Årets julegave-idé til ham (eller hende) der har alt - rabatkode OG konkurrence

Tjuhej hvor det går

untitled-3

Puha hvor tiden flyver…. Jeg føler nærmest det er 150 år siden jeg har blogget sidst – men det er der jo så også en god grund til. Vi er nemlig flyttet, og vi er overhovedet ikke i nærheden af på plads endnu. Som de fleste af jer nok har læst, så gik min elskede mormor bort for nogle uger siden, vel og mærke to dage efter vi var flyttet – så det satte naturligvis lige hele projektet på stand by. Jeg fungerer stadig ikke helt efter bogen, jeg er helt knust, og kan stadig ikke sove ordentligt om natten…

 

Vi venter stadig på vores nye sofa, som vi er ved at få specielt-designet (vi kunne ikke beslutte os for én og så fandt vi det svedigste sted hvor de skrædder-syr lige efter ens behov og ønsker – det skriver jeg mere om så snart sofaen er ankommet, og måske i får en tour i huset også 🙂

 

Det er helt vildt at skulle indrette et 200 m2 hus når man kommer fra små 60 m2! Alt det plads!  Allermest glæder jeg mig til at indrette Alba’s værelse – jeg har købt SÅ mange fine ting til det, faktisk lidt FOR mange, så jeg må egentlig prioritere hvilke der passer bedst. Jeg har selv (ja you heard me) SELV samlet hendes tremmeseng (forestil jer her en emoji der flexer guns). Hun ligger faktisk i den for allerførste gang nu, herhjemme samsover vi jo, så den skal egentlig mest bruges til når hun skal sove til middag – der plejer jeg at lægge hende i vores seng, amme hende i søvn og så ligge en babyalarm ved hende – men nu hvor hun er begyndt at kravle er det simpelthen for risky, så nu ammer jeg hende stadig i søvn, og så ligger jeg hende i tremmesengen når hun er gået omkuld – og hun sover uden problemer. Nogle mener nok at hun burde komme i egen seng om natten også, men det er vores valg at samsove, og lige nu fungerer dét bedst for os, så sådan er det. Jeg ammer også stadig et par gange i løbet af natten, og her ER det altså bare nemt for både mig og Alba at hun selv kan “tage for sig” – så behøver jeg ikke rigtigt at vågne, og Alba falder i søvn på 0,5 igen – win win 🙂

 

Jeg er blevet kaldt en frygtelig spelt-mor fordi jeg kun serverer økologisk mad for mit barn, samsover, fuldammede til 6 måneder og har tænkt mig at fortsætte til hun selv siger stop – but really, i dont care… Det er måden vi har valgt at gøre det herhjemme, og så længe jeg har baby-daddy’s opbakning på det, så er det sådan set det eneste der tæller. Heldigvis tænker vi helt ens, og er fuldstændig enige om alt vedrørende børneopdragelse (seriøst, hvor heldig har man lov at være at finde sin soulmate i en så ung alder). Vi opdrager med kærlighed, kys og kram, og forståelse, frem for med metoder, regler og “løftede pegefingre” – og det bliver vi ved med. Jeg er sgu blevet lidt træt af “bare vent du bliver klogere” – jeg tror nu engang at jeg kender mig og min familie bedst 🙂

 

Og med de ord, vil jeg kysse mit smukke barn som lige er vågnet og blevet hentet af sin dejlige far – og så vil vi holde søndag i pyjamas, hyggesokker og med ild i brændeovnen. Livet er ganske ok, og man må få det bedste ud af det selvom man er ramt af sorg.

Glædelig 3. advent allesammen, fra vores hyggelige, men rodede papkasse af et hus i skoven <3

 

dsc_0091 dsc_0093

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

64 kommentarer

 • Lol

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Margrethe

  Jeg hader ordet Speltmor. Det er SÅ dømmende! Jeg er sikker på, at de fleste vil deres børn det bedste og der er så mange forskellige måder at gøre det på. Folk skal lade være med at dømme andre. Jeg er sikker på, at Alba ELSKER sin mor og far for dem de er på. Jeg sender jer en masse varme tanker i denne tid med sorg. Mopper virkede til at være et fantastisk varmt menneske. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej geggo ved det er svært at midste.
  Vi er selv nybagte forældre, og ganske få måneder efter mistet 2 bedsteforældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Brandt

  Hej til en super mor.Allerførst har i den dejligste baby,en rigtig krammebaby.Lad Alba sove hos jer så længe hun har lyst børn siger selv fra,når det er tid til at sove for sig selv.Pas på baby glædelig jul på trods af sorgen du slogs med.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Pas på dig selv og din dejlige famile ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej gekko jeg har selv 4 børn og jeg sov med mine de 2 yngste til de var 3 år gamle kan godt tage mig selv i at savne sådan en lækker lille purk til at ligge ved siden af fuld forståelse og respekt her fra og kondolere med mopper mor vi var sku en ener hun var en fremragende kvinde hun vil blive savnet af mange ihvertfald mig og min kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hvid Degnebolig

  Jeg syntes det er dejlig at i gør det på jeres egen måde, der er kun jer der ved hvad i og guld klumpen har behov for, hun vil helt sikker blive en prinsesse med sin egen mening, når bare i har jeres regler og prinsipper, så går det rigtig godt for jer.
  I ønskes en glædelig jul og et godt nytår til jer alle.
  Mor og Mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Følg dit hjerte og glem alle andres bebrejdende kommentarer. Jeg ammede mine tre unger 13 måneder. Am løs, sammen sov og nyd det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nyheden om din mormor kom dagen efter vi havde begravet min fars kone. Jeg føler utrolig meget med jer, det er en hård og uvirkelig tid i går igennem.
  Mine tanker er hos du og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Hej Stephanie
  Jeg elsker din måde at gøre tingene på. Jeg ammede selv min yngste datter til hun var 2 år. Fik også de vildeste reaktioner på det. Så bare hold fast i jeres holdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Åh altså (her rulles der med øjnene).. Nu serverer jeg godt nok ikke økologisk mad, men jeg fuldammede også i 6 mdr og det her er altså mit 3 barn (fuldammede også de 2 første i 6 mdr), og vi samsover også og jeg er faktisk også p***e ligeglad med hvad andre siger. Min søn på 3.8 kommer rendende om natten og min søn på 9 mdr vil ikke sove andre steder. Min datter på 2.4 sover tilgengæld i egen seng, men hvis hun også kommer rendende – så er hun også velkommen ❤️ Vi har købt en kingsize bed af samme grund 🙂 desuden sov datteren min de første 8 mdr af hendes liv imellem os fordi hun følte sig mere tryg der.
  Desværre er det jo sådan at når man er kendt, så skal man stå til regnskab for alt muligt lort og hvor er det dejligt at læse og høre at det bare ryger ind af det ene øre og ud af det andet, for folk skal bare lukke r***n. Jeres barn, jeres liv – simpel is that.

  Udover det, så gør det mig ondt at du har mistet din elskede mormor. Det er aldrig nemt at miste og man skal igennem sørge perioden på sin egen måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kæreste Geggo
  Normalt er jeg ikke en person der skriver til jer kendte, netop fordi i er mennesker og har lige så meget ret til privat livets fred som alle vi andre.
  Men når det så er sagt, så har det alligevel fyldt en del hos mig, med moppers død og jeg er sikker på at i har fået hende sendt videre, som i kun kan gøre det og helt i hendes ånd. Det fik mig til og tænke på min egen mormor, som betød alverden for mig og kan idag 20 år senere, stadig gå og ha en lille sludder for en sladder med hende, i know, det lyder tosset, men det gir mig ro. Og jeg er så heldig, at jeg ved både min mormor og morfar er mine skytsengle og har fået beviser op til flere gange. Så jeg er ret sikker på mopper er hos jer og sikkert osse giver sig til kende når du er klar til det 🙂
  Sorgen forsvinder aldrig, men den bliver nemmere at leve med, med tiden. Så giv dig selv lov til at sørge og gør noget der er godt for dig, helt ind i sjælen.
  Jeg ønsker dig og din familie en rigtig god jul og masser af kærlighed <3

  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hejsa………
  Det lyder som om du er verdens bedste mor, eller det ved jeg!
  Det er også den bedste måde og lade sine børn sove ved en end til de ikke vil mere og amme til de ikke vil mere. Jeg var 2 da jeg ikke blev ammet mere (valgte selv) jeg sov ved min mor og far til jeg var 9 (ikke i samme seng) jeg er virkelig tætte ved mine forældre i forhold til min storsøster som ikke sov ved dem og blev ammet så længe…….
  Du er virkelig en god mor til dejlige lille Alba ik tro på hvad andre siger det dig der gør det rigtige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina winther

  Hejsa Geggo
  Du skal bare blive ved med det du gør nu, fir du gør et fantastisk job. Din dejlige datter er sund og glad – din dejlige kæreste er så glad for at være far og han elsker dig / jer over alt på jorden det er så dejligt og se. Så skidt være med hva. Andre tænker, du kan ikke gøre noget ved det , for de tænker det alligevel. Nyd din titel som mor med stort M . For du gør det godt . Jeg kondolerer med mormor men midt i sorgen skal du være glad for hun lærte din dejlige datter og kende og omvendt…. husk sorgen har ingen tidslængde …
  Hjertelig tillykke med jeres nye hus
  Glædelig 3 advent til jer alle 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Kære alle 3 Jeg har netop idag set fire af de mange optagelser jeg har af jer på bryggen . I betyder noget . I er så dejlige og programmerne er jo skruet sådan sammen at jeg føler mig i familie med jer . Skønt afsnit hvor i iviterer mopper ud på restaurant og spise fiskefilet mens din mor laver om på soveværelset . FANTASTISK sjovt . Blir heller aldrig træt af skønne Alba 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Din mavefornemmelse siger dig hvad du skal gøre. og så blæs på dem der tror de ved bedre 🙂
  Siger en farmor og halvmormor
  kærligst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kæreste Geggo og co.
  Sender mine varmeste tanker til jer alle i denne hårde tid i lige nu gennemgår ❤️ Jeg er slet ikke i tvivl om, at i alle finder både ro, styrke og mod i hinanden, til at klarer nedturene der vil komme. Men når det så er sagt, så spreder jeres lille Alba mus da så frygtelig meget varme, glæde, kærlighed og latter ❤️ Varme kram til jer alle. I er for seje❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er det dejligt at høre ❤️ Min datter på 6 år har sovet i min seng det sidste halve år. Det behov opstod, og selvfølgelig må hun sove hos mig, når det er der hun føler sig tryg.
  Hun udtrykker det selv så fint: “Jeg har ikke styr på mine drømme endnu, så jeg sover hos mor” ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Astorp

  Tusind tak for en skøn blog!
  Min datter, Alberte, blev født 1 dag før din dejlige Alba, så det er særligt sjovt/spændende for mig at følge dig og din lille familie. Sikke en masse man går igennem som første gangs mor, og hvor er det dejligt at få en andens syn på de udfordringer/valg som man støder på:-)
  Du er en inspiration, et fantastisk mennesker og en skøn mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa 😊
  Har du hørt om ifavn? De har rigtig mange af de dejlige principper som du også følger, samsovning, amning til barnet selv siger fra, opdragelse med kys, kram, kærlighed og positiv tilgang til børn, ingen råben, søvn træning eller andre ting. Børnene viser vejen og forældrene følger deres anvisninger. De har en skøn gruppe her på Facebook😊
  Stor respekt for din ærlighed, den er virkelig inspirerende😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Camilla. Jeg kender godt ifavn og jeg er også medlem af gruppen på facebook – elsker tilgangen og hele den ifavnske måde at gøre tingene på <3 Og mange tak. Kærlighed

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Det er dejligt når forældre ziger fra og gør som de finder bedst, det er dejligt at læse 🙂 Jeg glæder mig til en tour i huset hvis der kommer sådan en da jeg selv har boet i lige det hus i er flyttet ind i 🙂 Så det kunne være sjovt at se…. Håber du snart sover bedre om natten , jeg var 12 mdr om at komme en smule videre da jeg mistede min mormor som har været mor for mig hele livet så ved hvor smadret ens indre kan blive… Ønsker jer alt mulig held og lykke og håber i trives i bedste velgående 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia heinsen

  Du skal gøre som du selv vel med amning og at Alba sover ved jer. Jeg ammet min søn til han var over 3 år og han sover stadigvæk inde ved os. Så jeg syntes du er den bedste mor for Alba. Lyt til dit hjerte og gør hvad det siger. Knus Pia 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi har også altid sovet sammen med vores børn.
  On and OFF har de sovet på eget værelse, men pt. Sover de igen hos os på hver deres madras.

  De elsker begge at sove ude hos andre, både venner og familie så det behøves ik blive et problem – at all!

  I forhold til at amme til hun selv siger nej tak. Har du læst om erfaringer med det?
  Jeg kom engang hos nogen, deres moster ammede hendes 5 årige datter.
  Fuldt offentligt i stuen hvor vi andre var. Det synes jeg var en lidt underlig situation at blive sat i..😉
  He he he..
  – men hver mor har sine egne måder at gøre tingene på og jeg tror faktisk på at vi som mødre selv ved aller bedst og vi gør naturligvis det bedste for vores børn..
  Jeg håber ikke du lader dig påvirke for meget af alle folks ( velmenende) råd😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne mather

  Hej geggo.jeg kondoler med din tabt af din mormor.jeg ved det gør ondt jeg var 13 år gammel da jeg miste min mormor og set var meget hård.keg kumme ikke en gang gå på torilette om natte jeg var bange for jeg ville se henne om natten .jeg håber at i får en gæs jule i det nye hus og sammen med din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Er de ikke dejligt at helt pludseligt så kender alle ens lille barn! Gør dit, gør dat! Jeg har aldrig fået så mange tips på hvad man skal og ikke skal gøre med sit barn! Lige som du siger så kender du din familie bedst! Beundrer at du står på dej 🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Stephanie.
  Som mange andre, har jeg jo selvfølgelig læst at du har mistet din mormor. Og det gør mig så ondt. Sender dig en kæmpe krammer og en masse gode tanker.
  Jeg mistede selv min farmor, for 6 år siden, da jeg var 18 år. Min farmor var min barndom, min verden, og ikke mindst, min ven. Jeg elskede ingen højere end hende. Jeg gik ned med en voldsom depression og angst efter hendes død, og jeg fik ikke den rette hjælp for min sorg. Men jeg blev rask, og kæmpede mig tilbage. Jeg er stadig ødelagt indeni, den dag i dag, men jeg prøver at få alt det bedste ud af livet – for det er jo skønt. Men mit savn, vil aldrig gå væk, og det er okay. Og hertil tænker jeg på dig – pas på dig selv, for det er tiden efter der bliver svær. Personligt er jeg meget spirituel af sind og jeg bruger meget clairvoyance. Der er intet bedre end at mærke at ens kære har det godt og passer på en, for det lover jeg, at de gør. Og det gør din kære mormor også. Stort klem herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Hej Geggo
  Jeg respektere fuldt ud af du sover sammen med Alba da jeg var mindre sov jeg også sammen med mine forældre jeg vil bare lige sige at jeg senere hen fik det lidt svært ved at sove hos andre og meget tit hjemve fordi at jeg skulle sove alene og ik fik den samme tryghed ville bare lige sige det men du bestemmer selvfølgelig helt selv:) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Wolter

  Vi er alle forældre på forskellige måder, men så længe vi ønsker det bedste for vores børn, kan det aldrig gå helt galt. Og ja, selvfølgelig bliver du klogere… det gør vi alle efter barn nr. et, og to og tre osv. Og nogle gange holder vi os til samme procedure som første gang og andre gange ændrer vi i det. That’s life 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Held og lykke med det hele.
  Hvor er lille Alba kær❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helel

  Tak for din ærlighed.
  Jeg har også samsovet med mine 5 børn som nu er hhv 8,12,22,27 og 28. Jeg har ammet hvert barn 2-2,5 år. Bliv ved med at gøre og være som I vil. Det lyder netop som om det fungere – uanset hvad andre mener <3
  (Dog har mindste mandens tænder lidt af natamning. Det rådnede væk så stumperne måtte trækkes ud lidt inden de selv ville falde ud. Men alle overlevede alligevel hehe.)
  Sender en masse kram til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Samsovning skaber et helt vildt betydeligt bånd. Man skal ikke opdrage efter andres metoder, men ens egne. Alba bliver bare kønnere og kønnere for hvert sekund! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det gør mig rigtig ondt for dig og din lille familie at det var lige nu at du skulle miste din mormor og jeg håber at i har fået sendt hende godt afsted på den sidste rejse.
  Mærkeligt nok så går livet videre efter vi har mistet og sorgen glider lidt i baggrunden, men savnet er for evigt og det er de minder du har i hjertet også. Jeg tror du har en fantastisk familie der er har åbne arme til de perioder hvor man er en tudetøs og bare trænger til kram.
  Jeg syntes det er skønt at i samsover og at du stadig ammer, mit lille barnebarn på 1 1/2 år har for ikke så længe siden droppet sin hyggetår. Jeg har ikke selv været i stand til at amme og jeg elskede at se min datter amme begge mine guldklumper.
  Der er så mange der altid har div. historier om det ene eller andet, MEN der er ingen andre end jer der skal ha’ den rigtige følelse i maven.
  Det er en super fin butik i har fået, jeg går ofte forbi den men min pung har forbudt mig at gå indenfor. 😊

  Jeg ønsker dig og familien en rigtig glædelig jul, samt et fantastisk nytår. 🎅🎅

  Kærlige tanker
  Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Nørst

  Synes det er så fantastisk, at du gør lige hvad der passer bedst for dig og din familie. 😊 Helt uden tanke på hvad andre mener, forsæt endelig med det. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu er jeg alene med min datter på 6 år og vi samsover også og nyder det begge. Jeg hører også tit at nu skal hun da snart sove i sin egen seng og hvad når jeg får en kæreste. Mit svar, hun må sove i min seng så længe hun vil og møder jeg en fyr, så må jeg tage den derfra. En ting er sikkert, hun kommer i første række.
  Du gør et fantastisk stykke arbejde som mor, præcis hvad der er bedste for lige jeres datter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes det er så bekræftende at læse om din confidense i jeres måde at opdrage osv. Det er noget min kæreste og jeg selv prøver at have, når familien er meget – skal vi tale pænt og sige – nysgerrige/spørgende ift vores opdragelse af vores datter (som er tre dage yngre end Alba). Nu spørger jeg også af ren – og det mener jeg virkelig! – nysgerrighed; jeg har jo et indtryk af at du går meget op i din datters sundhed (jf amning, samsovning og øko-mad), så det kommer helt bag på mig at læse at hun sover middagslur indenfor – må jeg spørge hvorfor I har valgt at hun skal det fremfor i den friske luft i en barnevogn? Igen, INGEN kritik herfra, bare en fellow mom som søger perspektiver 🙂
  Tak for din ærlighed omkring din opdragelse, dit liv og din sorg. Jeg er sikker på at det kan hjælpe og inspirere mange som finder sig selv i samme situation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Dit spørgsmål er helt okay, og jeg tager det heller ikke som kritik. Jeg skulle måske også have formuleret mig anderledes, for mange af hendes lure foregår udendørs i barnevogn efter en lille gåtur, men indimellem falder hun i søvn ved amning, og der dur det ikke at begynde at give hende overtøj på, for så vågner hun, HVER gang. Nu har vi lige fundet voksiposen frem og regner med at bruge den størstedelen af tiden 🙂 Du har nemlig helt ret i at det er langt det bedste for dem at sove udenfor, og jeg har også lagt mærke til at hun sover dobbelt så lang tid hvis ikke mere, når hun sover udenfor.

   Glad for at indlægget kunne bruges, og rigtig god søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er så hudløs ærlig,kæmpe respekt for det ,elsker din måde at fortælle på👍👍👍….Fantastisk søndags hygget til jer😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tove chrisiansen

  I er så skønne, er vild med jer..I er et dejligt par, som selvfølgelig skal leve og gøre som i vil..Ønsker jer en glædelig jul, trods den store sorg i er igennem..knus fra en mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KS

  Kære Geggo.

  Det gør mig meget ondt, at i har mistet mopper.
  Jeg ved selv hvilken smerte i er igennem.
  Jeg mistede min mormor i 2012 og hun var vitterligt min bedste ven.
  Og selvom det efterhånden er nogle år siden, så savner jeg hende hver dag og det er stadig ikke helt gået op for mig hun ikke er her mere. Har en følelse af at hun er på ferie og bare er meget længe om at komme hjem.
  Jeg er 25 og min kæreste og jeg er nået dertil hvor vores næste projekt hedder at udvide familien.
  Og samtidig med at det er noget jeg glæder mig til, samtidig gør det mig også enormt ked af at hun aldrig fik muligheden for at opleve hendes kommende oldebørn.
  Og i forhold til manglende søvn, kan jeg trøste dig med at den nok skal komme tilbage.

  Med hensyn til jeres måde at opdrage på og valg i træffer for Alva fx økologisk mad, skal i gøre det i synes er det bedste, og så kan alle andre lukke deres dertil indrettede.
  Med mindre man er blind, så kan man jo tydeligt se på alba at hun trives og ser sund og glad ud.
  Så hold fast i det i synes er rigtigt og bliv ved med at være jer, så får i og Alba de allerbedste vilkår.
  Rigtig glædelig jul herfra💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tillykke med huset begge to😃 dejligt med så meget plads nu er der plads fam og venner til overnatning😍 og kan godt forstå det er hårdt efter mopper gik bort 💔❤️ Jeg selv var osse meget tæt sammen med min mormor💔❤️ Husk dem vi mister kikker ned på en og passer på os 🌹😘 som en skytengle.🌠 det var en kærlige mopper der elsker jer og jer der elsket mopper❤️ Mine børn kom osse ind i vores seng Da jeg selv gav bryst et Par gange om natten selv det er flere år siden.. Mine børn er 24 27 og 24 gamle. God Jul 🎅🎄 og held og lykke Gitte Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Selvfølgelig ved du hvad der er bedst for dig selv, din datter og jeres familie! Og min filosofi er nu engang at man ikke kan elske sit barn for meget – så fortsæt du bare med at være spelt-mor af 1. klasse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til dig for at stå fast på at følge hvad DU føler at DIT barn har behov for ! Herhjemme har vi verdens nemmeste baby fordi vi lytter til og respekterer hendes behov 100%. Det gør at vi får sovet HVER nat, græder maks 20 min sammenlagt over hele dagen og ellers altid er glad og smilende, selv når man kun er 4 mdr gammel 🙂 Børn er forskellige og skal behandles forskelligt 🙂
  Tak for at du sætter ord på “spelt-fordommende” – vi kan danne en klub 😉
  Mange hilsner en anden spelt-mor fra det jyske (der ovenikøbet hadet spelt 😛 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvad gør man så når man lytter til barnets behov og det stadig græder meget af dagen ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise lotte jensen

  Hejsa med jer <3 og god 3 søndag i advent , synes du klarer det flot og forstår godt i er kede af det , jeg mistede selv min mor for 2 år siden så føgler med jer gør som du bedst kan og lyt ikke til bebrejdelser knus Lise Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Kære Geggo..
  Min dybeste medføelse i en svær tid. ❤️
  Du er ikke alene om samsovning og her er vi altså 2 år. Han har aldrig sovet i egen seng og så længe han har behov for at sove med os, så gør vi det.
  Selvom du helt sikkert godt selv ved det, er du en helt igennem fanatisk mor og menneske. Så længe du følger dit hjerte, tror på dig selv og respektere dine, C og albas behov så har du gjort det bedste for jer alle. Tvivl aldrig på din mavefornemmelse og dit hjerte og forsæt med kys og kærlighed.
  Du har mine dybeste respekt.
  De bedste jule hilsner fra Kiki – mor til 3 bavianer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tillykke med huset begge to😃 dejligt med så meget plads nu er der plads fam og venner til overnatning😍 og kan godt forstå det er hårdt efter mopper gik bort 💔❤️ Jeg selv var osse meget tæt sammen med min mormor💔❤️ Husk dem vi mister kikker ned på en og passer på os 🌹😘 som en skytengle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Syntes det er godt at i vælger og gøre tingende på jeres måde derhjemme i stedet for at gøre hvad samfundet kræver, i er personer i offentlighedens søgelyd, og derfor er det godt at i viser at man ikke altid skal gøre hvad andre siger at man skal men at i gør hvad i har det bedst med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Så dit baggrundsbillede på bærbaren, på snappen og blev helt rørt ♡ Kære Mopper ♡ tænkte på, at det virkelig må være hårdt for jer, når i så hinanden så tit.
  Dejligt indlæg! Glæder mig til en tour i huset, hvis det ender med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kuka

  Præcis, gør som passer jer bedst👍🏼❣️ Vil ikke engang nævne hvor mange år vi sov med vores søn😬😂
  Det gør mig rigtig ondt med mopper💔 Hun bliver SÅ savnet… og ingen er i tvivl om hvor tætte I var, kæmpe kram❤️
  Har du en glad mand ligenu, United😜👍🏼 Rigtig glædelig jul🎄🎅🏽☃️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Geggo; du er intet mindre end fantastisk!
  Hvilken helt utrolig udvikling du har været igennem siden I startede med at optage familien fra Bryggen. For få dage siden så jeg nogle af de første afsnit, og jeg knuselsker bare din udvikling! Man kan bare se og mærke, hvordan du og dit liv ligesom er faldet på plads! Jeg synes I er de sejeste og mest fantastiske forældre for lille Alba 😍 Hold nu op, jeg synes I gør det godt! ❤️ Jeg ville egentlig bare spørge, om I er glade for badekaret? 🙈 Her sidder jeg og er 13 uger henne, og prøver at holde bare en lille smule styr på de ting man skal bruge til baby 😅 Jeg mødte min mand i en alder af 16 år, og nu her 9 år efter, er vi både gift og venter første barn – og ja, man er priviligeret over at have mødt sin soulmate i en ung alder! ☺️ Jeg ville ønske det var noget alle oplevede!🎈Positive tanker, knus og kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise C.D.

  Så længe Alba er sund, rask, trives og er glad, så er det da fuldstændigt underordnet hvad andre mener om den måde du gør tingene på når det kommer til hendes opvækst. Mor ved altid bedst siger man jo af en årsag 😉 Hun ligner en sund, lille cutie pie af en krudtugle som helt sikkert intet mangler! Tillykke med det nye hus og god fornøjelse med indretningen 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Stephanie
  Du klarer det hele super godt, til trods for at du befinder dig i den største sorg lige nu så må jeg sige at du håndterer det på den bedste måde

  Jeg kan kun være enig med dig i at det er dig der kender Alba og hendes behov bedst, du er så god en Mor og det kan man jo også se på billederne af Alba, hun er godt nok en glad lille smuksak, en rigtig charmerende krudtugle
  Hun har også gode forældre der er i balance med sig selv og hinanden

  Det er mega trist at din elskede Mormor gik bort og ja det er “kun” lidt over 14 dage siden, så selvfølgelig er du ikke på toppen og der går lang tid før du kommer ovenpå igen

  Den 25 December er det 8 måneder siden min elskede Mor gik bort og jeg har stadig nogle dage hvor jeg intet kan fortage mig fordi jeg er i en dyb sorg

  Men sorgen bliver til hverdag og du begynder at få det bedre

  Jeg har et billede hængende på min væg hvor der står : Accepter at sorgen for altid vil ændre hvem du er

  Omfavn de døde, de lever videre indeni dig.

  Det hjælper mig at se på det billede for jeg ved at min mor har en speciel plads i mit hjerte

  Det vil din Mormor garanteret også have i dit hjerte

  Tænk ej på hvad andre siger og gør, lyt til din krop og hjerte så finder du den bedste løsning

  Knus Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette bagge

  Først stort tillykke med jeres nye hus 😜Og dernæst hvor er det dejligt at høre at i gør som det passer jer både med at samsove og alt andet man siger at børn der sover sammen med forældre bliver trykke og glade og man kan jo se at jeres dejlige pige er glad det er det der betyder noget og hvorfor ikke nyde hver minut med de små de bliver jo alt for hurtigt store og så gider de ikke mere det er naturen og i får aldrig den tid igen som mormor til 10 burde jeg vide det så nyd det jeg nyder hvert minut med mine børnebørn og kan mærke de også nyder det så skønt til sidst vil jeg ønske hele familien fra Bryggen en god og fredfyldt jul og samtidig kondolere håber håber at sorg og savnet bliver vendt til grin og glæde over den fantastiske mopper og alle hendes skønne udtagelser som i garenteret kommer til at huske med glæde og stolthed over at hun var i jeres liv med glædelig hilsen annette 💝😍😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Dejlige og høre det går stille og rolig frem ad og nogen rigtig søde billede af alba 😍😍😍 jeg synes du sejeste mor i verden for hende og jeg elsker din meninger jeg elsker alt ved dig 😘 og jeg elsker når du skriver på Blogger ✌👌 knus camilla pigen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Højer

  God søndag og god jul til dig og din lille familie.❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line cecilie

  Her sammensover vi med nr 2 på andet år og det fungere for os❤️. Og så længe vi er enige, kan andre blande sig uden om😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HØRT! Gør præcis som I vil, man kan ikke gøre det om! 👊🏽
  Tillykke med de 200 m2, og rigtig dejlig søndag! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dejligt at hører fra dig inde på bloggen igen, god Søndag til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte lykke Sørensen

  Kære geggo er utrolig ked af at mopper ikke er her mere, ved godt at mange siger med den alder og sygdom var det nok det bedste, men det er nemmere sagt end gjort når man elsker en person så højt ( har selv været der) tiden stod for mig længe stille og havde så svært ved at finde melodien igen, men jeg kan trøste dig med at det kommer der er lys for enden af tunnelen, og med hensyn til børneopdragelse er der altid nogle der har så pisse travlt, dem om det du er mor og du ved bedst om dit barn, og hvad der fungere for jeg, så lad det gå igennem det ene øre og ud af det andet og se fremad. De kærligste hilsner birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  ❤ ❤ du gør det så fantastisk, vi er som dag og nat i forhold til børneopdragelse og hvor er det fantastisk for er sikker på vores piger bliver helt fantastiske på hver sin måde 🙂 min datter er fra d. 2.2.16 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets julegave-idé til ham (eller hende) der har alt - rabatkode OG konkurrence