Virkelig yndlings sommer-kjoler

// JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP TIL AT REDDE HUNDE-LIV!

Inden for den næste time bliver 1.000 (1.000!!!) gadehunde brutalt dræbt. Det er næsten 10 millioner hunde om året. Du kan redde en hunds liv med en rabiesvaccine og et halsbånd, der viser, at den er vaccineret for 20 kr over SMS.

 

Mange steder i verden bliver hunde slået ihjel, fordi mennesker er bange for at de smitter med rabies. Hundene bliver forgiftet, banket ihjel med køller eller stenet til døde hvilket fører til at hundene lider en smertefuld, og modbydelig død. Fuldstændig uværdigt og ondskabsfuldt. Et af de steder i verden, hvor situationen er mest kritisk, er Freetown, Sierra Leone. Her lever der flere hunde på gaden end nogen andre steder i Afrika. I frygt, afmagt og direkte desperation slår mange af byens indbyggere hundene ihjel.

 

Men der findes en faktisk, en ret simpel, løsning. Ved at vaccinere hundene mod rabies, beskytter vi dem mod brutale aflivninger – og vi stopper den dødbringende sygdom i at sprede sig. Vaccinationer redder både hunde- og menneskeliv i Sierra Leone, Tanzania, Bangladesh, Kina og de mange andre steder i verden, hvor World Animal Protection arbejder for at hjælpe hundene.

DU kan hjælpe, og DU kan gøre en forskel:

Sms DYR20 til 1919 og red et hundeliv for 20 kr.

 

Jo flere penge vi samler ind til rabies-vaccinationer, jo flere liv reddes der.

 

 

 

Sponsoreret indlæg i samarbejde med World Animal Protection

 

Kærlighed.

3 kommentarer

 • Alba

  Hej Geggo!
  Jeg skriver til dig for at høre(måske opfordre til et indlæg) omkring forskellige dyreorganisationer. Da jeg netop er stoppet med at få SU, og ikke har så meget styr på forskellene mellem de forskellige dyre organisationer, tænkte jeg at det må du have! Og at du nok kan hjælpe mig med, hvilken én jeg skal satse mine penge på 🙂 Mvh. Alba
  Ps. Nogle flere opskrifter kunne også være nice, følger dig på snapchat hvor du virkelig laver nogle lækre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bliver simpelthen nødt til at gøre opmærksom på situationen på lesbos.
  Lesbos har mistet 80% af deres turister på ET år, pga flygtninge krisen(fra 26 fly om dagen til 4 om ugen så vidt jeg husker), folk kan ikke forsørge deres familier, derfor er det svært for dem at hjælpe dyrene. Da vi var dernede var der hedebølge, de lokale sætter vand ud til dyrene, de får lov til at ligge i skyggen på de udendørs restauranter og alle resterne fra tallerknerne på restauranterne bliver givet til dyrene. Flere af de lokale vil egentlig godt tage et par dyr til sig, de har bare ikke råd. De vil gerne behandle de syge dyr, men de har ikke råd. Jeg kan komme med en masse andre eksempler og billeder, indlægget bliver bare alt for langt 🙂 det bedste vi kan gøre er at bestille en rejse, hvem vil ikke rejse på ferie med god samvittighed? Du og din mor har så mange fans som er dyreelskere, det ville gøre en kæmpe forskel hvis familien fra Bryggen tog derned, eller at i bare gjorde opmærksom på denne smukke ø fyldt med bjerge og et rigt dyreliv 🙂 de har virkeligt brug for hjælpen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Sendt, delt og fortalt videre til husholdningen! Så vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelig yndlings sommer-kjoler