Op til 70% at spare på ASOS outlet! (oh yes!)

//THIS IS HOW WE PARTY

Der udforskes

D.5 august fyldte min lille sugar-trold altså 6 måneder. 6 måneder!! I can’t believe it!? Jeg har jo lige født, har jeg ikk’? Da i og andre sagde at det gik så stærkt, der var det da i den grad sandt. Jeg føler jo nærmest hun skal konfirmeres lige om lidt… Hvis hun altså vælger at ville dét. Hun får jo selv lov at bestemme om hun vil døbes, konfirmeres eller på anden vis være en del af den danske kirke. Hun skal ikke påduttes noget, da hendes far og jeg ikke er religiøse på nogle måder.

 

Min plan var jo fra starten at jeg gerne ville fuldamme indtil 6 måneder hvis det kunne lade sig gøre, og det kunne det! Jeg var jo blevet forberedt fra mange om at mælke-produktionen ville kunne gå ned osv, men det skete altså ikke, jeg har stadig mælk nok til tvillinger tror jeg. Som mange af jer godt ved så er vi startet på BLW (læs mere om det HER) i korte træk handler det om at man lader barnet styre overgangen selv fra babs til mad, lade barnet udforske og lege med maden og selv styre hvor meget han/hun indtager og bruge sine sanser. Jeg synes dog også det er meget sort på hvidt når man læser om det, og vi har så valgt hen ad vejen at gøre hvad vi føler er rigtigt. Jeg vil ikke lade være med noget fordi det står i beskrivelsen af metoden at man skal lade være, hvis jeg nu synes det føles rigtigt. Jeg tror det gælder om at mærke efter hos sig selv og sit barn, og gøre det der falder en mest naturligt ind. Jeg går ikke ind for at skulle følge anvisninger til punkt og prikke i nogle som helst metoder, for ingen børn er ens og hvordan kan en person der aldrig har mødt min datter, vide hvad der er bedst for hende? Der stoler jeg nok på mine egne evner som mor, og min kærestes som far, til at vi er dem der kan tilpasse de forskellige ting til vores datter.

Det var virkelig sjovt at se hende sidde med det første gang. Hun fik smagt og fornemmet maden. Jeg lavede lidt forskelligt, noget most avokado, lidt banan-stykker, avokado i stykker, og en tyk gulerods-kartoffel mos. Siden da har hun fået lidt forskelligt, men bla. har jeg lavet baby-banan-pandekager, noget jeg var overbevist om ville være et hæmpe hit! Men der tog jeg altså fejl 😀

 

Vi tager det stille og roligt med maden, man siger “food before one is just for fun” og vi hygger os med det – jeg ammer stadig 8-9 gange i døgnet, Alba har en vægt der passer til hendes alder, hun er mæt og tilfreds – og alt er godt ♡

Som mange af jer også ved er jeg nødt til at vandmærke mine billeder fordi der er to personer der har stjålet mine billeder af hende og udgivet hende for at være deres datter. Jeg er ligeglad med falske profiler af mig, men jeg er ikke ok med det når det er min datter. Jeg vil dog stadig gerne kunne dele billeder af hende ligesom de fleste andre mennesker gør med deres børn, derfor vandmærker jeg mine billeder fremover.

Kærlighed.

15 kommentarer

 • Anna

  Hun er den kønneste jeg nogle sinde har set🐵 så nyt💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Min datter (som nu er 2 år) fik bananmos blandet med sveskemos, netop for at undgå hård mave. Og hun ELSKEDE det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er sjovt, for jeg har altid haft én eller anden forudtaget idé om at I (dig, din mor, “familien fra bryggen”) ikke var noget for mig, indrømmet 🙈 Men nu er flere gange her på det sidste faldet over dine indlæg på Facebook og har læst dem, og må sige, at jeg er blevet gjort til skamme. Jeg synes fandeme at du er en sej én, Geggo – nede på jorden, hviler i sig selv og stoler nok på dig selv til at DU ved hvad der er bedst for din datter. For det kan sku nogle gange være svært i en Verden hvor alle har en meningen og informationer og alverdens god og til tider velmenende råd er til stede lige ved hånden. Vi bliver bombarderet med info, men du kender din datter bedst og stoler på din mavefornemmelse 😊 Keep up the good work 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er det bare en skam at folk misbruger dine billeder 🙁 man kan jo slet ikke forstå hvad der får folk til sådan noget. Men hvor er det skønt du vælger stadig at dele billeder bare med vandmærke, så vi kan følge jeres skønne pige.. Og ikke fordi jeg vil blande mig, men når du siger du har så meget mælk, har du så overvejet at pumpe ud og give det til sygehuset til for tidlig fødte børn? Min datter overlevede da hun kunne få mælk som kvinder havde givet til sygehuset, da jeg desværre ikke selv havde mælk nok og hun havde problemer med at spise.. Det var bare hvis du ikke vidste man kunne det, og hvis du bliver ved med at have meget mælk når Alba måske (forhåbentlig om lang tid) trapper mere og mere ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare sød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit zerahn

  Geggo i er bare skønne og i gør det helt rigtige. Jeg har en opskrift på bananpandekager der måske er lidt anderledes. Mine dagplejebørn elsker dem. 1 banan 2 æg 1 spske kokosfibermel og lidt kanel. Kan også blende mandler i eller bruge mandelmel i stedet for kokos. God fornøjelse. 😉😉👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Hvad med boghvede pandekager? det elskede min datter.

  Du laver en tyk boghvedegrød (økologisk boghvede mel kan fås på nemlig.com) baseret på brydstmælk eller mme. Kommer godt med smør (saltet) og koldpresset kokosolie i. Kom lidt frugtmos i så den får en sødmefuld smag. Kom klatterne på en rist med bagepapir og bag dem i 10 min ved 200 grader.

  Kunsten er at finde den rigtige balance mellem frugtmos og grød, så de hænger godt sammen og ikke bliver for smattet.

  min Victoria elskede dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det ene udelukker nemlig ikke det andet. Min på nu 5 år nægtede skemad så det var ham der udelukkede mos og grød. Det var super fantastisk hvordan han kunne sidde og smovse blødkogte kartofler og grøntsager, kogte kødboller – der passede til det vi andre skulle have. Skulle vi have frikadeller/hakkebøffer/kylling osv fik han jo bare en kogt kødbolle af samme kød. Morgenmaden bestod af grødklatkager da han jo nægtede grød/mos og det fungerede super. Glæder mig til at lillebror på nu 1 md. skal igang med det, dog nyder han den fri mælkebar hos mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vil du dele opskriften på pandekager?
  … Kunne være heldig min søn på 5,5 måned kan lide det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Super fint at I bare følger jeres egne fornemmelser omkring det hele. Min datter er 7 måneder lige om lidt og vi kører fint hos os med skemad. Jeg har læst lidt på BLW også og så vidt jeg kan læse mig til er det også et supplement til skemad, altså at de absolut ikke udelukker hinanden. Hos os får hun også lov at udforske selv men hun er også meget glad for skemaden.
  Lige en lille note omkring bananer så er det ikke super godt til små børn da det har tendens til at være skyld i temmelig hård mave for de små pus så mit råd ville være at holde lidt igen med det. I hvert fald indtil hendes mave har vænnet sig til andet end din super mælk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Nogle herlige billede <3 nej mor jeg vil heller have bryst, det ved jeg da hvad er 🙂 nej hun skal nok får smag for det lige pludselige <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkeline

  Godt opslag og forståeligt st du vandmærker din billeder fremover
  Hvad for et program bruger du til at vandmærke billeder for det er enlig en ting jeg slev grene vil gøre med mine billede håber du kan hjælpe mig på mit spørgsmål mange varme knus fra Mikkeline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cati

  Hej geggo. Er lidt nygerrig hvon har du “vandmærket” billederne? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michsks

  Hej Geggo 😊
  Først og fremmest, wow for en fantastisk nuttet, smuk og glad lille pige du har 😍
  Jeg synes det lyder helt vanvittigt at du er nødt til at vandmærke billeder af din egen datter! Det er fuldstændig hjernedødt.. Jeg ved ikke om du har planer om det, eller om du har gjort det og man bare ikke ligger mærke til det.. men bør du så ikke vandmærke alle de billeder du har lagt op? Eller gør du det kun fremover?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Virkelig en smuk datter i har jer,
  Og hvor er det travligt at nogen kunne finde på at tage billeder af smukke Alba og bruge dem, ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til 70% at spare på ASOS outlet! (oh yes!)