// PRETTY IN WHITE ♡

Virkelig yndlings sommer-kjoler

Jeg har været lidt væk fra bloggen, og det har jeg været fordi jeg har sat 100% fokus på vores nyåbnede butik (yay!) og min lille familie. Jeg vil dog begynde at blogge lidt igen nu da tiden og overskuddet er blevet væsentlige større – og jeg starter liiige med at vise jer mine nye sommer-favorit-kjoler fra ASOS.com – you’re welcome Ladies:

 

 

kjoleorange

598,- HER.

kjolepink

381,- HER.

kjolelang

587,- HER.

kjoleblomst

522,- HER.

kjolewed

652,- HER.

Møs.

sponsoreret indlæg

Kærlighed.

2 kommentarer

 • Pernille

  Altid en fornøjelse at læse med på din blog. Jeg har haft meget glæde af dine anbefalinger til diverse ventetøj på Asos og nu med sommerkjoler, som særligt ser ud til at kunne fungere under amning også.:)
  Som vordende mor- Termin om 14 dage, og følger af din blog, tænkte jeg på, om du mon har nogle anbefalinger på ammeBH’er. Måske du sågar har erfaring med dem fra Asos?
  Rigtig god dag til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Tillykke med butikken og med at I har et dejligt liv alle sammen. 😉

  En skøn sommer herfra mig som følger jer på tv og på nettet..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// PRETTY IN WHITE ♡