ASOS-favoritter til de kære mænd

VI ER TILBAGE ♡

Yes you guys, vi er tilbage på TV3. Denne her sæson byder på lidt af hvert, glæde, oplevelser, sorg og en masse fis og ballade. Vi er de samme, men ligesom i andres liv sker der jo nye ting og oplevelser for os. Cengiz og jeg åbner La’ Lotus (vores skønheds-salon på Amagerbrogade), og der ligger en del af vores tid og kræfter – jeg glæder mig til at vise jer den, jeg synes virkelig vi har lavet den fin – jeg er SÅ stolt – helt ind i hjertet er jeg pavestolt! Det er første gang jeg har min egen forretning, og første gang jeg er selvstændig for real, og alt er bare gået efter planen. Vi har på ingen måder holdt budgettet, men sådan er det når man gerne vil have det bedste af det bedste. Vi har ikke lånt penge af nogen, ergo er det VORES butik, og alene dét er jeg mega stolt af. Vi er ikke millionærer, så der er blevet knoklet, og sparet op indtil vi besluttede at nu gjorde vi det sgu. Så det gjorde vi. Jeg er spændt på at se afsnittene hvor butikken trylles lækker, og til vores fine reception 🙂

 

Sæsonen byder også på rejser, sjov med yndlings-Didde, og selvfølgelig moments med Alba.

 

Familien fra Bryggen starter torsdag d.15 september kl 20 på TV3. 

 

Dog kan det muligvis godt gå hen og blive sidste sæson for Alba’s og mit vedkommende. Mine tanker omkring dette skal jeg nok lave et mere uddybbende indlæg om, men intet er sikkert og besluttet endnu. Stay tuned 🙂

 

familie

Mopper og Tanja manglede så meget den dag dette billede blev taget – men shootet var i Køge, og som mange af jer er bekendt med så hader Mopper at være for langt væk fra Bryggen. Vi fik dog lokket hende med på et andet shoot, som i kommer til at se i programmet 🙂 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

15 kommentarer

 • Rikke

  Hej
  Jeg efterlyser den vegatar/thai ret du lavede i torsdagen’s afsnit af familien fra bryggen. Den så nemlig rigtigt lækker og sund.

  VH Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hils Mopper og ønsk hende alt vel. Godt i er så god en familie. Pas på jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valentina

  Catrine hun skriver d. 15 så tror nok det er det du skal regne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kan godt forstå hvis du og Alba trænger til privatliv og fred fra tv. Men egoistisk set håber jeg I fortsætter. Du er på mange måder en mønsterbryder og sætter et godt eksempel synes jeg. Gode sunde værdier omsorg og nærvær overfor din datter og din mand.
  Og så går den lille pige lige i hjertet på alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Jeg bliver en smule forvirret😁din mor skriver at familien fra bryggen starter d. 15. September men du skriver den 8.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Glæder mig til de nye afsnit 🙂 meget! Fuldt forståeligt hvis du vælger det bliver sidste sæson for jeres lille familie <3 men hold nu op hvor vil i blive savnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  GLÆDER mig til at følge jer alle igen. Må indrømme at jeg er lidt forelsket i din lille Alba. Hun er simpelthen for kær❤️
  …og mobber – hun er priceless – vi griner ikke af men med hende😂😂
  Hun er skøn på sin egen måde👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Åh det bliver trist hvis i ikke skal være med – meget endda 😔 Når det så er sagt er du jo nået til et sted i dit liv hvor overvejelserne om at stoppe er relevante, især fordi du gør alt det bedste i hele verden for lille Alba og din mand. Hvis i vælger at stoppe skal du i hvert fald vide at det har været en fantastisk oplevelse at følge din udvikling som menneske hen over alle sæsonerne – du er virkelig et forbillede for alle der ønsker at blive tolerante, gode og givende mennesker! Det samme er din mor i øvrigt.. Og nå ja, nu er du jo også blevet et forbillede for hvordan man bliver den ultimative mor. Shit dit mor-gen er jo for villo! Selvom du måske stopper, håber jeg du vil blive ved med at prædike kærlighed og kæmpe for retfærdighed blandt mennesker og dyr.. Folk lytter af gode grunde til dig ❤️ Du er skøn, please bliv ved med at sprede dine budskaber her på bloggen og på insta… Dig og din mors personligheder og jeres budskaber gør virkelig en forskel for manges syn på verden! ✌️❤️ Jeg håber du får truffet den beslutning der føles bedst i maven for netop dig. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ih, jeg forstår godt, du gerne vil beskytte Alba (jeg går ud fra det måske er nogle af de tanker, der ligger bag), men hvor ville jeg gerne se skønne dig og søde lille Alba fremover også! Se dig vokse med rollen og bare gøre det fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Iihh hvor vi glæder os til at følge jer igen.. hele min lille familien andersen følger jer jo med stort F og vi glæder os også til at se lille alba..Du vil blive super savnet vi har fulgt dig igennem en del år jo, men nu er du blevet mor, og du har din egen lille familie plus forretning du skal tag vare om, og måske man også gerne vil have det lidt for sig selv, eller hvad.. kunne jeg godt forestille mig… men ihvertfald glæder vi os helt vildt, til at følge jer i næste sæson… mange varme hilsner fra samsø.. den lille ø..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I ville blive rigtig savnet <3
  Men, jeg kan sagtens forstå hvis du vælger at det bliver sådan. Nu kender jeg jo ikke din begrundelse endnu, men hvis det var mig selv der stod i din situation ville jeg helt sikkert gøre mine overvejelser. Du skal nok komme frem til hvad der føles rigtigt for dig, hvis du ikke ved det endnu og dét vil være det helt og aldeles rigtige valg! <3
  I er nogle dejlige mennesker 🙂
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Hvor jeg glæder mig til at følge jer igen. Men tager også hatten af for dig at du overvejer om det er sidste gang du skal deltage, du vil blive dybt savnet hvis du stopper , men du er først og fremmest blevet mor med stort M, plus du er blevet selvstændig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sti e Volff

  Familien på Bryggen vil ikke kunne fortsætte uden jer 2 – så det er alle eller ingen ❤️
  God weekend ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det bliver så fedt!
  Det er lidt øv hvis det er din sidste sæson 🙁 elsker at følge jer.
  Hm spændende at vide hvad den sorg er. Håber ikke det er vildt sørgeligt.
  Men ja håber virkelig man komme til at se dig igen hvis i laver en mere sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS-favoritter til de kære mænd