2. juledag - hygge, kærlighed og min lille familie

//Året der gik 2016… <3

Normalt når jeg skal til at skrive et indlæg, ved jeg altid lige hvordan jeg skal starte det. Om ikke andet, skriver jeg noget, sletter det igen, skriver noget sletter det igen, and so on, fordi der er så mange gode (og dårlige) vinkler man kan starte en sætning på.

Til dette indlæg måtte jeg lige tage en dyb indånding, og tog mig selv i at sidde og stirre ud i luften, i hvor lang tid aner jeg ikke. Ikke fordi jeg er tom for ord (you know it, i know – everybody knows it – jeg bliver sjældent mundlam…), men fordi jeg lige blev mindet om hvor meget der egentlig er sket i år. Jeg blev lidt sentimental. Meningen er at dette bliver mit “året der gik”-indlæg, et indlæg nok de fleste bloggere laver, om ikke andet så noget derhen ad ihvertfald. Jeg lavede også et “året der gik, 2015”-indlæg sidste år, det kan i læse her.

 

2016 var en ren rutschebane for mit vedkommende…

 

Året startede med at vi d.5/2 blev forældre til vores smukke øjesten Alba:

nyalba nyealba4

 

_66p6702 _66p6799

albsundgegs

 

Det var det allerstørste der nogensinde er sket i mit liv – ubetinget. Jeg fødte efter 25 timers veer, en ren ønskefødsel – uden smertestillende, uden komplikationer, og naturligt. Ligesom jeg havde håbet på. At jeg så også havde fået alverdens skræmmehistorier smidt i hovedet om at “uha du kan nok ikke amme, du har jo fået lavet bryster” og “det er de færreste der kan fuldamme, vær forberedt på dét”- det gjorde selvfølgelig at jeg var en smule nervøs for om jeg nu kunne amme, når nu jeg havde så stort et ønske om det. Nå, men jeg fuldammede den lille prut til hun var 6 måneder, og nu hvor hun er 11 måneder ammer jeg stadig, og hun har aldrig smagt modermælks-erstatning. Intet dårligt om erstatning, det var bare et stort ønske fra min side, at jeg kunne amme.

 

Udover det, var 2016 også året hvor Cengiz og jeg gik fra kun at være partnere privat, til også at være forretnings-partnere. Vi åbnede d.20/6 vores helt egen skønhedssalon La’ Lotus, et stort sats fra vores begges side, da vi begge valgte at lægge næsten alt vi havde, og ikke låne en krone nogle steder fra, og så ellers bare knokle hårdt for at få det bedste ud af det. En investering der nu viser sig at vi højst sandsynligt har skudt rigtigt – La’ Lotus er nemlig allerede nu på vej til at blive en succes, og jeg tror vi kan ånde lettede op 🙂 Jeg er så stolt af vores forretning, og vores dygtige ansatte. Jeg er så stolt af at vi kan gå fra “bare” at være kærester, til at blive forældre, til at åbne en forretning sammen, og nu flytte i hus – og stadig være drønhamrende forelskede, og allerbedste venner. Jeg er så lykkelig sammen med Cengiz.

recpetion7reception2 reception3

reception4 reception5 reception6

 

 

Og nåja, lidt reklame til salonen må jeg da også hellere få sneget ind (man er vel forretningskvinde): www.lalotus.dk – her er et galleri af noget af det vores dygtige piger har lavet, priser, info om behandlinger samt et nemt online-booking-system. Vi har også en facebook-side: La’ Lotus samt en instagram @lalotusdk

 

Cengiz, Alba og jeg var på vores først ferie sammen som en lille familie. Turen gik til Kroatien:

14199527_1780884755529083_5720888003954098408_n familiekærlighed

 

Imod slutningen af året, flyttede vi i hus, Cengiz, Alba, hundene og jeg. Aldrig har jeg følt en beslutning var mere rigtig – her er plads, luft, skov, Alba har fået sit eget værelse, hun bruger det endnu ikke, men det ER der, haha. Hundene er glade, for de kommer to gange om dagen på lang gåtur i skoven, og resten af tiden kan de rende i haven som de har lyst. Generelt er det bare et federe hundeliv for dem.

 

Men… To dage efter vi var flyttet, og jeg allermest havde lyst til være glad og excited over flytningen, slog det hårdeste slag mig lige i maven, og ikke mindst i hjertet. D. 21 november gik min elskede mormor, og en af mine allerbedste venner bort. Hun havde været syg i et stykke tid, og jeg “burde” måske være forberedt – men et slag som det, tror jeg sgu aldrig helt man er klar på. Jeg var, og er stadig, helt knust. Hun mangler så meget i min hverdag, og jeg kan stadig ikke forstå hun ikke er her mere. Det var Moppers eget ønske imens hun levede at vi ikke delte med offentligheden hvad hun fejlede, før hun var rask (hun var sej den gamle, hun troede helt til det sidste på at hun snart var frisk igen), nogle vil måske mene det så bare kunne afsløres nu, men for mig (og min familie) er det en selvfølge, og ren respekt at det skal forblive hemmeligt, for hun blev jo aldrig rask. Nogle ting må man gerne holde for sig selv.

Min elskede Mopper, du hadede nytårs-aften, og for dig var det absolut ikke en fest, men bare en masse larm og fulde mennesker. Havde du levet idag, havde du holdt nytår herude i skoven sammen med os.

mopperalba

<3 <3 <3 <3 <3

 

 

Det var vores år i store træk… Vi har grint, vi har grædt, vi har savnet, det gør vi stadig, jeg tror ikke på tiden læger alle sår, men jeg tror på man kan se tilbage og smile, en dag.

 

Cengiz, Alba, hundene og jeg holder nytår hjemme, og det bliver bare os. Vi var egentlig inviteret op til Mikkel og hans kæreste og børn, men fordi at vi ikke synes hundene skal sidde alene hjemme hele aftenen (vi ved jo ikke om der kommer fyrværkeri herude), så bliver vi hjemme og hygger med god mad og dyner på sofaen. Ingen af os er party-party, så at skulle ud i byen eller lignende gav ikke mening for os. Nogle vil måske kalde os kedelige, men vi går ikke så højt op i nytårs-aften, når Alba bliver lidt større gør vi mere ud af det for hendes skyld, men lige iaften hygger vi os bare 🙂 Jeg elsker min lille familie! Vi går ihvertfald ikke sultne i seng:

 

 

Rigtig godt nytår allesammen, pas på jer selv og hinanden i aften, og kys jeres nærmeste en ekstra gang – man ved aldrig hvornår man ikke har hinanden mere. Havde min mormor været her nu havde jeg krammet hende så længe at hun havde sagt “oh Stephanie, din bolchehovede, du krammer mig hele tiden, din tossede unge”

 

HAPPY NEW YEAR! VI SES TIL NÆSTE ÅR HER PÅ BLOGGEN 🙂

 

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

23 kommentarer

 • Melanie

  Hej stephanie
  Jeg har ledt og ledt efter de gravid billeder du fik taget hvor du sad på en gynge og det var så koldt udenfor .. jeg leder efter den fotograf i brugte håber virkelig du svarer da jeg selv er gravid i uge 22 og så gerne vil have taget nogen mvh Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Melanie. Jeg husker desværre ikke fotografens navn, og jeg havde en knap så positiv oplevelse med hende efterfølgende, så jeg vil helst ikke anbefale hende. Håber du finder den helt rigtige fotograf <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stephanie.
  Tænkte på om du vil lave et indlæg hvor du giver tips til en der lige har startet en blog?
  Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Hej Stephanie.
  jeg undre mig – er du ikke vegetar mere, eller var det bare en kort overgang?.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shanne

  Hej Stephanie
  Jeg er en pige på 13 år og her d.21/10-16(den dag jeg holdt min fødselsdag for min klassen)mistede jeg dsv. også min mormor og jeg kæmper stadig med det og det er meget svært. Og det kom også bag på mig at “mopper” ikke er her mere og jeg håber at du kommer op på hesten igen.
  VH. Shanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte jensen

  Dejlig læsning❤ Du er en sej pige og i ser ud til at være rigtige gode og kærlige forældre❤ Fik lidt tåre i øjen krogen over dit indlæg her❤ Pas godt på hinanden😊 Hilsner og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Geggo. Dejlig læsning 🙂 elsker at følge lidt med 🙂
  Vil hører om du stadig kommer til at sælge de søde huer som Alba har?

  Vh Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kære Stephanie.
  Sikke et dejligt indlæg, og tak fordi du deler din familie med os. Det gjorde mig så uendelig ondt da jeg læste din mormor var gået bort, og det er så uendelig svært at miste. Og tiden læger på ingen måde alle sår. Jeg mistede min far for 9 år siden, og jeg får stadig store tudeture. Men jeg har også fundet en helt særlig plads til ham i mit hjerte, hvor der er en lille dør. Og jeg bestemmer selv hvornår døren skal åbnes, nogle gange er det for at græde og andre gange for at grine. Men det går ikke en dag hvor ikke han rammer mine tanker flere gange i dagens løb, nogen gange kun kort varigt og andre gange vare tankerne meget længere. Sorg er noget mærkeligt noget og der er ikke en tidsramme for hvor længe man må sørge.
  Ære være moppers minde.
  Mange hilsener
  Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna severinsen

  Nurgh.. din skønneste Alba er et stjerneskud hun er den sødeste lille skabning jeg noglesinde har set.. HAPPY 2017😂❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Virkelig godt, velskrevet indlæg. Godt nytår.😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arzu

  Nue det er det mest nuttede billede jeg har set af Alba og mopper sammen💖❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie enoch

  Kære Geggo
  Det er da det skønneste billede af mopper og lille Alba ❤
  Jeg ved desværre hvad I går igennem ligenu, jeg mistede min storesøster, d.21 august, efter 1 1/2 måneds sygdom 😞 Jeg føler virkelig med jer alle. Man kan aldrig helt forberede sig på at miste en elsket person.. godt at I har skønne Alba til at oplyse jeres dage og skabe glæde ❤
  Også skal du have noget ros, du er fandme sej! Nybagt mor og forretningsejer på samme tid👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sikke en dejlig beretning. Jeg håber, at du med tiden får lidt sårskorpe på det blødende sår, du har efter tabet af din mormor.

  2016 blev det første hele år efter, at jeg mistede mine 2 børn. I januar 2015 bliver min 8 årige datter kørt ihjel af en spritbilist og i november 2015 dør min 11-årige søn af leukæmi. Det er det hårdeste i mit liv. Savnet er stadig knugende og mange dage er fortsat en kamp, men der er små glimt af lidt glæde, selvom klumpen i maven aldrig forsvinder og nattesøvnen vil for evigt være påvirket.

  Kram din skønne datter. I ønskes det bedste i 2017, som bliver det første år uden jeres mormor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Kærlighed til dig og al den positive energi jeg overhovedet kan sende i din retning – ingen fortjener at gå igennem det du har. Mit hjerte bløder for dig. Hvis du en dag skulle få overskuddet, lysten og styrken til at gå ud med din historie, om kampen for at blive glad igen, og de skår i hjertet du gennemgår, så må du endelig kontakte mig. Måske du på daværende tidspunkt kan hjælpe andre der gennemgår noget hen ad det samme. Jeg sender ihvertfald alt min styrke til dig, og ønsker dig en så god start på 2017 som muligt <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Tusind tak fordi du deler din dejlige familie med os. Godt nytår til jer og jeres kære. Er du forresten ikke vegetar mere, eller er alt kødet til Cengiz 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Også et stort ønske til jer alle 5 om du rigtig godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Et rigtig stort og lykkebringende 2017 nytår 🎇 🎆 til Jer alle sammen, tillykke med hinanden og den flotte forretning, søde ærlige mennesker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Christensen

  Hvor er det dejligt at læse, at det går så godt for jer.Det var selvfølgelig mega trist at Mopper gik bort, men ellers lyder det som om, at alt andet kører på skinner, og det har I fortjent. Håber at I får en dejlig og hyggelig nytårs aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej med Jer alle sammen.
  Jeg synes det er et rigtig godt indlæg, du har skrevet, med glæder og sorger.
  Jeg synes I virker, så søde, dygtige, sjove og ærlige mennesker 😉
  Jeg går tit forbi Jeres forretning, den ser rigtig flot ud, pæn, ren og stillet, den kan I godt være meget stolte af.
  Et rigtig godt og lykkebringende 2017 nytår 🎇 🎆 til Jer alle sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg bliver helt rørt! Min mand er på arbejde og jeg ligger på sofaen med Chips og stener serier, mens jeg har en 4 mdr gammel hvalp liggende i knæhasen og en 7 mdr gammel datter liggende i sengen. Begge sover trygt, på trods af krudt.

  Jeg bliver helt tudefjæs over alle de ting der er sket i 2016 og de ting der kommer til at ske i 2017.

  Min egen mormor på 86, så også Familie fra Bryggen – men kun pga Mopper. Jeg håber, at jeg får lov til at beholde min mormor længe endnu og det gør mig ondt, at du ikke fik lov til at beholde din lidt længere.

  Rigtig godt nytår til dig og dine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Godt nytår til jer også. Jeg sidder også hjemme med min søn på 10 måneder 😊🎉🎆🎇🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Stephanie, først vil jeg sige rigtig godt nytår til hele familien. Nu til det lidt tristere. Min oldemor døde også inden jeg fyldte et år, men jeg er så utrolig taknemmelig for de få billeder jeg har hvor jeg sidder hos hende. Hun var meget gammel og syg, men jeg ved at Alba vil kigge på de billeder i har, når hun bliver lidt ældre og være helt vildt stolt af sin olde. At miste nogen er enormt nedslående, jeg mistede min farmor i maj 2015, men det bliver bedre, det lover jeg. Vi ved at mopper er et sted nu hvor hun har det rigtig godt, og man skal altid huske tilbage på alle de gode tider og ikke tiden hvor de har været syge. Jeg håber i har et fantastisk 2017, mange knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Godt nytår til jer også ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. juledag - hygge, kærlighed og min lille familie