Ny, megasmart app til dig der vil holde øje med kalorierne

Jeg har sagt nej.

DSC00521

Som flere af jer har læst, og set i Familien fra Bryggen (og måske glædet jer til – in that case: im sorry!) så skulle min mor, Mopper og jeg havde udgivet en bog her i slut oktober/start november. Bogen skulle have handlet om min barndom, Moppers liv i England, og generelt vores allesammens fortid.

 

Jeg har dog taget beslutningen om at springe fra. Det har jeg gjort af den årsag at vi forleden dag allesammen  samledes med ghost-writer, og damen inde fra forlaget for at læse kapitlerne op sammen. Her sad jeg. Med min datter og kæreste ved min side, og med min familie – og hørte mit eget liv blive læst op ned til mindste detalje. Hvordan min far var da jeg var lille, hvordan mit syn var på min mors tid i fængsel, hvordan jeg tacklede min OCD da den var allerværst, and so on. Jeg har jo selv fortalt disse ting – men man lader sig rive med når man sidder og hygge-sludrer og der bare kører en diktafon der optager alt man siger. Man fortæller og fortæller, og Ghostwriteren var så hyggelig, så man nærmest ikke følte man skrev en bog – selvfølgelig lå det i baghovedet, men igen – man lod sig bare rive med…

Det ER bare noget andet når man hører sit liv i kapitler, fremfor når man sidder og sludrer. Jeg fik faktisk en klump i halsen. Fordi..  Forskellen på mig og min mor er at hun er en “deler” – hun elsker at dele ud af ALT i sit liv, (helt ned til kønsbehåring og sexliv) og det er det i elsker hende for. I know! Hun elsker at dele alt med jer, og hun er rigtig, rigtig god til det. Mange tror at jeg gør det samme, men der er meget jeg holder tilbage, og har valgt at holde privat. Jeg deler også af mit liv, bevares, jeg deltager i et tv-program om mig og min familie på 10. sæson hvor vi lukker jer ind i vores liv – men her vælger jeg jo hvad jeg har lyst til at dele. Især nu hvor jeg er blevet ældre. Jeg vil også gerne gemme lidt, for jeg har også bloggen her hvor jeg selv kan sidde og formulere og fortælle de ting jeg føler i skal vide. Hvis det hele er skrevet ned i en bog, så snupper pressen det (ligesom de hele tiden gør med min blog, og garanteret også dette indlæg, gab agurketider….) og så er det ude hos alle. Jeg vælger selvfølgelig også selv hvad der står i bogen, jeg havde jo redigerings-ret, men hvis jeg skar alt det “saftige” fra så var det jo nærmest ligegyldigt at jeg deltog.

 

Alt i alt, så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje, og så langt fra hvad jeg er vant til i Familien fra Bryggen, på TV3. Jeg følte mig blottet, og fik helt kvalme ved tanken om når den bog skulle udgives (som var lige om lidt). Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg går glip af mange penge ved at springe fra – men de penge må jeg tjene på en anden måde – jeg er heldigvis ret god til det. Jeg føler en stor lettelse, og en vægt af mine skuldre ved at sige til forlaget at jeg springer fra – det er det helt rigtige at gøre for mig. Om de andre fortsætter ved jeg ikke, det kommer min mor nok med en melding om.

 

Jeg er ked af at skuffe jer der havde glædet jer til bogen – men jeg kan mærke det er det rigtige for mig at gøre. Ikke lige nu ihvertfald. Om der på et senere tidspunkt kommer noget fra os – når vi engang er færdige med at lave fjernsyn, vides ikke. Måske jeg da har lyst til at fortælle om hvordan det var at leve det liv jeg lever nu. Min barndom osv. vil jeg hellere fortælle om i små bidder, hvor jeg selv kan formulere ned til hvad jeg synes er passende. Det er nu engang mit liv, og jeg ved at størstedelen af jer vil forstå mig, om end i også vil være skuffede, så ved jeg i forstår.

 

Nu vil jeg holde weekend sammen med min skønne lille familie – Alba er ved at få nærmest munden fuld af tænder, og er lidt ekstra pylret så hun skal krammes og kysses lidt ekstra. Lige nu sidder hun og studerer fjernbetjeningen imens hendes far kysser hende i baghovedet. Er livet ikke skønt? Jeg elsker virkelig min familie.

 

 

familiekærlighed

Kærlighed.

164 kommentarer

 • Constanze

  Kære Stephanie,
  Super at du siger nej. Jeg kan godt ferstå dig. Pyt med de pengene. Tænk på dig og din familie. Kys og kram din fmilie, det er 1000 gang beder. Jeg tænker meget om jer og din mopper, hun var bare skønt. Some vi jer allesammen. Undskyld min dansk er ikke so godt men jeg håber at du ferstå mig. Du har en skønt familie.
  Da var en tid i paradise hotel, men du bliver meget voksen. Du er bare skønt .
  Hils din familie fra mig. Jeg kigger gern på dine billeder . Alba er så stor😉😁💕hun er bare smuk.
  Så dig og dine familie ønsker jeg en fantastisk jul🌲☃🌲
  Mvh Constanze

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Constanze

  Kære Stephanie,
  Super at du siger nej. Jeg kan godt ferstå dig. Pyt med de pengene. Tænk på dig og din familie. Kys og kram din fmilie, det er 1000 gang beder. Jeg tænker meget om jer og din mopper, hun var bare skønt. Some vi jer allesammen. Undskyld min dansk er ikke so godt men jeg håber at du ferstå mig. Du har en skønt familie.
  Da var en tid i paradise hotel, men du bliver meget voksen. Du er bare skønt .
  Hils din familie fra mig. Jeg kigger gern på dine billeder . Alda er så stor😉😁💕hun er bare smuk.
  Så dig og dine familie ønsker jeg en fantastisk jul🌲☃🌲
  Mvh Constanze

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan godt forstå dig ❤️ Jeg vil være ligesom dig når jeg bliver voksen jeg er nemlig 12 år ❤️❤️ Knus Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kondolere, glad for at Mopper nåede at blive Olle… kærligst en mopper fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna Severinsen

  Jeg elsker virkelig at du bare springer fra og siger din mening, det er en af de mange ting jeg elsker dig for… jeg syntes du er en inspirerende person og mega fantastisk, og det samme er din familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har stor respekt for at du kan sige fra, det er vigtigt at bevare kontrollen over sit eget liv særligt når du og din familie er så offentlige i forvejen. Det er afgørende også at tænke fremad, for når man først har offentlig gjort noget er det ‘out there’ Men jeg elsker virkelig at se og følge jer, man får lyst til at kende jer fordi i bare er så ægte og direkte, dejlig familie du har, love you guys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har stor respekt for at du kan sige fra, det er vigtigt at bevare kontrollen over sit eget liv særligt når du og din familie er så offentlige i forvejen. Det er afgørende også at tænke fremad, for når man først har offentlig gjort noget er det ‘out there’ Men jeg elsker virkelig at se og følge jer, man får lyst til at kende jer fordi i bare er så ægte og direkte, dejlig familie du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Melchior

  Så sejt gået og fuld forståeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Larsen

  Bravo det er din fulde ret og jeg forstår dig. Jeg vil tilføje jeg har et lille oldebarn på 4 måneder og jeg elsker at følge både hende og lille Alba det lokker mange smil frem hos en gammel/ ældre kvinde. Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma laura

  Forstår helt 100% du skal også have et privat liv især nu når du er blevet mor til en så fantastisk pige❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette M jenden

  Det er fuldt forståeligt ❤🖒 og synes det er mega sejt du indrømmer det 💪
  Kæmpe luft kram til dig og min skønne familie 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette M jenden

  Det er fuldt forståeligt ❤🖒 og synes det er megabyte sejt du indrømmer det 💪
  Kæmpe luft kram til dig og min skønne familie 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hej søde trist at mopper ikke var med i 100 fra Bryggen håber at i holder humøret højt og støtter hinanden i den svære tid hils mopper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Hej Stephanie
  Tænker på om du kunne tænke dig at dele opskriften på din thairet i program 100.
  Det så MEGA lækkert ud.
  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Forstår dig 100% især nu hvor du har en datter. Du skal fortælle Alba om din barndom, når du føler det er det rigtig tidspunkt for Alba, ikke af andre fordi de har læst din bog, og det så lige pulselig kommer til Alba uden hun har hørt det fra din.

  Men når det er sagt er det også lidt øv da jeg havde glædet mig til at læse om kjer alle tre. Jeg har læst din mors to bøger og havde glædet mig til at lærer dig breder at kende men fuld respekt til din bestultning.

  Fik i datter 1,5 måned før du fik Alba, så har haft meget glæde af din blog, så lav endelig flere oplag om Alba, det hjælper i hvertfald mig meget i hverdagen.

  Er hun begyndt at kravle ?

  – Malous mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg synes du er mega sejt og det held ok du ikke er klar til at dele din historie jeg synes der sejt at du signer i mød❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg synes det er flot du trækker dig fra bogen, specielt når du har det på den måde. Det er bedre at gøre det nu end når bogen er på gade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  Evig respekt til dig! Fuld forståelse herfra – ønsker dig alt det bedste til dig og din fantastiske familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det flot du mærker dine grænser og står ved dem! vores intuition er måske det fineste vi har. Tillykke med at du valgte det som er rigtigt for dig. Selv om jeg ikke er med på hele “reality-bølgen” og ærlig talt har utrolig svært ved at forstå hvorfor nogle vælger at udlevere sig selv så meget (jeg kunne ikke tænke mig noget værre), så er der noget særligt ved dig der får mig til at følge lidt med på bloggen. For mig at se har du virkelig udviklet dig væk fra din sociale arv og virker simpelthen så voksen, ansvarlig og som en rigtig rigtig god mor.
  stor respekt her fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du har virkelig rykket dig. Respekt for dit valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Seje stærke geggo 💪🏻💪🏻 man skal være stærk for at kunne står frem og åbne sig for verden som du og din familie gør, men du geggo er dobbelt så stærk. Du mærker efter tænker på din familie dit lille vidunder og du tør sige fra💪🏻💪🏻 stærke kvinde. Stor respekt til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

   Godt gået af dig. Du er super sej. Og vi elsker jer alle og slet ikke alle detaljer i jeres privatliv. Ikke jeg ihvert fald. god og dejlig dag til dig og dine kære.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du vælger at dele det med os andre! Det vigtigste er, at du kan stå inde for hvad du gør 👍🏻 Du ønskes alt vel fremover med familien og forretning 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid Jensen

  Hej Geggo. Man skal aldrig undskylde sine valg. Det er det er det der er mest rigtigt for dig (& din familie) der tæller. Respekt fordi du er modig nok til at sige fra. Knuzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Madsen

  Det er sku for sejt, fuld respekt for det. Man har brug for privatliv og det skal ikke undskyldes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Respekt Geggo, fordi du passer på din dejlige fam, det skal man aldrig undskylde for, held og lykke fremover.❤😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deler lige pt. min egen historie.. Det tager jeg også i etaper ^^ alt det jeg har delt er blevet skrevet for et år siden.. Så lang tid har det taget mig at lade det publicere.. Men det er jo selvfølgelig også mine egne ord og mig selv der gør det..
  Jeg er også flere gange gået lidt i stå.. Som lige nu faktisk fordi det hele kommer helt tæt på..

  Så jeg forstår virkelig godt hvorfor du ikke vil deltage.. c: vi nøjes med din blog og livet på Bryggen og det bør i sig selv egentligt også være nok! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Wihrs

  Stærkt det må have været svært
  De har sikkert lagt stort pres på dig for at du skulle ændre mening
  Man ved godt i maven hvad det er rigtigt for en så skal man lytte
  Knus her fra Vejle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Stor og dyb respekt til dig! 💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette

  Søde geggo,god beslutning du har taget. Et er tv et andet når hele (alt) ens liv bliver offentliggjort og sat til skue. Man har kontrol over hvilke ting der skal censureres,men ikke over reaktionerne fra læserne, der skal jo nok være nogen med hadske eller lignende reaktioner, idet i er jo hudløst ærlige og inviterer familien Danmark ind i jeres liv. Alba er en sweetheart,og en rigtig charmer. Held og lykke med hus og have,i er sgu en skøn familie💖 xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er så sej, kæmpe respekt👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  For første gang i mit liv har jeg valgt at kommentere på et indlæg, altså af en jeg ikke kender. For nej, selvfølgelig kender vi dig jo ikke, selv om I deltager i tv program osv.
  Man skal ALDRIG gøre noget eller sige ja, til noget, der ikke føles rigtigt i hjertet. Mange siger ja til noget, bare fordi de ikke vil skuffe andre. Du skal ikke undskylde over en bog. Det er dit liv og nyd dit liv og vær tro mod dig selv❤️ Stor respekt herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne hansen

  syntes det er flot at du er dig selv og ikke vil delle dit jeg med os. og du er ikke din mor men dig selv. så flot. stå ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michal

  Vi behøver ikke vide alt! Godt gået du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Funder Mortensen

  Stor respekt . Og husk din skønne Alba en dag bliver ældre og måske vil takke dig for, at hele Danmark ,ikke kender hele din historie…At noget bare er imellem jer 💞💞💞💞💞💞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har stor respekt for dit valg💕 Super at du lige nåede at stoppe op inden at du fik skrevet noget du ikke er tryk ved.
  Man har alle ret til at fortælle det man har lyst til, bare man ikke kommer til at fortryde det😊
  I ønskes god weekend herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Synes faktisk at du træffer en rigtig god, sund og ret vigtig beslutning. Både for dig og din lille nye familie. Hvad man har lyst til at have i privaten, det skal bare holdes i privaten.
  Stærk og sej beslutning.
  You go girl 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Forstår dig 100%❤️ I starten da der stod 〰jeg siger nej troede〰 jeg at du stoppede i familien fra bryggen😂😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Forstår dig 100%❤️ I starten da der stod jeg hopper fra troede jeg at du stoppede i familien fra bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Stor respekt til dig Geggo ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Mazon

  Du er sej i og med at du siger fra. Det er så stort af dig allerede at dele på Tv, så respekt herfra😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Olesen

  Hej #Geggo
  Jeg synes det er super flot at du tager dette valg det er heller ikke alt vi behøver at vide men jeg er virkelig fan af hele familen fra Bryggen elsker og se jer på tv det er det bedste og glæder mig hver gang det bliver torsdag glæder mig til og se mer til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Stor respekt herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Vis du følger at det er det rigtige er jeg med dig, og det er rigtig godt af dig at du ikke bare gik med til det, men så have det dårligt om det, så jeg synes at det er er det helt rigtiger du gør og man skal jo ikke bare gøre det for pengene. Et lille citat fra mig ” gør det dit dejlige hjerte følger og lige meget med hvad andre synes” ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hvor er det fantastisk at du erkender og trækker din grænse. Du er et stort forbillede for mange unge piger og deri blandt min egen datter. Som er vokset op med reality tv og hvor mange grænser er visket ud! Stor tak til dig og din dejlige familie for nogle skønne og ærlige programmer, som jeg nyder at se sammen med min datter hver torsdag. Mange hilsner Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Stor respekt forstår dig 100p der er ting man bare gerne vil ha for sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det er godt at du kender dine egne grænser og respekterer dem . Godt gået geggo . Du skal passe på dig selv .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Gram Laursen

  Det er helt forståeligt og hvor er det fedt, du mærker efter inde i dig selv👍
  Sådan🌸
  Have en dejlig weekend
  Kærlig hilsen
  Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Sørensen

  Så meget iorden… Dejligt at kunne passe på sig selv. Godt gået og tak fordi du deler alt det andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B.

  Kære Geggo
  Jeg har stor respekt for din beslutning.
  For min skyld havde du skam ikke behøvet at forklarer så meget. Men flot du gør det.
  Penge er sku ikke alt. Man kan også sælge sin sjæl og sig selv for nogle skide penge.
  God karma til dig min pige. Sejt gået
  Knus c

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej geggo,
  Vil bare sige at jeg syns det er stort af dig at du også sætter denne grænse, når du føler det bliver for meget.
  Alt handler ikke blot om penge, men det vigtige er at man gør det man føler for er det rigtige.
  Så fuld forståelse herfra.
  Ha en god aften..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Geggo
  Først tak for din del i Familien fra bryggen , har fulgt jer fra start og har nydt hvert minut ,
  Det er en stor flot og mega klog beslutning du her har taget omkring bogen med familien, det er sku ikke alt vi skal vide omkring jer, rigtig flot du springer fra og du er så åben omkring det. forsat rigtig god weekend til dig og din lille familie .Pøj Pøj med din mormro håber på det bedste for hende
  Knus
  Pernille .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Forstår dig så udemærket godt!! Og selvom man har valgt at deltage i et tv program som jer, har sæl lov til at have privat liv. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lyder til du har truffet det helt rigtige valg for dig… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Stephanie

  Godt gået! 👍🏻💪🏻
  Hatten af for at du gør hvad der føles rigtigt for DIG og ikke hvad der forventes fra meget af Danmarks befolkning.
  Godt at du fik lyttet til din mavefornemmelse og traf det rigtige valg, for dig og din lille familie.
  Der er trods alt det vigtigste.

  Stærkt og thumbs up herfra ☺️👌🏻

  Rigtig god weekend ☺️

  Bedste hilsner
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beck

  Thumbs up, for at gøre det rigtige for dig og din lille famile ❤️👍🏼 Det er vigtigst! Så skide være med, at der sidder nogle som bliver skuffede ☺️

  Og jo! Livet er skønt, man lærer pludselig at elske de små ting i hverdagen, når man bliver mor ❤️
  God weekend til dig og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Skov Poulsen

  Du har min fulde respekt, Og du er så sej en mor 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes det er så flot, at du har meldt fra den bog, fordi at du har følt, at det ikke var det rigtige at gøre. Og at du har gjort på trods af andres forvenventninger, et stort pengetab mm. er bare en endnu større bedrift. At kunne sige fra er en fremragende egenskab og noget som jeg kunne være bedre til – men dejligt at du viser vejen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Marie Duus

  Allerkæreste Geggo
  F*** hvor er jeg (uden at kende dig), pisse stolt af dig! Thumbs up 👍👍👍
  Du lyttede til dit inderste jeg, overskred ikke din grænse og fulgte dit hjerte ved at sige: NEJ!
  Sådan!!!! Jeg havde heller ikke kunnet blotlægge mit liv på den måde. Skuffe nogen?! Hvis ikke man kun kan tage hatten af for dig og have den dybeste respekt for din beslutning, så er man – ja undskyld – en egoistisk klaphat!
  Du skal kunne se dig selv i øjnene, bevare din integritet og i den grad: Holde fast i dig selv! Det er det vi elsker dig for.
  Alt det bedste til dig og dine kære, krydser alt hvad krydses kan for Mopper!
  She’s a fighter – og du ligeså..!
  Pas på hinanden.

  Kærlige tanker og et stort varmt beundrende kram fra
  Karen Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Poulsen

  Sej beslutning – kræver mod at ‘gå imod’ og indrømme/bekende overfor sig selv, at den beslutning man havde taget, alligevel ikke var den rigtige for sig selv. Al respekt herfra ! Håber, det smitter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej geggo det er helt og holdent dit liv og du må gøre hvad du vil, jeg forstår dig fuldt ud lige nu har du nok at se til og i skal passe på hinanden. Kommer dit liv på skrift en dag, er det når det passer ind i dit liv 🌞 Mvh Henriette og min skønnes datter Stephanie som meget gerne vil møde dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille juel

  Skønne Geggo! Jeg kan fuldt ud godt forstå dig og elsker jeres lille familie, bliver så stolt på jeres vegne hvor flot I bare klare forældrerollen, du blomstre helt vildt og du har fået en ro der virkelig klær dig, jeg frygter den dag I stopper med og filme familien fra Bryggen, kommer sådan til og savne jeres livsglæde og utrolig varme familie, I giver mig så meget glæde og latterkramper og er dybt taknemmelig for den del du giver alle os tossede fans. Tusind tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kåre Hansen

  Respekt for det geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiemaiah Gedionsen

  Kære Geggo
  Har så stor respekt for din evne, til at mærke efter, handle på det du mærker og stå ved dig selv.
  Er sikker på, at det har været en fed proces at sætte ord på dit liv, og sikkert også en gave at få lov til… Men derfor kan det jo godt være privat.
  Alle de bedste hilsner Fiemaiah
  PS tak fordi vi får lov fil at følge jer SÅ meget. Sikke en udvikling. Vi kan jo ikke lade bære med at elske jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg syntes det er den bedste beslutning du har taget. Men skal aldrig offentliggøre noget man ikke selv er tryg ved at læse.
  Og søde alba skal da helt sikkert høre din livshistorie af dig og ikke igennem omverden der måske kun husker få dele af den.
  Stor respekt til dig.

  Jeg er en trofast følger at familien fra bryggen og beundrer jer at i vælger at dele så meget af jeres familie foran hele danmark.

  Jeg håber kære Ann snart kommer over sit sygdomsforløb og bliver frisk igen.

  Øv og med alle de tænder. Det er så synd for de kære små at det skal gøre ondt. Hun er så skøn lille alba. Hun må bringe glæde og køb til jeres familie.

  Hilsen hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Kruse

  Kære Geggo, tillykke med din kloge og voksne beslutning. Du HAR vel nok udviklet dig til at være en fornuftig og intelligent kvinde 💞
  God weekend og et godt liv til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrith

  Hej Geggo
  Hvor er du bare dejlig. Der er sikkert en del der sidder lige nu og er kede af du springer fra.
  Jeg forstår dig så godt, et er som du selv siger, at dele ens liv på tv. Men jeg kan godt forstå at du ikke vil vende vrangen ud på dig selv, og indvie hele familien Danmark om din opvækst osv.
  Der er vel noget man skal have lov til at have for sig selv. Det du har gjort, kræver stort mod, og det tager jeg hatten af for. Og så skal du være fløjtende ligeglad med dem der brokker sig over det. Du har vundet en ekstra stjerne ved mig ⭐️
  Knus og kram til dig og din dejlige familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mitzi Danner

  Kære Stephanie,
  Du er så sej for netop at have mærket efter og truffet en beslutning der er bedst for dig ❤️
  Der bør kun være forståelse for dit valg.
  Mange tanker går til jeres familie i denne tid.
  Mange kærlige hilsner fra Mitzi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Larsson

  Syntes det var en klog beslutning.. 😀 💝 også for din datter skyld… 😀 💝 synes du har en skøn lille prinsesse og mand 👨 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe k

  Totalt iorden beslutning, respekt for det..❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Dyb respekt Geggo for at sige fra på trods af ussel mammon. Det viser rigtig meget om dig og at du har hjertet med i hvad du foretager dig. Dyb respekt….. 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kan da sagtens forstå dig. Man vil jo gerne have lidt af sig selv i fred ❤️ Super flot at du kan sige fra. Rigtig god weekend til dig og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Dejligt indlæg 👍Forstår dig så udenmærket at du fravælger den bog. På et tidspunkt må nok være nok. Alle har ret til sit/et privatliv. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian Frimand Jensen

  Du skal ikke undskylde. Det er dit liv, du bestemmer og jeg syntes det er mega fedt at du har modet til at springe fra, især når I er så langt I forløbet. Sej tøs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Fantastisk beslutning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Jensen

  Jeg forstår dig fuldt ud. Godt gået, du sagde fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille

  Fuld respekt herfra penge er ikke alt og man skal ikke åbne sit liv op for alle for enhver pris. God weekend til dig og familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sejt at du tør sige fra så sent. Har den største respekt for dit valg 👍👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Andetsen

  Jeg synes personligt selv, at det er helt okay at sige fra, efter man har hørt hvad der er skrevet, selv om det er ens egne ord, kan det godt være stærkt og hører. Så du har min sympati ved at sige fra. Hav fortsat en god dag😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Geggo, jeg syntes du er så fornuftig, har så stor respekt for din beslutning <3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  At have set dig vokse gennem din tid på tv har været fantastisk. Og jeg nyder at læse med her på din blog, om dig og din lille familie.
  Do what makes you happy <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg syntes det er fedt du har sagt fra geggo. Som du selv siger så lader man sig nemt rive med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er simpelthen for sej, klap dig selv på skulderen. Du har lyttet og mærket efter, og da det føltes forkert, har du stoppet det.
  Jeg ville ha nydt og læse jeres bog, men har mega stor respekt for din beslutning. Ligesom jeg har respekt for i ikke vil fortælle hvad mopper fejler. God bedring til hende, held og lykke til dig og din dejlige familie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Kære Geggo.
  Al ære og respekt for din beslutning. Du deler så meget, jeg forstår dig til fulde. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt at læse at du også har noget i gemmerne. Ser jeres programmer og er glad for den tid vi er nået, til det er blevet mere hemmeligt, frem for de første hvor alt var tilladt. Forstå mig ret, man skal en vej. Nu nyder jeg det fordi ikke alt er udgivet og der er stadig ting som vi “andre” ikke behøver at få fortalt. Fedt du trækker dig, det ville ha været spænende, men man vil vel ikke udgive alt, bare for vi andre tosser kan få noget saftigt viden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita novo

  Kære Geggo .
  Du har min fulde forståelse og respekt for at tage den beslutning det føles rigtig for dig .. Kram anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Respekt for at du vælger og ikke lader pengene styre alt. Godt med en god mavefornemmelse 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Respekt! Fuldt forståeligt, godt, du nåede at sige fra i tide. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Respekt…. geggo. Ingen sure miner her fra. Da din mor startede i tv.. var du en stor pige.. Alba er bette.. jeg syntes det er fedt du siger… her til og ikke længere… you go Girl.. go weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Lundsteen

  Kære Stephanie!
  Det kræver mod og styrke at stå frem og fortælle sin historie, men det kræver SÅ meget mere mod at træffe den beslutning, du nu har truffet. Du og din familie er så kendte nu, det ses feks tydeligt hvis du eller din mor lægger noget op på Facebook; der går ikke mange minutter før et hvilket som helst opslag har flere tusinde likes! Du har helt ret i at pengene sikkert ville strømme ind, bogen ville blive en bestseller og du ville blive endnu mere berømt. Men hvad nytter det hvis du ikke samtidig kan se dig selv i øjnene? Ikke meget! Du har en skøn kæreste, en pragtfuld datter, en skøn (og til tider lidt tosset mor 😉 ) og en dejligt ærlig mormor – + alle jeres skønne hunde. Det er dér værdierne ligger, i hverdagen og i det nære. Stor respekt for din beslutning! Og ALT godt til kære Mopper >3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ginette

  RESPEKT 👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Johansson

  Du er sej, Geggo… Jeg forstår dig fuldt ud, jeg elsker at se “Familien fra Bryggen” og følge med i Jeres liv. Men jeg tager hatten af for din beslutning, for du har ret, man skal også lige tænke over, hvor meget man åbner sig og lader andre komme ind i sit liv. Du skal jo leve et langt liv endnu…! Og hvor er det en skøn lille familie du har fået… mange knus og alt godt fremover til Jer alle… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannika Davies

  Jeg ELSKER at du bruger ordet ‘BEVARES’ det ord har jeg brugt meget de sidste par år 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Respekt for din beslutning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Hvor er det en stærk beslutning! Jeg er sikker på det ikke har været let, at trække stikket på et stort projekt. Jeg vil huske dit mod, næste gang min mavefornemmelse fortæller mig ting skal laves om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Kæmpe respekt til dig geggo. Selv Oman er en offentlig person, skal man ikke dele alt. Jeg ville elske at læse om det, af ren nysgerrighed. Men jeg forstår virkelig godt dit valg. Og især nu, hvor du har en datter at tænke på.
  God weekend til jer og giv hende en masse kys og kram, så bisserne driller mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg forstår dig godt, selvom jeg havde glædet mig til at læse det. Der næsten igen der vil have, at fremmede mennesker skal kende en ud og ind. Selvom du er kendt af mange, er du jo trods alt også et menneske. Kærlighed til dig!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Jakobsen

  RESPEKT ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg har så meget respekt for at du mærker efter og siger fra selvom du ved at du kommer til at skuffe en masse og går glip af en masse penge. Det er en god egenskab at have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe ibbs

  Hej Geggo
  Hvor er du en fantastisk stærk ung kvinde og modig. Flot at turde sige hertil og ikke længere. Du har min fulde respekt. Ved i har været en del igennem med latterlige personer ig forstår godt du værner om dit privatliv.
  Der er kun dig til at passe på dig
  Kram herfra til hele familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Geggo.
  Jeg vil ikke sige så meget andet end.. respekt!
  Det er så vigtigt at følge sit hjerte og mærke efter.. det vil du ikke fortryde..
  Men øv for os der elsker at følge jer og holder meget af jeres familie..
  Jeg vil desuden sende en tanke til mopper, jeg måtte fælde en tårer da jeg hørte at hun er ramt af sygdom..
  Masser af søde tanker jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Elgaard Pedersen

  Jeg synes det er fantastisk flot, at du tager den beslutning på trods af, sikkert massive, forventninger fra den danske befolkning. Det er super sejt og stærkt at turde gøre hvad du føler er mest rigtigt lige i denne situation. Så det tager jeg hatten af for. Fedt for dig 🙌. Pas på dig og din skønne lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise Sand Jensen

  Det er virkelig et fint indlæg det her og hvor er det sejt du kan reflektere så godt over det hele og får sagt fra når du kan mærke de følelser i din krop. Jeg er rigtig vild med det menneske du har udviklet dig til og din indstilling til livet og ikke mindst det at være mor. Stor respekt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Geggo.
  Hvor er det fornuftigt af dig at følge din mavefornemmelse. Det kan godt være der er nogle der bliver skuffet over din beslutning men det må de om. Du har jo også en skøn lille datter der ikke skal læse om sin mors liv i en bog men få det fortalt af hende selv. Godt gået. En rigtig charme trold, hende din lille Alba. Hende skal du være stolt af. Tillykke med hende. Knus😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PV

  Hvor er det skønt at høre, ingen tvivl om vi danskere er pisse nysgerrige, men det også vigtigt at gemme lidt. Og vi overlever nok uden alle de juicy detaljer 😉
  Og endnu vigtigere så tror jeg det blir’ eg plus for din skønne pige og fremtidige børn, at hele Danmark ikke kender hele mors historie og har en holdning til dette .. Og tak for en skøn blog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Mogensen

  Jeg syndes det er fint at du springer fra med bogen for det er kun dig der kan sige fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cornelia Kubinski

  Det er flot at du melder fra med hendsyn at du ikke vil have dit liv blotlagt i en bog, fantastisk udvikling der er sket med dig siden vi så dig første gang på tv, super godt gået dejligt at se en ung kvinde udvikle sig fra en møgunge😀Til en velfungerene ansvarsfuld ung mor😀Alt godt til dig og din dejlige familie💞😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår dig fuldstændigt;)
  God weekend og nyd lille Alba (og Cengiz)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Holme

  Respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Det er da super fedt at du mærker efter og siger fra! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lyder som den helt rigtige beslutning for dig. Det vigtigste er at du kan stå inde for det du laver. Kæmpe kram og skulderklap herfra. Det kræver noget og sige fra i sådan en proces

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er det bare sejt at du siger nej.
  Jeg følger jer hver uge, men kan godt forstå at du vælger at holde meget privat. Det er jo ikke alt der kommer hele Danmark ved, bare fordi i er kendte.
  Skønt at du gør det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Sådan Geggo 😊 Det lyder som en god beslutning at være om det allermest private 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mraianne Jensen

  Du er den dejligste pige i hundrede år, godt du passer på dig og din familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Jeg forstår dig udemærket Geggo og tror de fleste kender til det med, at lade sig rive med og nej penge er bestemt ikke alt, havde helt sikkert gjort det samme du har også lille Alba, at tænke på❤️❤️ Ønsker jer en fortsat rigtig dejlig weekend❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga Orbesen

  Hej Geggo 👍hvor er du bare dejlig ærlig omkring alt …..jeg kan godt følge dig i hvorfor du siger nej….så rigtigt som du siger din mor deler alt med os , og du skal selvfølgelig ha’ lov til at ha’ dig selv og din lille skønne familie i fred og ro….indtil du måske engang synes at tiden kunne komme til at lukke lidt op for posen…i er simpelthen bare så skøn og dejlig en familie…alle som én. …incl.Didde og Lebbe Lone og alle i omgiver jer med ….det var bare det jeg lige ville sige …..mange venlige hilsener fra en stor fan af jer alle og en god weekend ønskes i af Inga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Eriksson

  Respekt til dig for den beslutning! Og nyd dit liv med din søde mand og din skønne lille tøsetøs!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Angel

  Man skal gøre det der føles rigtigt for en selv. Flot at sige fra inden du ville have fortrudt at være med. Ikke alle har det filter, eller er så fornuftige. Nogle er så medieliderlige, at de udbasunerer ALT i deres liv- helt uden filter (en anden reality pige, der også lige har fået sig en lille baby, bla). Kan huske nogle af de allerførste programmer du medvirkede i, på tv. Hold nu op hvor er du blevet voks og fornuftig siden da (ville ønske at jeg havde været lige så fornuftig som dig, da jeg var på din alder………..Er, min alder til trods, vist stadig mere barnlig og ufornuftig end dig 😉 )
  Hyggelig blog………….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Du er den dejligste pige i hundrede år, godt du passer godt på dig og din familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg taget hatten af for dig. Jeg havde glædet mig til at læse bogen. Men ik for en hver pris er stolt af du er blevet så selvstændig og kan trække dog det gør at man ja vil se familien fra Bryggen det jo derfor man følger dig og din familie nyd din week klap dig på skulderen . Din mor kan være stolt af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara Gille

  Det synes jeg sgu er en god beslutning. Stor respekt for det. Godt at du kunne nå at fortryde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Andersen

  Hej Geggo Jeg kan godt forstå at du ikke har lyst til at være med i bogen, det er jo dit liv det indebære, så hvis der er nogen som skaber sig over det, er det deres problem ikke dit og din lille familie, knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline søndergaard

  Synes det er så godt du kan sige fra 😊 du deler i forvejen så mange gode ting med os, og det er sgu helt ok at du stadig vil have din helt egen bobel med dine egne oplevelser, jeg har stor respekt for dig og din familie
  Knus og varme tanker Pauline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Georg

  God beslutning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne marie

  Syntes det er helt okay at du siger fra 🙂 Det er du helt i din ret til 🙂 Hygge til Dig og din lille Familie 🙂 God Weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Geggo.
  Den er godt at du kan sige fra.
  Jeg syntes det var rigtigt gjort.
  knus til dig og din familie.
  Kenneth henniges

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Fick

  Søde Geggo, forstår dig 100%, du har min respekt – kan godt forstå du ikke har lyst til at dele alt i dit liv, penge eller ej – de er ikke alt, din lille familie er vigtigere ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg synes du er sej. Jeg synes det er så imponerende at du føler din mavefornemmelse. Det håber jeg at jeg lærer en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Axelsen

  Godt for dig ❤️ Og din lille. Familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så flot at du siger fra. Om nogle bliver skuffet eller ej, det er bare ikke det livet drejer sig om. Jeg må indrømme at jeg ikke følger meget med jeres liv men ind imellem læser jeg hvad du skriver (ligesom nu) og jeg synes du virker som meget fornuftig ung dame og jeg synes du gøre det rigtigt godt. Alt godt fremover til dig og dun familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aisha Jørgensen

  Hej til jeres søde familie ♡ i er så skønne alle sammen, og jeg forstår virkelig godt din beslutning. God weekend til jer alle ♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej stefani
  Jeg forstår dig så godt en ting er at din mor deler meget om sig selv er jo ikke insbetydende med at du skal vi alle har et privat liv også du som kendt person bliver man nøde til at beskytte sig selv især når man har et lille barn skal selv snart være mor til en lille dreng du fortjener et stort klap på skulderen og fedt du kan sige fra hvis du har lyst til at dele noget med os andre så har du rig mulighed for det det behøves man ikke skrive en bog om 😊 Vi er nok mange som er pisse nysgerrige omkring dig og din familie men vi som fans må også give jer lov til at have jeres liv om i vil dele det med os eller ej har respekt til jer at i holder især det med din mormor tæt ind til kroppen håber virkelig på det bedste for jer alle sammen og så må du endelig gerne hilse mobber og ønske hende god bedring selvom hun ikke kender mig
  Håber på alt det bedste for jer og mobber og din smukke datter hun er godt nok bedårende 😊 Mange hilsner fra en trofast fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Hove

  Meget smukt og helt rigtigt , man skal ikke udgive noget man ikke føler er rigtigt , flot og stærkt at du siger fra så sent i proceccen …. ❤️👍🏼👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Sådan. Godt gået😀 godt du kan føle efter inderst inde og sige nej til noget du slet ikke har det godt med. Dejlig familie du har. Alle sammen. Og sikken et familie sammenhold. Det savner jeg så meget i min familie😊😊😊 knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej geggo
  Jeg elsker dig og din familie
  Jeg sidder og ser Familien Fra Bryggen jeg også en hund og hest og katte
  Jeg elsker dyr

  Fra louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Man skal følge sin mavefornemmelse flot at du gjorde det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da helt Klart!!!

  Der kan da ikke være nogen derinde forstår den beslutning. Det er da så klart at du ikke vil vende bunden ud på dig selv og vrangen helt ud. Hvem (udover Mama Linse) kunne have lyst til det?
  Nyd weekenden

  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melike

  jeg synes virkelig virkelig det er sejt af dig at føle dit hjerte og gør hvad du synes der er mest behagelig for dig!! Respekt, havde glædet mig til det men kan forstå dig fuldt ud!!
  Du er virkelig et forbillede for mig og en person jeg virkelig ser op til!!!
  Kys kram og kærlighed til dig og verden smukkeste lille Alba ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Kære Geggo
  Mht. Din søde datters frembrud af tænder vil jeg råde dig til at henvende dig til lægen og be om noget der hedder dolodent, brugte det selv på min datters meget ømme gummer og det hjælper virkelig. Mvh Camilla
  PS. Ønsker dig og din dejlige familie alt godt fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg syntes det er så fedt at du følger dit hjerte og din fornemmelse.. og hvis du siger fra siger du fra det er dit valg ingen andres.. det er så fantastisk i er så ærlige og lige ud det vildt fedt.. følger meget med både her og op tv… elsker det.. en dårlig dag og man tænder for familien fra bryggen og man bliver glad igen det så fedt:) og legater skøn familie du har fået i klar hinanden så godt alle 3😁❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot af dig,syntes det er SÅ stort at du selv vil bestemme over dit liv. Jeg har ikke set familien fra bryggen kun fuldt med på sidelinjen. Jeg syntes du har en dejlig familie,og der fortid betyder ikke noget,det der fremtiden ser gælder,nu hvor du har fået en yndig datter og en dejlig mand. Ønsker dig og din familie alt held og lykke. Knus Helle 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fandme i orden – og så meget okay, at du ikk ønsker at blotte hver en detalje om dit/jeres liv. Masser af klaps herfra! Det er sejt at sige fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Geggo.
  Jeg kan godt forstå at du har det sådan, jeg havde selv glædet mig til at skulle læse bogen, men man skal aldrig gøre noget hvis man virkelig ikke har lyst. Godt du kan sige fra. Respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Respekt .nyd din dejlige familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det er med fuld forståelse at det inderste skal blive der og det skal være med fuld forståelse at du vælger at springe fra i 11 time. Ville have det på samme måde.
  Med ønsket om en dejlig weekend.
  Kh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Flot beslutning 👏🏼 Hatten af for dig, jeg synes at det er så imponerende at du nu siger fra. Nyder at følge Jer alle på tv, men der skal være plads til privatliv og egne følelser. Sejt Gegs 😊💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Foersom

  Hej, Stephanie 😙🌞🌼🌻 du får min fulde forståelse, for din beslutning 👍😙🌼🌞🌻 rigtig god weekend til dig og din dejlige familie 😙☕🌻🌞🌼😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du har jo også Alba at passe på. Selvfølgelig skal hun ikke konfronteres af andre børn om, hvordan hendes mor var da hun var lille. Børn kan være rigtig stride mod hinanden.

  Der kommer også lærerer, pædagoger mf, der kan få rigtig meget ud af selv de mindste ting. Meget bedre at være anonym.

  Personligt er jeg glad for du er sprunget fra. Men jeg er omvendt heller ikke nysgerrig som person, så jeg føler mig heller ikke skuffet.

  Flot du sprang fra – sejt gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simeplthen så sej at du lytter til dit hjerte og din mavefornemmelse! Det lyder som om du har truffet det HELT rigtige valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Respekt for det. Syntes det er fedt at du siger fra, ved din familie ville kunne forstå det, man skal lytte til sig selv, hvis man ikke er sikker skal man heller ikke gøre det, penge er heller ikke alt, du har det der er vigstigts i livet, kærlighed og en familie der elsker dig. ❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten nielsen

  nogen ting har også bare bedst af at hvile , kan godt forstå dig , man behøver ikke udleverer hele sit liv, bedre du selv vælger det du vil fortælle din datter en dag , en hun kan læse det på biblioteket en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har stået dig selv bi ❤ Og det er det vigtigste af alt, så thumbs up for din beslutning 😊 Hold hovedet højt og kram så den lækre datter I har lavet Jer 😀😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella resen

  Hejsa du er som du er og din beslutning – har dem der følger jer og elsker jer fuld forståelse for – super for dig synd for os men vi elsker alt ved Bryggen … Og tak for alt knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Respekt, Geggo
  Så flot at du siger fra til noget når du ikke føler at det er det rigtige for dig.
  Syntes iøvrigt at du er blevet så meget moden 🙂 og er vokset med din opgave som mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Det må være et enormt pres altid a skulle være på…. Og i og med Du/I jo er kendte ansigter forventes det jo nærmest a alt blir delt. Men selv kendisser har brug for privatliv. Nogle mere end andre. Og lige præcis dét har jeg personligt stor respekt for. Og er da bestemt fan af at Du/I bare gør som I føler er rigtigt for jer! Og Ikk gør hva der ‘forventes’ – det er helt okay a overlade bare lidt til fantasien…. Men hey?! Det behøver jeg vist ikk belære jer om. ☺️ Fortsæt endelig med a være dig/Jer. Rigtig god lørdag 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår fuldt ud din beslutning. I er mere offentligt udsat end de kongelige. Har rigtig stor respekt for at i udstiller jer selv uden forbehold. Men der skal være en grænse. Love You. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Dejligste blog indlæg. Familien først! Det efterlever jeg 100% selv, og det er det vigtigste i uanset hvilken situation jeg står i. Al respekt, og en masse kærlighed til dig og din lille familie! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Stor respekt for din beslutning. Flot indlæg du har skrevet 🙂 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Respekt til dig Geggo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  You go girl. Your life your dissirsien. Keep up the good Karma for you and your family.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Stephanie.
  Stor respekt herfra. Det er så vigtigt at gøre hvad det føles rigtigt for en selv. Jeg glæder mig bare over at ga fået lov at lære jer at kende på tv, I er en skøn familie. Godt at du passer på jer❤️
  Kram fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny, megasmart app til dig der vil holde øje med kalorierne