Sugar-coater jeg tingene?

Babys got the blues ♡

 

Når jeg shopper på Asos.com så er det altid meget svært for mig kun at købe lige det jeg mangler – for jeg synes altid jeg finder ekstra ting jeg også mangler 🙂 Der er flere grunde til jeg er svært glad for Asos – for det første har jeg ikke en eneste gang været utilfreds med kvaliteten af det jeg har købt – og jeg er altså ret perfektionistisk hvad det angår. For det andet har de et mega stort udvalg, det kan så både være en fordel og en ulempe – især er det en ulempe for min pengepung, haha. For det tredje kan jeg sortere på siden – altså jeg kan trykke på feks. “bukser” og derefter “blå” og så viser den alle de blå bukser der nu er at finde på siden. Det er perfekt hvis jeg feks skal noget hvor jeg desperat mangler noget i en bestemt farve. Jeg ledte feks. efter et par blå sko idag, og endte så med at forelske mig i et helt outfit som jeg bliver nødt til at købe næste gang jeg skal shoppe. Det var disse ting jeg faldt for, synes simpelthen det er så fint et sæt:

 

blåasos

// Stiletter, der også fås i halve størrelser, til 413,- HER

// Blazer til 434,77,- HER

// Bukser til 239,12,- HER

// Crop top til 152,17,- HER 

// Scrunchie (stor hår-elastik) til 54,35,- HER

 

Jeg fik leveret en helt masse nyt jeg havde købt her forleden, jer der følger med på snapchat har nok set det, og jeg skal selvfølgelig nok vise jer lidt outfit-billeder, jeg elsker at shoppe, it makes me so happy 🙂

asosasos

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

8 kommentarer

 • Elina

  Hej Stephenie
  Jeg har lige bestilt en buksedragt fra Asos, men ville lige hører om hvor langt tid der går til det kommer hjem, da jeg nu har set du shopper meget der. Hahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det plejer at tage cirka 4-5 dage afhængig af hvad dag på ugen jeg bestiller 🙂 Hvis jeg feks bestiller om mandagen har jeg det altid inden weekenden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hejsa Geggo er mega fan af din blok men kunne altså godt tænke mig at høre om alle de ting du har købt til Alba og hvad du vil anbefale Osv på forhånd tak 😊👍
  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det vil jeg skrive bag øret, måske lave et indlæg om hvor og hvad jeg har købt af møbler osv 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej <3 . Elsker de blå bukser, men dit link til dem, er linket til blazeren i stedet for, og ikke et link til bukserne?
  Btw, elsker jeg din blog, og ELSKER når du laver blogindlæg om asos tøj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Har jeg fået blandet rundt i det?? Tak fordi du siger det <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Vil SÅ gerne se nogle opskrifter på alt det lækre mad du smider op på Snapchat. F.eks. Den jordbærtærte du lige har lagt op, omg sådan noger er forbudt hvis man ikke deler opskriften lige med det samme ;). Og også meget gerne opskrift på din mexicanske aften med cheddar sovs eller hvad det var 😝. Ih jeg glæder mig. Vil du skrive det bag øret ☺️?

  Du er forresten mega skøn at følge, så ægte og dig selv. Keep up the good work 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har netop liiiige lagt jordbær-kagen ud – velbekommen 🙂

   Og tak skal du have for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sugar-coater jeg tingene?