Viva españa og update på La’ Lotus

vacayyyyyyt

At rejse er at leve – især når man rejser sammen med de mennesker man allerbedst kan lide. Vi, Cengiz, Alba, min mor og jeg, er rejst til Spanien på ren FERIE. Uden kamerahold, uden nogle planer, uden nogle forventninger andet end afslapning og kvalitetstid. I kender godt det når man bare glæder sig til at rejse – det gør man vel altid – men kender i det, der er stor forskel på at glæde sig, til virkelig at TRÆNGE til ferie. Jeg har det sidste, temmelig meget.

Livet hjemme i Danmark går nemlig stærkt fortiden. Jeg er god til at huske at stoppe op og nyde det, det er jeg virkelig, men jeg er ikke god til at huske og holde fri og “lægge hovedet væk”. Salonen (La’ Lotus) kører ellers faktisk på skinner fortiden. Vi har nu så mange bookinger at vores ansatte ikke længere har tid til at tage telefonen, booke kunder ind, tage imod kunder, lave kaffe og the osv – vi går jo højt op i at alle skal føle sig velkomne og blive taget pænt imod, så vi har set os nødt til at ansætte en super skøn “receptionist” (Patricia), og selvom det selvfølgelig er en ekstra lønning og dermed udgift for os – så er hun alle pengene værd, med sit bidrag i både humør, og de små ting i salonens dagligdag. Udover det, har vi også fået en ny vippetekniker – og gud hvor var det bare fantastisk at vi fik det. Jeanne, som hun hedder, var prikken over i’et i salonen og guds gave til øjnene, med sine fantastiske evner. Hun er SÅ dygtig, jeg tror aldrig jeg har set noget lignende og så er hun sød, stabil og sådan et dejligt menneske. Monica, vores kosmetolog, har været der siden dag 1 og hende vil vi aldrig af med, hun er bare fast inventar og en SÅ vigtig del af salonen – hun er intet mindre end fantastisk, og Desirée vores negletekniker og micropigmentist er også guld værd med sit dejlige hjerte og sit mega fantastiske håndværk. De piger fortjener allesammen alverdens ros – for NØJ hvor gør de det bare godt. Jeg er så stolt af dem allesammen. Det er somom puslespillet er ved at falde på plads, og vi har fået det crew vi ønskede os. Det er absolut ingen dans på roser at være selvstændig, men med et crew som dem, gør det alligevel hverdagen en del lettere for mig og Cengiz. Så kan man sagtens tage på ferie med ro og tryghed i sindet. I’m so happy <3

Vi fifler også med optagelser fortiden, det er endnu ikke offentliggjort til hvad, men det bliver godt! Karma har parret, Alba udvikler sig og farer rundt overalt nu hvor hun er en gående tumling der så småt er talende også. Livet går stærkt – og nuujjj hvor skal man huske at nyde det. Jeg synes C og jeg er ekstremt gode til det faktisk og også gode til at være kærester selvom vi har travlt. Cengiz er især god til at huske stadig at klappe mig i måsen, og fortælle mig jeg er smuk – han er generelt god til at holde romantikken ved lige, og gud hvor er det vigtigt. Jeg hører om så mange mænd der “falder hen” og glemmer at rose deres kæreste (og kvinder også for den sagsskyld) – men jeg synes faktisk vi er ret gode til det! 🙂

vacaybennn

 

Lige nu er vi i Benal Madena, hvor vi har lejet et mega lækkert hus med egen pool lidt oppe i bjerget. Alba er heldigvis et af de lettere børn at have med på ferie, hun sover en del mere til middag end hun plejer, og det er jo første gang vi har hende med som gående – og det er altså ekstra hyggeligt (ikke mindst for armene) men man skal også huske at hun på 2 sekunder kommer fra A til B nu, så man skal virkelig have øjnene med sig 🙂 Det er så dejligt at min mor og C er så gode venner, og vi kan rejse sammen. Det er tit og ofte “dem imod mig” – de har en tendens til at holde sammen konstant, glæder mig til Alba bliver stor nok og forhåbentlig kan være lidt på min side… Og så igen, hun er jo fars pige…. 🙂

 

Flere ferie-updates en af dagene – vi har kun været her i 5 dage. Vi nyder varmen, og sender solskins-tanker til Danmark <3

 

Møs

vacayyyyy vacayyy vacayyyyyyyy

vacayvacayvac

vacay

30 kommentarer

 • Henrik wellejus

  Åh tak for din skønne mail .Jeg og min kone alice følger her fra a til z . Det daglig gl bryggeprogrammer de er fuld værd. Lad os høre mere . Knus 😊

 • Katrine Fich

  Rigtig god ferie til jer alle 4😎🌹☀️☀️

 • Henrik wellejus

  Undskyld geggo . Min tlf staver så dårligt . Håber i fik min hilsen . M v h henrik wellejus

 • Tina KH

  Så dejligt at I kan nyde varmen, oplevelserne og ikke mindst hinanden:-)

 • Gitte Knudsen

  Du er så smuk og dejligt i har bare kan slappe af og nyde tiden og ferien sammen alle 4

 • Carina

  Hejsa goggo jeg heder Carina Moltzen og elsker og se mere af jer hvornår kommer det igen

 • Dorte

  Rigtig god ferie🌺.
  Der er så skønt i Spanien og endnu skønnere, når man kan være der sammen med dem man holder mest af🌺

 • Louise S

  Skønt med en rolig ferie for jer 🙂 Hvem ville ikke gerne være i Spanien på afslapningsferie! 🙂
  Men jeg må nyde sommeren gravid og se frem til en ferie med vores snart to sønner til Thailand! ☀️

  • Stephanie Karma (author)

   Thailand er skønt – hvis i kommer nær et animal-rescue center så giv dem et besøg – det er en fantastisk oplevelse at høre historierne om dyrene der er blevet reddet fra den forfærdelige dyre-turisme i Thailand <3

 • Marie

  Den Halskæde du har på, på det sidste billede, hvor er den fra:-)

  • Stephanie Karma (author)

   Den er fra Jane Koenig 🙂

 • Malene

  Hejsa smukke Geggo.. Blir nød til at høre hvor den sorte kjole med blomster er fra.? 😊😊

  • Stephanie Karma (author)

   Hej Malene. Jeg kan simpelthen ikke huske hvor jeg har købt den 🙁 Det er et online-fund.

 • Nina

  Viva españa! Sådan et dejligt sted.

 • Petitflora.dk

  Skønt med en rigtig afslapningsferie – det har i da vist fortjent. Smukke billeder.
  Rigtig god ferie.

 • Victoria

  Hej geggo, jeg vil gerne lige gøre hvor længe i bliver i Spanien ? Jeg skal nemlig selv til marbella her på torsdag😁

 • Julie

  Nøj hvor jeg elsker det billede af din mor og Alba! 😍😍 Dejligt for jer med en ferie-ferie, det må
  Være tiltræng. Sørg for at nyde den! ❤️

  • Stephanie Karma (author)

   <3

 • Camilla Andersen

  Hej Geggo. Hvor ser det bare fantastisk ud, der hvor i har lejet huset. Hvor har i lejet det igennem ? Hav en fantastisk ferie:)

  • Stephanie Karma (author)

   Igennem Airbnb mener jeg det hedder 🙂

 • Kathrine

  Hej Geggo
  Her er lige noget der ikke helt har med dette opslag at gøre – selvom jeres familieferie dog ser skøn ud!
  Jeg spottede denne bruger på insta https://www.instagram.com/albasalvrli/ kommentere på et af dine billeder – det virker ikke som om det er en profil I kører? Hvis det er jeres profil, så er alt jo i skønneste orden. 🙂
  Hvis ikke, så ville jeg lade jer det vide. Jeg ville i hver fald synes at det var underligt hvis nogen udgav sig for at være mit barn (det er om ikke andet ikke tydeliggjort at det er en “fan” profil).
  Kathrine 🙂

  • Stephanie Karma (author)

   Hej Kathrine. Det er ikke en profil vi kører, nej, ej heller kender jeg personen bag. Det er da lidt spøjst, mon ikke der er nogle børn bag? Det håber jeg, ellers er det en anelse skummelt.

 • Mette

  Hej Geggo!
  Håber i har en fantastisk ferie. Vi er også i benalmadena ligenu og hvis i endnu ikke har set det, så er Puerto Marina i benalmadena helt sikkert er besøg værd – både om dagen og aften!☀️🏝😊

 • Victoria

  Hej geggo, jeg gik forbi den butik som du har skrevet om på din FB. Jeg har taget et billede men har ikke mulighed for at sætte det ind her 🙁 men skriv hvis du er yderligere interesseret, jeg er i Spanien indtil den 20 juli 🙂

  • Stephanie Karma (author)

   Hej Victoria. Vi tog et sidste smut forbi Puerto Banus, så jeg kom ind i butikken, og til min store skuffelse var Cengiz bestemt ikke enig med mig i at kjolen var fab – så han nedlagde veto 🙂 Men tusind tak <3

 • Malene

  Kære Stephanie

  Blot en stor buket roser fra mig til dig. Jeg synes det er så fantastisk at se din udvikling efter du er blevet mor – du stråler helt vildt. Jeg elsker at du stadig ammer (ammer selv på 16. måned) og er en fortaler for det. Din spiritualitet mm. Jeg ønsker dig og din dejlige familie alt det bedste.

  Mvh. Malene

  • Stephanie Karma (author)

   Hej Malene. Tak for din søde besked, den går lige i mit hjerte <3 Al god energi tilbage til dig og jeg synes også du er mega sej fordi du stadig ammer. Så, fra one breastfeeding mama to another – møs!

 • Rosa

  Kommer der en til sæson af familien fra Bryggen?
  Jeg krydser virkelig finger, fordi jeg ELSKER det program og der er bare sådan en tryghed ved at se det!😜
  Kh rosa

 • Winnie Petersen

  Kære Stephanie
  Fuldstændig ny – og håbløs bagud følger ag din blok.
  Jeg beundrer dit mod til at dele detaljer om dit liv, din familie, sorger og glæder.
  Jeg arbejder med nybagte forældre hver eneste dag og ved, at mange nye mødre følger med dine tanker og følelser omkring dit moderskab til Alba og dit parforhold til Cengiz. (Også selvom mange på min alder (42 🙈) ikke vil indrømme, at de ser jeres program 😉.
  Tak for dejligt TV og en velskrevet blok.
  ❤️ Fra en ny følger 😊

 • Julia M.

  Hold nu kæft hvor er du bare blevet smuk, Gegs! Husker tydeligt de første sæsoner af Familien Fra Bryggen, hvor jeg bare tænkte “hvordan er det hun ser ud?” Men det er du satme kommet efter *piiiiiiiift* 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *