11 råd jeg ville ønske jeg havde fået da jeg tog til Thailand med en lille

GOODIEBOX fylder 5 år – få 20% rabat

16996157_1873067379644153_7661414570931203815_n

 

Jeg har vistnok nævnt for nogle af jer følgere før, at jeg er rigtig glad for min månedlige GOODIEBOX. Det er vist heller ingen hemmelighed at jeg er ret stor fan af shopping, og med denne her føler jeg at jeg får en gave sendt hjem til mig hver eneste måned – og jeg er altid helt vildt spændt på hvad denne måned nu byder på, især fordi jeg nærmest aldrig bliver skuffet over indholdet! 🙂 Jeg tror de fleste kender GOODIEBOX, da det efterhånden er blevet meget anerkendt, og flere og flere benytter sig af det – det er virkelig også en lækker tøseting, ikk? At vide der kommer en gave med who-knows-what af beauty-ting hver eneste måned, jeg ELSKER det 😀

De fylder 5 år her i februar – og derfor hedder månedens GOODIEBOX altså også “The Big Five” – det er viiiiirkelig en lækker box, og de har så ovenikøbet valgt at fejre deres big birthday bash, ved at give mig en rabatkode til fødselsdagsboxen, som jeg må dele med jer. Koden er GEGGO – rabatkoden giver 20% rabat, på din første GOODIEBOX! Normalt koster en GOODIEBOX 169,- inkl. fragt. Efter rabatten er fratrukket bliver prisen således 135kr. inkl. fragt. Nice price.

 

GOODIEBOX The Big Five indeholdte følgende ting: 

16831075_1873067382977486_8183483923356996790_n

 

Øjenskyggepalette fra Sleek:

De fleste af skyggerne er i jordfarver, som er det jeg bruger allermest. Der er også spejl i paletten, og øjenskyggerne ligger sig rigtig fint uden at drysse.

Makeup-pensel fra LUXIE:

Denne her pensel er ideel til øjenskyggen, da den i mine øjne er en god blending-pensel. Den er i lækker kvalitet, og farven er lyserød og dermed super fin og feminin

Økologisk sugaring fra HEVI

Nøj jeg glæder mig til at prøve det!

Jeg har endnu ikke prøvet den, men eftersom jeg bliver vokset (i min egen salon) med almindelig voks, glæder jeg mig da rigtig meget til at prøve denne hjemme-sugarring-behandling. Jeg har aldrig prøvet sugarring før, så det bliver spændende – jeg tør kun fordi den er øko 🙂

Fugtgivende ansigts-maske fra Unani

Alle jer der følger med i min hverdag ved hvor glad jeg er for ansigtsmasker! Jeg passer mine kosmetolog-besøg, og elsker også at give min hud pleje herhjemme. Masken fra Unani er tynd i konsistensen, nærmest vandet, og til at starte med tænkte jeg “æv!?” – men det kom jeg lyn-hurtigt over – for det var somom at min hud absorberede masken, somom at den “drak” den, den trængte sindssygt hurtigt ind, og var dejlig nem at fjerne. Min hud var virkelig blød og lækker efter, og den skal bestemt på hylden over favorit-produkter (dem er jeg ellers kræsne med!)

Emite makeup diamond heart creme

Jeg er faktisk normalt ikke highlighter-fan – jeg synes at hele “trenden” med highlighters er gået over gevind, og faktisk synes jeg snart det er på tide at makeup-guruerne skruer en tand ned – haha. Denne her er dog meget mild, og ikke så perlemors-agtig som mange af dem man normalt ser er – den ligger sig naturligt, og er perfekt til feks øjenkrogen hvor jeg godt kan lide at give mine øjne et ekstra spark. Jeg er meget positivt overrasket over den.

Sidst men absolut ikke mindst:

En unik kode til Jane Kønig

Koden giver mulighed for at modtage en gavekode – og samtidig deltager man i konkurrencen om at vinde en masse lækre smykker. Jeg eeeeeelsker Jane Kønig! 🙂

 

Se det er en lækker box der virkelig satte glæde hos mig 🙂

 

dsc_0176 dsc_0177

dsc_0169

dsc_0198

dsc_0191

 

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

3 kommentarer

 • Mia

  Super lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Lyder virkelig som en lækker box! Hvis man bestiller nu, får man så The Big Five Boxen som den første? Eller er det for sent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Stephanie

  Er det bare mig der har overset den, eller har du måske glemt at skrive sove rabatkoden i indlægget :)?

  Bh. Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 råd jeg ville ønske jeg havde fået da jeg tog til Thailand med en lille