Vinderne af ur-boksene ER....

// DET KOMMER VEL NOK EN DAG

En lille update på min mommy-tilværelse – hold nu helt op hvor jeg bare freaking f…. elsker mit nye liv som mama! Aldrig har noget fyldt mere, aldrig har mit liv været mere lykkeligt. Det er ligesom det skal være. Jeg er også en af de heldige med en datter der sover igennem om natten, og som generelt er et ret nemt barn – hun har da sine ups and downs, bevares, men over-ordnet set så ER hun altså et af de nemme børn, hvis du spørger mig. Selvom jeg nok er lidt en pylre-mor, så tager vi alting meget afslappet herhjemme, og det tror jeg afspejler sig hos hende. I dont know, måske er det bare hendes personlighed der er nem. Anyways, så ELSKER ELSKER ELSKER jeg altså at have hende i mit liv.

Måske lidt for meget… For vi har endnu ikke passet hende ud. Selvfølgelig har hun været alene med sin far imens jeg lige har været i Netto, eller gået med hundene, men vi har ikke fået mormor eller farmor til at passe hende feks. Det synes nogle er mærkeligt. Det synes jeg personligt er meget naturligt. Det er et stort skridt for os at tage at hun skal passes ud, og selvom hun har verdens bedste familier der står klar til at tage sig af hende, så er det faktisk heller ikke fysisk muligt lige nu – jeg fuldammer nemlig, og selvom jeg malker ud og hælder i sutteflaske, så nægter hun at tage flasken. Vi prøvede da jeg skulle gæste min mors talkshow i Herning, hvor min kæreste sad ude bagi sammen med Alba, det drejede sig om en halv times tid, men hun vil simpelthen ikke tage den. Hun vil feks heller ikke tage sut. Mors madpakker er åbenbart det eneste der dur.

 

På et tidspunkt skal vi jo nok have mor og far tid bare os to, men eftersom hun sover en del både om dagen og natten, så får vi masser alene-tid hvor vi bare er os og kan hygge og have kæreste-tid. Det fungerer så fint, indtil videre. Jeg ved at mange savner by-ture osv når de bliver forældre, men ingen af os går i byen og derfor vil det være en god restaurant-tur og måske biograf der lokker når vi på et tidspunkt får passet hende ud. Men vi har ikke travlt 🙂

 

Mommy-life ROCKS!

 

DSC02015BABYA

 

Kærlighed.

41 kommentarer

 • Anne

  Min Alba, blev først passet ude efter hun var blevet 3. Men fra hun var 2 år, passede min mor hende en gang imellem hjemme i vores lejlighed, så hun var i sin egen trygge base. Så gik min mand og jeg i biografen om eftermiddagen, og spise en tidlig middag bagefter. Det betød vi var hjemme igen ved 20.30 tiden, og Alba sov dom regel når vi kom hjem. Så havde vi resten af aftenen til at hygge hjemme, men det føltes som vi havde en hel dag kun for os. Min mor fik mulighed for at røv hygge med Alba, spise aftensmad og putte, og hun kunne tage hjem i god tid, og have noget aften for sig selv. Fra hun var 3 år, begyndte hun at overnatte hos min mor. Nu er hun snart 10 år, og vi har jordens mest trygge barn. Hun sover gladeligt hos andre, tager på spejderlejr i 10 dage, og har aldrig hjemve. Næste år tager hun 14 dage til Japan med dine spejdere, og det er kun mig der syntes det er totalt grænseoverskridende :-). Mange syntes jeg var fjollet, ikke at ville have hende passet ude før hun blev 3 år. Men for mig var det vigtigste at hun var grund tryg, og jeg tror på det belønner sig den dag i dag. Hun har mange veninder på 10 år, der stadig ikke tør være væk hjemmefra én nat, og som får hjemve. Min pige er ikke særlig udadvendt, men hun er grund tryg, og er fuld af tillid til de beslutninger vi tager for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Der kommer en dag hvor i er parate til det. Jeg har idag en dejlig datter på 24 år der skal giftes lige om lidt, og et barnebarn på 4 1/2 år Jeg har ikke passet ham endnu jeg syntes han skal være en smule ældre men jeg ved at hans farmor har haft ham mange gange, og det er fint med mig. Men du ved selv hvornår i og ikke mindst lillepigen er klar, det bliver hårdest for jer men start med 1 time og ikke mere de kan passe hende, for jeres savn vil blive for stort imens. Jeg kan huske da min datter første gang var på ferie hos sin farmor, det kunne jeg slet ikke holde ud, og tog ud og besøgte hende flere gange. Savnet er størst fra jeres side, men lav ALTID en aftale om at i kan hente hende når i vil eller hun vil hjem. Så er i på den sikre side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia

  Hej Geggo!
  Jeg er vild med din blog, og jeg elsker at følge med i dit liv på sidelinjen. Jeg har et forslag til, hvad du kunne lave, som et blogopslag. Nemlig dine musthaves til Baby-A, og hvor de ting kommer fra. Såsom barnevogn, legetøj, puslebord osv. Jeg synes ihvertfald, at det kunne være rigtig spændende at læse om, så andre gravide måske kunne få lidt inspiration fra dig. Held og lykke med jeres salon lalotus, den ser super lækker ud! PS. Baby-A er virkelig en af de smukkeste babyer, jeg noglesinde har set! Hendes har i altså lavet godt!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Forstår dig fuldt ud. Er selv mor til det nemmeste barn i verden. Min søn vil også kun ammes og gider overhovedet ikke have flaske. Det kan hans bedste mødre ikke helt forstå , og de siger jeg bare skal stoppe med og amme og så kommer det nok af sig selv at han bliver så sulten at han vil tage flasken, MEN HVORFOR skal han tage flasken når han hellere vil ammes og min mælk er da det bedste i hele verden for mit barn? Så det har også givet nogle udfordringer i forhold til baby pasning. Men sådan er det. Bedste mødrende må lige vente lidt inden de kan passe vores små pus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Super fin blog 🙂
  Jeg har lige et spørgsmål. Jeg så forleden dag et afsnit af Familien fra Bryggen, hvor I holdt juleaften.
  I havde fået lavet et fint 3D aftryk af jeres søde baby ud fra et 3D scanningsbillede.
  Hvordan har I fået lavet det? 🙂
  Mvh. Nickie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores dreng på 1.5 år har været passet herhjemme i 6 timer mens jeg var i skole og far på arbejde. Men kun den ene gang 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tenna

  Min datter blev passet første gang da hun var 2 år, vi har ikke haft behov for at få hende passet, min søn blev 1 år i torsdags og har heller ikke været passet i nu, han skal heller ikke passes før han runder de 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den tid kommer når den kommer, men jeg vil sige Mit barn er 2 år, og har været passet ude masser af gange. jeg tænker at børn skal lære, at stå på egne ben. de skulle jo gerne flytte hjemmefra engang. men tag dig bare tid Geggo, og stol på DIN mavefornemmelse, for den slå næsten aldrig fejl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min yngste datter er snart to og er ikke blwvwt passet endnu. Kun når hun har været i dp. Ellers har hun altid været ved mig. Min ældste på,6 er blevet to gange før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Geggo. Det ER helt naturligt 🙂 Min søn var 9 måender da vi var væk fra ham første gang i et par timer. Og 19 måneder da han havde første ovetnatning hos bedsteforældrene. I skal bare gøre hvad der følelse naturligt for jer. God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min søn er 7,5 måned og er aldrig blevet passet – faktisk er han i skrivende stund for første gang nogensinde på en længere tur med sin far, hvilket vil sige en time eller noget for at besøge fars farbror lidt længere nede ad vejen, haha. Jeg har absolut intet behov for at få ham passet ude, selvom han sover fuldkommen elendigt. Han har brug for sin far og jeg døgnet rundt, og det behov vælger vi at opfylde. Jeg ammer også stadig om natten, selvom mange nu begynder at nægte deres børn det. Det falder bare ikke mig naturligt. Han sover også sammen med os. Puha vi er underlige i manges øjne 🙈 Jeg kaldte også mig selv for pyllermor, indtil jeg fandt ud af, at jeg i virkeligheden nok bare var ifavnsk. Det lyder som om, du har nogle af de samme værdier i forhold til Alba, så du kan jo søge ind i ifavn på facebook hvis du har lyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hvor er det skøn læsning, Geggo. Vi har en lille datter på 12 uger, og jeg kan mærke at det kribler, særligt i farmoderen, for at få lov til at passe hende. Hun vil nærmest gerne, at vi lige får planlagt nu, hvornår hun må. Det skal lige siges, at hun bor 200km fra os (heldigvis), for jeg kan bare mærke at bare tanken er sindssyg grænseoverskridende. Hun vil gerne have hende på sommerferie!! No way! Vores datter skal passes, når det er os der har behov for det. Jeg føler ikke, at det skal være for andres fornøjelses skyld. Slet ikke endnu, hvor vores datter alligevel ikke vil få noget ud af det. Puha, hvor man kommer på prøve som forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej geggo
  Du har sådan en skøn datter 😍 Og hele din situation minder meget og vores , vi har lille Mikkel på 7 mdr nu , og han har også bare været nem, sød og god til at sove , og det gør altså bare at man ikke brug for at få ham passet, for man har netop kæreste tid og alt tid med ham er vare fantastiske stunder jeg ikke ville være foruden ❤️☺️ Men kan stærkt anbefale baby bio det er så fantastisk hyggeligt og vi havde en af de bedste kæreste dage fordi det var så hyggeligt at kunne få lov at gå i bio uden at skulle have ham passet ☺️ Han har kun været passet to gange i nogle timer af farmor fordi at det var nødvendigt, jeg kunne sagtens slappe af de timer, men føler ikke at jeg er væk fra ham fordi at jeg skal have pusterum fra ham, og det er virkeligt dejligt at man ikke har brug for at skulle væk fra ham ☺️❤️ Knus herfra og når først den nemme personlighed er der, kan jeg fortælle at det bliver ved😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kübra

  At være mor må være Guds gave til os kvinder, så jeg er fuldstændig enig med at selv passe, men en gang imellem ville der være perfekt hvis mormor og moster passer dem så man lige kan få en fredelig by tur med veninderne., 💕💕 ellers er det mor pasning gennem livet 🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej. Jeg pg min mand fandt en resturant hvor der lå en cafe ved siden af der sad min mor med den lille så vi kunne spise og hvis min datter blev sulten ringede hun og så gik jeg ud og ammede og ind igen . Det var super god tid og man kunne få lidt ekstra tid til at spise i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bushra

  Min datter på snart 5 år skal for første gang på playdate.. og jeg vid ikke helt om jeg kan klare det.. hun r går i børnehave og sjælen blevet passet af nogen om aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Det skal du ikke tage dig af. Jeg har virkelig fået mange kommentarer omkring vores den store. Hun er først blevet passet ude efter hun fyldte 2😁. Har simpelthen ikke behovet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Forstår dig fuldt ud.. Vores dreng på 2,5 år er lige blevet passet i 14 timer af mormor.. Jeg var på sygehuset og føde lillesøster 👍 💞
  Ellers har vi hverken haft lyst eller brug for at få ham passet.. 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min søn var 10måneder første gang han blev passet et par timer.. Så forstår dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Altså jeg havde max. Været 1 kvarter væk fra min datter da hun var 6 måneder. Det var en tur på tanken mens min kæreste passede hende derhjemme. Hun blev et år i går og er først begyndt at blive passer hos besserne da hun var 10-12 måneder og de gange har jeg savnet hende efter 3-4 timer. Hun har dog ikke sover ude endnu og tanken om det er svær. Tror faktisk det er sværre for mig at give slip end for hende. For når jeg henter hende igen har hun bare været glad og nydt det i fulde drag 🙂 Det bliver virkelig svært at aflevere hende i vuggestue til august… 🙂 jeg tror det er meget naturligt at det er svært at overlade sit dyrebareste i andres varetægt også selv om man stoler 110 % på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Vores datter på 9,5 måned er ikke blevet passet endnu – så forstå dig så godt! Vi har ingen stress over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Altså min søn er 3 år og er kun passet i hjemmet af sin storesøster (18 år), 1 gang ellers ikke. Og det skal nok komme at i får Alba passet ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Man skal ikke skyndes sig med at få sit barn passe man skal vente til man selv er klar det er min holdning og det har jeg altid selv gjordt. Min stor dreng var næste et år da han blev passet ude i længer tid og den lille var ældre i nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg tror ikke vi fik passet vores datter ude før hun var 1 år gammel.. Det er ikke at være overpyldret.. Men vær gavmild med at lade familie medlemmer holde hende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina ❤️

  Kender det så godt!! 😀
  Mine er først blevet passet enkelte timer da de begge var rundede 8 måneder og først omkring 1 år da det var med overnatning – Idag er de 2&6 og det altså dejligt når de kan være hos mormor en hel weekend 🙈😂😂☺️
  Du gør det så godt! , og hun er så skøn lille A 😍
  Knus Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har to drenge, den ældste på 18 år og den yngste på 15 år. Den ældste er blevet passet ude 2 gange i sit liv og den yngste 1 gang… Man vælger vel ikke at få børn for at de skal passes 😜 Så hyg i jer endelig med lille lækre Alba ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vi får sjældent passet vores børn. Vores ældste datter blev passet første gang med overnatning da hun var 1 1/2 år. Og bliver den dag idag sjældent passet, andet i børnehaven. Det samme gælder for lillesøster. Vi nyder vores piger!
  Jeg tror at du har helt ret i, at Alba mærker hvor roligt i tager det hele, og så selv gør det samme. Rolige forældre = rolige børn, med mindre der selvfølgelig er noget somatisk galt.
  Tillykke med hende og kærligheden Geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nielsen

  Min lille Bastian bliver 13 måneder i morgen og første gang han blev passet var da han startede i dagpleje for en måned siden. Mormor bor ikke lige rundt om hjørnet og farmors dårlige lunger gør hun ikke kan. Da han er efternøler og vi (mor og far) har 4 teenagebørn tilsammen er det en epoke med byture og andet hvor børnene ikke deltager.
  Da min søn blev passet første gang var han 5 måneder men jeg kunne ikke undvære ham så han blev hentet efter 3 timer anden gang var han et år (4 dage før hans fødselsdag) mens jeg blev klippet – efterfølgende var han knapt to inden han blev passet første gang. For mig er det ikke en nødvendighed at få mit barn passet – Jeg har netop fået mine børn fordi jeg ønskede dem og ikke for at andre skal passe dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kender det godt. Min datter på 4 blev først passet ude, til vores polterabend og efterfølgende bryllup.. Brød sammen i krampegråd den første lange tid, efter hun startede i dagpleje. Selv i dag, hvor hun et 4, så er det sjældent hun bliver passet med overnatning.. Har det bare bedst, når hun er hjemme😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anya

  Vores søn var 1 år og 3 måneder inden han kom på overnatning første gang. Og før det var det få timer vi fik ham passet. Og jeg vil gøre det hele igen med den næste. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg kan 110% følge jer ! Jeg fik først passet ( 1 1/2time ) min datter et par uger før hun skulle starte i dagpleje. Jeg har personligt den holdning at jeg ikke har fået et barn, for og få det passer ud. Jeg kan sagtens følge det med en tur ud og spise med kæresten, godt kan lokke. Men det er kun sket, imens vores datter har været i dagpleje. Nu er hun 15 mrd. Og bliver stadig kun passet nogle få timer af gangen. For andet føler jeg slet ikke for.
  Den der hænger over mit hoved (og har gjort det i noget tid) er hvornår hun skal sove ude. Og det er jeg slet slet ikke på nogen måde klar til hun skal.
  Jeg holder fast i min ret og føler bestemt ikke hun tager skade af det, for en mor kender sit barn bedst!
  Jeg er overbevist om det nok skal komme at i få alba passet ude, når i er klar til det ! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Her blev vores tvillinger først passet ude da de 2 år og de endnu ikke sovet ude hos andre heller ikke bedsteforældre de vil være hjemme så syntes bare nyde det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  ❤👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kender det alt for godt. Min søn er lige blevet 5 mdr og jeg nægter at få ham passet ude – nok mest fordi behovet ikke er der og jeg kan ikke undvære ham 😁 Han er også et enormt nemt barn ❤️ Jeg læste på et tidspunkt at børn ikke skal passes før de er 6 mdr, da de ikke knytter sig helt til andre før. Det er en tryghedsting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg forstår jer så godt. Vores første var 2 år første gang hun blev passet og det var hjemme hos os hver gang. Først da hun blev omkring 3 år sov hun ude første gang😊 Og Har heller ikke handlet om at vi ikke vidste at vores familie selvfølgelig godt kunne passe hende men vi var bare ikke klar før. Hun er 4 år nu Derimod med nr 2 som er 1 1/2 år, var første gang for 1 måned siden hun sov hos farmor og de er blevet passet massere af gange før dog hjemme hos os. Sjovt sådan en forskel der er, der er selvfølgelig også mere “arbejde” med 2 børn. Men ville slet ikke være det foruden😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Fantastisk at læse. Jeg deler samme holdning. Vores datter som er 1,5 år har endnu ikke været passet, vi har ikke behovet. Ingen af os har behov for byture eller i det hele taget for at være uden vores barn. Hun er jo en del af os og skal selvfølgelig være med der hvor hendes forældre er. Som du siger- helt naturligt. Er sikker på at hun nok en dag skal komme og sig at hun vil hjem til morfar eks, og så skal hun da have lov til det. Det synes jeg tilgengæld er fantastisk, hvis hun selv vil ❤️ Vil anbefale dig gruppen Ifavn på Facebook eller FavnenFuld, hvor der i den grad bliver talt om blide og naturlige tilgange til børn generelt. bare et lille tip fordi jeg flere gange har haft fornemmelsen af at du er ifansk anlagt. God dag 🌸🌸🌸☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kender SÅ meget til din “situation”. Min søn bliver 2år til august og han har kun overnattet ude 3 gange indtil videre. Jeg elsker at være sammen med mit barn og har ikke fået ham for at han skal passes ude…!
  Vi har da haft aftener, hvor vi har været i biffen eller ude at spise, men så har mormor/farmor, farfar passet hjemme hos os.
  Jeg venter en lille pige til juli og tror det bliver det samme med hende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Min datter er snart et år og hun er stadig ikke blevet passet, kun nogle få timer. Hun er nem og var sovet godt lige fra hun blev født. Det ligger mig så naturligt at hun skal være ved mig og jeg kan bestemt heller ikke undvære hende, det er slemt nok de få timer hun er i dagpleje. Så forstår dig så godt at du ikke følger trængen til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mors “madpakker” er bare bedst og sådan er det!! 😊 Og at I ikke har fået hende passet ude endnu – jamen det er jo kun jer, som kan bestemme det, så folks meninger skal I skyde en hvid pil efter. Det er jeres familie, I bestemmer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg fik først passet min datter da hun var 10 måneder og det var af min mormor da det er hende det har med hende at gør for det meste så et godt råd vælge dem hun er Van til at være hos og dem som i er trykke ved 🙂 hun er en lækker lille en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej smukke Geggo 🙂

  Det er helt naturligt at jeres lille A ikke er blevet passet ude, og det kommer helt af sig selv en dag. Min lille Alberte kom til verden juli sidste år og er idag 10,5 måned og hun blev første gang passet ude da hun var 8 måneder. Og det var altså kun i én time! 😂 op i måsen med, at andre synes det er pylret. I skal gøre hvad der er bedst for jer og lille Alba. Men kan sige en ting, idag er det læææækkert med et par timer hvor hun er hos mormor eller farmor. 🙏🏼 De bliver jo ikke ved med at sove så meget om dagen, og lige om snart kravler hun på væggene og hele jeres hjem skal evakueres 😂 rigtig go’ dag til dig og lillepigen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af ur-boksene ER....