// JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP TIL AT REDDE HUNDE-LIV!

// Sådan går mit liv for tiden ♡

Ladies and gentlemen! (okay, chill woman…) Jeg er back on the blog! Ikke on “the block” vel, jeg er ikke helt så gangster som jeg indimellem selv kunne håbe. MEN, gud hvor har jeg savnet min dejlige lille blog. Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med at blogge, jeg er jo typen der kan få en facebook-status til at fylde et par sider, og lets face it… Ingen gider læse så lange statusser. Bloggen er mit lille fri-rum hvor jeg kan få afløb for mine (indimellem lidt mærkelige) tanker og meninger, og i kan få lov at sige “ehm excuse me lady, nu er du jo en hat at høre på”, “highfive, du har helt ret” eller bare en mellem-ting… Jeg deler lidt af mit liv i “Familien fra Bryggen” men det er langt fra alt jeg vælger at tage med dér, her på bloggen er det meget mit lille hovede der fylder, mit kluns, makeup, og så selvfølgelig min hverdag, men på en lidt anden måde end tv jo…  Anyways så er i ret mange der følger med, og tak fordi i er så gode til at kommentere, både ris og ros, og bliv endelig ved med det! Begge dele er nemlig velkommen, bortset fra direkte tilsvining – det er sådan så jeg skal godkende kommentarer inden de lægges nede i kommentar-feltet. Det har den samme tumpe ikke fanget, så han/hun (naturligvis er der en anonym person, always) skriver stadig en gang imellem lede ting, og har ikke opdaget at jeg bare sletter istedet for at godkende. Men selv tak, now you know – i saved you time! 🙂

Udover det, så går mit liv altså ret skønt for tiden. For et par uger siden åbnede Cengiz Mads, og jeg vores skønhedssalon og vi er kommet så fint fra start! Det skal jeg nok lave et indlæg for sig selv om, for det kræver et hurra og en uddybning (fyrværkeri-emoji…)

Baby-A er stadig en nem lille abe-unge, gud hvor jeg dog elsker hende. Jeg troede ikke jeg kunne elske hende højere end den dag jeg fødte hende, men min kærlighed vokser kun hver dag – hvad skal der dog ikke ske når hun er 5 :-O

albsundgegs

Hvis der er noget i tænker jeg bare  skrive om på bloggen, så kom med input – det er jo jer der skal læse med, og selvom jeg ikke er heeeelt så stor en “deler” af mit liv som min mama er, så er der masser ting jeg sagtens vil uddybe og fortælle om.

 

Hav nu en skøn onsdag. Baby-A skal have sin 5 måneders vaccine, hun ligger og fortæller røver-historier på sit legetæppe lige nu (jer der følger mig på snapchat ved hvad jeg mener) og jeg er ret overbevist om at mor her er en del mere nervøs end hun er… Av mit hjerte hvor jeg hader det. Det er egentlig også lidt imod min egen overbevisning at give hende de vacciner… Men omvendt tør jeg heller ikke lade vær’! Hvis hun skulle få en af de sygdomme, og jeg kunne have forhindret det ville jeg aldrig tilgive mig selv. Så, off we go, til lægen kl 15.

 

Møs

DSC02014

 

 

 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

108 kommentarer

 • Bliv ved med at lave indlægs om dig, Alba og din hverdag. Det er SÅ hyggeligt at side og læse om dig og din dejlige familie, og lille Alba er altid så dejlig at høre om😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Davs

  Hvad er din snap ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline RV

  Kæften hvor er det fedt at du elsker hende mine piger er også bare de bedste fik så tvillinger men uh de er bare så skønne og jeg elsker den mega højt og de er først lige født for 2 dage se nej hvor er de barre skønne og det som vi hører om din datter hun må være den bedste og du må vær stolt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg syntes at du er den mest fantastiske kvinde og du har den skønneste lille familie på bryggen❤️
  Jeg vil rigtig gerne høre om dit fødsels forløb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Det er sødt din baby har flyveører.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Sandie

  Jeg ville osse rigtig gerne læse din fødsels-historie! Hvis du har mod på det selvf. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan dig og cengiz mødte hinanden ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg ville ELSKE, hvis du ville fortælle din fødselshistorie. Det er en ting, man spekulerer meget over, indtil dagen kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Alba er virkelig jorden smukkeste barn/baby shit hun er køn møs Alba fra mig.
  Vil Du ikke følge mig på Instagram det gøre mig så glad: josefine_sloth_ukrik 💖💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad hedder du på Snapchat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Geggo

  Jeg er trolig følger på de forskellige sociale medier samt tv, og finder det hele meget underholdende 🙂

  Jeg synes dog at der er gået meget baby i den, hvilket jo også er meget klart med den smukke pige i har lavet 🙂

  Jeg kunne dog godt tænke mig at høre noget til dine hunde, jeg så du lagde er billede op den anden dag af kama og baby, mer af det!! Også måske lidt om mopper og hvordan hendes forhold er blevet til Alba. Du skriver nemlig meget om bare du og Alba, måske man kan udvide den lidt?

  Men ellers tak for god underholdning 🙂 håber i alle har det godt.

  -knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sytes det kunne være sjovt at høre om baby-As udvikling. Hvornår kan hun sidde selv. Spise grød. Hvornår er den første tand på vej. Altså sådan løbende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Louise

  Kære Geggo 😍
  Ih, er så stor fan af det (tror jeg godt man kan kalde det). Har et spørgsmål : hvilke Bler bruger du til baby A ? Har du nogle gode erfaringer? Som du måske vil dele med os andre mødre 😉 Og evt. Hvilke andre mærker du bruger til Baby A eks. Bade sæbe ? Osv.
  Kunne være fedt med et indlæg til os andre mødre 👍🏻
  PS. Du er en fantastisk mor, har selv en søn på 10 måneder ❤️

  Knus Heidi Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Geggo. Jeg elsker at læse din blog, følge med på Snapchat og selfølgelig i FFB 🙂 Du er så pisse sej, og jeg synes du er helt fantastisk. Det super fedt alt det du laver😍 Stort TILLYLKE med den nye shop, og hvor ser Alba dog fantastisk ud🙈 Stor støtte herfra 👌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Elsker at læse din blog! Især da jeg selv er nybagt mor, til lille babyL som er 1 uge yngre end Alba.
  Jeg kunne godt tænke mig at høre noget om hvad dine tanker omkring pasning af Alba er med hensyn til dagpleje eller vuggestue ☺️?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har netop selv født en skøn lille prins. Synes alt er skønt og alt går som det skal. Dog kunne jeg godt tænke mig at læse, om hvordan din baby-A er i løbet ad dagen. Altså sover meget, vågen, græder, spiser eller om i har nogle rutiner. Det kunne være interessant at høre, da min prins er næsten 1 mdr, men har absolut ingen rutiner endnu og kan være lidt pyldret til tider synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Stephanie 🙂 jeg kunne rigtigt godt tænke mig at læse lidt om hvordan du havde det som gravid og efterfølge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara sofie

  Hej geggo! Dejligt at høre at det går godt med salonen og din søde datter. Jeg glæder mig til en ny sæson af familien fra Bryggen!!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig hvis du skrev lidt om dine tattoveringer – Altså både dem du er ved at få fjernet, dem du beholder og hvorfor. Ja, jeg er skide nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Gekko
  Jeg vil først og fremmest sige, at jeres datter er noget af det skønneste jeg længe har set. Smuk og dejlig mild.
  Angående vacciner. Så afsted med jer. Der er jo en grund til at få udryddet disse sygdomme. Os med kræftramte børn ved i hvert fald hvor vigtigt det er… (det kan slå vores børn ihjel, hvis de kommer i kontakt med feks mæslinger)
  Og selvom det gør ondt at se sit barn blive stukket, som mor, så sig til dig selv: Ja, det gør ondt et kort sekund, men A’s reaktion bliver værre, hvis du bliver ked. Så reagerer hun jo mere på dine følelser end på stikket.
  Tak for at vi må følge jeres liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Svinth

  Baby 👶 A er virkelig dejlig 💗 ikke alle får så skønne og glade børn 💗 som I har i baby A 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hey Stephanie :), jeg synes altid det er så hyggeligt at læse på din blog, især om din lille kære familie:) Det er så dejligt, at høre om Alba. Mit hjerte smelter for hver eneste story på snappen. Det er aldrig kedeligt at følge med i albas lyde, hendes udvikling, og hendes uendelige glade humør❤️ Du er så “blessed” !!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hejsa
  Dejligt det går jer så godt;)
  Har du extensions i igen, eller er dit eget hår blevet tykt? Please Do tell how😆
  Og ja hvordan går det med spraytaningen og salon 😊
  God vind frem ad rettet 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Cami 🙂 Jeg har ikke haft extensions i i mange måneder, mit eget hår er ret tykt når jeg gider passe på det 🙂 Det går så fint med salonen, vi er kommet så godt fra start med masser kunder og god energi 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har fulgt med i Familien fra Bryggen fra det startede og til det seneste afsnit.
  Jeg synes, at det udefra virker til, at du har ændret dig MEGET på de år! Selvfølgelig udvikler alle sig, i de år, hvor vi netop har fulgt dig. Det virker bare til, at der er et eller andet der har gjort, at du er gået en helt anden vej de seneste år med kæreste, baby og arbejde.
  Jeg insunierer nu, og jeg kender dig ikke, udover hvad jeg har læst på din blog og hvordan du opfører dig i Familien fra Bryggen.
  Men min opfattelse er, at du er blevet mere positiv og har mere fat i livet.
  Det kunne bare være spændende at høre om din personlige rejse til det menneske du er i dag.
  Fuld respekt herfra. Du virker som et dejligt menneske.
  De bedste hilsner,
  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Hej søde Geggo! Jeg er helt vildt med dine indlæg, dog vil jeg rigtig gerne høre noget mere om Alba og jeres liv. Jeg finder det rigtig interessant, at læse om livet som mor. Det ville gøre mig glad, hvis der kom flere af de indlæg. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gottschalck

  Hej Geggo. Jeg har også en Alba som blev født samme dag som din.
  Knus fra camilla og Alba

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  tillykke med skønhedssalon, hvad er der sket med Cengiz slik butik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Geggo❤️
  Vil gerne høre noget mere om hvordan Familien fra Bryggen er bag kameraet
  Eksempel hvordan forgår det når i optage de små klip hvor i taler, hvor mange timer optager I i osv…..💋
  Kommer der flere sæsoner af Familien fra Bryggen?💖 (håber jeg, elsker jer og det)
  Tillykke med butikken og fortsat held og lykke til dig, Cengiz og Alba (den kønneste pige i verden, she is made very good💞)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Stephanie 😊 jeg elsker at følge dig og din familie på snap chat og din blog 😊
  Hvor syndes du at alba er game nok til at blivet passet og hvem skulle passe hende den Aller første gang ?????
  Knus Eva 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Kommer der mere familien fra Bryggen? Og hvis der gør så hvornår?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Elsker elsker elsker at læse om din hverdag, her på din blog, snapchat, Instagram og facebook!
  Kæft hvor er du sej altså, du er et idol og et forbillede for en 18 årig pige som mig fra Sønderjylland!!
  Bliv endelig ved med det du gør, for det er squ skønt at læse sig frem til en åbenbaring i ens eget liv 👏🏼👏🏼
  God dag herfra Jylland 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Skønt at høre!!
  Hvad hedder du på snap, det ville være fedt at kunne følge med😃😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Stephanie
  Jeg går selv på barsel, og ser derfor bryggen om eftermiddagen, og her sådan tænkt på, hvordan har du det med at se de første sæsoner? Jeg tænker, der er jo sket en kæmpe positiv forandring med dig! ☺ du er en fantastisk inspirerende person, som jeg elsker og følge ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Iiihhh jeg elsker at følge dig og din lille familie men også den store😜🙏jeg følger både dig og din mor. I kan få mig til at skraldgrine og tænke;Hey jeg er måske ikke så tosset alligevel og samtidig er det så livsbekræftende. Jeg kunne selv godt tænke mig at starte en blog op men synes det er svært at vælge. Kunne du måske lave et indlæg om hvordan man kommer igang ? Tak for at du deler din hverdag med “os” 🙏🙏👏👏🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flora

  Hej Jannie
  hun hedder geggosnap på Snapchat håber det er ok jeg svare😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hold nu op hun er lækker 👍👍og dig , ja du har altid bæret smuk , men nu er der også kommet dette milde mor kærlighed over dig ❤️Håber stikket gik god ❤️Kender følelsen da jeg skulle have mine egen unger derop , nu er jeg heldigvis mormor så behøver jeg ikke mere at stå første paket når det sker ❤️❤️❤️❤️En at fordelene ved at være mormor ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  seriøst du er mit største danske idol! du så inspirrende og dejlig! elsker dig og din familie! føler mig så levende når jeg ser din blog eller ser din snapchat eller instagram og i hvertfald familien fra bryggen! kæft hvor jeg elsker det!
  tænkte om du vil lave en hverdags makeup. en uge hvor du ligger billeder op hvor du har dit hverdags tøj på i en uge. og ellers bare mange flere af dine hverdags blogs, elsker det. og lidt af hvordan du styler ting. billeder/ lidt om dine nelge hvis du har falske på. bare dig og din hverdag<3<3<3<3<3 elsker dig så højt du er mit danske i idol <3 faktisk min største idol i verden<3 håber du ser denne kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Baby-A er altså for skøn, kan godt forstå kærligheden vokser for hverdag. Det samme her med min datter, meen min er konfirmeret april, så hun er i pubertet, så det kan være en udfordring. Held og lykke med vaccinen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hej Stephanie <3 jeg elsker at følge dig og din fantastiske lille familie her på bloggen. stort tillykke med salonen 🙂 glæder mig til at læse mere om jer og kan næsten ikke vente på næste sæson af familien fra bryggen så sidder her på en regnefuld onsdag og venter på klokken bliver 15,00 så jeg kan se et af de gamle afsnit så skinder solen lidt alligevel når i er på skærmen 🙂 masser af love herfra til dig og din familie <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fødselsberetning er faktisk en god idé 😉 For vi fik da at vide at du er god til det, så der er nok noget læring at dele ud af 🙂
  Jeg vil rigtig gerne høre en hel masse om hvordan det går med amningen 😀
  Blev så glad da jeg så at du ammede i serien. Haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hun er altså den skønneste og kønneste lille pige, og både dig og Chengiz er nogle super gode forældre for hende.
  Det er ikke meget man har hørt om din far, siden du var i Thailand. Har i stadig kontakt, og han er der som morfar for Alba, eller er det gledet udud? Håber det er okay jeg spørger 🙂
  God onsdag til jer, og held og lykke ved lægen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej geggo<3 jeg elsker virkelig dig og din familie! du er mit danske idol! jeg vil meget gerne læse mere om din hverdag det er så spændene, og måske dit hverdags makeup og en uge hvor du ligger op hvad du har på af tøj! elsker dig du er så inspirrende<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine H.

  Kan bare godt lide at læse om din/jeres hverdag og de små historier der følger med. Hvor har Alba har bare nogle flotte blå øjne på det billede..❤️ Tak fordi du lukker os ind i din hverdag på tv, Facebook, blog og Snapchat ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hej Stephanie:) din blog er super fed! Tænkte på, om der kommer mere “Familien fra Bryggen”, eller om det er slut:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kunne virkelig godt tænke mig at læse din fødselsberetning. Den venter jeg i spænding på 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Stephanie :). Jeg elsker at følge dig og din lille familie her på din blok :). Tillykke med den nye skønhedssalon, det er så fedt! 🙂 hvad hedder du på snappen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Geggo. Jeg er selv nybagt mor. Fødte en lille dreng, lille baby William, d. 1 Juni og jeg er første gangs så alt var/ er jo simpelthen så nyt. Jeg kæmpede en del med amningen i starten. Han var 2 uger før tid, så han var lidt mere træt og gav lidt hurtigere op ved brystet, så vi fik en dårlig start. Ammer dog stadig, med hjælp fra ammebrikker, ellers kan vi ikke få det til at fungere. Kunne være rigtig dejligt med et indlæg omkring din amning. Din start på amningen, hvor meget du ammer om dagen og bare generelt din hverdag med smukke Alba. Hvad får hun af d-dråber, har hun mavekneb og luft i maven osv osv. Alle de ting en nybagt mor frygter at hun er den eneste der tænker på og frygter hun er den eneste med en baby med ondt i mave osv. 🙂

  Stort knus Simone Ynfelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba er (efter min mening) Danmarks skønneste baby <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt indlæg, håber virkelig der kommer en ny sæson af familien fra Bryggen Hvor lille søde Alba kan være med så vi også kan lærer hende bedre at kende!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Halløj geggo.:)

  Min kone og jer fik en datter 3. Januar . Som du selv skriver du elsker lille Alba højere for hver dag sådan har jeg det også med lille baby Sarah.

  Vi snakkede om den anden dag at bare for 2 år siden troede vi slet slet ikke vi skulle sidde hvor vi gør nu.
  Gift, barn og hus.

  Så kom jeg til at tænke på hvordan troede du dit liv så ud ?
  Har du altid vidst du skulle være mor en dag eller?

  Mange kuns og skønne positive tanker Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rolling

  Hold nu op hvor jeg elsker at følge med i jeres liv, desværre kæmper jeg for min egen datter at hun kan komme hjem, jeg har så stor kærlighes til andre mennesker og især børn at jeg bare ikke kan lade vær med at følge med.
  Ps du er mit idol og du er en fantastisk person elsker jer helt vildt. Knus og kys her fra bøjden xxx 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paulina

  Hej Geggo
  Jeg har tit tænkt over, hvordan du og Cengiz mødte hinanden og hvordan det var, at lære hinanden at kende. Måske du kunne skrive et indlæg om det?

  Tillykke med den lille og med jeres nye klinik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GUD HVIOR ER HUN SMUK GEGGO! 😍😍
  Det smil og de øjne er lige til at smelte over!
  Jeg vil også have en mini-me!!! 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejligt at høre at det bare går super hos dig og din lille familie! Super godt at kunne følge dit liv bag kameraet. Vil rigtig gerne høre om nogle af dine beauty-tips og hvordan du holder dig ung og smuk!
  Mange knus fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Godt du lader hende vaccinere trods din betænkelighed <3 Lykke til, gruer for den dag min søn skal vaccineres, de må jo ikke have ondt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Emiliah dalgaard

  Hej geggo🌸
  Du er jo bare i er verdensklasse mama, jeg misunder dig, har selv prøvet nu i 2,5 år, også med læge hjælp, håber vi bliver beriget en dag❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om din hverdags makeup, hvordan du lægger den og så om træning/fitness, hvis du er kommet igang ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K. Hansen

  Du skrev for laaaaangt tid siden at du ville vise os hvordan jeres hjem er blevet! Enten har jeg ikke set det eller har du glemt det? 😉
  Jeg er nemlig lidt nysgerrig over hvor Albas værelse er henne, for så vidt jeg kunne se i Familien fra Bryggen, har I en stue/køkken, badværelse, gang og soveværelse 😊
  Knus ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Nøj hun er en køn pige 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvad er din Snapchat?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Forholdet til din far, og om han skal se Alba

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvad du tænker ang dåb af Alba? Skal hun døbes? Navngives? Eller noget helt tredje? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Koefoed

  Hej geggo!
  Håber at Cengiz, Alba, dig, hundene og resten af den skønne familie på Bryggen har det godt!
  Jeg er en pige på tolv, som elsker at følge med på snappen, TV3(play) Facebook, Instagram og nu også her på bloggen. Da familien fra Bryggen kørte sad min mor og jeg hver torsdag og kikkede på jer! Vi grinte når mobber siger de skøre ting som hun jo gør engang imellem ;D følger dig på snappen, og kan se de videoer du ligger op af Alba flere 100 gange (da hun bare er den skønneste baby jeg ever har set!) viser dem til min mor og vi bliver så enige om at Alba er den skønneste baby i verden!!!

  Du må hilse de andre MANGE gange fra mig (og min mor) k.H Alberte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Geggo! Iiih hvor jeg elsker at følge med i dit liv, for mig er du en meget inspirerende person, jeg synes du er virkelig cool og hvis jeg har en lidt øv dag og føler mig lidt sløj, så hjælper det altid når jeg læser en opdatering fra dig på Facebook især med lille Alba, som er en virkelig lækker pige ! Er du sindssyg hun har et vidunderligt smil og nogen virkelig kønne øjne 😍 du giver så meget kærlighed ud til os læsere, og synes lige du skulle have kærlighed tilbage, du er for sej og jeg er ret inspireret af både dig og resten af din familie 😍 kærlige Knus herfra ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er hun dejlig 😍 lige som sine forældre😀
  Er Alba blevet døbt eller skal hun døbes ???
  Vis hun er må vi så ikke se hende i dåbstøjet ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej geggo😝 Jeg syndes din lille baby A er det skønneste lille væsen på jorden, Hun er så helt i gemmen fantastisk nuttet og dejlig og se på, jeg bliver altid helt glad når jeg ser hendes dejlige lille smil😊
  Nogle gange er jeg bange for at hvis jeg får en baby at han/hun ikke bliver lige så smuk og dejlig som jeres😫😊 (men er dig kun 13)
  De bedste hilsner fra en pige med store drømme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Stoltenborg

  Elsker at læse med på din blog Stephanie! Og hvor er Baby A en fin og skøn baby! 😍
  Det ser ud til at i klare det til UG som forældre ! ❤
  Kæmpe kram til dig – Du er helt fantastisk!
  Hvad er din Snap forresten ?👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Jensen

  Hej geggo. Vil bare lige sige at du er en helt fantastisk mor ❤, Alba kan kun blive et helt fantastisk person med al den kærlighed hun vokser op i, og hun er da noget så smuk 😊
  Knus fra Nordjylland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Du er uden tvivl,én af de sejeste mennesker jeg kender..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Hvad hedder du på snap? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura løvendahl

  Jeg kunne godt tænke mig at se billeder af albas puslested ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Dejligt du er tilbage.. det altid fedt med en go start på noet nyt.. det kan kun bli en succes.. Hva hedder din snap

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Hvor er du bare fantastisk… Jeg følger dig og din herlige familie, men må indrømme det er lille Alba der har taget mig med storm! Hold nu K… Hun er skøn, hun er en af de smukkeste babyer jeg har set, og er selv blevet mor for 10 uger siden. Jeg gad godt høre mere om Alba og hvordan det er for jer som forældre også når det måske ik er nemt hvis hun græder, og hvad du/i evt. Gør for hende så 😊 hvis det er for meget deling af privat livet, så er det jo helt i orden. Bare vid at du har en skrub lækker unge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Alba har nogle vildt flotte blå øjne😊💙 er misundelig😂❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ååh man forstår godt du elsker hende højere og højere for man kan da ikke andet end at forelske sig i hende😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad er din snap? 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Dejligt du vacciner, er ikke sjovt når de små pus skal stikkes. Jeg ville heller ikke kun tilgive mig selv hvis min søn blev alvorlig syg, og hvis vi skal beskydte dem som ikke må/kan vaccineres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, forstår helt ud hvordan du har det med den vac. Havde det på samme måde… Men tænkt hvis de fik en sygdom man kunne være med til at stoppe for ikke at tænke på at ens barn sener kunne smitte en lille baby med en livsfarlig sygdom… Puha… Held og lykke idag, det er meget værre for moren end for barnet.

  Og hold op en lækker unge i har brygget sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Åhhh husker godt den følelse af nervøsitet over 5 mdr stikket. Jeg måtte have mine børns far med da min datter skulle have 5 mdr stikket, for jeg tudede. Nu er Lærke 5 år og puha hun skal snart have 5 års stikke, ser stadig ikke frem til det men tuder ikke mere. Hehe
  Men det gør ondt på mig og var det ikke for frygten for sygdomme, havde min to unger hellere ikke fået dem..
  Smukke smukke Geggo elsker at læse dine opdateringer, følge med i hvor fantastisk en mor du er og hvor skøn Alba er . Jeres speciel knyttet bånd lyser ud af jer, fantastisk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Åhhh husker godt den følelse af nervøsitet over 5 mdr stikket. Jeg måtte have mine børns far med da min datter skulle have 5 mdr stikket, for jeg tudede. Nu er Lærke 5 år og puha hun skal snart have 5 års stikke, ser stadig ikke frem til det men tuder ikke mere. Hehe
  Men det gør ondt på mig og var det ikke for frygten for sygdomme, havde min to unger hellere ikke fået dem..
  Smukke smukke Geggo elsker at læse dine opdateringer, følge med i hvor fantastisk en mor du er og hvor skøn Alba er . Jeres speciel knyttet bånd lyser ud af jer, fantastisk.. Håber at se Alba en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bak

  Tillykke med din søde Alba der er 5 måneder😉 Min søn er også blevet 5 måneder for nogle uger siden men fik idag vaccinen, så i know your feeling, det ikke sjovt 😁😱 det skal hun nok klare flot, den glade pige. Vil gerne høre lidt om jeres rutiner – hvis i har nogle i hverdagen ift Alba 😄 Har du forresten læst om det med veganisme når man ammer og man skal være obs på ungerne får de vitaminer de skal have igennem dig. Intet negativt herfra- bare hvis du ikke havde og du har sikkert undersøgt og ved hvad der skal til osv for du virker som en meget fantastisk mor❤️ Man vil jo altid sine små pus det bedst! Keep up The good job og tillykke med salonen👍🏼👍🏼👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor er hun altså lækker, den lille dame! 🙂

  Min søn blev fem for et par uger siden. Det eneste, der sker, er at din kærlighed vokser og bliver større og større. Glæd dig til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Dejlig læsning ❤️ Jeg forstår du værner om dit privatliv, det ville alle gøre. Men det er meget hyggeligt at følge med i din hverdag, både her og på snap ❤️ Keep on going !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej geggo ville hører dig om…kommer der en ny sæsong af familien fra bryggen for savner og fløje men i familien fra bryggen med venligst hilsen Maria

  (2)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej geggo ville hører dig om…kommer der en ny sæsong af familien fra bryggen for savner og fløje men i familien fra bryggen

  (2)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har altid nydt at følge med fra sidelinjen, på tv, bloggen of snap 😉 er nysgerrig om i lavet flere sæsoner ? Savner den spænding der er at se et nyt afsnit som jeg kan glæde mig til hele ugen op til 😉 kunne også være fantastisk at se hvordan det hele går især med alba også 😍 nu når jeg har jamie der kun er 2 uger ældre end hende 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hejsa 🙂
  For det første: Hooooold nu op hvor er Alba bare total kær. Jeg er så solgt!
  Nåh, men….
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse om overvejelserne du havde om at blive mor.
  Det er jo en kæmpe beslutning og omvæltning, så hvad var dine tanker omkring dette?

  Maaaange hilsner Anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke C. N.

  Hun er da bare for kær, hende Alba ❤😃og kunne være fedt at besøge jer i jeres skøndheds salon, men bor i Viborg. Men synes dig og Cengiz er mega seje, at i har åbnet jeres egen butik og i kan kun være stolte af jer selv.❤😃
  Knuz Frederikke ❤😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej geggo. Jeg tænkte, at du kunne Skive lidt om hvordan dine forhold er med dine venner, efter du har fået Alba. Og måske lidt om hvilken forældre du tænker, at du vil være når hun bliver lidt ældre. Mvh. Jasmin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det gør altid ondt i ens morhjerte når baby skal stikkes.. Jeg kender det godt, min datter på snart 8 har os været det igennem.. Jeg synes det er godt du lader hende vacciner, nemlig som du selv siger med de sygedomme.. Ha en dejlig dag trods regnvejret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu kommer du ind på vacciner, som jo er en del oppe i medierne fra tid til anden og… Du gør det rigtige!
  Jeg kender følelsen af man er nervøs på den lilles vejne, men det er hurtigt overstået. Tvært imod, hvis du ikke vaccinere, kan barnet få en sygdom der kan starte direkte epidemi og gøre mange mennesker syge… Er også sikker på lille A er en sej kaptajn😉
  Ud over vaccinations programmet er der jo så HPV vaccinen som er valgfri.. Og her må jeg råde dig til at holde dig langt væk fra, da den allerede har bevist ikke at være tilstrækkelig gennemprøvet.
  Bare en lille bemærkning her p vejen… Rigtig go dag til jer🌥🌧⛈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina

  Hej Geggo.
  Jeg synes du klare det til UG. Du må ha erfaret at det til tider godt kan være hårdt at være mor, men hold nu op hvor ville jeg ikke bytte det for noget i verden. Jeg er selv mor til 4 piger i alderen 13, 8, 2 og 7 mdr. Keep up the good work..😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tak fordi vi må læse med i din hverdag Geggo 😊 Ku godt tænke mig at vide hvordan man får succes med sin blog og hvordan man får “reklameret” for den? Har facebooksiden twinmommy og også en blog som jeg virkelig ønsker mere succes.
  Mvh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mick

  Hold nu op hvor er hun en lækker baby 😍
  Det er skønt at vide andre er så heldige med en nem og evig glad baby.

  Du må MEGET gerne dele noget mere om mad og opskrifter. Jeg kæmper hårdt mod vægten og nu er min baby 7 dage fra at blive 1 år og al graviditets fedt hænger stadig fast 😢

  Så meget gerne mere af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Ørndrup

  Det er så cool at du blogger om hverdags ting/ både det der er røv og nøgler og virkelig fede du oplever!! I er sgu en hyggelig fam både jer 3😉 Og hele familien fra Bryggen. Så bliv ved med at dele ud- og op i røven med dem der ikke kan tåle det👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg har fulgt med lige fra start. Både her og i tv, og jeg ELSKER det! Du er så skøn en person og jeg er sikker på at du er verdens bedste mor for Alba! Det er en glæde at få lov til at følge med i dit liv og din hverdag. Tak for din ærlighed og dit gode humør. God dag☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nu nævner du selv snapchat – jeg er ikke så skarp med det, men kan alle og enhver følge dig der? Synes I har en lækker lille pige, og selvom jeg faktisk ikke er den store fan af “Familien fra Bryggen” så er jeg begyndt at følge dig mere og mere, da jeg faktisk finder mange af dine emner, meninger og holdninger yderst interessante ☺️ Og så synes jeg der ville være super hyggeligt at følge dig på snappen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila anker

  Hej mama og smukke alba😊❤️ Jeg elsker at følge jeres lille familie, i er så oprigtige😊Vil lige kommentere på det du skrev ang. Hvad der dog skal ske når Alba bliver 5 år ,og du er fyldt op af hende med kærlighed allerede nu😊❤️ Jeg har 3 store unger nu og kan garantere dig at dit hjerte vokser så der altid er plads nok til børnekærlighed❤️ Og så vil jeg lige fortælle dig at jeg kender mange, rigtig mange små børn, og Alba er nu den smukkeste baby jeg har set til dato❤️Hun har bare sådan nogle fine og perfekte træk, det er helt vildt så køn hun er. Farmand kan godt begynde at gøre jagtgeværene klar , hun bliver en eftertragtet dame😊 Nå men god tur til doktoren selv om det bliver hårdt( kender følelsen) og ha en dejlig dag. Knus Laila Anker😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg sys du gør det super godt
  Ville ønske jeg havde lige så meget overskud som du har

  Du skal vide at du er en skøn kvinde der bare for tingene til og spille ❤️❤️❤️👍👍👍

  Ha en god dag til dig og manden og baby A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hvordan kan det være at du er imod vacciner? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Sørensen

  Hej med jer.
  Skøn at hører hvordan det bare går fremad med Jeres familie.
  Har et spørgsmål.: Skal Alba døbes eller er hun blevet døbt?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Total skøn unge du har og kan 100% joine dig på det med at have ondt i maven over vaccinationen, som hun skal have. Det havde jeg også med begge mine drenge (2½ og 5½ år nu), men det er klart det bedste for dem i længden. Tombs up til dig, for at du gør det for Alba. Bor i dag i Stenløse med min lille familie, men er oprindeligt fra Amager, så må absolut komme forbi din salon en dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er da også bare en skøn unge!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina jensen

  Hej geggo:-)
  For Guds skyld,eller hvem man nu tror på, så vacciner lille Alba! Efter at forældre vælger vaccine fra,så er mæslinger på vej tilbage, og det kan være en rigtig farlig sygdom. Men det ved du jo helt sikkert godt:-) grunden til jeg skriver det er, at jeg arbejder i vuggestue, og der har vi haft nogle forældre der syntes det er synd at vaccinere deres børn, og det har skabt noget rører netop pga af mæslinger,røde hunde og fåresyge. Min overbevisning er at jeg tusind gange hellere vil skåne mine børn for sygdomme, end at bringe dem unødigt i fare. Og så må de tage det lille prik der følger med lige nu og her:-)
  God dag
  Vh
  Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ja det har nok været oppe mange gange 🙂
  Men hvad er din snap chat? Vil gerne følge dig og ikke mindst baby A ❤️

  God onsdag ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne d Hansen

  Skøn unge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Tillykke med den nye salon, det ser jo ud til at I er kommet godt fra start, yaaaay 😃
  Jeg er selv mor til en datter på 14måneder.
  Jeg er lidt nysgerrig ang. hundene. (Vi har selv en stor lækker tæve).
  Kan se I har lange dage i salonen, samt i bor i lejlighed. Hvad gør i med hundene, så de både bliver luftet mange gange dagligt, og ikke er alene hjemme hele dagen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP TIL AT REDDE HUNDE-LIV!