At komme hjem til noget virkelig ubehageligt!

Selvfølgelig er mit liv ikke lyserødt.

 

blodnyny

Jeg sidder her i min have og kigger på mine to hunde lege, og føler mig ovenud privilligeret. Jeg har min lille kernefamilie, vi bor i et dejligt hus i Dragør, min lille datter sover middagslur ovenpå, solen skinner og her dufter af nyslået græs. Far er i salonen og renovere, fordi vi har fået bygget et nyt lokale til vores kosmetolog, og det skal spartles, males og alt det der jeg ikke har forstand på. Han knokler, og her går det virkelig op for mig hvor vigtigt det er at vi er to om salonen. Vi supplerer hinanden så godt, og ordner tingene mere eller mindre 50/50. Snart har salonen fødselsdag og der vil jeg lave et indlæg om status for salonen, hvordan det går i forhold til forventninger osv.

 

Nogle mener at jeg får mit liv til at fremstå lyserødt, og fejlfrit. Det gør jeg ikke. Jeg deler ikke alt om mit liv – selvfølgelig gør jeg ikke det. Fordi vi har et tv-program betyder det ikke at vi vender vrangen helt ud på os selv uden at holde noget privat, slet ikke. Jeg er ikke fan af at hænge mit beskidte vasketøj til tørre. Bevares, indimellem går bølgerne da højt også på tv, og det skal der da være plads til. Jeg får det bare skidt over at læse når folk hænger hinanden ud, og sviner deres familie til offentligt. Det kommer jeg aldrig til at gøre, og slet ikke med dem jeg elsker. En anden ting er, at jeg bestemt heller ikke er typen der brokker mig vidt og bredt hvis jeg synes der er et problem i mit liv. Så løser jeg det, eller prøver på det, finder evt det bedste alternativ og kommer videre. Hvis mit liv fremstår lyserødt og fejlfrit, så er det nok fordi jeg ser anderledes på tingene end mange andre gør. Jeg dvæler sjældent i negativitet, og tager nok tingene lettere end de fleste. Jeg finder somregel noget positivt ved alt, og det er nok min redning. Mit, tiltider, lalleglade sind. Dumme, om man vil. Der er da ting der er hårde – bevares. Lyserødt vil jeg ikke kalde det. At være mor til en halvanden-årig, selvstændig forretnings-kvinde, blogger, familiemenneske, og samtidig lave et tv program er ikke en dans på roser altid. Misforstå mig ikke – jeg ELSKER det jeg laver, ellers havde jeg fundet på noget andet. Men tiltider, jo så er det da hårdt at få det hele til at spille. Når det hele går rigtig stærkt, og jeg føler mig overrumplet af projekter og ting jeg skal, så priser jeg mig lykkelig over at have det forhold jeg har. Mange spørger “skændes i aldrig?” og jo – bevares, vi er da begge temperamentsfulde, og kan diskutere og være uenige ligesom alle andre. Men vi råber og skriger aldrig, eller er derude hvor vi er ved at gå fra hinanden. Vi har ligesom en melodi, og nogle noder som vi begge kender så godt – og vi er sindssygt gode til at få tingene til at spille, og samtidig huske hinanden og at være KÆRESTER. Vi er one hell of a team, og uden Cengiz havde mit liv ikke været nær så fedt som det er nu. Vi har meget samme idéer, og samme mål i livet, og prioriterer familie og forrentings-livet fremfor noget andet. Great minds think alike, er det ikke det de siger? 🙂

 

Så nej, mit liv er ikke lyserødt selvom det indimellem fremstår sådan. Jeg kan også have dårlige dage, og dage hvor jeg føler det hele vokser mig over hovedet, dage hvor jeg føler mig som en dårlig mor, og dage hvor jeg snerrer og er en dårlig kæreste – men jeg tager mig selv i det så hurtigt som muligt, hanker op i mig selv og husker mig selv på hvor priviligeret jeg er. De dage kommer meget sjældent, men de kommer. Og de er en del af livet – når man selv har valgt at have travlt, og gang i mange ting og samtidig er en følsom person med perfektioniste tendenser.

 

En ting er dog stensikkert: Jeg ELSKER mit liv <3

 

blodnynynynynynyny blodnynyny thailandfarogdatter

Kærlighed.

21 kommentarer

 • Bettina

  Virkelig dejligt og ærligt indlæg 😘
  Jeg så et afsnit af divaer i junglen den anden dag og tænkte; hold nu op en personlig udvikling, der er sket med dig siden dengang. Kunne du måske have lyst til at skrive lidt om hvordan Du har ændret dig og om du stadig har kontakt til nogle af de andre deltagere? Frederik, Joanna osv. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej stephanie. Jeg har tit tænkt på om mopper faktisk nogen sinde hade haft et kørekort da hun aldrig lånte jeres biler.

  Kærligt hilsen ida❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Geggo 😀 Elsker din blog ❤️ Må jeg spørge hvor meget du ammer stadig i løbet af en dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej,
  Jeg så i et af dine gamle blogindlæg at du var igang med at få fjernet tatovering hos undo-it. Vi sidder en masse tilbage som har betalt mange tusind kr uden behandling til virksomheden, som nu er gået konkurs – og dermed via månedlige betalinger har taget vores penge og efterladt os med halvt fjernede tatoveringer.. ville høre om du selv er kommet i mål med din behandling eller måske har haft kontakt til virksomheden?
  God dag – du er velkommen til at kontakte mig på mail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Kristine. Nej, desværre har jeg ikke kontakt til nogle fra Undo-it. Hvor er det bare mega ærgerligt med jer der har betalt uden at kunne få jeres penge igen. Er det mon muligt at google sig frem til indehaveren?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommer der flere sæsoner i familien fra Bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man ved det jo godt, og alligevel er det så skønt, når man bekræftes; vi er alle blot mennesker. Og hvor er det nemt at blive forblændet når man kigger instagram og andre sociale medier, hvor netop kun det polerede og perfekte vises frem. Uanset hvad, så nyder jeg at følge med hos dig og din lille familie og du er kommet så langt, siden man så dig i tv første gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg tænker lidt på samme måde ( jeg siger det ikke fordi ååå jeg vil bare have opmærksomhed nej jeg mener det ) den der måde med at se lyst på alle ting og bare tænke positivt og være glad på alle de dage hvor jeg kan det så selvfølgelig er der da også nogen ned ture men dem kommer man hurtigt over. Og et godt råd altid se frem af og prøv at tænke på det positive i det negative!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hvor er det så fedt skrevet geggo OGSÅ har du så ret i det du skriver og kan du give dig ret i det du skriver….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  P.S. Hvad bruger du på læberne på det første billede? De ser flotte ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det bare dejligt at læse! Bliver helt glad af at læse, at du er så glad for livet, jeg synes virkelig det er en vigtig ting at kunne sætte pris på! Godt skrevet, det kan måske virke som inspiration på mange mennesker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Jeg har tænkt på noget tid, hvad skete der enlig imellem dig og din far? Ses i og har han mødt Alba ? Du skal selvfølgelig ikke svare hvis det er privat, er bare nysgerrig, da jeg har siddet og set de gamle afsnit af familien fra Bryggen 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker simpelthen dine indlæg, tv-serien og ja, bare dit positive sind. Jeg har det nemlig på samme måde. Jeg dvæler heller ikke ved negativitet. Jeg gider ikke bruge mit liv på at være sur og tvær. Hellere glad (ofte nok lidt naiv og blond) Men jeg har et godt liv. Jeg er også i forhold og vi prøver at lave en baby. Vi var på ferie i Torremolinos i den her uge, og fanme om min fantastiske kæreste ikke frier til mig på stranden under fuldmånens skær? JAAAER…. Så de følelser du havde i Thailand, kan jeg GODT følge. Jeg tudede af glæde og glæder mig også til bryllup. 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange ville indimellem kunne lære lidt af dit livssyn (my self included) ❤ Jeg øver mig på at slippe bekymringerne og tænke “at alt nok skal gå ” one way or the other. Ofte så løser alting sig jo helt af sig selv👍
  Hvis alle gav lidt kærlighed, bare et smil- selv et lille et, så ville verden være et bedre sted ❤❤

  Tak for dig og dine delte tanker 😉

  Hilsen Louise

  Ps: ….. og ja nu er jeg måske bare snart pisse irriterende, det beklager jeg 🙈 But here goes…. vil du ikk svare på mine beskeder på insta med det maleri? Så ved jeg lissom status, og det er noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Det er sjovt at det er noget der er mange der ikke forstår. Bare tag en tur på Facebook eller Instagram. Der er altså meget langt imellem at jeg ser posts og billeder af scenarier som “pis os, jeg skal skilles” “min kæreste er et røvhul. Nu er han igen gået i byen, mens jeg sidder alene tilbage med skrigende unger og vasketøj” etc.
  Der er en årsag til at det frarådes folk med depressioner at være for meget på Facebook og Instagram. Folk poster alle de fede ting, eller propper et filter på, der kan få den ledeste regnvejrsdag til at ligne høj sol i august. That´s life online.
  Så bliv ved med at gøre lige som alle andre. Post dit solskin! Vil vi se uvejr og blive negative og triste, kan vi tænde for nyhederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er så godt skrevet geggo. ☺️ Alle kan have dårlige dage, men ikke så mange kan vende tingene til noget positivt desværre. Ofte har folk travlt med at kommentere andres liv og måde at leve deres liv på istedet for at kigge indad og koncentrere sig om deres eget. Hvis nu folk bare koncentrerede sig om deres eget liv kunne de måske også finde ud af at finde noget positivt. Hvis man endelig skal koncentrer sig om andres liv så kig da på hva disse folk gør godt istedet og tag ved lære af dette ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga Grønsund

  Jeg syntes du er vidunderlig positiv og jeg fornemmer altid at du er med bagom særlig husker jeg når du og Mopper var på alene i var bare kærligheden.. knus til dig Inga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Respekt.
  Super godt skrevet. Vi lever i en verden hvor der sker så meget negativt, at man nemt kan gå hen og blive til et bittert menneske. Så super meget respekt for at du vælger at holde fokus på de goder der er i livet. 😊👍
  Men også fedt at vide at selv kendte ikke altid synes livet er en dans på roser.
  Masser af kærlighed til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Godt indlæg, Stephanie! Jeg tror måske at mange glemmer at det, vi ser når vi ser jer i tv er REDIGERET virkelighed. Ikke at I ikke er jer selv, for det er i (og heldigvis for det!), men “Familien fra Bryggen” er jo klippet sammen for at vise en helhed og et flow. Altså; det ville ret hurtigt blive meget kedeligt tv hvis TV3 nu feks havde sendt et kamerahold med Djengis på arbejde i salonen i dag – så kunne vi bruge 3-4-5 udsendelser af Familien fra Bryggen på at se hvordan han stille og roligt arbejdede med renoveringen. Jeres liv er ikke Big Brother, og selvfølgelig er og skal der være mange ting I ikke deler med hele Danmark. Det er klart at når I nu ER kendte, så er der rigtig, rigtig mange mennesker der har en mening om jer. Jeg tror desværre at der er rigtig meget jantelov i vores lille land stadigvæk… Mange har måske ondt i røven over at se hvad I feks har råd til at gøre; købe hus i Dragør, ny bil, møbler, rejser, brudekjole, bryllup osv. Men ingenting er jo gratis. I har VALGT at være selvstændige og knokle en vis legemsdel ud af bukserne for at få råd til det liv, I gerne vil leve. I brænder for det, I gør, det er jeg super fan af! Og I ved at det I gør HAR konsekvenser. Det har alt, om man vil det eller ej. Også hvis man ikke gør noget! Fortsæt med at være dem, I er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Super godt skrevet 😊 Og godt at vide at du også er menneskelig og at alt ikke er en dans på roser. Er helt vild med din holdning om ikke at dvæle ved det negative 😉
  Der sker så meget lort rundt omkring i verden at man hurtigt kan blive meget negativ, men du formår at holde fast i det positive. Kæmpe kæmpe respekt herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Kære Stefanie, du og din familie er vidunderlige at følge på tv. Så tak for at vi må det.
  Ingens liv er lyserødt, men når man har det godt er det vigtigt at skønne på det, og det gør du også.
  Hav er god søndag.
  Mange hilsner Karen (bedstemor til 4 vidunderlige unger)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At komme hjem til noget virkelig ubehageligt!