Det er umenneskeligt...

Projekt udrensning sat igang

 

detox

 

Alle produkter jeg fremviser på billederne herunder har jeg selv købt og betalt, og nøje udvalgt i en helsekost-butik på Amager. Dette er MIT, og kun mit eget projekt, og ikke et jeg er blevet kastet ud i for en sum penge. Jeg ved at mange af jer godt kan lide at følge med i hvad jeg har ild i, og derfor indvier jeg jer nu i mit spændende projekt. Jeg har nemlig kastet mig over en livsstils-ændring, der skal hjælpe min krop med et kickstart der siger spar 2. Det bliver ikke helt nemt, men min krop vil elske mig for det. Jeg skriver ikke indlægget her, eller indvier jer i det for at bede om jeres råd eller lignende – jeg har haft en kostvejleder med indover så jeg er stensikker på at det jeg gør er godt for mig.

 

Jeg startede igår på første dag af min udrensning/detox af min krop. Det er ikke en af de omtalte “juice-kure” eller faste-kure – dem er jeg bestemt ikke fan af, ikke at jeg har prøvet dem, men hvad jeg har hørt af skulle de udrense kroppen for hurtigt, og dermed kan det faktisk gå hen og blive farligt for lever og nyrer. Jeg skal skære alle de ting fra jeg føler er dem der ikke gør mig godt – som korn-produkter, de fleste mælkeprodukter, sukker, kaffe, al kunstig tilsætning, og istedet indtage nødder, kød, grøntsager og frugt, 1-2 liter grøn juice, koncentreret grøn te, et liver-flush shot om dagen, detox-kit, masser vand med lime, ‘HUSK’ loppefrøskaller, og andet der gør godt for min krop og som udrenser den.

detox2

Kroppen er altså istand til at udrense sig selv, så det er faktisk ikke nødvendigt” sagde de fleste da jeg gik og overvejede en udrensning – det googlede jeg så, og fandt på Ninkasdetox.dk en forklaring der gav mig det sidste spark til at gå igang (Tak Ninka):

“Er kroppen ikke I stand til at udrense af sig selv?
Nogle skeptikere mener ikke at, udrensning og detox er nødvendigt, da vores krop er I stand til selv at udrense. Dette er sådan set også sandt, men den kan ikke klare de voldsomme mængder syntetiske kemikalier, vi efterhånden bliver udsat for. I løbet af bare én generation, er der kommet 85.000 nye syntetiske kemikalier I vores miljø. I en gennemsnitlig person kan man finde omkring 400 forskellige kemikalier. Dette kan vores krop ikke udrense uden hjælp.”

 

Som de fleste af jer ved så er vi i forvejen herhjemme stor tilhænger af økologi og biodynami – så på dét punkt er jeg, og min lille familie, rimlig godt dækket ind. Det er ikke meget GMO og andet klamme tilsætningsstoffer der kommer i min krop. Sødemiddel rører jeg heller ikke. Desværre er jeg bare rigtig, rigtig god til at få sukker og andre usunde ting ind – og her må jeg jo nok face at selvom det er ren økologi når jeg laver mad, og når jeg bager osv – så er den Kitkat eller Magnum-is jeg spiser jo fyldt med alverdens usundt fis. Udover det, er jeg stor fan af sodavand (som i, virkelig stor fan) – og så elsker jeg også at lave god gammeldags mad, også den usunde slags – for selvom det er ren økologi, så betyder det jo ikke at det er særlig direkte sundt for min krop.

 

Jeg skal ikke udrense for at tabe mig, det er på ingen måder målet, jeg har det faktisk rigtig godt med min krop. Bevares, skulle det ske at jeg mister de få graviditetskilo der stadig holder stædigt fast på især mine ridelår og skulle min oppustede mave ryge en tur – så tager jeg det da med som en form for bonus, ja det gør jeg da, bevares 🙂 Jeg gør det fordi min krop skriger på en “frisk start” – en kickstart om man vil, til at ændre min livsstil og begynde at spise sundere. For det nytter heller ikke at udrense, for derefter at hoppe direkte tilbage til den gamle usunde livsstil og bare køre cola og cheese-burgers ind. Det ville være fuldstændig åndssvagt. Jeg vil være sød imod min krop. Det er jeg ikke når jeg fylder den med junk.

 

Jeg er stor fan af helsekost, og har købt alle mine udrensnings-produkter her.

Jeg har købt:

Vitaminpiller

Fiskeolie (jeg spiser ikke fisk og skaldyr så det var på tide),

Clean Greens som er en klorofylrig blanding af grønne fødevarer såsom spirulina, grønkålsspirer og hvedegræs-juice

Mælkebøtte-ekstrakt som er et ikke-pasteuriseret kosttilskud, der indeholder mælkesyrebakterier.

Detox-kit som er en homøopatisk udrensningskur.

‘HUSK’ loppefrøskaller der indeholder fiber og hjælper fordøjelsen – Ninka skriver at det fungerer som en form for “støvsuger” af tarmen (lyder ikke lækkert, men lyder dog virkelig sundt)

Actigreen green tea powder som virkelig ikke smager særlig godt, men i modsætning til en almindelig kop grøn te der indeholder ca. 50 mg. catechiner – som er et aktivt stof i teen, indeholder ActiGreen Original Green Tea Powder 165 mg. pr. brev. Så jeg drikker det.

En vandfilter-kande.

En slowjuicer – og gud hvor jeg elsker den! Den kan så meget mere end en almindelig frugtpresser. I’m in fruit-veggie-heaven.

 

Jeg var så heldig at hende der solgte mig tingene i helsekosten havde rigtig god forstand på udrensning, og gav mig en hjælpende hånd, så jeg nu føler mig ekstra godt rustet 🙂

 

Day 2 er nu igang, og jeg glæder mig SÅ meget til at se hvordan man krop tager imod udrensningen. Jeg skal nok holde jer opdateret 🙂 Som sagt behøver jeg ingen gode råd, eller løftede pegefingre – i got it, til gengæld er i velkomne til at skrive og spørge mig hvis i gerne vil høre hvordan det går, eller hvor meget jeg indtager af hvad – dog er jeg nok først istand til at guide andre når jeg har været igang i lidt længere tid <3 

 

 

detox  detox3

 

 

 

 

Kærlighed.

80 kommentarer

 • Sarah H

  hej geggo jeg kan anbefale HUSK i kapselform de er nemme at tage og virker rigtig godt hilsen Sarah H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah h

  Hej geggo jeg kan anbefale HUSK i kapselform de er nemme at tage og virker super godt
  Hilsen sarah h

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej geggo jeg spiser selv husk og jeg så i et afsnit at du har svært med at tage det jeg køber dem i kapselform de er nemme at tage og de virker rigtig godt hilsen sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Stephanie 😊 Hvad har du gjort i forhold til mad osv. efter din udrensning var afsluttet? Tager du stadig nogle helsekostene? Jeg vil starte på samme udrensning, har købt alle tingene på nettet og begynder så snart de kommer hjem, men synes det kunne være spændende at høre hvordan du lever nu efter udrensningen? Hvad spiser du i løbet af en dag? Du behøver ikke være specifik 😉 Tusind tak for inspirationen!! 👏🏼🙏🏼🌸🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej geggo

  Vil lige sige at jeg heller ikke selv spiser fisk eller skaldyr og i stedet for fiskepiller spiser jeg rigtig meget chiafrø som også har et stort ind af omega 3 og 4 og masser af andet.. og du kan få omega 6 igennem hampfrø og rigtig mange andre ting som er er godt for kroppen 😊 bare nogle alternativer hvis du ikke bliver gode venner med din fiskepiller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Så Familien på Bryggen i går og vil bare fortælle dig at frøloppeskaller kan du drikke i vand/saft eller bruge når du bager eller i madlavningen.. 👍😊
  God fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg tænker tit, at dem der spiser mest økologisk, er veganere osv. – tit er dem med et hav af tatoveringer, dvs. de farligste kemikalier der for evigt sidder i din hud og løbende bliver afgivet til blodbanen. Hvad tænker du om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg tænker at det er noget sludder 🙂 Det kan vist ikke kategoriseres til udseende hvem der er veganere og spiser økologisk, ligeså vel som det ikke kan kategoriseres hvem der mest spiser knækbrød, feks 🙂 Der er heller ingen videnskabelige beviser på at kemikalier i tatoveringer er skadelige – ej heller sidder de i blodbanerne resten af livet. Mad er noget du indtager på daglig basis, dermed skåner du dig selv for en masse skadelige stoffer og gensplejsede ting ved at spise økologisk. Det kan ikke sammenlignes. Bedste hilsner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Hej Geggo, kom ved et tilfælde til at læse dette på din blog da jeg så det med udrensning på din instagram.
  Det er lige noget for mig! Jeg skal ikke tabe mig, men trænger til en krop der er mere frisk og bare et bedre overskud.
  Hvordan fik du taget hul på dette? Kontakter du en læge eller bare direkte en kostvejleder? Hvordan får man fundet en kostvejleder (jeg bor i Aalborg)?
  Jeg ligger lige pt., med tømmermænd og har virkelig fået blod på tanden med at komme igang, NU!🙈

  Én sidste ting – hvor finder du inspiration og opskrifter på det mad du laver??😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Har selv investeret i en slowjuicer, finder du opskrifter på juicer hist og her, eller fra én bestemt hjemmeside eller bog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Stephanie.
  Jeg er ikke selv igang med en udrensning men mere end “tag dig sammen og ingen sukker” halløj og jeg vil høre dig, om du de første dage led af hovedpine? Jeg kan nemlig blive i tvivl om det er fordi jeg lige skal over grænsen eller om det er fordi jeg ikke får spist nok. Måske kan fu hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg havde SÅ meget hovedpine den første lille uge – som i, jeg troede nærmest jeg skulle dø. Jeg spiste masser og drak RIGELIGT med vand, så det var ikke årsagen. Måske det var sukkeret, det tror jeg ihvertfald. Det er dog helt væk nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindy

  Hej 😄 Lyder vildt spændende!!! Hvordan bruger du HUSK ? Har selv en æske stående nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda P

  Det lyder spændende. Og det vil jeg bestemt prøve (når du kan guide mig)
  Jeg vil gerne vide hvad du blander i den grønne juice. Samt hvad du spiser til morgenmad osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spænende projekt lyder 1000 gange sundere end mange kure.
  men tænk at gøre det i is seasonen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Haha! Sjovt, det var faktisk en af mine tanker da jeg startede. Men heldigvis har jeg de lækreste opskrifter på sunde is uden sukker :-p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Håber du deler opskrift, hvad søder den med? Min mor laver faktisk en god is sødet med honning, rimelig sund, men ikke så nem at spise på en tur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hej geggo 🙂
  Jeg undrede mig lige over da jeg læste indlægget og så billederne at du nævner kød – er du ikke vegetar? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil da rigtig gerne høre, hvad du så indtager om dagen. Altså “til morgenmad spiser jeg..” osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder mega spændende. Jeg glæder mig til at følge med 🙂 Hvor længe tænker du at selve udrensningen skal vare?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej søde Stephanie.

  Hvor mange dage er du på udrensningskuren?
  Og hvad spiser du af kost til dagligt?

  Vh Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Sofie. 3 måneder skal jeg køre udrensningen – man kører den længere end sædvanlige udrensningskure, fordi den er så skånsom og mild 🙂 Jeg spiser alt jeg plejer undtagen ting der indeholder sukker, kornprodukter, og selvfølgelig ting med tilsætningsstoffer.

   Bedste hilsner

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Stephanie,
  Lige et stort sidespring fra dit indlæg, men hvor i Kroatien var det I var på ferie sidste år?🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du må meget gerne skrive om nogle af de madopskrifter du bruger, da jeg synes det er svært at finde på retter når man ikke må spise stivelse😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvad skal du bruge vandfilter kanden til? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Halløj
  Jeg har selv forelsket mig i Ninkasditox 😍 Og køre direkte efter arbejde ud og handler imorgen!!
  Men jeg tænkte på hvad du spiser i løbet af dagen, altså spiser du kun nødder til morgenmad eller er det sammen med skyr og frugt ? Hvor mange mellem måltider?
  Jeg tænkte på om du spister “almindelig” mad ved siden af (salat, fuldkorn, kød osv)
  Jeg læser selv til ernæringsassistent så jeg har en del styr på hvad man skal have i løbet af en dag osv, men det er selvfølgelig ikke sådan en form for diæt jeg lære på skolen 🙈…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Kød, frugt/grønt og nødder er sådan set det jeg spiser i løbet af dagen udover mine urter og vitaminer 🙂 Jeg har kørt i 13 dage nu, og WOW hvor kan jeg mærke en forskel i min krop! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej 😉
  Det detoxkit, hvordan foregår det? Tager du 10 dråber afgiver flaske X 3 dagligt?
  Juicer du kun, eller også smoothie?
  Og og, hvorfor en vandfilter kande?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg tager 10 dråber af hver i en flaske vand og går og drikker den fordelt over hele dagen 🙂 Jeg drikker både juice og smoothie, dog sørger jeg for at få grøntsager i både smoothie og juice, aldrig kun frugt 🙂 Vandfilterkanden har jeg egentlig altid ville have, så den passede lige ret godt ind med udrensningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort projekt 🙂 er heller ikke fan af fisk men nødvendigt så laks er ok, prøv det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har aldrig spist fisk og skaldyr af princip, så det er ikke så meget smagen for jeg aner ikke om jeg kan lide det 🙂 Jeg spiser fiskeolie istedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Hej Stephanie
  Lidt udenfor kategori.
  Men hvor køber du Albas fine tøj fra Newbie? Kun fysisk i Sverige? Synes ikke webshoppen ligger op til at sende til DK.
  God søndag 😊 Silja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Nej Newbie sender desværre ikke til DK, så jeg køber fra Sverige når jeg alligevel er på shopping derovre 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Fedt projekt ! 😀 Jeg skal selv igang så snart min mindste ikke ammer så meget mere. Og her af mit spørgsmål: hvad har du fået af guidslines ifht at amme og udrense? Jeg har forhørt mig en del efter min første graviditet, men ærligt så synes jeg at svarene kom i øst og vest.
  Og kan du mærke forskel i din mælkeproduktion?
  Glæder mig til at følge med på sidelinjen ❤️ Og måske samle ekstra inspiration til når det er min tur👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Ann-sofie. Jeg har forhørt mig med en sød detox-mentor fra Ninkasdetox, og hun forsikrede mig om at det kun er godt for mælken at gøre det på den måde jeg gør det, da det gøres helt skånsomt og langsomt. Det frarådes at udrense via juice og faste-kure fordi det går alt for stærkt til at kroppen kan følge med – men det frarådes iøvrigt altid, ikke kun for os ammende kvinder. Baby har kun godt af de gode vitaminer og urter man får på denne måde, og affaldsstofferne skader så absolut ikke, fordi de renses ud så langsomt 🙂 Der kommer en opdatering på bloggen imorgen omkring mit forløb 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rosendal

  Eller bare billeder af mad – hvis du får lyst 🙂 lyder i hvert fald spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rosendal

  Ej hvor lyder det dejligt og friskt. Ville elske nogle opskrifter på det du spiser ved siden af – på det lækre billede. Synes ofte når man spiser sundt herhjemme, det bliver det samme med kød og grønt. God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Pøj pøj med projektet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Fedt projekt 👍
  Jeg kunne godt tænke mig det samme, men holder lidt tilbage pga. amning, men det er der måske ingen grund til?👏👏👏😊
  Alt mulig held og lykke med det, ihvertfald 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Korkmaz

  Kære Geggo vil hører hvor du blander de frøskaller med? Og hvad er det detox-kit? Jeg døjer vildt med hovedpine og huden ser ikke just frisk ud. Vil også gerne give mon krop et skub i den rette retning men ved ikke lige hvor jeg skal starte. Hvilke juice drikker du? Med mange kærlige hilsner Anja
  Har altså et lille spørgsmål uden for dette. Hvis jeg bil have en spraytan inden ferien er det så ok at man tager sol lige efter???? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg blander frøskallerne med vand og “spiser” dem med en ske 🙂 Det smager BESTEMT ikke lækkert, men ned skal det jo. Detox-kittet er 3 flasker som jeg tager 10 dråber af hver og hælder i en flaske vand som jeg så går og drikker af hele dagen 🙂 De hjælper udrensningen på en skånsom måde, og er købt i en helsekost. Jeg drikker et par juice om dagen, allerhelst grønne – altid indeholdende grøntsager og aldrig kun på ren frugt 🙂 Ja du må gerne tage sol lige efter din spraytan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil virkelig gerne vide, hvad der er i sådan en greenie der 👏🏽👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Jeg gad virkelig godt høre hvordan din kostplan helt konkret ser ud – hvis det altså ikke er alt for uoverskueligt 🙈
  Jeg har af flere årsager overvejet det flere gabg, og særligt fordi jeg efter jeg blev mor for 14 mdr siden konstant har infektion i min krop og derfor bliver pumpet med penicillin uden at blive rask i mere en dage af 14 dage.

  Tak for god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har ingen kostplan, jeg har bare nogle specifikke ting som jeg ikke spiser – det er faktisk ret nemt, ingen kornprodukter, ingen sukker, kaffe eller for mange mælkeprodukter. Er jeg i tvivl om jeg må spise noget, lader jeg være og snupper noget andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Hej Geggo
  Mit spørgsmål falder lidt udenfor kategori, men håber det er ok.
  Kan se, at Alba har så meget fint tøj fra Newbie og tænker på hvor du handler henne? Om du køber det i Sverige? Kan nemlig umiddelbart ikke se, at hjemmesiden sender til Danmark.

  Mange hilsner og god weekend
  Silja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nataschaa

  Hej Geggo.
  Det lyder super spændende. Hvor har du købt vandfilter kanden?
  Kan du evt sende en ugeplan med hvordan du gør eller ligge den op her på bloggen? 🙏🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Geggo.
  Du har inspireret mig til en sundere livsstil. Det mad du ligger op på Facebook ser altid interessant og lækkert ud. Fx har du åbnet mine øjne for chia. Selv drikker jeg meget grøntsagssmoothies – hvilket giver en god start på en lang dag. Ønsker dig og din familie en god weekend 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hvor er jeg glad for at høre at du har kunne bruge min inspiration 🙂 Hav en skøn aften! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Geggo

  Spændende projekt, held og lykke! Hvor dyr bliver sådan en omgang (for en der er nysgerrig og godt kunne tænke sig det selv, men har et presset budget)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Katja. Ja jeg må indrømme det ikke er helt billigt at være på udrensning på denne måde. Jeg kom af med cirka 2000,- i helsekosten, 1200,- for slowjuicer, og så handlede jeg ind for omkring 1500,- tror jeg det var (første gang). Jeg skal altid huske at handle masser frugt og grønt, og kan aldrig bare lige snuppe noget i køleren. Skal lave mad mange gange om dagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Held og lykke med detoxen!
  Blot til info: hvis denne ikke skulle give den ønskede effekt til at kickstarte din nye livstil skulle du overveje at prøve Forever living C9! Jeg har selv lige været igennem den og den er fantastisk 😍🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Christiansen

  Kan man evt for en mad plan for hvad du spiser og drikke på sådan en dag 🙏🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej, de tlyder super godt det du er i gang med. Må man spørge hvem kostvejlederen er, da jeg selv går og overvejer at finde en. Kan du også sige lidt om hvordan det fungerer med en kostvejleder? Er det online eller mødes du med vedkommende?
  HUSK er altid en god ting, jeg var bare dårlig til at drikke den rette mængde vand og endte flere gange med forstoppelse. Hvor meget vand er det meningen du skal drikke om dagen når du tager HUSK? Jeg mener at det er en del når man tager de der loppefrøskaller, men jeg får maks en liter ind om dagen og det var ikke nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Geggo.
  Jeg synes det er fedt at du laver en livsstilsændring. Jeg så din grønne juice på insta, blev jeg helt misundelig, er nemlig selv vild med slowjuicer maskinen, den er fantastisk og jeg laver lækre juicer hver weekend. Så jeg vil bare sige go for it 😉👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke-marri

  Jeg vil gerne vide meget mere omkring udrensning 🙂 vil meget gerne selv gøre min krop den tjeneste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idaho

  Jeg er meget spændt på flere indlæg fra dig Geggo! Jeg mangler inspiration til selv at komme igang. Glæder mig til at se hvad du indtager i løbet af en dag, om du er mæt, om du kan mærke en virkning Osv. 😊
  Vil du fortælle hvor mange penge du har brugt på at komme igang?
  Mvh ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi cubbin

  Hej geggo. Som sendt til mig på rette tid læste jeg dit indlæg om usrensning
  Jeg har ikke en dyt forstand på det og nettet er proppet med modsætninger ift råd.
  Vil du ikke lægge et par opskrifter ud eller sende til min mail hvis du kan finde tid. Min krop skriger nemlig også på en kick start (præcis formuleret 😊) og jeg syntes din (omend begrænset erfaring lige pt) måde at anskue det og dine indkøb lyder spændende.
  Tak fordi du deler.
  Mange hilsner
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elliza

  Hej Stephanie
  Det lyder virkelig Nice med udrensning. Elsker sådan noget og har selv prøvet forskelligt. Hvor har du købt alle de der ting henne? Inkl den der vandfilter kande?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Hvarness

  Velkommen til min verden – og ja, din krop vil elske den kærlighed, du svøber den ind i nu. Go Go Girl <3
  Knus fra en passioneret detoxer – som arbejder for Ninka som detox-mentor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej Stephanie ☺️ Der lyder super spændende, og rart at det for én gangs skyld ikke er en juice kur eller lignende.
  Jeg har lige et nysgerrigt spørgsmål: hvordan kan det være at der skal være vand med lime og ikke citron?☺️

  Vh Sascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aysha Irgens

  Hey
  Jeg vil blot høre hvor længe man skal være på en sådan detox? Jeg tror jeg skylder min krop, at rense lidt ud eftersom jeg nu er begyndt at tænke lidt mere over hvad jeg propper i min mund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ser super spændende ud! Kunne du ikke være interreseret i, at skrive de forskellige opskrifter til dine juicer du drikker? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det vil jeg vild gerne prøve at efterfølge! Må jeg kopiere dig- Og ligger du ind dag for dag? 🙂
  Jeg er total energi forladt og trænger i den grad til at få et godt indspark i den sundere livsstil🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Sophia

  Jeg synes det er mere end fantastisk du har taget den beslutning at gøre endnu mere godt for din krop – og tilmed forhøre dig hos eksperter for råd og vejledning.
  Jeg glæder mig til at følge dit projekt “krop” 🙏🏼☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aysha

  Hey
  Jeg vil blot høre hvor længe man skal være på en sådan detox? Jeg er også blevet meget mere bevidst om hvad jeg propper i min mund, men synes jeg skylder min krop en omgang sundhedsboost!! Jeg tror dog ikke, at jeg er i stand til være på den over lang tid 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nøj hvor lyder det spændende! Jeg er vidst nødt til at få manden med på sådan en omgang, så der er lidt motivation 😄
  Jeg kunne godt tænke mig et par opskrifter på de lækre juicer du laver. Er der frugt/grøntsagskød i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Geggo.
  God beslutning
  Hvad er din plan?
  Følger du en madplan.

  Good Luck
  ❤ A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Stephanie. Fedt at du gerne vil udrense og starte på en sundere livsstil. 👍 Jeg gør det selv med jævne mellemrum. Vil dog kraftigt fraråde dig at udrense hvis du stadig ammer. Alle giftstofferne føres direkte i modermælken.. så hvis jeg var dig ville jeg vente til jeg ikke længere ammede. Har selv ammet alle mine 5 drenge i 1-3 år og kender virkelig den følelse af at man gerne vil i gang igen. Men vent til du ikke ammer længere, bare et vigtigt råd 😀♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Ditte. Det er ikke helt korrekt at affaldsstofferne går i mælken når man udrenser på denne måde. Jeg har både læge, ernæringsekspert samt en detox-mentor fra Ninkasdetox indover. Det er korrekt at det frarådes at udrende via juicekure og fastekure/suppekure, men på denne her måde udrenses der så langsomt at det faktisk kun er sundt for mælken da den beriges med en masse vitaminer og mineraler som kun er sund for bebs 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamila

  Hej Geggo. Vil bare sige at jeg kommer mit green tea powder i smoothies eller i min havregrød, netop fordi det ikke smager så godt at drikke 🙂 Ved godt du skriver “ingen løftede pegefingrer” osv, men hvis du har for højt blodtryk skal du passe på med grøn te og særligt denne koncentrerede udgave. Godt du holder dig fra kaffe – det stresser kroppen og er heller ikke godt hvis man har for højt blodtryk. Håber I har haft en dejligt påske. Dbh fra Kamila Monika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Ser så godt ud 😊 Du inspirere en til selv og vil gå igang 💪🏻 Spiser du almindelig mad ved siden af eller mest juice ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg spiser masser mad i løbet af dagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej geggo
  Synes jeg kan se en del kød på bordet? Er du stoppet som vegetar eller hvordan? Og må vi på et tidspunkt høre dine tanker om dette?
  Hilsen en kødspiser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  KÆRE geggo hvor er det opløftende læsning . Jeg kan iden forbindelse anbefale bukkehorns frøskaller . Jeg har Desværre type 2 diabetes og kan fuldt ud tilslutte at skære ned på alt det sukker . Ha det godt og hils familien fra en trofast seer . 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Henrik. Frøskallerne har jeg købt, og det er dem du kan se i posen på billedet. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Geggo 😊

  Hvilken Slow juicer har du købt? Jeg syntes lidt det en jungle 🙈😂
  Hilsen Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det lyder virkelig spændende!! Glæder mig til at følge forløbet. Alt held og lykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er umenneskeligt...