Läker-testen: hvem er egentlig lækrest?

ÅRETS JULEGAVE-IDEER FRA FAMILIEGAVER.DK

didddeex

Jeg synes jeg har stået mange år og været i vildrede op til jul. Hvis der er noget jeg ikke er fan af, så er det at give gavekort, fordi jeg synes det er så upersonligt – og helt ærligt, så husker folk ikke “nåja, den købte jeg for gavekortet jeg fik af hende”, men det gør man med personlige gaver.

Jeg har tidligere fået lavet nogle rigtig fine gaver hos Familiegaver, som min mor og kæreste blev rigtig glade for. Derfor har jeg valgt at købe nogle af årets julegaver hos Familiegaver igen – og vil rigtig gerne vise jer nogle af de julegaver som man kan få lavet, samt den helt særlige gave som jeg selv har valgt at bestille til vores elskede Didde <3

Familiegaver.dk graverer folks egne billeder og tekster i træ og glas, det bliver altid så gennemført, og så er det jo en rigtig personlig, og kærlig gave. Her har jeg fundet nogle julegave ideer frem til forskellige familiemedlemmer – derudover har jeg fået lov at give jer alle en RABAT på 10% på julegaver hvis i bestiller med koden “Geggo2016” – man kan ligeså godt være i god tid jo.  www.familiegaver.dk

Gaven til bedsteforældrene/bonusbedsteforældrene (Vi kalder Didde “morfar”)

Bedsteforældre bliver jo altid glade når de får en gave som omhandler deres børnebørn <3 Nogle gange er der mennesker i ens liv der har stor betydning selvom man ikke decideret er i familie. Sådan har vi det ihvertfald med Didde, og derfor vil jeg give hende en helt personlig gave- deres allerbedste billede graveret i træ med egen tekst. Her kan i se før/efter billedet. Jeg er VILD med det her billede, og elsker at jeg kan få det graveret i træ til evigt minde om hvor lille vores Alba har været,og hvor dejligt det er at de to har har glæde af hinanden. Hun er blevet så glad for Didde, og det er helt sikkert mere end gengældt.

skaermbillede-2016-10-07-kl-10-39-15 skaermbillede-2016-10-07-kl-10-39-46

Gaven til barnets far:

Hvis du ønsker at give dit barns far, eller din egen far en personlig julegave i år, så er der rigtig mange gode muligheder hos www.Familiegaver.dk

Det kan være din helt egen tekst,og/eller dit billede,men du kan også vælge en af deres tekster, eksempelvis en af disse tekster m d dit billede. Der er et stort udvalg af tekster og personlige gaver, både nogle der kun kræver at du uploader dit billede, og derudover er der muligheden for at du helt selv kan designe din gave. Her er den gave som Alba gav sin far til Fars dag – teksten har jeg selv fundet på <3 Måske det ville være en sød ide med en af disse far trætavler i julegave fra dit barn til sin far? Her ser du nogle andre eksempler på hvad man kan få lavet til en far:

far geggo-nyfar2

 

Gaven til din mor:

Min mor er altid den værste at købe gave til – Hun ønsker sig aldrig noget. Jeg synes dog at det var muligt at få lavet noget helt anderledes og specielt til min mor hos
Familiegaver – især fordi min mor ELSKER ting lavet af træ – jeg fik lavet denne tavle med tekst og billede graveret, til minde om min mors første møde med vores datter:

geggo-2

Derudover er der også en masse andre fine ting til ens mor. Du kan både bestille et citat graveret i træ – (der er en masse fine citater i deres webshop), du kan også vælge at få skrevet din helt egen personlige tekst som bliver graveret ind i træet, eller du kan få graveret et billede i et glas, et tapasbræt, et skærebræt, eller du kan vælge at få graveret et billede i træ – feks af dig og din mor, eller af hendes dyr, som vil pynte i hendes hjem. Smut forbi deres webshop www.familiegaver.dk og find en personlig gave til din mor – husk at du får 10% RABAT på alle julegaver med koden “geggo2016

Her ser du andre eksempler på hvad man kan få lavet til sin mor i julegave:

mor mor2

 

Gaven til din kæreste eller mand:

Der er et hav af muligheder for at få lavet verdens mest romantiske gave hos Familiegaver. Du kan vælge en af deres romantiske tekster, som graveres i træ eventuelt sammen med et billede af dig og din kæreste/mand, men du kan også vælge at få skrevet din helt egen tekst i træ -det kan være et digt, et citat, et vers fra en sang som har en helt særlig betydning for jer, eller du kan vælge at få skrevet nogle tanker og følelser ned, som graveres ind i træ,til evigt minde om din kærlighed til ham – det synes jeg er super sødt, og romantisk.

Her er nogle af mine favoritter, hvor det også er muligt at ændre i teksterne så de passer helt perfekt, men gå selv ind i webshoppen, og design din helt egen gave til ham du holder af <3 www.familiegaver.dk

kaereste2 skaermbillede-2016-10-07-kl-09-50-47

Til allersidst:

Gaven til din bedste veninde

Personligt giver jeg altid mine tætte veninder gaver. De er som familie for mig, og juleaften er hjerternes fest. Jeg overvejer altså også kraftigt at lave en fin tavle til min bedste veninde Burger i år. Jeg ved at hun vil blive SÅ glad for den. Det er muligt at få graveret en “veninde” tekst hos Familiegaver, eller skrive sin helt egen tekst, hvis du har noget på hjerte til din veninde. Det synes jeg er en rigtig sød veninde-gave.

veninde2

 

Iøvrigt kan det ses i Familien fra Bryggen når Didde får sin gave ♡ 

 

Sponsoreret indlæg i samarbejde med familiegaver.dk

Kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Läker-testen: hvem er egentlig lækrest?