Så er det iaften det sker - Holy s.... jeg er spændt!

Sitet til dig der går efter rabatter og tilbud når du shopper

sparegris

Okay, så jeg har fundet det fedeste site, som især er til dig der er en tilbuds-haj der elsker at finde gode rabatter, og spare penge, men som også elsker at shoppe. Sitet hedder Eovendo og er et koncept der i bund og grund går ud på at du skal optjene rabatter og tjene penge når du alligevel online-shopper – og du kan blive belønnet for at sige din mening, se reklamefilm, eller for at benytte tilbud. Du kan faktisk også selv bestemme om du ønsker at få din belønning udbetalt kontant, eller om du vil have gavekort. Det er et deal-site, som samarbejder med et hav af forskellige webshops – mange af dem er shops jeg alligevel ofte selv handler på, og ved at handle på siderne igennem Eovendo kan jeg så optjene de berømte point. Smart, ikk? 🙂 Min egen personlige favorit er ‘Nordic Feel‘ der er et af nordens største skønheds-shops, hvor jeg bla. køber det lækre cruelty-free mærke “NYX” igennem.

 

Der er også andre måder at blive belønnet på, end ved at benytte gode tilbud – feks. ved at tilmelde sig konkurrencer, nyhedsbreve, vægttabs-planer, at se reklamefilm, eller for at sige sin mening i tilfredsheds-undersøgelser. Det er nemt og overskueligt, og for nogle går der helt sport i at se hvor mange point de kan optjene. Jeg kan ihvertfald rigtig godt lide konceptet, og er sikker på at flere af jer læsere også kan 🙂 På nuværende tidspunkt har sitet cirka 260.000 medlemmer, og flere og flere strømmer til. Det er helt GRATIS at være medlem af Eovendo, og du bestemmer som sagt selv om du vil belønnes med kontanter eller gavekort.

 

Tilmeld dig HER og få yderligere 10% sat ind på din konto indtil 26/3 (OBS: de 10% får du KUN ved at tilmelde dig ved at klikke på det link jeg har sat ind her i indlægget)

 

Her har jeg feks valgt “Mode & Skønhed” og så kommer alle de gode tilbud på det emne frem. I dette tilfælde er ens belønning 10%:

nordicfeel

Her er jeg bare under “Alle” – ved at benytte mig af dette forsikrings-tilbud er bonussen 5,-

nordicfeeeeel

 

 

Hvis du bruger DETTE link – får du automatisk sat 10% ekstra ind på din konto! Tilbuddet gælder kun til 26/3 – så skynd dig 🙂

 

 

 

 

 

Kærlighed.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det iaften det sker - Holy s.... jeg er spændt!