andre punkter.. og så har du en fantastisk evne til at få det bedste ud af en given situation, hvilket sikkert gør, at en hård situation bliver let for dig 😊 jeg under dig alt hvad du har, og selvom du vandt i lotto ville jeg blive glad på dine vegne 😉😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Zinn

  Respekt til dig.
  Du virker til at være den bedste Mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej ☺️ dette er min første kommentar, nogensinde på de sociale medier. Hihi. Du skriver ingen vidste hvorfor hun var forkølet. De fleste babyer der bliver født forkølet er tegn på klamydia. Altså hvis i har klamydia ses det på barnet ved forkøelse ☺️. Siger ikke det ER derfor. Men 99% af tilfældene er derfor. (Ved hvad jeg taler om)
  Ellers tusind tak for et fedt program og en lækker blog, dejligt du er så ærlig! Det hjælper andre på mange måder 🙏💜. Tak fordi vi må følge med 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   99% af tilfældene?? Arhhh det er altså ikke helt rigtigt, for så havde de nok på hospitalet valgt at tage en klamydia-test, og det kom ikke engang på tale 🙂 Man testes også for kønssygdomme ved første læge-besøg, og jeg var, som altid, helt fri 🙂

   Selv tak, god søndag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trine

   Hvor har du dog den viden fra?? Jeg har kun hørt, at nyfødte kan have en gang øjenbetændelse i forbindelse med, at moren har en klamydia-infektion….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Dejligt indlæg☺ jeg synes det er skønt du ser på det positive. Men nogle mennesker har det jo bare med at “skabe” problemer. Mindre ting som at skulle ud med hundene, kan være store issues for nogle. Men med en positiv tilgang til verden, er det bare nemmere at være til. Og det er det bare ikke alle der forstår. Du har fat i den lange ende. Derudover forstår jeg slet ikke hvordan nogle kan være harme over at du tjener penge, selvom du går hjemme! Det er jo via dit job! Vi andre får jo også løn på barsel. I don’t get it. Fortsæt din skønne vej☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Dejligt indlæg☺ jeg synes det er skønt du ser på det positive. Men nogle mennesker har det jo bare med at “skabe” problemer. Mindre ting som at skulle ud med hundene, kan være store issues for nogle. Men med en positiv tilgang til verden, er det bare nemmere at være til. Og det er det bare ikke alle der forstår. Du har fat i den lange ende. Derudover forstår jeg slet ikke hvordan nogle kan være harme over at du tjener penge, selvom du går hjemme! Det er jo via dit job! Vi andre får jo også løn på barsel. I don’t gerne it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Langt hen af vejen, er det ens egen indstilling som afgører hvor besværligt tingene skal være med børn. Jeg ved godt man ikke selv bestemmer kolik, øregener osv, men at tage sorgerne på forskud og allerede have opgivet inden tingene sker, gavner ikke nogen.

  Jeg har en dreng på snart 4 år og en pige på 1 år. Den store fik dræn første gang som 6 mdr og efterfølgende 2 gange mere. Lillesøster skal have i næste uge. Det er skide hårdt når de ikke vil sove fordi de har ondt, men at blive sur og negativ nytter ikke noget her. Så ja, jeg er af den overbevisning, at ens egen indstilling og måden man går ind til tingene på, er afgørende hvordan situationen arter sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er gravid og venter første barn til juni og kan slet ikke vente. 🙂 jeg læser netop din blog fordi den er positiv og fortæller de historier man sjældent hører fordi de er overskygget af det negative. Jeg glæder mig over at se det sagtens kan gå godt og man kan nyde hvert sekund med den lille.
  – i gør det virkelig godt som forældre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Hvor er det dejligt hun er så nem <3
  Vi havde også en nem baby da vores var lille. Nu er hun 1 1/2 og en energi bombe uden lige 😀 men stadig nem og glad altid. Det er hårdt JA men det er så fantastisk med alt den kærlighed. Pyt med søvn og daglige gøremål de unger er det hele værd ♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bare rolig. Du er ikke alene. Jeg fik tvillinger for 17 år siden. De er født 14 dage før tid. 3100 g og 3360 g. Klage kan jeg ikke. De har altid været super nemme. Min mand er selvstændig, så barsel var en by i Rusland. Men alligevel har det slet ikke været hårdt. De var bare skønne og vi havde dem med alle vegne. Så det kunne/kan sove alle steder. Om dagen sov de i stuen med musik og snak. Det behøver ikke at være hårdt at være mor. Jeg tror også at det hjælper rigtig meget at have et positivt sind. Så hvis du bare dit skønne liv frem. PS! Det er nu en smuk datter i har. Selv min far, som synes små børn er lidt grimme, synes også at Alba er smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Geggo.

  Du skal slet ikke have ondt i røven at andre er jaloux. Men jeg kan godt følge dig. Jeg har 2 børn (pige på 4 år, dreng på 8,5 måned) og jeg får ofte af vide at jeg ikke har prøvet at have børn, da begge børn sover igennem, og har gjort det altid. De er stort set altid glade. Jo det er hårdt til tider, og vi har da også haft søvnløse nætter.

  Børn de er ikke ens, og man kan og skal ikke sammenligne, men det gør folk ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Folk er sgu så forskellige – jeg følger dig netop fordi du virker positiv. Jeg synes det er fantastisk du kan gå hjemme – jeg valgte også at gå hjemme, fordi det gav mest mening. Og både manden og jeg havde penge til det, så hvorfor ikke. Men hold kæft hvor havde folk også ondt i røven af det.

  Jeg valgte så at bruge insitutionerne alligevel, men mere for at ungerne kunne komme ned og være sammen med andre børn og udvikle sig socialt. Men de kom senere ned end andre, og jeg hentede dem også tidligt. Og alle ferier havde jeg dem hjemme. Det havde folk også ondt i røven over. De fleste kan ikke magte andres frihed, og forsøger konstant at finde fejl, for ligesom at kunne få klappet sig selv på skulderen. Men fuck dem!

  Tro mig, du vil få mange kampe pga Jantelov og din positivitet. Senere vil du sikkert også opleve, at det vil blive brugt imod dig “du har det jo også så nemt” “du har jo også råd til det” eller “du har jo også en mand der hjælper” – underforstået, så ved du jo slet ikke noget om noget.. Misundelse har rigtig mange ansigter, og grimmest er dét der viser sig, pludseligt, hos én man troede man stod nær. Gode venner og veninder, kan også pludselig blive giftige, specielt når de selv får børn.

  Hvorom alting er, så glæder jeg mig til shoppen åbner! Og glæder mig over i alle sammen trives og har det dejligt, og at du fortsat er så positiv, tråd de mange harske kommentarer.

  XO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tror du klarer det så godt fordi du er så positivt anlagt, og jeg synes det er så fedt! Jeg skal selv være mor lige om lidt og prøver virkelig på at se tingene lige så positivt som du gør, for jeg tror på at det gør livet nemmere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Geggo 😊 Jeg synes det er dejligt for jer, at AlbAlba er så nem så fuck da dem der har ondt i røven over det 😊 Jeg har selv haft 2 kolik børn, det var hårdt så jeg misunder da helt klart jer, at i heldigvis har fået et nemt barn hvor der selvfølgelig også kan være udfordringer. Mange knus til jer alle 3 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal slet ikke bruge tid på at forsvare dig. Du har helt ret nogle er heldige og få et nemt barn. Jeg har selv lige fået nummer to, som også er er nemt barn(det var nummer 1 også).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er også fedt at se, at du “giver far lov” til at hjælpe. Det er der nogle mødre, der kunne lære noget af, når det synes det er hårdt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du gør det godt! Jeg fik tvillinger da jeg skulle være mor for første gang – og det har været så nemt! Virkelig nemt! Da jeg så efterfølgende fik en mere (kun 1) synes jeg det var mega hårdt for nøj hun var krævende i forhold til hvad tvillingerne var.. så tror det kommer an på ens instilling til det hele – for gør man det til et problem, så bliver det et problem og alle børn er heldigvis ikke ens

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du skal ikke bruge til på at føle at du skal forsvare dig selv og dit/jeres liv! Vi er selv så heldige at have fået en nem dreng, som snart er 15 mdr. Den første måned, skulle han have flaske her 3. time døgnet rundt, da han havde tabt sig meget. Det har nok været det hårdeste vi har oplevet ved det at blive forældre. Der gik dog længe før han sov igennem, men han vågende kun for at få en flaske og ikke andet. Når vi fortæller at Silas nemt kan sove til en 8-9 tiden når vi ikke skal op efter noget, så er det tydeligt at se, at folk faktisk dømmer os. En gang har jeg fået kommentaren “ej helt ærligt, i skal ikke putte ham så sent, bare for at i kan sove længe!” Silas bliver altid puttet kl 19, selvfølgelig med få undtagelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Hej geggo ❤. Det kunne være mig som havde skrevet det.. Jeg er sgu en af de heldige som har fået et dejligt nemt barn. Så kan så godt følge dig i det du skriver!. Lider selv af rengørings-vanvid. jeg har så mødte mange som er blevet sure over at jeg har et nemt barn og jeg ikke synes det er så hårdt igen at være blevet mor 💙❤.. En fantastisk weekend til dig og din lille familie..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ziggie

  Super læsning og f… Dem der ik kan tage din positivitet til sig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Du skal bare nyde dit liv ❤
  Og skide på hvad andre mener 😆
  Misundelsens brød skal også spises 👍👌
  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Jeg vil være ærlig at sige, at da jeg startede med at se familien fra Bryggen var det for underholdningens skyld. Jeg var ikke stor fan, og da jeg bestemt ikke er vilde med dyr, synes jeg det blev lidt for meget. Men efter at have læst indlæg fra din blog så må jeg sige at du virker som et menneske med en stor personlighed og med hjertet det rette sted. Jeg nyder at læse dine indlæg. Som mor til en dreng på 3,5 kan jeg godt genkende mange af de ting du skriver om. Jeg lagde heller ikke alt det negative op for det bliver bare selvforstærkende. Men det er super hårdt at være mor og man græder og bliver frustreret. Men at kigge på sit dejlige barn der leger og smiler opvejer det hele. En ting vi gjorde hos os var at love hinanden at alt der blev sagt i frustration mellem kl. 17 og 23 om aften eller om natten var glemt dagen efter. Jeg tror det er vigtigt at lave små aftaler for også at skåne parforholdet det første år. Glæder mig til at følge din blok i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er det dejligt for dig at du har fået en baby-a som høre til de nemme. Med min første fødte var det rigtig hårdt og jeg fik ik meget søvn. Ved nummer to, sad jeg nærmest og kedet mig fordi hun var så let.
  Og nu sidder jeg med tvillinge tøser som bare er en af hver. Og hvor er jeg taknemlig for at jeg har prøvet det før.
  Jeg synes det er så dejligt for dig at du har fået en nem baby-a, det gør livet dejligere og modet på en mere større ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs-lækkerier fra ASOS