Der skal ske noget - nu!

Jeg tester Shinywax – hjemme-voks uden brug af strips

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Shinywax.dk – jeg tester. 

Normalt får jeg altid vokset min krop hos min kosmetolog i min egen salon – men når enten hun eller jeg har for travlt, så bliver jeg nødt til at gøre det selv. Jeg er netop gået igang med at teste produktet Shinywax – en hjemme voks-behandling, uden brug af strips eller lignende og som skulle være mindre smertefuld og hurtigere end normal hjemme-voks. Produktet der bruges er baseret på naturlig bivoks, tilsat olier for duftens skyld, der er ingen skadelige kemikalier eller andre skadelige stoffer i produktet – det er ret vigtigt for mig, både i min mad ligeså vel som i min makeup at jeg ikke får en masse tilsætningsstoffer på huden.

Min test:

Jeg startede med at varme voksen op i en voks-varmer jeg havde i forvejen. Har man ikke en voks-varmer kan man sagtens bruge en ganske almindelig gryde, det skriver Shinywax på deres hjemmeside. Jeg prøvede mig lidt frem og fandt hurtigt ud af at der skal ret meget produkt på huden, og at det ikke må sidde for længe på huden, for ellers “knækker” voksen af i små stykker – og det er ikke hverken smart eller rart. I har heldigvis min lille guide her at gå efter, og ellers kan hele processen også ses i videoer på www.shinywax.dk – jeg lod iøvrigt voksen køle lidt af inden påføring, så den ikke var brændende at få på huden – den er RET varm lige når den er varmet op! Husk det! Det gik faktisk ret hurtigt og tog meget få forsøg før den sad lige i skabet.

Andet forsøg lykkedes det, og det gik op for mig hvorfor det her produkt florerer rundt på hele facebook og folk er helt oppe i skyerne over det – for det er altså virkelig smart. Man er altid lidt nervøs for når voksen skal trækkes af igen: “Here comes the pain” tænker man, men det gør BETYDELIGT (!) mindre ondt med denne voks, end med andet hjemme-voks man kan købe (og jeg har prøvet en del!). Der er ingen tvivl om at rent smertemæssigt er det her det bedste hjemme-voks jeg har prøvet. Hårene er også væk, som i – helt væk, og det  var faktisk en af de ting jeg var nervøs for med produktet. Jeg tænkte “når nu det skulle være mere smertefrit end andet hjemmevoks, er det så overhovedet ligeså effektivt?” – men det er det.

Efter jeg havde vokset benene brugte jeg lidt kølende Aloe Vera, og jeg har kun en smule rødme, men ikke noget voldsomt. Normalt tager jeg ikke mine lår fordi jeg er en kylling, men det gjorde jeg denne gang – og mine ben føles virkelig bløde og lækre.

Alt i alt, et produkt der helt sikkert kan anbefales. Poserne med voks-perler kan købes i 100 eller 300 grams poser, og jeg fik lov til at dele en rabatkode med jer hvis jeg fandt produktet anbefalelses-værdigt, og det gjorde jeg. Hvis i bruger koden ’shiny’ når i bestiller, får i automatisk 10% på hele ordren.

 

shinywax

Køb produktet på www.shinywax.dk 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

6 kommentarer

 • Piil

  Mængde!
  Der er jo forskellige mængder. Hvormeget brugte du til din voksning ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sejersen

  Hvor meget voks brugte du ca. Til at vokse begge ben? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte White

  Jeg har prøvet Veet’s voks rulle og andre hårfjerningscremer, men selv med voksen (Veet) så tog den minimalt med hår og efterlod en masse klister på benene. Voksen tog meeeega lang tid for at smelte – hvordan er det med voksperlerne?
  Kan man få problemer med huden, hvis man har en sensitiv hud (tendens til eksem)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor meget af pakken brugte du på dine ben? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carola

  Hvor mange gange voks af underben er der til i en 100 grams pose, vil du tro? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv overvejet at prøve det. Lavede bl.a en anmeldelse om HEVI sugaring – men nu er jeg igang med hjemme laser-behandling 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skal ske noget - nu!