VI ER TILBAGE ♡

Stadig stor-favorit hos mig – Swiss Clinic Skin Renewal

SWISS11

Sidste år testede jeg Swiss Clinic Skin Renewal, og var positivt overrasket over behandlingen. Min excitement er bestemt ikke blevet mindre, og jeg har jævnligt brugt produktet siden. Det er en anti-age behandling som jeg også bruger imod min rødmen på især kinderne, og til at udjævne mine små fine linjer i ansigtet. Jeg er 26 nu, og det betyder ikke jeg er gammel eller rynket, men hvis jeg skal holde botox’en på afstand nogle år endnu, er god hud-pleje dødnødvendigt for mig. Denne behandling er blandt stor-favoritterne, og jeg føler altid jeg har givet min hud et mega-boost efter jeg har afsluttet behandlingen. I denne behandling er serummen blevet opdateret, man behandler på samme måde men effekten er endnu bedre nu.

SWISS7

 

Swiss Clinic Skin Renewal er en mikronåls-behandling der laver små mikro-kanaler i huden og på den måde snyder den faktisk huden til at tro at den er skadet, så helingsprocessen og kollagenproduktionen starter. Med de små mikrokanaler i huden absorberes de aktive ingredienser fra efterbehandlingen med den medfølgende Rejuvenating Serum, faktisk op imod 300% mere end ved almindelig indsmøring. De aktive ingredienser kan så forstærke hudens heling, så ny frisk hud dannes. Easy peasy. Nålene på rolleren er 0.5 mm og det gør altså IKKE ondt at udføre behandlingen. Det prikker og varmer, og efterfølgende køler det at bruge serummen – og huden føles frisk og velplejet efter.

 

Det er super vigtigt at desinficere rolleren både før og efter – jeg bruger en decinfecter-spray.

 

 

Herefter descinficerer jeg igen min skinroller.

Produktet vandt iøvrigt prisen som årets Årets Innovasion 2015 , og var nomineret til Årets Beauty Accesory (Danish Beauty Awards).

Produktet kan købes på www.swissclinic.dk og koster kun 820,- (virkelig billigt i forhold til hvad behandlingen koster på klinikken) direkte link til den jeg anbefaler HER.

Sponsoreret indlæg 

 

Kærlighed.

5 kommentarer

 • Natalia freisleben

  Har selv købt den men har ikke fået købt den spray med men kan man købe noget der kan bruges i butikker? Og jeg har et kæmpe spørgsmål til om du ved hvad man effektiv kan bruge til enormt mange hudorme på næse og også lidt i ansigtet til en mand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Bruger du 0,5 eller 0,2? 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete Christensen

  Hej! ☺️ Hvad bruger du ellers af hudplejemidler/makeup fjerner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej 😀
  Ved du om man kan bruge den hvis man har rosacea ( rødmen )
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Kirstine Kortholm

  Ville en gammel vingeskudt hejre (51) med rigtig mange smilerynker – få et pænt resultat med dette? Jeg er ikke til botox eller lignende, og et pænt og lidt frisker resultat er nok for mig. Knuzzer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER TILBAGE ♡