Er du potentiel deltager til TV3's "Mit plastikmareridt" ?

Ny, megasmart app til dig der vil holde øje med kalorierne

Hello sweethearts.

 

Jeg har lige født og har stadig plus 5-6 kilo (plus minus, min vægt er en værre yoyo, skal jeg sige dig) – jeg går ikke synderligt højt op i det, altså jeg er ikke på en stram diæt, og juice-detox-kure osv tror jeg slet ikke på. Desuden ammer jeg stadig næsten fuldt, så jeg har brug for masser sund mad med god energi i. Jeg er så blevet introduceret for appen “Lifesum” som er en mega smart app hvor jeg kan holde ret godt styr på mit kalorie-indtag, daglig indtagelse, mængde, inspiration til sunde lækre opskrifter osv. Som mange af jer ved så elsker jeg jo at lave mad, og er også ret god til det – nogle gange kan det bare godt være lidt ensformet og her er det rart med inspiration til nye retter. Lifesum har ret mange gode. Jeg bruger appen dagligt, og den er blevet en helt hyggelig del af min hverdag efterhånden.

 

Appen kan hentes HER. Når man har hentet Lifesum, skal man indtaste sin nuværende vægt, sin ønskede vægt – samt information om, hvornår man gerne ser, at man har nået sit mål (tidsmæssigt). Ud fra disse personlige informationer, beregner Lifesum, hvor mange kalorier man dagligt må indtage for at nå sit mål. Det er virkelig smart, og overskueligt – der går nærmest sport i det, og for engangsskyld er det faktisk sjovt at tælle kalorier. Man opdaterer dagligt sin motion og sit kalorie-indtag, og appen husker en på ting, og fortæller når man har nået sit mål. Virkelig smart.

DSC02274

 • Et eksempel på en opskrift jeg lavede som er alt for lækker er denne her netmelon med græsk yougurt og bær: 

 

lifesum3

Den indeholder som i kan se her ialt 338 kcal. 13,3 gram kulhydrat, 27,7 gram fedt og knap 6,7 gram protein. Den er virkelig lækker. Jeg har haft frugtcraving siden jeg var gravid, gad vide om det nogensinde stopper. 

 

lifesum4

lifesum2

lifesum

 

 

Easy, og lækkert. Appen kan som sagt hentes her.

 

Som en ekstra ting for jer søde læsere, så afholder jeg lige nu en konkurrence over på min instagram. Her udlover jeg nemlig 3 guld abonnementer som gælder i 12 måneder til Lifesum.
Så skynd jer at hoppe derover og deltag!

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Lifesum.

Kærlighed.

3 kommentarer

 • Tina Jensen

  Hejsa.
  Jeg har faktisk samme spørgsmål som Malou 😊
  Jeg sad og så afsnittet, sammen med min datter på 13, og hun vil rigtig gerne lave din vegetar ret.
  Håber du vil delecdin opskrift 😁
  Mvh. Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej 😀 jeg ved ik rigtig hvilket opslag det passer til. Men det mad du lavede til Cengiz i sidste afsnit af Bryggen – er det muligt du har en opskrift på det? 😍 Som man kan få..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fantastisk app ☺️ jeg tabte 18kg med hjælp af den, og motion selvfølgelig, før jeg blev gravid. Den kan jeg godt forstå du er glad for ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du potentiel deltager til TV3's "Mit plastikmareridt" ?