Konkurrence – vind et hotelophold til en værdi af 15.000,-

skaermbillede-2017-01-04-kl-11-27-42

Jeg har efterhånden rejst en del i mit liv, og en af de sider jeg synes er allerbedst og klart mest anbefalelsesværdig til at finde rejser til ordentlige priser på er momondo. Grunden til jeg feks. brugte den til at finde fly sidste gang vi var ude og rejse, er at det sparer mig for både tid og penge, momondo er nemlig en slags søge-maskine, der finder de bedste tilbud og muligheder på de forskellige hjemmesider – dermed undgår jeg at blive snydt, og også at sidde og sammenligne priser i tusind år – jeg giver alvorligt hurtigt op hvis jeg selv skal sidde og kigge nettet tyndt! Hverken min kæreste eller jeg har den største tålmodighed, så det var rart at vi lynhurtigt fandt hvad vi skulle, til den bedste pris. OG nu kan man også søge på hoteller på momondo – great! 🙂

skaermbillede-2017-01-04-kl-11-28-30

skaermbillede-2017-01-04-kl-11-29-06

– Hvis du overvejer at rejse, men måske synes økonomien er liiige presset nok efter jul og nytår – så har jeg en dejlig konkurrence til dig! Juhu! Præmien er et hotelophold på et valgfrit hotel til en værdi af op til 15.000,- skønt skønt skønt, ikk?? 🙂 Væk fra kulden, og det mega-triste danske l…. vejr 🙂

Sådan deltager du:

 • Gå ind på dette link og find det hotel du ønsker at vinde et ophold på. Tag herefter et screenshot af hotellet.
 • Gå ind på dette link og deltag, hvor du også uploader dit screenshot (mere info her
 • Konkurrencen løber indtil 15. januar 2017 hvor vinderen også offentliggøres – vinderen findes ved tilfældig lodtrækning.

 

15 kommentarer

 • Rakel

  Er det max 15.000?☺️

 • Samantha

  Hej Geggo 🌸
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvor det bedste sted i har rejst hen? Mig og min kæreste vil rigtig gerne ud og rejse, men kan ikke finde ud af hvor hen.. håber du har et godt sted ❤️
  Vi elsker sol, strand, oplevelser og god mad
  De kærligste hilsner fra Samantha ❤️

 • KK

  Øhhh. Man kan ikk sætte billeder herinde på kommentar???

 • Lykke Tapdrup

  Er der et specifikt land eller dato ☺

 • Anja

  Sikke en skøn konkurrence.. det kunne være så fedt at opleve Thailand

 • Gustavo Woltmann

  Jeg kan heldigvis lige nå at være med 🙂

  Gustavo Woltmann

 • Sara

  Skal vinderen ikke offentliggøres idag? hvor bliver det af!

  • Stephanie Karma (author)

   Hej Sara. Det er hverken mig der finder vinderen eller offentliggører – det er Momondo 🙂

   Bedste hilsner

 • Astrid

  Hvem er vinderen?😊❤

  • Stephanie Karma (author)

   Hej Astrid. Det er Momondo der finder vinderen og ikke mig 🙂 Bedste hilsner

   • Astrid

    Ok tak. Hvor kan man se det henne, altså på deres hjemmeside?❤❤❤❤❤

    • Stephanie Karma (author)

     De slår det op på deres facebook så snart de har fået svar fra vinderen 🙂

 • Line Nordstrøm Kjær

  Er vinderen fundet?😱😄

 • Anna

  Vinderen er offentliggjort på momondos Facebookside nu 🙂

  (desværre ikke mit navn, men det kan være at man er heldig næste gang de laver en lignende konkurrence 🙂 )

 • Simone

  lydder som om at det har været en rigtig god tur. os selvom der var oversvømmet til at starte med… <3 <3
  ps elsker din blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *