Konkurrence - vind et hotelophold til en værdi af 15.000,-

Hello Thailand! <3

 

Efter en uge i Thailand, og med to babies der sover eftermiddags-lur indenfor, følte jeg en trang til at sætte mig på vores lille sol-balkon, nyde udsigten og skrive lidt “hjem”.

thailandme

Der er så absolut ingen tvivl om at jeg ikke kender nogle par der tilbringer ligeså meget tid sammen som Cengiz og jeg gør. Alligevel er der ingen vi hellere vil rejse med end hinanden – pladder-romantisk-kliché agtigt, ikk? Men ikke desto mindre, er det altså nu engang facts. Morgenen vi skulle afsted vågnede vi (ligeså lalleglade vi er hvergang vi skal rejse) op og dansede rundt og sang “vi skal på ferie”- sange. Hurtigt vendte stemningen dog, da vi blev informeret om kæmpe oversvømmelser på vores destination, og et regnvejr der ikke havde været i den størrelses-orden i 10-15 år…. Great… 4 døde mennesker også, siger du? Århhh mannn! 🙁

 

Vi søgte selvfølgelig råd hos diverse selskaber og rejse-eksperter og blev beroliget med at vi sagtens kunne tage afsted og at det ikke ville resultere i at A skulle udstyres med redningsvest hele ferien, og at vi partout skulle invistere i gummibåd og waders – men at vi dog måtte “regne” med lidt vådt vejr (you see what i just did there?) – så vi tog afsted. Vi er jo altså 2 stk very optimistiske personer, og derfor var vi stadig meget glade da vi drog mod lufthavnen. Velvidende at vi muligvis ville sidde i regnvejr i gud ved hvor lang tid… Eksotisk, jooooo, drømme-scenariet, arrhhhh…

 

Flyveturen med A gik udover al forventning. Jeg ammer stadig, hvilket gjorde takeoff og landing utrolig nemt, fordi vi (har jeg hørt) derfor undgik tryk i ørene – hun faldt i søvn inden flyveren var helt i luften, og sov 2,5 time. Dear baby, how i love you… Så var vi ligesom afsted! 🙂 Jeg havde pakket en håndbagage med snacks, legetøj og andet til Alba – den var større end Cengiz’ og min tilsammen, for ligesom at være sikre på at være “coveret” – og det var vi. Alba er generelt et utrolig nemt barn, og hun pludrede og hyggede, spiste lidt, ammede lidt, drak lidt, pruttede lidt, sov lidt mere, og hyggede ellers overvældende meget, taget i betragtning af at være indespærret på et fly-sæde. Vi havde købt ekstra sæde til hende, og GUD hvor kan det anbefales – just saying! Hun havde sædet imellem os, og da hun sov kunne hun ligge dér med sin hovedpude imens vi skiftes til at holde så hun ikke tiltede ned. Nemt. Fantastisk. Tak fordi du er sådan et nemt barn. Da vi landede fik vi da også et par søde ord fra med-passagerer “hvor har hun klaret det flot” og “sikke en nem lille pige i har” – jeg siger ikke at jeg blev 10 cm højere, og røv-stolt – jeg siger bare, at dét gjorde jeg. Jeg føler mig tilpas informeret nu til at mit næste indlæg må blive et “mine råd til lang flyvetur med baby” – okayokay, typen der tror hun er ekspert efter et par flyveture…. Men altså – jeg HAR virkelig nogle gode råd jeg gerne vil give videre! 🙂 Læs dem eller lad være… <3

thailandhat thailandhovede thailandskkanin

 

Da vi ankom, havde vi meget regn (som forventet). Det så cirka sådan her ud:

thailandoversvoemmels thailandregn

 

Det klarede dog allerede op efter et par dage (følte mig som en heldig kartoffel, kan jeg godt fortælle jer) – og indtil nu har det altså set sådan her ud, mere eller mindre:

 

thailandblue thailanscengu

 

 

 

Al kærlighed og respekt til vores ven “Onkel Jurgen” der desværre døde igår efter at være blevet skudt på kujon-agtig vis i sit sommerhus… <3 Han vil være savnet.

 

 

 

 

 

Kærlighed.

27 kommentarer

 • Kit

  Hej,
  Må jeg spørge, hvad hotellet hed I boede på?
  Mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adam

  Hahaha kan folk ikke Google sig frem til jeres hotel ?? 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvilket hotel boede I på? Det ser så lækkert ud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Er det muligt at finde navnet på det hotel I boedepå i Thailand i et af dine opslag? Det ser så lækkert ud og jeg kunne godt tænke mig at tage min mand og søn med der ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad hedder det hotel i var på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Pedersen

  Hej geggo
  Hvad hedder det hotel i boede på 🙂 Det ser så lækkert ud og elsker at der er en “privat” pool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej.
  Dette har intet med ovenstående indlæg at gøre, men det var bare lige sidste indlæg og her jeg tænkte du måske ville se det hvis jeg skrev.
  De “hjemmelavede-lækerier” du har lagt på din insta story, hvad er det? (Det ser spændende ud) og evt, hvordan laver man dem?
  VH Signe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Geggo
  Vil du ikke skrive om hvordan det har være at være med i de forskellige programmer f. eks diva i junglen, sejt at du vandt. Heller og lykke fremover.
  Cecilie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie S

  Hej 🙂
  Jeg har et lille spørgsmål.
  Kan du oplyse mig hvor Cengiz har fået lavet sine guldtænder?
  Min kæreste ønsker sig det også 🙂
  God ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggo jeg har arldige Set dig som sød og smukke piger og dejligt som dig 😘😘😘❤️✌🏽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggo jeg har arldige Set dig som sød og smukke piger og dejligt som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik wellejus

  Velkomme hjem i kære mennesker sidder netop igen og ser optagelsen med moppers 75 års dag . Dette klarede du også så fint . Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Geggo. Nu får jeg rejselængsel. Har det præcis som Jer med min kæreste. Elsker vores før ferie mode. Vi overvejer Thailand med vores sammenbragte 4 børn (teenagers). Ser super lækkert ud på dine billeder 🌟. Har selv fløjet rundt alene førhen på ferier med mine 3 børn og de er sq tapre til det, sådanne dengang små størrelser. Hader at flyve, da jeg har prøvet at nødlande, men har altid bidt tænderne sammen og taget afsted ud på oplevelser. Tak for dit skønne indlæg med inspiration. Glade hilsner fra Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Hej geggo stort tillykke med at blive gift din ring er så fin held og lykke igennem livet jeg har bare ventet hvornår han frier til dig endelig gjorde han det hils Alba og cengiz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud! Sejt gået af den lille, jeg er slet ikke selv så skrap til at flyve (;

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Geggo godt du har haft en god ferie😊 Men ved du hvornår der kommer familien fra Bryggen igen?❤ PS er ked af det med mobber❤❤ hilsen en stor fan Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggo hvor er i hen tahillanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jacobsen

  Hvor kan vi læse om de gode råd fra flyveturen? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det kan i her på bloggen så snart jeg har fået udgivet det 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifi

  Hvor er det skønt at i hygger og at Alma klarede det godt! Jeg skal rejse til new York med min mand og vores lille bebs som bliver 9 måneder på det tidspunkt. Jeg er ekstrem nervøs og har ikke rigtig lyst da jeg har 0 erfaring med flytur og baby. Det var tvang fra mandens side med new York turen. Jeg har mange bekymringer.. håber du vil skrive en masse om flytur og hvordan det er at være på ferie med Alba. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lund

  Hej søde geggo. Et skønt indlæg og glæder mig til at læse dine gode råd til at tage en baby med i et fly 😊. Hvad er det for nogle krykker jeg ser på nogle af dine billeder? Er der nogen som er kommet til skade? 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Thomsen

  HeJ Stephanie og familie ❤
  Sååå dejligt at følge dig/jer, du er fyldt med godt humør og god humor så man kan ikke andet end at blive glad af dig.
  Jeg venter spændt på gode råd til flyvetur med baby da vi skal prøve det for første gang torsdag morgen – kan de nåes inden der ? 😂😄
  Rigtig god ferie. 💛
  – Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I er så perfekt et par! Nyder så meget og læse din blog. Vil se frem til råd omkring flyvning med babyer, da min kæreste og jeg skal ud og rejse til juni med vores dreng, som til den tid lige et fyldt et år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Bliver man ikke helt varm i kroppen når andre også kommenterer på at man har gjort et godt stykke arbejde med sit barn?😍😍 altså har ingen børn selv, men det må da være fantastisk at få afvide. Dejligt i havde så nem en tur derned. Er selv i Thailand lige nu og vi har også sol og glade dage❤️ Forsat god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg kan love dig for at der går alverdens stolte og beærede følelser igennem kroppen på en – man føler sig som den sejeste superhelt i verden <3 🙂 Lidt ligesom hvis der en dag når A er blevet lidt ældre kommer en og siger "Alba er bare sådan en sød og høflig lille pige, der behandler andre pænt" – der tror jeg også jeg vil kunne "walk on water" 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria S

   Uuuuh hvor må det være total meningen med livet altså😍😍😍😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - vind et hotelophold til en værdi af 15.000,-