Status på livet, sådan generelt

Parforholdet når der kommer en lille…

 

familiekærlighed

Der er flere af jer der har efterspurgt et indlæg om hvordan jeg synes det at få en lille én (ikke som i en snaps, eller en fadøl, men som i en baby) har påvirket vores forhold. Jeg ved at rigtig mange kæmper med forholdet efter der er kommet +1, og jeg ved også at statistisk set går størstedelen fra hinanden indenfor et år efter baby er født. Virkelig øfferen statistik, synes jeg.

For nogle er det jo nok også bedst for både dem selv og ikke mindst baby at gå fra hinanden. Selvfølgelig skylder man sit barn at forsøge at blive sammen, men det er vel heller ikke fair overfor en lille uskyldig skabning at skulle blive sat i en verden fyldt med negativ energi, skænderier og kede af det forældre. Jeg tror naturligvis på at små børn kan fornemme sådan noget. Ligeså vel som de kan fornemme glade forældre der elsker hinanden og som rummer overskud og tilstrækkelighed.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Cengiz’ og mit forhold har altid været meget specielt. Vi er kærester, men også bedste venner. Vi laver alt sammen, og er sjældent hver for sig. Bevares, vi ser da vores venner og veninder, men vi er bare rigtig meget sammen. Jeg bliver aldrig rigtig træt af ham, og jeg kan altid holde ud at være i hans selskab. Vi er bare et pisse godt match, og jeg kan ikke forstå jeg nogensinde har levet uden ham, ærlig talt. Bevares, indimellem har jeg da lyst til at sparke ham over skinnebenet, hvem har ikke det i deres forhold indimellem. Lur mig om han ikke indimellem også river sig i skægget over mig, og har lyst til at flytte til Bangladesh, eller lignende… Muahaha-haa…

kyssebillede

Hvis man godt må have lov at hælde fløde og sukker på indlægget her, ikk’… Så vil jeg bare gerne sige at det gik op for mig under min graviditet hvor awesome en mand jeg egentlig har. Jeg vidste jo godt i forvejen at han var ‘The one’, men det understregede han virkelig da jeg i mine, okay indrømmet, hormonelle psycho-flip til tider opførte mig som en hysterisk 5årig. Han udviste en rolighed og et overskud, og var bare sådan “Okay skat. Så vær du bare sur. Jeg ved godt det er dine hormoner der taler. Men jeg gider ikke finde mig i du snakker grimt til mig. Så når du gider snakke ordentligt, vil jeg rigtig gerne hygge med dig. ” – når man er ramt af hormoner i 3. trimester og raserien fløjter rundt i kroppen på én, så har man måske faktisk lidt LYST til at han skal skændes med én. Men 5 minutter efter når man er faldet ned igen, kan man jo godt se at det dér… Det er en rigtig mand, der ikke finder sig i jeg er en idiot, men som samtidig viser at han er der for mig. God, i love him altså!

 

 

Da vi så fik Alba, der væltede han min verden fuldstændig – på den gode måde. Han viste hvor formidabel fantastisk en far han er, og kæreste på samme tid. Han har en ro over sig, som jeg kun kan beundre, og han har på så mange måder bekræftet mig i at det er den helt rigtige jeg har valgt som far til mine børn (nej vi har ikke en til på vej endnu, men den tid kommer jo)

Alt i alt, så har det at vi har fået Alba kun bekræftet os i at vi er de rigtige for hinanden, og at familie-livet, det bare er os. Ingen af os har været ude (her mener jeg i byen, eller generelt bare ude og drikke alkohol som mange andre på vores alder gør) siden før jeg blev gravid. Mormor og morfar, kalder nogle os. Vi elsker vores liv, og hviler egentlig meget i os selv og vores parforhold. Vi har aldrig skændtes mindre end siden vi fik Alba. Ligesom alle andre par kan vi da diskutere og skændes, bevares, vi er begge meget stædige – men det er somom at livet bare giver mere mening, efter hun er kommet. Kliché-agtigt sagt, ikk? Well, det er altså nu engang rigtigt.

 

Okay, nu kom det her kilometer-lange indlæg mest til at handle om at hylde Cengiz – men det er faktisk okay. For det fortjener han. 

 

godnatttt

Billedet er fra Alba var en endnu mindre prut end hun er nu – jeg elsker det her billede. 

Kærlighed.

24 kommentarer

 • Jeg er så vild med jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valentine

  Han virker virkelig til at være en god far, han har også fået det bedste frem i dig. Så skønt at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Steffensen

  Hej Geggo
  Jeg laver fine porcelænsvedhæng med bl.a. Børns navne og fødselsdato.
  Jeg fik lyst at lave en til dig, med Albas navn og fødselsdato. Jeg prøvede at skrive til dig, uden held, via en PB på Instagram. Hvis du er interesseret, kan du skrive til mig på Instagram via PB. Jeg hedder romantiktakdk derinde 😉
  Kh Hanne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kjeldstrøm

  Hvor kommer Cengiz egentlig fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Ann. Cengiz er dansk/tyrkisk – hans mor er dansk og hans far er tyrker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er skønne! Dejligt at du opdaterer os, og dejligt med alt den positive energi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt at i er så gode sammen, og ja det er en rigtig ærgelig statistik…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Olsen

  Hej stephanie. Kommer der aldrig mere nye sæsoner af familien fra bryggen mere?… 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har du en cenzig 2 på lager, så bestiller jeg gerne en tak 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette bagge

  Husk at rose hans forældre om den dejlige mand som de har opdraget og bliver glad inden i når du skriver om at blive sammen der er alt for få der prøver de giver for let op 😍😜💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik wellejus

  Skønne jer. Dejligt indlæg . Lige efter mit Hoved. Man kommer jo længst ved at være positiv . Knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Nielsen

  I er bare så gode sammen! Og nu spørger jeg på sådan en 7-års-agtig-indtrængende måde – og jeg ved godt, at I sikkert har hænderne rigeligt fulde med Alba, salonen og nyt hus – men har I måske et brullyp i kortene? Ikke foreløbig, bevares, men ser du jer som mand og kone engang ude i fremtiden?
  Glæde jeres retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Hvor er det fantastisk. Skønt skønt og atter skønt. Har selv en bebs på 5 mdr, så skøn og dejlig og minder utroligt meget om Alba. Min mand er fantastisk og udover al forventning den bedste far til vores lille søn ever!! Kunne godt tænke mig, måske hvis du har lyst til at beskrive jeres daglig dag evt. mad, søvn, hvor tit og hvor meget sover Alba i løbet ad dagen og natten, hvordan sover hun. Masser af positive tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine larsen

  Kære søde geggo
  Dit indlæg er vitterlig en hyldest til gengiz og meget velfortjent. Men du glemmer at give dig selv credit for at jeres lille famile trives. Gengiz er en fantastisk far fordi du giver ham lov til det. Vi kvinder er sindssyg gode til at overtage og dominere alt omkring børnene, og skubber mændene væk. Enten ved at gøre alt selv eller ved at fortælle mændene at de ikke gør det godt nok. Det er ikke min oplevelse at det er sådan i jeres forhold. I er så søde og sjove sammen og meget harmoniske i jeres forhold til Alba. Stort kram til jer og specielt til dig fordi du er et godt forbillede ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for du/i er dig/jer. Det er også skøn tv, og man er slet ikke i tvivl om jeres partnerskab. I er et smukt par, med den dejligste lille glade og smilende pige. Nu har jeg/vi på mange andre måder, fået liv til at følge lidt med i dit liv, i en længere periode.
  Det er fedt at se den ro, du nok på mange måder har fundet i dig selv. Moderrollen klæder dig, og med hånden på hjertet, er du blomstret endnu mere og blevet smukkere med en glød over dig (og modtag min kommentar positivt, for du har altid været en smuk kvinde).

  Tak for de mange skønne indlæg, billeder mm
  De bedste ønsker til dig og din søde lille familie
  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Ehlers Madsen

  Hej Stephanie. Min mand og jeg (som har været sammen i 16 år) taler hver torsdag om, hvor gode I to er sammen. Det er imponerende, fordi I jo er så meget sammen hele tiden – både på arbejde og derhjemme. Men det lyser langt væk, at kemien bare er der! Og så er du altså bare en hammer god mor – den ro du har over det, gad jeg godt jeg havde haft, da jeg blev mor. Og så er det altså super sjovt at se, hvordan I bare ikke kan lade være med at lave konkurrencer om alt. I er gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Carstensen

  I er så helt fantastiske sammen – det er nemt at se at kærligheden mellem jer er uendelig stor.
  Både i “Familien fra Bryggen”, men også her på bloggen og på din instagram 😍
  Jeg ønsker jer alt det bedste frem over i jeres liv, og nyder at følge med i jeres hverdag ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Geggo

  Jeg vil lige komme med en kommentar, for jeg synes ikke du kommer ind til sagen kerne i dette indslag, det bliver en hyldest af genciz, hvilket også er fint for han virker da til at være en god far.
  Men det kommer lidt til at lyde som om, at dem der går fra hinanden er faderen ikke alle de ting.
  Sagens kerne når man får børn, er at man glemmer at være kærester, man glemmer sexen og at gå ud sammen som par. Man kan jo være de bedste venner, men at glemme alt det andet skader forholdet. Ville have ønsker du havde skrevet lidt om det i stedet.
  Men tak fordi I lader os følge jer elsker min torsdag aften.
  Kh. Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Men det er jo ikke sagens kerne for os? Så det ville da være lidt misvisende at skrive, når nu det ikke er tilfældet for vores forhold? Jeg kan jo kun snakke udfra mit eget synspunkt 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Hej ingen.
   Nu er det fordi du nævner, at de fleste pr går fra hinanden indenfor det første år… det kan jeg simpelthen ikke tro, altså der er flere forældre der går fra hinanden end der bliver sammen??
   Det jeg mener er, dette indslag kom til at lyde som om, at alle dem der går fra hinanden har dårlige fædre.
   Synes jeg mangler lidt personlighed, hvad gør I for at pleje forholdet? Gode råd til at opretholde et godt forhold selv om man har barn/børn.
   Kh. Jane

   PS. Er lykkelig gift med mine pigers far og min bedste ven. Men man kommer ikke sovende til et godt forhold vel.? 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg💓💓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Vil bare hører om du på et tidspunkt ikke kunne lave et indlæg om hvordan det var at vinde divaer i junglen og om oplevelsen der nede! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Enoch

  Fedt indlæg 🙂 I er så gode sammen 🙂 man bliver helt i godt humør,når man ser jer sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har fået en dejlig stor røv stephanie 🙂 det er ment på en positiv måde, ku sgu ikke lade være med at glo på den og tænke han er en lucky guy ham Genviz som godt må nive lidt i den! 😉 bedste hulsner og lykke til jer og jeres familie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på livet, sådan generelt