Parforholdet når der kommer en lille...

Årets julegave-idé til ham (eller hende) der har alt – rabatkode OG konkurrence

Mange af jer var rigtig begejstrede for den rabatkode jeg delte i sommers til urboks.dk – derfor har jeg nu fået lov til at give jer en ny rabatkode OG samtidig smide en konkurrence efter jer hvor i kan vinde en valgfri ur-boks 🙂

 

Jeg er svært glad for alt jeg kan organisere mine ting i – jeg har nemlig en stor kærlighed for shopping, og hvis ikke jeg får praktiske ting at opbevare alt i, ja så ender jeg med at bo som en ‘hoarder’. Vi er lige flyttet, det vil sige vi stadig har mange af vores ting i flyttekasser, bla. min anden ur-boks (som jeg egentlig havde købt til Cengiz men som jeg nu har tyv-stjålet fordi jeg havde fået flere ure til samlingen.. Hæhæ) så nu har jeg købt denne nye fede til ham, som har plads til 5 ure. Det er egentlig en af hans julegaver, men han har allerede fået den nu, fordi jeg var nervøs for han selv gik ind på urboks.dk og købte én – han synes nemlig også at de er super stilede. Så jeg valgte istedet at kalde det en adventsgave 🙂

 

dsc_0082 dsc_0086

Linket til min ur-boks finder i: HER. Det fede ved ur-boksen er at den er lavet i materiale der ligner læder, men som ikke kommer fra dyr. Den ser stilet ud, og den er super praktisk. Udover det er den til at betale, men ser dyr ud. Win-win 🙂

 

Det er altså den perfekte julegave-idé til kæresten. far eller måske til sig selv – jeg kan ikke være den eneste kvinde med mange ure 🙂 Jeg har også købt et til min onkel i England i julegave. 

 

Rabatkode: I får 15% rabat på de fede urbokse med rabatkoden: Geggo

 

Konkurrence: Præmien er en valgfri ur-boks fra urboks.dk – for at deltage skal du indsætte direkte link til den urboks du gerne vil vinde (tryk her for at vælge), og skrive en lille tekst om hvem du gerne vil vinde den til. OBS: Der skal kommenteres her på blog-indlægget, kommentarer på facebook eller instagram er ikke gældende og du deltager derfor ikke ved at kommentere dér 🙂

 

Dette er et sponsoreret indlæg i samarbejde med Urboks.dk 

Kærlighed.

204 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parforholdet når der kommer en lille...