Denim-love fra ASOS

Vi skal flytte!

Ohhhh i am so happy these days!! I mandags var vi ude og kigge på et hus, og efterfølgende har vi så besluttet at dét snupper vi. Vi skal simpelthen flytte i hus, og Gud hvor jeg glæder mig! Der er flere grunde til vi vælger at flytte nu, en af grundene må jeg ikke afsløre fordi det skal ses i Familien fra Bryggen (tease, tease), men vi skulle jo flytte ligegyldig hvad for Alba skal have sit eget værelse, og hundene skal have en have. Vi er også ved at have fyldt lejligheden rigtig meget op, for når man får sådan en lille én så, i takt med de vokser, skal de jo også bruge flere ting. Jeg er i forvejen ikke typen der holder mig tilbage i forhold til shopping, hverken til mig eller Alba, og det har resulteret i at vi nu har så meget tøj at halvdelen ligger pakket i kælderen, noget af det står i kufferter og kasser herhjemme, og en lille del af det ligger i klædeskabet (ja jeg skal jo dele med Sultanen, selvom jeg har forsøgt at forklare mig med at mit tøj jo er vigtigst, fordi jeg er en kvinde, hæhæ, går den så går den, okay det gjorde den bare ikke…)

 

Jeg glæder mig til at få mere plads! Jeg glæder mig til at kunne indrette for real. Herhjemme er mulighederne så bittesmå, nærmest umulige for en som mig, fordi der er så lidt plads. Lejligheden her på Bryggen er lækker – ingen tvivl om det, og havde vi kun været Cengiz og jeg så havde vi sagtens kunne bo her i mange år endnu, men med to hunde, og en lille prut der snart begynder at fare rundt, så er det altså trængt med pladsen. Nu får jeg mulighed for at få det hjem jeg drømmer om. Åbent køkken, pejs og LUFT.

Jeg er en helt anden type end Cengiz. Han er typen der ikke sovser rundt i fortiden, og som er ligeglad med minder osv – det er jeg ikke. Jeg kan ikke lade være at tænke at det her var lejligheden hvor vi fik Alba hjem i, og på alle de fede minder vi har her – der er jeg pige med stort P – lidt for følsom, og måske også  en smule nostalgisk. Dog overskygger glæden totalt, for jeg kan godt se det er det bedste for vores lille familie, og for mig personligt.

 

Vi skal heldigvis bo rigtig tæt på Bryggen. Der skal skabes nye minder, Alba får sit eget værelse, hundene får en have, og hvem ved hvad ellers der skal ske af nye ting… Vi glæder os ihvertfald!♡

 

familiekærlighed DSC00661

Fotografi den 23-07-15 kl. 12.23

♡  Husk Familien fra Bryggen i aften kl 20:00 på TV3 ♡ 

Kærlighed.

20 kommentarer

 • Henrik wellejus

  Kære alle 3 . I er så pragtfulde mennesker . Sjove . Det har resulteret i at jeg har optaget og gemt sjove scener fra bryggen . Hurra til jer og tillykke med huset . Glæder mig til at se 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena sørensen

  TILLYKKE TIL JER ALLE TRE 😊👍 MED HUSET OG FLYTNINGEN HVOR ER DET DEJLIGT FOR JER👍 OG FOR HUNDENE👍🐶 GLÆDER OS TIL AT SE JER I FAM. BRYGGEN OG NYHEDEN PÅ TORSDAG😊👍 SØNDAGS HYGGE TIL JER HERFRA👍😊 OG KRAM TIL ALBA PIGEN 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Melchior

  Håber det vil gå godt med flytningen.
  Skøn at du deler så meget af dit liv, uden at det bliver for meget “mig, mig, mig” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe keis

  Stort tillykke til jeres dejlige familie. Du er bare den bedste mor – joh da far klare det også rigtig godt. Jeg er rigtig glad på jeres vejne. Bor selv på Amager født og opvokset der og der findes ikke noget sted i Danmark hvor jeg ville have mine to drenge skulle have vokset end AMAGER…!!! Håber snart nyheden om i udviger jeres familie med en lillebror til Alba pigen. Held og lykke med jeres nye liv, som jeg ved i kommer til at elske.
  Stor fan Dorthe Keis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Geggo
  Elsker at læse dine indlæg. Jeg tænkte på om di har lavet et indlæg om hvordan Cengiz og dig mødte hinanden ? Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse. Hvis ikke, er det så noget du kunne finde på at lave ?
  Mvh Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Quistgaard

   Hej Geggo – Vil ØNSKE JER HJERTELIG TILLYKKE med det hele <3 Hvor bliver det skønt for jer 😉 Mange tak for jeres vidunderlige serie – ser de "gamle" i øjeblikket 😉 Ps.: Et lille spørgsmål, hvis latter er det vi hører, i de gl. programmer (Væddemål) 😉 HILS nu endelig din dejlige familie <3 Mange hilsner fra Joan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej Geggo..
  Et dejligt opslag som får smilet frem.. 🙂 Du er så sød.. Alba skal have sit eget værelse, og hundene skal have en have. Vi er også ved at have fyldt lejligheden rigtig meget op, for når man får sådan en lille én så, i takt med de vokser, skal de jo også bruge flere ting. …når man skal have en lille en.. og i takt med DE vokser og DE skal have plads..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg glæder mig til bryggen senere.. <3 <3 <3 Elsker jer også lille Alba. <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glæder mig til overraskelsen, men tænker om det er endnu en familieforøgelse 😊. Er klar til kl 20 i aften😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Larsson

  Stort tillykke det skal i glæde jer til.
  😀 💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, det bliver spændende at følge med herfra! Ønsker jer held og lykke med fremtiden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia zakrisen

  Syort tillykke med huset – det er den skønneste følekse, at nu udvikler vi os som familie 😀❤

  Stephanie, tror du på det overnaturlige og en 6 sans… 😉 Jeg kan så sige dig – min 6 sans fortæller hvilken dejlige ting der vil ske i jeres familie. Glæder mig til at følge med på sidelinjen 😆 Min 6 sans har faktisk ikke fejlet med noget endnu, heller ikke om kønnet og Alba ❤😀 Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.😂😉

  Pøj pøj med det hele 😀😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nysgerrige

  Bliver den ‘hemmelige’ årsag til flytningen afsløret i aftenens afsnit ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Gætter på nummer af 2 er på vej 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannettr

  Degligt for jer med mere plads💕Du er da ikke i fortiden det gør vi ander også og minder og dem skal der til har da gemt mine børns tøj fra de var små står på lofte i mit hus de har selv spurt for nygligt om de må tage det med hjem til jul da de havet en over raskelse en baby til mormor jubbi endeligt god dag til dig geks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvor er det dejligt for jer.😍 vi glæder os til at se familien fra bryggen iaften. Love love💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lottelisia Petersen

  Hvor lyder det dejligt ! Nok er det forbundet med mange følelser at flytte – men de gode minder vil altid være der. Det skal nok gå – I flytter fra noget godt til noget endnu bedre ! Held og lykke !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Fløe

  Hvor er det bare fedt for jer, nu kan i for alvor få luft under vingerne og brede jer lidt mere, end i kan i lejligheden. Lykke til og go energi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth salling

  Tillykke i klæder hinanden så godt og virker som hinandens soul mate

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bak

  Ej hvor dejligt og skønt, stort tillykke! Vi flyttede selv i hus for et år siden og fik vores første søn i den lejlighed, så kender udemærket følelsen selvom man alligevel glæder sig enormt til at komme til mere plads mv. Det bliver da så dejligt for jer<3 glæder mig til at se, hvad den lille anden hemmelighed er:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim-love fra ASOS