Viva españa og update på La' Lotus

Der skal ske noget – nu!

Nu er det efterhånden lidt siden at jeg har opdateret bloggen – delvis er det fordi jeg har skulle have lavet lidt nyt i designet på siden! Hope you like it 🙂 Og delvis, er det fordi jeg har haft sindssygt travlt.

 

Efter graviditeten er min krop gået totalt i stå. Jeg ved godt jeg ikke er overvægtig, men jeg vejer altså mere end jeg gjorde før jeg blev gravid – vægten er egentlig som sådan ikke noget jeg spasser ud over, men det er mere at det hele er blevet betydeligt mere slattent i takt med at jeg ikke har fået trænet, eller spist ordentligt. Jeg tog mig en (langsom) detox – ikke en af de typiske juice-kure (jeg ammer stadig, så det ville være no-go) men en sund, økologisk en af slagsen med masser dejlige urter o.l til min krop (læs mere her), og da den var slut tænkte jeg “nu skal der fandme ske noget!” Inden jeg blev gravid med A var jeg jo godt på vej mod at blive klar til NC i kategorien bikini-fitness. Jeg stod kniv-skarpt da jeg mødte C. Det er bare knap så fitness med stor mave, og væske i kroppen, så min drøm røg lidt der. Jeg er kun et menneske som alle andre, og er sgu ærligtalt der nu hvor jeg på ingen måder er tilfreds med min krop. Bevares, den kunne være værre – det ved jeg godt. Men den kunne bestemt også være langt bedre.

 

untitled-6

Jeg kom så i kontakt med personlig træner Louise Syberg via instagram og aftalte et møde med hende fredag. Allerede fra første møde kunne jeg mærke en god kemi – og det er vigtigt med en der skal se én mega presset, og “piske” en. Her fik hun alle mine oplysninger, mine mål og ambitioner og forventninger. Hun sendte mig i weekenden min nye kostplan, og mandag havde vi så vores første trænings-time. HOLD NU OP hvor kunne det mærkes hvor dårlig form jeg er i! “Jeg har danset i mange år, jeg er uddannet poledance-instruktør, jeg har trænet on/off siden jeg blev gravid” – forget about it, intet af det kom mig tilgode. Louise piskede mig på den allerbedste måde, og jeg  gik fra min første time med hende med den vildeste mave-fornemmelse, og følelsen af at “det her er starten på noget fedt!” jeg trænede så med hende onsdag igen, og fredag skal jeg derhen igen – jeg har ikke mål om at skulle stille op længere, ihvertfald ikke forløbig, men jeg skal i form, og rejsen er kun lige begyndt 🙂 Louise er ikke kun mega dygtig, hun er også super professionel, og læser mig virkelig godt – hun presser mig, men uden at være for bossy og kommanderende, hun er lige tilpas. Jeg kan godt lide tanken om at skulle “stå til ansvar” til vejning osv. Jeg er allerede på blot 4 dage blevet gladere, og kan mærke det er dejligt at gå op i min kost uden decideret at være på “slankekur”. Jeg er aldrig sulten (det er Cengiz glad for, jeg er mildt sagt ikke et særlig sødt menneske når jeg er rigtig sulten…), men jeg er til gengæld så øm så jeg dårlig kan gå – jeg kan mærke der sker noget! DET ER FANTASTISK! Jeg skal nok lade jer følge med i forløbet her på bloggen og selvfølgelig på min instagram @geggo eller min facebook-side Stephanie,Geggo.

traening traening2  traening4 traening5

OBS:

Hvis i overvejer et trænings-forløb, så vil jeg i allerhøjeste grad anbefale Louise. Jeg får virkelig noget for pengene, og føler jeg har ydet mit max til hver træning, og at jeg ikke går og er sulten. Det er ligesom det skal være. Hun afholder iøvrigt det vildeste bootcamp “Fit camp Copenhagen” som indeholder 2 ugentlige træninger i 8 uger, vejledning i kost, skræddersyet kostplan, opfølgninger, målinger & vejninger, måling af fedtprocent, træningsprogrammer, en masse fede og sjove træningstimer samt mailservice og tshirt. Normalprisen er 7499,- men bestiller du inden 1. august får du det til 5999,- Læs mere på www.louisesyberg.dk 

Se mere i videoen her:

 

 

I kan se Louise’s instagram HER (@louise_syberg) og hendes facebook-side HER – hendes hjemmeside er www.louisesyberg.dk 

 

Dette er ikke et sponsoreret indlæg – jeg betaler for mine timer hos Louise. Dette er blot min anbefaling af en super dygtig og rigtig sød træner 🙂

 

 

Kærlighed.

6 kommentarer

 • K

  Det GØR bare en kæmpe forskel at have en personlig træner med på sidelinjen. Kender ingen som ikke jubler over det når den beslutning er taget!! Fedt fedt fedt – og glæder mig til at følge med! Her skal der også bare ske noget og også mere end jeg vist selv kan klare :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B

  Hvor fedt at du er kommet igang ! Har selv en søn fra april 16, og min krop er altså heller ikke hvad den har været. Vægten siger det samme, men bliver alt for nemt oppustet og kan se mavemusklerne burde trænes lidt 🙄
  Så det er super lækkert med god inspiration 😊 Glæder mig til at følge din udvikling 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det tror jeg du bliver glad for!
  Jeg har netop selv afsluttet et forløb med en af fitness Worlds personlige trænere, det er vildt hvor meget der er sket på de 2.5 måned jeg har trænet med ham. Det er en af de bedre beslutninger i mit liv. Før følte jeg lidt at jeg var hende den tykke ovre i hjørnet der ikke rigtig kunne noget, men nu har jeg lyst til at træne alene for ham har boostet mit selvværd helt vildt 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde kofoed

  Hvor er det fedt at læse….jeg træner selv med Louise og hun er fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville gerne læse om den detox du har været igang med, men man kan ikke trykke der hvor der står (læs mere her) ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Kære geggo hvor er det dejlig positivt
  At læse . Det er flot du sætter dig de mål.
  Skulle hilse fra min kone . Vi nyder hverdag de gl afsnit af bryggen . Hvor er det sjovt .også musikken nedenunder .K h henrik wellejus (velajus)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viva españa og update på La' Lotus