Sitet til dig der går efter rabatter og tilbud når du shopper

Det er umenneskeligt…

iwhisper

Jeg sidder her midt i min gammeldags æblekage (den opskrift må jeg simpelthen snart lægge på bloggen – den er for VILD) og bliver helt mavesur. Sådan helt ihhhhh-forhelvede-mega-ØV agtig…

 

I vores salon La’ Lotus laver vores dygtige ansatte Desirée de flotteste 3D microblading bryn – en behandling der normalt koster 3150,- men som hun pga sit smukke hjerte af guld laver gratis på kvinder/mænd der har mistet deres bryn helt til kemoterapi eller Alopecia. Dette er en gestus som vi naturligvis bakker hende 100% op i – og vi elsker hende for det. Der burde være flere mennesker som hende <3 !

Jeg synes at det var så fantastisk af hende, så jeg lavede et opslag på vores facebook-side for at de kvinder der har mistet alt hår i ansigtet kunne se opslaget og få lidt glæde i en ellers trist hverdag – for selvom man er blevet rask fra kræft, så er det mange der aldrig rigtig får bryn og/eller vipper tilbage igen. Kræft er FORFÆRDELIGT, og efterlader så meget frygt og sorg.

 

Efterfølgende har rigtig mange kvinder henvendt sig og langt de fleste har derefter fået en tid og gået ud af salonen både dansende, grædende (af glæde) og bare SÅ taknemmelige. Desirée siger det er det hele værd, og jeg kan godt følge hende. Det må være fedt at gøre en tidligere kræft-ramt så glad <3 Jeg kan ikke nævne nok gange hvor sej jeg synes hun er for at gøre det her.

 

Det der får mit pis i kog… Og som jeg RASER over indvendig: Det er at vi også desværre har oplevet nogle mennesker forsøge at direkte snyde sig til gratis bryn – Desirée skal selvfølgelig have mad på bordet, og derfor laver hun ikke et ubegrænset antal gratis behandlinger, hun laver et vis antal hver måned, og ventelisten var rigtig lang. Derfor gør det ondt helt nede i maven på mig at nogle kan FÅ SIG SELV TIL at prøve at snyde sig til det – altså tyv-stjæle tider fra en person der har været så møgsyg, fået kemoterapi eller lider af Alopecia, mistet alt hår i ansigtet og som kunne få en stor glæde i livet ved ikke at skulle tegne sine bryn op længere. Hvordan kan man få sig selv til det?? HVORDAN? Jeg vil absolut ikke hænge nogle ud med navn, men jeg håber at de læser med her, og jeg håber at de har en rigtig dårlig smag i munden. Det er simpelthen så usmageligt, at jeg har svært ved at finde ord for det.

desireebryn2k desireebrynkr

 

På nuværende tidspunkt kan Desirée ikke tage flere gratis-behandlinger ind resten af året og et godt stykke ind i 2018 – der er helt og aldeles booket op, men jeg ved at hun glæder sig i sit kæmpestore hjerte til at behandle de mange kvinder (og mænd!) som kommer og får lavet bryn, og som hun selv siger “de skal bare betale med et smil”.

 

Der er selvfølgelig ledige tider til normal pris, booking kan ske på www.lalotus.dk <3

 

desireebryn2 desireebryn

 

 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

15 kommentarer

 • Eiii det er så strid at man overhovedet kan tænke tanken og derefter fuld bevist snyde sig til den form for hjælp det vitterlig er for den syge… øv!
  Men Gud hvor ville jeg elske at der her et sted i Jylland der var den lille chance for at kunne være den heldige… jeg selv har kræft og jeg fik det konstateret juli for et år siden, jeg før kemo havde hår ned til måsen og har haft siden jeg var lille pige, efter min første kemo gik der præcis 20 dage hvor jeg ikke kunne trække det længere, havde hår overalt, og kom jeg til røre mit hår røg der vitterlig håndfulde lange hår med, var også begyndt at ha skallede pletter så min datter kom hjem og jeg satte mig foran spejlet og så gik hun igang, puha tror aldrig jeg har grædt så meget og ej heller min datter, det for mange har været åbenbart trang at fortælle mig, jamen det er jo kun hår og heller det end dø af din kræft, de 1 ste 100 gange tror jeg hvor jeg fik den smidt i hovedet sagde jeg ik noget men tænkte luk røven… og pludselig kunne jeg ikk holde det ud mere og frabad mig på div medier at folk skulle lukke røven for de har ikk en skid begreb om hvad det vil sige stå pil skallet efter 30 år med meget meget langt hår, havde det sådan at nej det kunne jeg ik leve med stå i Ingen hår ha og så høre på alle de “kloge” nu er der gået 12 mdr og lidt dage mit hår er på vej igen, fyldt med krøller , har aldrig og heller ikke som baby haft en snert af krøl eller bue i håret, bare glat som i fuldstændig glat, så nu er jeg korthåret og en krølle, kan stadig ikke gå uden for en dør uden jeg har min “kræfthjelm” på som jeg kalder det, føler mig så nøgen og har det bare skidt, mine vipper er kommet tilbage som de var, og ja mine bryn, det er bare pinligt og jeg forsøger det bedste jeg kan på at det ik syner så grimt og slemt som det er, mit lille hemmelige håb er at jeg en dag kan finde de penge det koster så de bliver fine igen, men det kommer ikk til at ske, og det ved jeg inderst inde godt, for har og får ikk mulighed ud af min lave indkomst gemme lidt væk til det kunne lykkes… men men bilder mig selv ind at self en dag så får jeg dem lavet.. osv…
  Undskyld min lange pive sang men blev revet med i min forargelse over hvor folk da er ubeskrivelig lave og egoistiske kunne tage sig den gave det er for en syg og ja avav jeg lod mig rive ned, hvor om alting er, mit hår jeg beskrev er på vej, på hovedet i ansigtet og alle de trælse steder, det er på lånt tid da min kræft igen er blusset op og desværre så aggressiv at kemo er vejen en gang mere… øv…
  men tak fordi der er mennesker det ser et menneske bag kræften der stjal alt kvinde på godt og ondt… og hjælper med de os vi igen kan føle os smukke. Trods den kamp vi kæmper …
  tak fra en ægte syg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej❤ det er så dejligt at nogle mennesker hjælper folk som enten har eller havde kræft som har næsten mistet alt sit hår, også Kan de bare få nogle gratis det er bare det bedste nogensinde. Men den der har prøvet at tyv—stjæle det er bare utroligt at folk gør sådan noget Kan ikke forstå det virkelig, det simpelthen forfærdeligt❤😢 PS elsker dig og din familie (Didde, linse, Alba, cengiz og selvfølgelig dig du er så smuk😍 og skal have klippet samme frisure som dig eller Didde har ikke helt besluttet mig endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hun er da bare for sej.. elsker mennesker der helt uselvisk gør noget for at glæde andre ❤
  Og jeg er helt på røven over så dygtig hun er! Hvis ikke jeg havde boet så langt væk, havde jeg klart bestilt tid 👌👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stor respekt til jer, det er så stort og flot! Bliver helt rørt! Har slev kræft tæt inde på livet så ved hvor meget det betyder for de mennesker, tak til jer for at have så store hjerter!😍👏
  Fuck den lorte sygdom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn Rosengren

  Godt initiativ og selvfølgelig er der nogen der gerne vil køre på frikort og de tar det åbenbart ikke så tungt at andre så må undvære hjælpen.Det er bare for lavt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Norma Hansen

  Fantastisk flot arbejde du/I laver det ser så naturligt ud, men jeg må indrømme at det er meget usmageligt at folk snyder dig på den måde, håber ikke du får flere af den slags. Stort held og lykke fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frygtelig at nogle er så kynisk, at de udgiver sig for at have haft en så frygtelig sygdom, og griske vil jeg også kalde dem, da det er en dyr behandling, som hun af hjertet giver det personer der har haft denne frygtelige sygdom. Usmageligt i den grad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Kære Geggo, hvad med evt. og kræve lægeerklæring? Så undgår I disse situationer. <3 men super sød tanke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene Giese

  hej Geggo og Stefanie har i overvejet at bede om om erklæring som bevis på at de virkelig er syge eller har været i kemo behandling for vist det er nogle som snyder sig til en gratis behandling så er det svineri i burde bede om et bevis eller en erklæring og fortæl hvorfor i er nødt til handle som i gør sig det som det er i har været ude for en masse som har snydt sig til en gratis tur/behandling og det er bare ikke iorden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chr. petersen

  jeg har svært ved at forstå din,vrede over at du forsøger at hjælpe andre, handler det ikke blot om at du mister indtjening????
  hvis du vil gøre en rigtig god ting,så kom op til os veteraner på rekreations hjem Høvelte for udsendte soldater som fik det skidt bagefter.vi mangler alle hår,etc. men vigtigst af alt er at du så er med til at fastholde focus på gamle soldater. mvh. chr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hvordan kan jeg miste indtjening på en behandling som er GRATIS?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina Hansen

  Hej .
  Hvor er det sørgeligt at folk kan være så egocentreret at de stjæler en tid fra en syg person . Men desværre overrasket det mig overhovedet ikke.

  Jeg er selv handicappet med Ehlers-Danlos syndrom ( det er en bindevævs sygdom der gør at det alle led hopper konstant ud af led + kroniske smerter i alle led never og muskler ) slidgigt og kroniske migræne . Jeg har oplevet de seneste par år at “normal” raske mennesker . Er blevet mere nedlagde og egocentreret over for syg/handicappet mennesker . Jeg oplever ofte at bliver tit skubbet , snakket grimt til eller beskytte for at fake min sygdom af fremmede folk på gaden . Jeg gå på gaden enten med min rollator eller krykke . De offentlige transportmidler er deres mig mig mig attitude den væreste , ingen tilbyder handicappet de handicap venlige pladser .

  Det værste jeg har oplevet er at min 13 årige datter som os har Ehlers-Danlos syndrom + pots . Har fået stjålet sin højt elsket handicap cykel ( du ved sådan en med el motor og 3 hjulet . Som jeg brugte 2 år at spare sammen til ( 15000 kr kostet den )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det godt du kommer UD med det !!
  Så fræk har man bare ikke lov at være😞.
  Dejligt at den ansatte gør så godt et stykke arbejde- og håber at mange af de rigtige kvinder bliver lykkelige over at få den hjælp💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doris

  Hun kan da bare forlange bevis på det er de rigtige der kommer til, der må da være en journal på sygdommen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Så flot og al den ros jeg kan skrive til den godhjertede pige ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sitet til dig der går efter rabatter og tilbud når du shopper