JA jeg kysser mit barn på munden!

Amme-venligt tøj og BH’er – love

Som mange af jer ved så er jeg stor fortaler for ASOS, ikke mindst fordi de nærmest har pænt tøj til ALLE. De har specielle linjer til kvinder med former, petite kvinder, høje kvinder, gravide og ammende,  mænd og så kan man lave avancerede søgninger hvis man feks lige står og mangler noget i blåt eller feks en crop top.

Jeg har været inde og lure på lidt flere amme-bh’er og kjoler. Det fede ved amme-kjoler er at de også er beregnet til gravide, så når vi en dag skal have nummer to passer de lige der også 🙂

 

 

AMMEBH

 

1 ♡  her

2 ♡ her

3 ♡ her

4 ♡ her

5 ♡ her

6 ♡ her

 

sponsoreret indlæg

Kærlighed.

2 kommentarer

  • Marie

    Jeg er en af dem som følger stille med på side linjen, jeg vil dog hører om du vil lave et indlæg på Bloggen omkring hvad ting i har valgt til Alba (barnevogn, seng, autostol, puslebord) og hvorfor i har valgt netop disse ting. Har i kigget efter bedste i test.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

    Hej Geggo. Hvorfor er din instagramkonto privat? Jeg er ikke selv på Instagram og er da ked af ikke længere at kunne følge dig og din dejlige familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA jeg kysser mit barn på munden!