Så er det iaften det sker – Holy s…. jeg er spændt!

 

forlovet

Så er vi landet fra Bornholm hvor Cengiz og jeg har været hemmelige gæster i min mors talkshow. Jeg tror, hånden på hjertet, at Bornholm har Danmarks flinkeste og venligste mennesker – ikke fordi vi er “kendte”, men bare generelt, for det var de også overfor produktionen, og alle var enige om at “we love Bornholm forever”! Tak til jer for den søde velkomst, og for at været sådan nogle skønne nede-på-jorden mennesker med humor og hjertevarme. TAK BORNHOLM <3

 

Okayokay, spørg mig lige om jeg er spændt? Her kl 20:00 kommer der et nyt afsnit af Familien fra Bryggen, og kan i gætte hvad der sker iaften?? Yes, CENGIZ FRIER TIL MIG! I tænker måske “hold dog op, du var der jo selv?” Jojo, men ikke desto mindre har jeg altså ikke set alt det op til, Cengiz’ tanker, eller mig selv udefra. Jeg kan dårligt huske min reaktion idét han friede fordi jeg var så meget oppe og køre. Aldrig nogensinde er jeg blevet snydt så grundigt, han har løjet mig direkte op i ansigtet, han har gået bag om ryggen på mig, fået min familie, hans familie og produktionen til at lyve overfor mig, og generelt taget r….. på mig – og jeg ELSKER ham for det! Jeg føler mig som verdens heldigste pige at ham jeg elsker, min allerbedste ven og kæreste, og faren til min datter, gør SÅ meget ud af at fri til mig.

 

Jeg havde oprindeligt engang sagt til Cengiz: “Hvis du en dag føler for at fri til mig (som jeg håber du gør, haha) – så må du IKKE gøre det på kamera, lov mig det!” – jeg aner ikke hvorfor, men sådan havde jeg det bare. Well, han valgte så at gøre det alligevel. Jeg tror han gjorde det af flere årsager: 1: Fordi han ved jeg ikke ville blive sur over det, og måske faktisk ville synes det var helt okay, han kender mig bedst i hele verden jo. Og 2: fordi han måske gerne ville vise hele Danmark sin kærlighed til mig, og også hvor romantisk han faktisk ER. For det er ikke ligefrem den romantiske side i normalt får at se af Cengiz, vel? Men dén får i altså at se iaften. Han er for vild… <3 Udover det, går tingene virkelig også galt for stakkels C – da jeg fandt ud af hvad hans plan var, gav hans frustration pludselig mening!

 

Vores program er ægte, vores program er OS, og derfor skulle det da selvfølgelig også med at Cengiz frier til mig – at han så havde planlagt det i flere måneder, og gjorde det på en så romantisk måde som han gjorde, det tog fusen på mig i DEN grad. Jeg er også ret sikker på at alle kan se på mig at jeg, honest as a motherf…., ikke havde den vildeste idé om hvad der skulle ske. JEG ELSKER HAM FOR DET!! 🙂 <3 Tænk alle de kræfter, løgn-historier, og planlægning han har gjort FOR MIN SKYLD… Jeg føler mig så heldig… Alle burde have en Cengiz i deres liv.

 

Jeg ville ønske jeg kunne fortælle jer lige nu hvordan han gjorde – men i må vente og se iaften kl 20 på TV3… HEHE, tarveligt, ikk? Hey, kan trøste jer med at jeg ikke engang har set det selv – haha! Klippet her skal i dog have med: 

 

 

 

[vidcore vid=”GDtyQi4m”]

 

 

 

 

 

 

30 kommentarer

 • Emily

  Jeg glæder mig mega meget til og se det afsnit og vis du ser den er komentar skal du vide at du er virkelig pæn og sød sjov elsker dig jeg er en fan af familie fra Bryggen

 • Kamma

  Hej geggo kl 20 er nu og jeg ser et gammelt afsnit der kommer ikke det nye op på mit tv

 • Carina

  Øv man ikke får det at se nu hvor TV3 fucker op har venter hele ugen på det her ❤♥️❤♥️

 • Ann Nielsen

  Dælme ærgerligt at Tv3 viser et gammelt afsnit. Glædede mig nu ellers

 • Anette

  Da jeg sad og så aftens afsnit blev jeg mere og mere nervøs for Cengiz og hans plan.
  Selvom jeg ikke kender jer personligt blev jeg så glad på jeres vegne.
  Hold nu kæft, hvor er han romantisk.
  Måske Cengiz skulle undervise andre mænd i romantik.
  Endnu engang tillykke.

 • Nevenca

  Sjælden har glædes tårer så spontant løbet ned af mine kinder i glæde over nogle mennesker som jeg ikke kender eller har mødt personligt… Stort tillykke med kærligheden til hinanden – og ikke mindst med frieriet til dig Stephanie og JA’et til dig Cengiz ❤ Det bedste og kun det bedste i al fremtiden… Juuuuubbbiii ALBA – mor og far skal giftes ❤

 • Jeanette

  Det var så fantastisk og tak fordi man måtte se med ❤

 • Pia Elgaard Pedersen

  Din reaktion var rigtig skøn og fik mig til at fælde en tåre, fordi det var rigtig sødt. I er alle super skønne. Glad for at I stadig vil dele jeres liv med resten af DK. Stort tillykke til jer begge 😘🇩🇰🌹💕

 • Simone

  Hej Geggo.
  Kan ikke lige huske om du har skrevet det før, men hvad hedder det hotel i var på i Thailand? Det ser mega fedt ud! 🙂

 • Simone

  Hej Geggo.
  Ved ikke om du har skrevet det før, men hvad hedder det hotel i boede på ? Det ser mega lækkert ud! Og selvfølgelig tillykke 🙂

 • Betina

  Først og fremmest, stort tillykke 😊
  Og så blev jeg helt forelsket i den kjole du har på da han frier til dig.
  Hvor er den købt ? Hvis man må spørge

 • Emilie

  Det var så smukt og rørene, og se afsinte begyndt selv at græde, du er så heldig og kæmpe stor tillykke til jere begge to i fortjener virklige hinanden

 • Sabrina

  Åhh hvor var det bare rørende – i fortjener så meget hinanden 😊.
  Hvad man giver ud er hvad man får retur, så geggo, hvis du er heldig så er din forlovede det i høj grad også, intet mindre….

 • Cecilie

  Så skønt et afsnit ❤ Åh jeg blev godt nok også rørt, da jeg så det.

 • Victoria

  Din reaktion var priceless😄 Tillykke endnu engang i to❤️

 • Sofie

  Hej Stephanie. Først og fremmest kæmpe tillykke – hvor var det smukt og rørende at se frieriet hertil aften:) .
  Jeg er nødt til at spørge dig hvor din smukke kjole er fra? Altså den du havde på, da du blev friet til :)?
  Venligst Sofie

 • linda

  Det var simpelthen så fantastisk at se. Og hvor var han nervøs din seje mand. I klær hinanden så godt, sad helt rørt i sofaen og jublede af jer ❤ og søde lille Alba nåede at vågne (helt selv 😉) og være med til det store øjeblik, elsker dit udtryk da du ser hagesmækken 😊 ønsker jer den dejligste fremtid.
  Mange knus fra en trofast seer og håbløs romantiker ❤

 • Bettina Kristensen

  Hej geggo
  Ved godt det ikke er her man skriver dette med har prøvet alt.
  Når man har en gave til din mor og gerne vil give hende den personligt.
  Hvor kan man så finde hende.
  Det er et minde til hende om jeres dejlige savnet mopper.
  Kærlig hilsen bettina

  Stort tillykke til jer 2 skøne mennesker med jeres forlovelse 😉

 • Jeanne

  Dejligt dejligt afsnit, hvor er i bare søde sammen!

  Må jeg spørge om hvad det skønne hotel hedder? Vi står selv at skal afsted til Thailand med en lillefis, og det ser helt perfekt ud det hotel.

 • Louise

  Hej! Aller først vildt godt afsnit! 😁
  Vi sad lidt og snakkede og tænkte på jeres hotel, Hvad er det for et hotel i boede på det ser vildt lækkert ud ?☺

 • Jeanett

  Du har ret stephanie det virker som om vi alle burde have en cengiz i vores liv .:) tillykke til jer og en stephanie

 • Mette

  Stort tillykke Geggo! Må jeg spørge til din smukke kjole fra middagen? Den er virkelig fantastisk ❤ Jeg ønsker jer alt det bedste ☺️

 • Danica Chloe

  Øj, jeg glæder mig til at se det senere på Viaplay <3

 • Camilla

  Stort tillykke med forlovelsen geggo! Hvor var det bare et godt afsnit, og rørende! Som så mange andre er jeg også interesseret i hvor din smukke kjole er fra 👏?

 • iben

  Tusind gange tillykke. Hvor må det være stort 🙂 Det var jo helt rørende at se. Jeg er også så heldig at have sådan en fantastisk kæreste i mit liv, meeeen frieriet har dog ikke været der endnu 😉 Men hvor er den skønne kjole fra?

 • Katrine

  Er du vimmer et skønt afsnit ❤ blev simpelthen så glad da jeg så det. Og sikke en priceless reaktion fra dig af 😍 Enhver piges drøm 🙈 (Er dog selv gift, og så heldig var jeg bestemt ikke 😂 Så udlever det hele når jeg ser jeres frieri).
  Men som mange andre blev jeg også helt vild med den kjole du havde på. Hvor er den fra?

 • Lin

  Tillykke ❤❤❤

 • Kristina

  Stort tillykke med forlovelsen til jer begge ☺ 💍

  Hvis du mangler inspiration til din brudekjole så
  kig forbi min Instagram profil @weddings.worldwide der er massere af smukke brudekjoler 👰🏼💍❤

  Med venlig hilsen
  Kristina J

 • Marie

  Tillykke 🙂

 • Nana

  Hej gegs
  Stort tillykke 🎉🎉
  Jeg ville egentlig bare høre ind til hvor i boede henne, det var da simpemthent det smukkeste sted 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *