GOODIEBOX fylder 5 år - få 20% rabat

Oh yes! Tjen nemme penge hjemmefra, og vind op til 30.000 DKK

opinionsland

Jeg er normalt ikke fan af denne type indlæg, men det her er bare et virkelig lækkert site, hvor i kan tjene penge på jeres meninger – en ting som jeg personligt er fan af, nok mest fordi jeg tit og ofte har en mening om tingene 🙂 Hæhæ… Det er ikke et site du kan leve af, men det er rigtig fint til at tjene lidt ekstra penge, feks. hvis du er hjemmegående mama.

 

Det du simpelthen gør er at signe up på www.opinionsland.dk – og så ellers bare igang med at besvare undersøgelser. Easy peasy. De betaler så brugerne der tilkendegiver deres mening med point som enten kan bruges til: 1: kontant udbetaling via PayPal, 2: indløses til gaver hos brands som: Magasin, Matas, IKEA, Elgiganten, Jysk m.fl. eller 3: doneres til velgørende formål.

 

Ikke nok med at din stemme og mening bliver hørt omkring mange kendte og populære brands, at du optjener point til ovenstående ting, men du deltager samtidig også i konkurrencen om en præmie på 30.000,- – en lodtrækning der laves hvert kvartal.

OBS: Deltagere i undersøgelserne skal være fyldt 18 år.

opinionsland2

 

Start HER og begyndt at optjene point.

 

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

5 kommentarer

 • Katrine

  Hej Stephanie.
  Har du oplevet problemer med hjemmesiden? Såsom nogle af de promblemer, som de andre beskriver?

  Hilsen Katrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Stephanie.
  Nice opslag, men jeg er bange for at det er noget værre noget – jeg har læst om dem på trustpilot, og der er ikke gode anmeldelser (som Christina også skriver) :-/ Misbrug, uden ens tilladelse, mm.
  Jeg håber du finder ud af noget, ellers rigtig god aften samt weekend.
  Masser af venlige hilsner,
  Mikkel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Prøv evt at læse om dem på trustpilot…. 😧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Kære geggo tusind tak for dagens afsnit . Har optaget det . Gemmer og ser jævnligt . Så sødt med Alba . Så godt at i mindes mopper som vi med dette træ . Ha en god week end til jer alle . K h henrik wellejus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX fylder 5 år - få 20% rabat