Pretty with curves

Jeg øver mig til når Alba skal have mos + konkurrence nederst i indlægget!

OBS: Konkurrence nederst i indlægget!

Der er mange der har spurgt hvordan det går med amningen – og her kan jeg lykkeligt fortælle jer at jeg stadig fuld-ammer, og ikke en eneste gang har vi haft behov for at supplere med erstatning – dette har været et af mine største ønsker i forhold til Alba (altså udover hun er sund og rask, of course), og det har jeg fået opfyldt. Min plan er at fuldamme indtil hun er 6 måneder – jeg ved mange starter på mos/grød når baby er 4 måneder, men vi har altså valgt at hun først får “rigtig mad” når hun er et halvt år. Herfra overvejede jeg faktisk BLW-metoden, men efter mange overvejelser, samt at have sludret med daddy herhjemme om det, blev vi enige om at hun altså både får mad hun selv kan spise med fingrene, men helt klart skal hun også have mos.

DERFOR har jeg fået fingrene i den smarteste baby-mos-maskine. Den hedder ‘Philips Avent Steamer‘, og efter at have prøvet den glæder jeg mig faktisk endnu mere til hun skal starte på mos. Den er simpelthen så nem at anvende, og (ret vigtigt for en cleaning-freak) at rengøre også. Jeg blev jo nødt til lige at prøve den efter jeg fik den hjem idag, den eneste der fik mosen at smage var dog Cengiz, og jeg selv. Han er seriøst for sjov, han smager nærmest på alt hvad jeg giver ham.

Til maskinen følger en app der hedder “Philips easy weaning” hvor der er gode opskrifter og fif.

philips

En opskrift jeg med det samme lagde mærke til, som jeg glæder mig til at afprøve er den der hedder “Lentils with veggie friends” – det smarte er at der står i app’en nøjagtigt hvor længe ingredienserne skal steames og blendes, altså hvor lang tid det tager at lave mosen.

aventt aventtt

Jeg havde ikke ingredienserne til denne opskrift hjemme, og fordi jeg lige nu bare øver mig i at bruge maskinen blandede jeg bare lidt af det jeg havde derhjemme. I app’en under ‘tips og tricks’ står der hvor længe hver ingrediens skal steames. Jeg valgte at lave mos af spinat, rød peber, tomat og lidt mælk (når vi kommer til at Alba skal have mos skal der jo lidt modermælk i)

weaning weaning2 weaning3

Maskinen er simpelthen så nem. Jeg skar det i små stykker og kom det i blenderen, kiggede i app’en hvor jeg fandt ud af at mine ingredienser skulle have 15 minutter, satte dreje-skiven på 15, og trykkede start

weaning4 weaning5

Maskinen bipper når minutterne er gået, så vender man bare bunden i vejret på toppen, placerer den samme sted, og så blender den også ingredienserne for en:

weaning7

weaning8

Det er det nemmeste i hele verden.

 

Hvis du også gerne vil have fingrene i ‘Philips Avent Steamer’ så har jeg fået lov at give jer en konkurrence hvor der udloddes 1 stk af den smarte blender. Det eneste du skal gøre for at deltage er at kommentere dit navn og mail-adresse her i kommentar-feltet, så trækker jeg en vinder – samme dag jeg trækker vinderen, får i også allesammen en rabatkode på 200,- 🙂

Hvis du ikke kan vente kan du finde maskinen til 1499,- HER.

 

Sponsoreret

 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

175 kommentarer

 • Annette

  Min datter fødte en lille pige for 7 mdr siden og er som du dejligt fokuseret på sund mad ..Jeg ville som mormor glæde mig hvis jeg kunne give hende sådan en madkine 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  ville være fedt at vinde til min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Juhl Andersen

  Sådan en maskine kunne min søster sikkert godt bruge om et halv år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sarka

  Pernille Sarka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Svendsen

  Smart lille maskine 😀 Trine Svendsen, tcg20dk@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki Nielsen

  Krydser fingre ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Malling

  malenemalling@gmail.com
  Helt klart en som skal på ønskelisten, til min søn William på 7 mdr, som lige er startet op på mos😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Christophersen

  Kristina Christophersen
  flower_kiss87@hotmail.com ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vingegaard Kristensen

  Uhh min skønne søn ville få helt vildt god gavn af denne fantastiske maskine!
  Han bliver 8 uger på tirsdag d. 12.
  Og så bliver jeg nød til at sige til dig at du klare “mor jobbet ” helt igennem fantastisk! Jeg har fuldt med i jeres serie og er vild med den. Man kan se fra da i startede og indtil nu, du er et helt andet menneske. Da i startede kunne man godt tænkte du var lidt tosset/vild (ikke ondt ment), hvilket du ikke er nu. Man kan nemt se du er faldet godt på plads efter C er kommet ind i hverdag og ikke mindst baby A ❤ skønne pigebarn!
  Og så vil jeg lige sige, jeg syntes det er fantastisk den måde du vil amme på og at du vil amme den tid du vil. Jeg ville ønske jeg kunne, men det kan jeg ikke. Min søn kom allerede på flaske fra da han var 14 dage, pga han ikke havde taget på i en uge. Han kunne ikke stimulere dem og så stoppede produktionen 😕 øv øv, men heldigvis han tager på i dag. Og tak for du ikke ser ned på os som ikke kan give en pat 😊😊❤
  Nå, men det var ikke for at fedte for prisen af konkurrencen, blot for at sige du gør det fantastisk! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvad er rabatkoden? Kan ikke lige se om der er fundet en vinder eller on rabatkoden er opgivet ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette paulsen

  Lyder fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca johnsøn

  Bianca johnsøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari østergaard

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Lyder som en virkelig lækker maskine hvis mosen bliver god og jævn. Herhjemme elsker vi græskar mos. Et godt tip 👍

  Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Den er da alt for smart! 🙂

  Natacha Nancy Jørgensen
  nnj@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hybel

  Mie Hybel, m-skov@hotmail.com
  Ville elske at vinde den til min babypige som vi glæder os til at møde medio juli 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Juul

  Ej hvor smart. Jeg kan godt forstå at du er imponeret – det er jeg også. 🙂
  Camilla juul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Mathilde Sørensen
  Mail: mathildejsorensen@gmail.com

  Åh hvor jeg håber at vinde 😍 Min søn er nu 4,5 måneder gammel og vi skal snart i gang med mos, så det ville da være en perfekt opstart med sådan en smart maskine 👍😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hold nu op hvorfor kende jeg ikke til den fra start af.. Jeg er ik den store kok i et køkkent og vi er så småt begyndt på mos/grød. Med sådan en maskine vil det jo blive en leg for mor her at lave med til sønnike 👏🏼😂👍🏼🙃🙏🏼
  Maja L.Spiegelhauer
  m69peace@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Sådan én kunne da være fantastisk til min lille søn der bliver 5 uger på fredag! 😀
  Jennifer Weber
  jennifer1992@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det ville være en skøn hjælp, når vi når til mos lige om snart 😊👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Den kunne jeg virkelig godt tænke mig til når jeg lige om lidt skal starte op med at lave mos til min datter 😍 Jeg håber jeg er så heldig. /Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina LL

  Jeg krydser fingre 🙂 det vil gøre hverdagen nemmer når AA skal til at have grød.
  Kristina Larsen – Kris_lysgaard@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cris

  Den lyder da til at være for fed. Skal helt klart købes til når lillebror på 5 uger skal have mos, hvis den altså ikke vindes.

  cris_kirsten13@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Mortensen

  Louise Mortensen 😊
  lululouise29@hotmail.com

  Har en lille pige på 5 mdr. Som snart skal have grød ❤️ Det lyder virkelig nemt og ikke særligt krævende når man har en lille mus som tager det meste af tiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den er smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Tofting

  Mette Tofting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Søgaard
  narvikvej@gmail.om

  Håber✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sabrine Sørensen

  Simone Sabrine Sørensen
  simonesabrine90@gmail.com

  Jeg vil sååå gerne have sådan en til min lille nevø når han kommer på besøg, og til jeg selv skal være mor om ikke så længe. 🙂 Det ville være såå meget nemmere og smart.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Sådan en ville jeg meget gerne have 😀
  zeniaradoor@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Piilgaard Hansen

  Mia Piilgaard Hansen
  mia.hansen@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ej sådan en ønsker jeg mig til lillebror eller søster som kommer til oktober. Sidste år var jeg på barsel med storebror, og jeg brugte seriøst alt for meget tid på at koge, blende og rengøre til mos. Når man er på barsel, trænger man altså også til at slappe af, når man endelig kan. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Ravn Laursen

  Den vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg fødte enæggede tvillingepiger i marts og vi ville elske og vinde den lækre maskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Pedersen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kessie Demirbas

  Hvor er du heldig at kunne amme uden problemer. Vi fik en søn 1. marts, han meldte sin ankomst 6 uger for tidligt og min amning har været en hård og lang kamp. Jeg er ihærdig men har desværre stadig dage hvor min produktion falder 😩 Dog vil jeg også gerne stædigt fortsætte til 6 mdr!
  Håber derfor vores mos og grød tid bliver nemmere 🙏

  Hilsen K
  Kessie90@icloud.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha L.

  Ville være det fedeste at vinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min datter Victoria og jeg krydser vores fingre for at blive de heldige vindere ❤️😍 Den maskine lyder bare så smart, og så er der ingen undskyldning for at købe alt det færdiglavet stads! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min datter Victoria og jeg krydser vores fingre for at blive de heldige vindere ❤️😍 Den maskine lyder bare så smart, og så er der ingen undskyldning for at købe alt det fær

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Alice R
  Essilaa@hotmail.com
  👶😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det må jeg sige , den er godt nok smart . Ville ikke være dårligt at vinde den.
  – Lærke Skov
  Lskov7@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Danielsen

  Skøn præmie til en mor med en søn på 4 måneder. Vi skal også igang om 2 måneder 🙂
  Hvorfor fravælger i BLW? Jeg er selv i tvivl!

  Mette Danielsen – Musebakke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mandal

  Nanna Mandal
  Nannamandal@gmail.com <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Kristiansen

  Karin Kristianen.
  joheka21@yahoo.dk

  ❤️❤️❤️

  Fantastisk indlæg og indstilling til jeres lille Mus’ opstart på “fast” føde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Den ville jo være perfekt.Dejlig nemt, når man har to børn under to år og den ene skal starte på moslige om et øjeblik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela

  Det lyder dælme smart 😀
  Daniela Hjorth
  Guldlok@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Krydser fingre 🙂
  Annette J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  nikofine@gmail.com
  Nikoline Bengtsen

  Ville så gerne kunne give min højgravide søster sådan en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Christiansen

  Rikke Christiansen
  rikkebleeg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mette Worziger Piil
  Mettepiil92@gmail.com
  Hvor er den smart! 😍 Den ville være guld værd at eje når min lille nye datter bliver gammel nok til at skulle præsenteres for mos 👏🏻🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Anthoniussen

  Sådan en ville jeg rigtig gerne få 🙂 Min søn er i dag 11 uger gammel 🙂
  Så jeg følger med dig og Alba, da det ikke er så meget alder forksel på vores to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ser fantastisk nemt ud. Ville virkelig gøre livet lettere i min lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Adalberth
  lenawandahl@gmail.com
  Det ville da gøre hverdagen en del nemmere og samtidig give mere kvalitetstid med lillepigen herhjemme – sådan én må vi da eje! 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Malene Rentsch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria.

  Maria Søderberg
  elisanco@hotmail.com ☉☉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra

  Hej Geggo håber du har det godt for keg elsker dig håber du vil svar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sådan en vil være perfekt hjemme ved min lille familie. Vi starter op på grød her over sommeren. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dilek Güclü

  Når man har Mira som er ustyrlig vil denne gøre min hverdag nemmere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mette Haubjerg
  mette.nygaard@live.dk
  Vi venter vores første barn til september, og denne maskine lyder bare så smart og lige noget for os 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Så smart
  Ninette ninettebr@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg fødte en pige dagen før dig <3 ville elske at vinde den 😀
  God sommer til jer.
  Mette_mus2@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh den ville jeg gerne vinde! Min søn er næsten 6 mdr. Og han får både grød og mos, og selvfølgelig også amning. Men hvor jeg bare bøvler med den dumme stavblender når jeg laver mosen. Synes ikke den gør sit arbejde ordentligt, derfor ville det være så fedt at vinde denne smarte maskine!🙏🏼🍀☺️
  Sofie Dyberg Christiansen
  Tastum_paw@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Naleye

  Nøøøj.. Den ville min søn få kæmpe glæde af når han skal ha mos ✋🏼😍 eller.. det ville hans mor, når hun skal lave mos til ham. Han er 8 uger på søndag og kun det bedste er godt nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Lisa.
  Jeg venter barn til juli. Sådan en steamer ville virkelig blive værdsat og brugt flittigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg vil bestemt gerne være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åh, det er lige sådan en jeg mangler til min lille mand😍Håber, håber det bliver mig🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamIlla Buch
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Hvor er den genial!!!
  Jeg har en lille snuske på 2 mdr, så den vil jeg super gerne vinde, til når vi skal til at begynde på grød om et par mdr <3
  Camilla – camilladuechristensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte B

  Ville elske at vinde denne steamer! Har en pige på snart 4 måneder og planen er også her at hun skal starte på mos når hun når de 6 måneder. Det ville være luksus at kunne lave det med denne maskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den vil jeg gerne vinde til min søn. Der er lige et par måneder til vi begynder på grød, men allerede nu gruer jeg for hvor hurtigt jeg går død i at stå og lave det og ikke mindst sikre at han får lidt forskellige smagsnuancer. Så denne ville være en stor hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette olesen

  Jeanette
  J_olesen@live.dk
  Uha, jeg er dig så evig misundelig på at du stadig fuld ammer søde babyA, inden jeg fødte tilbage i december var det mit største ønske at kunne amme.. Men det lykkedes aldrig for mig, vi passede bare ikke sammen:( så W er startet på grød og mos tidligt og han ELSKER det :D!! Men den maskine er for lækker og tænker den ville hjælpe til at få lavet en masse forskelligt til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeanette
  J_olesen@live.dk
  William ville elske at få mad lavet i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Christine_dinne@yahoo.dk
  Den vil jeg vildt gerne vinde til min datter. Rene råvarer er bare det bedste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Den vil jeg vildt gerne vinde til min datter. Rene råvarer er bare det bedste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke S

  Det ville da være den vildeste gave at kunne give til mit første barnebarn, han skal da have den lækreste hjemmelavede mos, krydser fingre og håber på held.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh det kunne være fantastisk med sådan en til at lave mos til min dejlige datter Cecilia. Kh Christina, christinaulrichpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Det kunne være super lækkert med denne maskine, da min dejlige datter også skal starte med mos om et par måneder 👶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Petrine

  Katja Petrine rrr_katja@hotmail.com Jeg havde termin d 29/1-16 men min lille guldklump ville ud til verden d 17/1-16 .. Han er så småt begyndt på mos og grød , så vi ville sørme nyde denne smarte maskine ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Pallesen

  🙂

  Trine Pallesen
  trinestrendsales@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Vera Pedersen
  Verap58@gmail.com
  Ville være fedt at vinde til mit barnebarn Melanie som er født samme dag som Alba ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Lyder som en rigtig god idé! Vidste slet ikke sådan noget fandtes. Jeg har termin om 10 dage, venter mig en lille dreng, og vi glæder os SÅ meget til at møde ham! Din lille Alba er simpelthen så smuk og charmerede, med hendes søde smil:-) fåe helt tårer i øjnene når jeg ser hende.. Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Ja tak meget gerne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Maria Just

  Det ville være fantastisk at vinde steameren. Min kæreste og jeg venter vores første barn til november og jeg har fra starten besluttet at jeg ville lave alt mad hun skal have fra bunden, så jeg ved hvad der kommer i hende. Det ville være en kæmpe hjælp til hverdagen herhjemme som allerede nu er hektisk, men kun kan blive det endnu mere når lillepigen kommer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Min Oscar er lige en lille måned ældre end din Alba, så vi står også for snart at skulle begynde på grød/mos-ståhej. Philips-maskinen er alt for dyr for os at købe selv, men ville være SÅ dejlig at have! 😁👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kunne være super dejligt med sådan en hjem til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig Emilie Chourak

  Kunne være så lækkert med sådan en smart maskine 😍
  Vi er lige startet herhjemme med lidt mos, men det tager bare så lang tid at lave herhjemme – også fordi jeg kun går op i økologi og det fåes altså ikke altså lige på en dåse haha 😉 (kunne heller aldrig drømme om at købe noget på dåse)
  Vi ventede herhjemme også til Malik var 6 måneder, så det synes jeg bare er en så god ide at i også gør. Nu hvor hun alligevel tager godt på af din fløde 😊

  Solveig Emilie Chourak
  Mail : Emilieeliza@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig Emilie Chourak

  Kunne være så lækkert med sådan en smart maskine 😍
  Vi er lige startet herhjemme med lidt mos, men det tager bare så lang tid at lave herhjemme – også fordi jeg kun går op i økologi og det fåes altså ikke altså lige på en dåse haha 😉 (kunne heller aldrig drømme om at købe noget på dåse)
  Vi ventede herhjemme også til Malik var 6 måneder, så det synes jeg bare er en så god ide at i også gør. Nu hvor hun alligevel tager godt på af din fløde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Næh hvor er den smaaaaaart 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Maria Tønder Asmussen
  maria.t.asmussen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hvor er den smart!! Den kunne jeg godr bruge herhjemme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Det ser virkelig nemt og hurtigt ud! Tid man kan bruge på sit barn istedet for at stå i køkkenet! Kunne være super fedt at vinde! 😊🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Kirkeby

  Det ville være så skønt at vinde herhjemme 🙂 🙂
  /Simone Kirkeby , Simonekirkeby@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den ville være såå god at vinde til at lave grød til min søn👍🏼😜😄💙
  Ria_bhansen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kunne være en super lækker ting at vinde. Vi venter os selv en lille pige til september 🙂

  Emma Søe Jakobsen
  emmasoejakobsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Nørgaard

  Hvor er den smart 🙆🏻 den ønsker jeg mig til vores lille guldklump 🍑🍐🍏🙏🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg deltager så meget gerne. Den ser så smart ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det kunne være ret fedt at vinde den maskine. Elsker at eksperimentere og det ser ud til at der er rig mulighed for det (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Nielsen

  Lea Nielsen
  Lea311@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vil rigtig gerne vinde da vi snart skal igang med st servere mos for lillepigen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg vil gerne vinde den til min kommende søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Hansen

  Jeg vil gerne vinde den til min kommende søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Lund

  Hvor er det smart. Den kunne jeg godt bruge til min W, der er 7 mdr. lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Lund

  Det er altså smart 😊 Den kunne jeg bestemt godt bruge til min W, der er 7 mdr. lige om lidt 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Mine kommende tvillinger og jeg vil elske den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Herhjemme vil mine 4 mdr tvillinger helt sikkert blive glade for at vinde sådan en maskine. Det vil deres mor selvfølgelig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bjarnov
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Den bliver du glad for – det tager tid at lave god, sund og varieret kost 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nanna Kodal – nannakodal@gmail.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert, vil elske at vinde den til min lille dejlige Clara <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MariaLouise

  Maria-Louise Morell
  mail: marialouise.kristensen@hotmail.com

  Ville elske denne steamer til min datter Hailey.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gro Strandby

  Jeg havde termin 29. Januar, hun meldte sin ankomst allerede 17. Januar. Så er mor til den mest fantastiske smukke lille pige Carla, på lidt over 4 måneder som spiser grød med velbehag, da hun har mælkeallergi og jeg selv går op i at lave alt fra bunden ville den der være et vidunder og have i mit køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise boje Loua

  Det ville være en stor hjælp til mig og lille Otto på 6 måneder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelea Nielsen

  Lige til min molly på snart 4 måneder❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Isabella Mortensen
  Isabellaem92@gmail.com

  Min nevø skal snart til at spise mos og grød, og han skal desuden døbes om mindre end en måned, så dette ville være den perfekte dåbsgave fra gudmor/moster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg vil vildt gerne vinde den her til når jeg laver mos til min datter på 6 måneder, jeg står med diverse gryder og koger grønsager så jeg kan putte forskellig mos i bægere til fryseren, og det er et større rengørings og oprydningsarbejde bagefter, så denne ville lette processen betydeligt! Håber håber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den ville være perfekt herhjemme til min bøffel Frej der snart skal igang med mos <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dén kunne jeg da godt tænke mig at vinde, ser virkelig nemt ud! Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge marie dam madsen

  Ville elske at vinde den her til min veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane toft

  Kristiane Toft
  Toft_00@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Nøj den er smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Den vil jeg rigtig gerne vinde – den virker så smart! Og når man gerne vil give ens barn alsidigt mad er det godt nok et bøvl… 😉
  Tine Clausen, tine.clausen88@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Reiter

  Min lille dreng skal snart til at afprøve mos, så det ville være helt perfekt med sådan en maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Maria Kristensen
  Mariapkristensen@msn.com

  Vil overraske min dejlige veninde og hendes kommende barn med den. ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ville være så lækkert at vinde til min datter Catharina 🙏🏻 hun blir 4 mdr d 12 juni , fuldammer dog også indtil hun er 6 mdr. Hvis det selvfølgelig er muligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge marie dam madsen

  Ville elske at give den til min veninde som har en lille datter på lidt over 2 måneder. Hun fortjener den maskine så hun nemt, hurtigt og sundt kan lave noget lækkert mos til hende skønne pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Ej hvor smart! Den ville passe perfekt ind i vores lille køkken. Vi er så småt begyndt herhjemme med frugtmos til Thor for at vende ham til skemad 🙂 kunne godt tænke mig at gå i gang med rigtig mad til ham når han også bliver 6 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den lyder super lækker og smart. Vi venter os selv en lille pige til September 🙂

  Emma Søe Jakobsen
  emmasoejakobsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Min søster vil få god gavn af denne til hendes lille baby!

  Jeanette
  Jeanetteln@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Skal bruge den til mit første barn om 2 måneder ! Ville ELSKE den! 😊👌🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Trine Søeberg
  trinesoeberg@gmail.com
  Venter mit første barn her til d. 9. Juli – så går og nyder barslen herhjemme lige nu <3 Ville være en perfekt ting, at vinde så det bliver endnu nemmere at lave hjemmelavet grød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Vi venter en lille datter til august, og jeg er sikker på, at den senere hen ville blive brugt flittigt hos os 🙂 Kathrinegath1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Camilla
  Camilla–larsen@hotmail.com
  Vil helt sikkert blive en succes herhjemme 😍☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil bestemt blive en succes herhjemme 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desværre kan jeg ikke amme selvom det var en af mine store håb. Men vi starter jo nok op med mos om en mdr når min lille datter Victoria bliver 4 mdr. Vi bruger avent mærket allerede og er meget glade for dette mærke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Overgaard

  Camilla Overgaard, comulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Stampe Burow

  Termin 2/11 jeg venter barn nr.2 så kender til det og stå og lave alt mos selv, der ville denne smarte maskine værecen stor hjælp 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Christina harbo
  Harbo-1991@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Konstance Stampe Burow

  Termin d.2/11 venter barn nr.2 så kender til det og stå og lave alt mos selv, så der ville den være en rigtig stor hjælp 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Janner

  Anette Janner – anettejm@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor er den smart! Den vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Maiken Brink-Steen
  Maiken_steen_1992@hotmail.com
  På vegne af min veninde, som venter en lille pige når som helst. Hun havde termin d. 30.5.16

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ville slet ikke være dårligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en smart blender 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg fuldammede også til 6 måneder også er vi begyndt på blw metoden – har du ikke læst bogen “jeg kan godt selv”, så kan den klart anbefales! Der står bl.a også opskrifter til den lille.. 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Super smart. Ville være fedt at vinde til baby som kommer til september, og gøre hverdagen meget nemmere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria K Larsen

  Ville være perfekt at vinde, min datter er fra den 25 december og er netop begyndt på grød hvilket er et hit 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken nielsen

  Ville være en skøn og lækker maskine der ville gøre det nemmere at lave lækre grødretter til lillefisen. 🙇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Farre

  Den ville være den fedeste gave at give min bedste veninde, hvis lille pige skal starte på mos inden længe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Nikoline er navnet og mailen nikoline9@msn.com

  Sikke en smart opfindelse det må jeg sige, held og lykke med forberedelserne godt tænkt at prøve sig frem så lille baby A får noget lækkert. God dag søde Geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dilek Güclü

  Den ville gøre livet meget nemmere for mig :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Vil gerne vinde! Min datter skal have grød om ca 2 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Mortensen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninamarie Marvin

  Ninamarie Marvin

  minamarie.marvin@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Øhj! Den vil jeg gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sarah Korreborg

  s.korreborg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Fantastisk konkurrence ! Jeg er så heldig at jeg er blevet faster til en smuk pige ved navn Sia her D. 16 maj . Jeg vil utrolig gerne overraske min søde svigerinde med en Phillips Avent selvom der går et stykke tid før hun kan spise grød 🙂 tak for en fed blog . Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Den vil jeg super gerne vinde til min sommerdreng – som forhåbentlig snart kommer ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Den vil jeg så gerne vinde til min lille sommerdreng 🙂 – som forhåbentlig snart kommer ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hummelmose

  Vi ventede også til vores datter var 6 mdr gammel til at give hende andet end mælk. Jeg var også så heldig at få lov til at fuldamme indtil da. Fra 6 mdr begyndte hun så at få andet mad og jeg begyndte at trappe ned med mit amning. Vi kørte BLW-metoden og vi har bare være så glade for den beslutning. Kan kun bakke jer op 🙂 Vi har den gladeste lille pige (nu 10 mdr.) der bare er stortrives.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Bak

  Den lyder bestemt ikke dårligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg vil vildt gerne vinde den smarte maskine fra Phillips Avent. Jeg har en lille dreng fra d. 27 december 2015, som lige så stille er begyndt på lidt grød. Og jeg syntes ærligtalt at der er meget arbejde i at lave det hver aften, for han skal jo også smage lidt forskelligt. Så den maskine vil passe perfekt herhjem til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Chamma

  Jeg føder mit første barn til august, og sådan en smart steamer ville virkelig blive værtsat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LivaGryn
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Jeg vil meget gerne vinde denne smarte maskine. Jeg er netop blevet mor til en lille dreng og det er helt klart min plan at lave mos til ham når han får behov for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Dén ville være cool at vinde, selvom min baby allerede spiser rigtig mad 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tina Sørensen
  Misstina3@live.com
  På vegne af min veninde, som venter en lille dreng når som helst (termin 28.5.16)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Sørensen

  Lækker ting man kan vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty with curves