Amme-venlige hverdagskjoler og dragter

Hyggelige, rare sommer-favoritter fra ASOS

Jeg har fundet lidt lækkerier frem til jer i form af afslappende, men pænt og stilet tøj her til sommer <3 Som mange af jer ved så er jeg selv ret vild med den afslappede stil, jeg kan godt lide løse bluser der er lange og posede, og så kan jeg generelt bare godt lide at føle mig godt tilpas i mit tøj. Ikke dermed sagt at jeg aldrig hopper i en stram sag af en kjole eller nederdel, men i ser mig jo allermest i lidt løstsiddende tøj, thats my style, og jeg har fundet lidt nyt yndlings til jer her:

 

favorit

250,- her

favirt2

1300,- her

missguided

120,- her

beigeasos

140,- her

beigesæts

160,- her

grønasos

250,- her

monki

200,- her

petite

280,- her

 

sponsoreret indlæg

Kærlighed.

2 kommentarer

  • Josefine

    Hej geggos her idag da du og cengiz skulle ned i jeres bil så så jeg jer men jeg turde ikke snakke med her

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Hej Geggo det omhandler godt nok ikke lige dette emne men hvornår lavede du et indlæg med opskriften på den pastaret man har kunne se du har lavet på Snapchat den ser vrilog lækker ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amme-venlige hverdagskjoler og dragter