Der skal ske noget - nu!

Jeg er vel i bund og grund kendt for at være ærlig…

nadiashiladeungemoedre

Foto: Jonas Sand, Realityportalen

Jeg kan ikke lade være… Jeg burde ikke – men jeg kan ikke lade være. Der render lige nu en pige/kvinde rundt i USA, og lever “the American Dream” … Om man vil. Hun tog til USA med sin søn på vistnok knap et par år, og sin mor for at blive en stor berømt skuespiller… Nogle mener hun stak af fra en svindlergæld på flere hundrede tusind, hun selv påstår hun flygtede fra en voldelig eks… Problemet er bare at ingen rigtig fandt hende interessant, og hun forholdsvis hurtigt endte som hjemløs på gaden. Kommunen tvangsfjernede så kort tid efter hendes lille søn – ifølge medierne en meget dramatisk episode hvor hun endte i fængsel i et døgns tid. Måske skal man ikke tro på alt hvad man læser (kan jeg skrive under på) – men ifølge hendes instagram stemmer det egentlig fint overens. “Okay – Jamen så rejste hun vel hjem, for at kæmpe for sin søn, ikke?” Næ. Hun er der endnu. Hun lever i et telt med sin mor, hvor de dagligt laver skilte og tigger om penge på motorvejen. De kalder det, og hold nu lige min hest engang – for et JOB. Nej, jeg joker ikke. De kalder det for “arbejde”.

Hun har også fået en hjemløs kæreste – men ham ser hun ikke lige nu. Han er nemlig i fængsel. Han har Iøvrigt vistnok også en dom for at have slået sit barn han har med en anden kvinde. Nadia synes det er helt cool, og at man sagtens kan slå på et lille barn. Hvor gammelt barnet var ved jeg ikke, men nogle skriver det var en et-årig. Nåja, han er også HIV-positiv, og (ex..?) narkoman. Som hun siger “han gav ham en lille lussing, det er normalt herovre” – den sætning bruger hende og hendes mor Iøvrigt om alt de gør som skal forsvare “det gør man herovre!” Det er et vildt hvad man “gør derovre” – det er jeg sikker på, men der må være grænser for galskaben.

Og nu må i ikke falde ned af stolen vel? Hun er edder-rådme også gravid! Ja du hørte rigtigt. Er der nogle der er søde at fortælle mig, berolige mig med, at hun selvfølgelig ikke kommer til at bo på gaden med sit lille spædbarn? På en motorvej hvor de tigger til dagen og vejen? Jeg er mor, og mit morhjerte græder for det lille væsen. Jeg er da sikker på man kommer langt med kærlighed og det er da også skide smukt og alt det der – men facts er bare at børn skal have en ren ble, rent tøj og ikke bo i et telt på en motorvej med en mor uden nogen fast indtægt! En baby er ligeglad om mor og far er rige – fuldstændig! Men en form for fast indtægt er man altså nødt til at have! Ifølge Nadia selv tvangsfjerner kommunen ikke hendes datter, fordi som hun selv siger “der er masser hjemløse herovre der bor på gaden med deres børn” – nå jojo, men de er vel forhåbentlig ikke ulovligt i landet, uden opholdstilladelse, og med et i forvejen tvangsfjernet barn, en kriminel narkoman-kæreste, og en gæld på flere hundrede tusind for at have svindlet i sit land? Vel? I den kategori kan i ikke være mange.

Og hvorfor laver jeg så dette indlæg? Er det for at hænge Nadia ud, og være en modbydelig møgkælling? Nej. Det er fordi jeg er FORARGET, mit hjerte græder for den stakkels søn der kan sidde og lige om lidt se sin mor i et andet land føde hans søster, og ikke engang gide rejse hjem for at kæmpe for ham. Måske jeg sidder med en anelse håb om at hun vil blive lagt ekstra mærke til, og muligvis blive kaldt hjem til Danmark for at kæmpe for en der elsker hende – nemlig hendes søn! Og for at betale sin gæld hun har for at svindle en masse mennesker. Men igen… Måske hendes søn faktisk er bedre tjent uden hende? Jeg ved det ikke. Alle børn fortjener deres forældre – hvis deres forældre vel og mærke vil dem det bedste. Måske hun godt selv kan se han fortjener bedre end et motorvejs-telt, og at tigge til dagen og vejen? Ifølge hende selv får hun ham “hjem” (kan man kalde det dét?) igen snart.

Hvem kender de amerikanske regler? Hvem kan berolige mit sind? Mit mor-hjerte græder for den lille dreng, og den lille pige der snart bliver født uvidende og fuldstændig uskyldig og overladt til at bo på gaden i beskidte omgivelser. Jeg VIL ikke tro det, men nogle mener hun har planlagt graviditeten fordi hun således får tilbudt gratis bolig – gælder dette også når hun egentlig opholder sig ulovligt i landet?

 

HVAD skal der ske…. Mit mor-hjerte kan ikke klare det. Jeg måtte ud med det – og jeg er kendt for at sige min mening, og være hudløst ærlig. Jeg kunne ikke lade være…. Man kan komme langt med kærlighed og omsorg – men en ren ble, rent tøj og penge til mad (evt. et køkken?) kan man komme endnu længere med – overlevelses-mæssigt…

 

Dette var hendes svar da hun lavede et opslag om hvor lykkelig hun er, og en følger spurgte, meget passende:

 

screenshotnadiashila

Sønnen bor hos hendes eks-kæreste Jannick. Han skulle eftersigende (Nadia Shila’s egne ord) være mega-voldelig, og Nadia Shila har flere gange brugt meget grimme ord om ham og udstillet ham som værende utrolig farlig for både hende, hendes mor og sønnen. Det tror jeg nu ikke på. Men… Jeg er lost. Forstår ingenting af hendes hovede – og kommer aldrig til det…

 

Realityportalen har skrevet en artikel om hende, læs den HER. Der er iøvrigt også DENNE. Søger man på ‘Nadia Shila’ på Realityportalen.dk kommer alle artikler op om hende og hendes mor og “The American Dream” tilværelsen de fører sig.

Kærlighed.

78 kommentarer

 • Jill

  Hun og hendes mor har aldrig ejet sund fornuft,.de er så møg egoistiske.tænk hvad de har budt kyle (som heldigvis er i trygge hænder nu) og i guder hvor jeg håber at myndighederne tager den lille ny så snart hun bliver født..!!at de har snydt så mange mennesker at de ikke tør tage til Danmark og ta konsekvenserne af deres svindel men heller vil miste et barn og tilbyde det nye barn et liv som hjemløs i et møg beskidt telt ved en motor vej viser bare hvor lidt hjerne og hjerte de har😠😠men det viste de jo allerede i Danmark da de snød en lille dreng for en tlf han skulle købe hvor han gav dem pengene men drengene kunne se i kraks vej viser efter tlf!!!penge som drengen havde fået til sin konfirmation.føj for pokker hvor koldt!!og så alle de andre de har svindlet,..Ja de er efterlyst men hvorfor i alverden beholdt politiet hende ikke da de skulle fjerne kyle så hun kunne blive smidt hjem og få sin straf???som sagt håber jeg inderligt at det stakkels lille barn hun venter bliver taget straks efter fødslen.at hospitalet giver myndighederne besked!!!så det afsnit for et par uger siden hvor hun var til skanning.hun var jo møg hamrende beskidt.hendes negle var kul sorte!!De går meget op i at man har pligt til at anmelde til myndighederne når børn bliver forsømt.Ja ja jeg ser også meget DR PHIL..Stephanie synes det var så flot af dig at skrive dette indlæg.viser hvor dejligt menneske du er ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-louise

  Jeg har fulgt med da Nadia Sheila var med i de unge mødre herhjemme i DK. Synes ikke af hvad jeg har set på tv, at hun burde have haft sin dreng hos sig. Mange gange var han sat i sin seng i stuen istedet for at lege på gulvet og at da han skulle sange grøntsager lignede det, at det ikke var noget hun normalt gav ham. Det lignede at han endten ikke havde smagt på så meget før/smagt på noget eller at hvis han nu skubbede den væk ville hun give ham al mulig usundt. Men også, at hun ikke rigtig gad ham/interesserede sig for at han var der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Har lige set snigpremierer på de unge mødre for næste uge … de skal sørme giftes 😲😲😲 og sidst men ikke mindst så er hun ikke bange for at sove I telt på gaden fordi hendes kæreste har rynfor at være en rigtig skidt fyr øhh ok jamen held og lykke med brylluppet så 😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fuck hvor rørte alt det du skrev mig!! Har selv mega ondt i mit moderhjerte!! Og har virkelig tænkt på hvordan man kunne komme ud med alt det..! Du er for sej Geggo og tak for dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja olsen

  Jeg mener at nadia sheila har kvajet sig godt og grundigt.hvis hun ikke havde lavet alt det lort, men var blevet i danmark og havde taget sig en uddannelse eller arbejde kunne hun stadigvæk have haft et godt liv med sin lille søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja olsen

  Jeg mener at nadia sheila har kvajet sig godt og grundigt.hvis hun ikke havde lavet alt det lort,og i stedet havde taget sig en uddannelse eller arbejde i danmark kunne hun stadigvæk have haft et godt liv med sin lille søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Vidner det ikke om hvilken barndom hun har haft, og hvilke ressourcer hun har fået med i baggagen som barn, når hendes mor selv render på gaden med hende. Hun kan ikke være noget for nogen, når hun ikke engang kan passe på sig selv. Hun har først og fremmest brug for hjælp, før hun kan være noget for sin søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hun har brug for at nogen tager sig af hende. Ingen mennesker er født onde. Måske har hun ikke haft en god og tryg barndom, og sådan noget kan desværre gå i arv….SOCIAL ARV. Det er forfærdelig. Hvad der er endnu mere klamt, er at Kanal5 eller hvor det nu bliver vist, udnytter folk som er i en svær situtation på den ene eller den anden måde, og som måske ikke kan gennemskue konsekvenserne af det begiver sig ud, når de siger ja til at medvirke i et så nederdrægtigt tv-program som De Unge Mødre. Hun har brug for hjælp, ikke seriøs mobning fra hele Familien Danmark. HVor må det være forfærdeligt. Har ondt af hende og hendes famile. Og så sidder de en MASSE PRVILIGEREDE RØVHULER og peger fingre. Puha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kianna

  YES!! Endelig nogle der skriver om hende! Det er SÅ modbydeligt, hvor svæversynet hun er. Hun skal bare skrives om, så hun forhåbenligt bliver smidt hjem til Danmark igen, så hun kan tage sin straf og den baby kan komme i sikkerhed😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit hjerte græder med. Og jeg håber for GUDS skyld ikke, at hun er gravid, da de nye afsnit er blevet optaget, da hun i et klip sidder med en smøg i hånden…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Det kan jeg så fortælle dig at detcer hun. Der er hun ca 3-4 måneder henne … Det var hendes nye graviditet der fik DUM til at interessere sig for hende igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Rigtig godt skrevet sidder og kigger på min søn og har det dårligt at den dreng og stakkels lille pige der ikke engang er født hvilken egoistisk kvinde de har som mor, der ikke engang vil kæmpe for sin søn hun har jo en skrue løs. Ja der er ikke noget der er mere vigtig for mig end min søn jeg ville kæmpe for han med næb og klør. Børn har ikke selv bedt om at komme til verden så når man beslutter sig for at sætte et barn til verden må man osse tage et ansvar og være der for sit barn/børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  TAK, tak fordi du siger din mening Geggo🙏🏼
  Jeg har haft de præcis de samme tanker som dig. Jeg “følger” hende på Instagram, af ren nysgerrighed, men jeg kan snart ikke klare mere! Det er så forfærdeligt at læse hendes tilgang til livet – hun må virkelig leve i en anden verden…
  For en uge siden lagde hun et billede op af en bil, hvor hun skriver at i denne bil bor en lille pige med hendes mor, som er narkoman😳 NS skriver at misbrug ikke hæmmer forældreevnen😳 Og at pigen ser glad og tilfreds ud, og hun mener derfor at moren klarer det godt og IKKE skal have fjernet hende😳 Derudover mener NS at kærlighed er nok, og at pigen derfor ingen nødt lider😳 Jeg var i CHOK! Jeg har taget sceenshot af hendes kommentarer, fordi jeg virkelig mener at Kanel 4 IKKE burde give sådan en (syg!) person taletid! Jeg græder på lille Hopes vegne og tør slet ikke tænke på hendes fremtid😓
  Håber dit indlæg kan gøre bare en lille forskel🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvis du havde læst nogle flere af artiklerne om hende på realityportalen ville du ha fundet ud af at hun kun har boet i telt EFTER Kyle blev taget fra hende. Myndighederne stilte en form for hjem til rådighed for hende mens hun skulle forsørge ham, så grunden til hun mistede sin husly var netop at han blev sendt til Danmark. Og når hendes datter kommer til verden regner hun derfor med at få et lignende tilbud om hjælp igen. Jeg er ikke fan af hende eller noget, men det provokerer mig at du skriver en hel artikel om et andet menneske uden at gøre din research, håber dog dit sind er beroliget som forespurgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hvis du læser samtlige artikler om hende vil du også finde ud af at det ikke passer, og at hun kun boede på motel i 3 uger, og faktisk boede på gaden med Kyle. Selv tak for info, håber du overlever at de facts jeg skrev provokerede dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeg har læst samtlige artikler, da det jo er en ret trist sag, som man gerne vil vide hvordan ender. Om det hun siger så er løgn (det kunne jeg sagtens forestille mig med den personlighedsstruktur hun virker til at have) tager jeg ikke stilling til, læser bare hvad der står i artiklerne, som jeg selvfølgelig tager med et gran salt, men uden ligefrem at sidde og spekulere i hvad der passer og ikke. Det virkede ikke som om du havde læst det med motellet når du spurgte om nogen kunne berolige dit sind i forhold til at hun boede i telt med et barn, og om det kom til at ske igen med hendes datter. Derudover siger du jo selv at grunden til du skriver indlægget er at du har ondt af Kyle og den kommende datter, men der er jo ingen af dem der bor på gaden som det er nu, så der er vel kun tilbage at spekulere over om datteren får HIV, og om de får sat et værelse til rådighed igen når hun er født. Underligt at du selv beder os om at berolige dig, og så ikke tager vel imod de oplysninger jeg giver dig, som jeg ikke var klar over du allerede vidste, i og med du ikke nævner dem i indlægget. Jeg blev provokeret ja, men synes bare først og fremmest det er en underlig opførsel du lægger for dagen, men whatever det er din blog, jeg daffer igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Du skal være velkommen til at daffe igen hvis det er det du vil – for hvad skal man bruge dine oplysninger til når de er løgn? De facts du kommer med er ikke korrekte – derfor beroliger de mig ikke. Facts er at de nu engang BOR på gaden nu, det kan du se på hendes instagram. De boede kun 3 uger på et motel. Måske du skulle tjekke op på facts før du kaster om dig med dem – for du er desværre ikke informeret korrekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Præcis og hun har også taget billeder og nævnt at Kyle sov i sin klapvogn på gaden og på et tidspunkt sov de også på et kirkegulv. Synes bestemt der er andre ting at bekymre sig om end om Hope får hiv, f.eks hvordan Jeremy som er dømt for at slå sit 1 årige barn vil klare opgaven med et spædbarn…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det er helt rigtigt, men min pointe var også mere at jeg ikke forstod fokusset på hjemløse børn, når der ikke er nogen i øjeblikket. Forstod det som at ‘Geggo’ ikke havde læst om motelværelset, derfor skrev jeg som jeg gjorde. Har svaret noget lignende til hende, men det har hun så valgt ikke at offentliggøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Av av 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hun er jo sy i potten, godt skrevet Geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte Christensen

  Den er jo helt gal.. Selvfølgelig får hun ikke lov til at, have sin datter hjemme, faren er Narkoman, sønnen er blevet tvagsfjernet, og hvis faren havde været voldelig, havde han ikke været hos sin far nu.. Jeg tror virkelig hun er psysisk syg og spiser ikke sine piller, men utrolig hun kunne have sin søn hjemme så længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Highfive til dig for at holde en nogenlunde god tone i det her indlæg. Jeg synes også det er en helt vildt uhyggelig historie, og det er SÅ forfærdeligt for hendes søn, at han har skulle igennem det cirkus. Når det er sagt, synes jeg måden, hvorpå denne her situation bliver gjort til et freakshow med NadiaShila i hovedrollen, er kvalmefremkaldende. At dele hendes crazy insta-outbursts (så man rigtig kan hyggehade), kalde hende “snotdum” og sige, at hun burde få klippet æggestokkene/tvangssteriliseres whatever, er utroligt smagsløst når det er tydligt, at den er helt helt gal med hende, og hun har allermest brug for en udredning og en behandlingsdom, fremfor at tilbagebetale 3000 kroner til en dreng hun har snydt for en Iphone. Jeg tror dit indlæg kommer til at avle en masse hadefulde kommentarer fra folk, der får et kick ud af at bitche på internetttet, så jeg vil egentlig bare sige, at det er svedigt, du afholder dig fra det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Ikke nok med det så går de nu i den tro at de skal have kærestens datter hjem og bo! Hvilken parallel verden er det lige de lever i? Staten udlevere ikke et barn til en hjemløs junkie med vold bag sig mod sit eget barn! Hvorfor mon nadia ikke oplyser han er far til det kommende barn? Tror hun at hun kan snyde sig til en bolig ved at sige hun er enlig? Med det samme hun får en adresse kommer DK bankende på døren som det første for at hente hende og hendes alkohol syndrom skadet mor hjem for at tage deres straf. Jeg frygter hun bliver i det telt og har under jorden for ikke at Hope også skal blive fjernet. Jeg håber og be’r til gud om at denne baby ikke får lov at blive hos hende. Jeg ville ønske at hun bliver sendt til DK i en plejefamilie så kyle har mulighed for at kende sin søster. Hun viser jo tydeligt at hun hellere vil være kærester med en voldelig junkie med hiv end at tage hjem og kæmpe for sin søn! Kun en psykisk syg mor tager det valg! Ingen egnet mor ville blive væk hvis sit barn blev sendt væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Er der slet ingen der bidder mærke i at hendes hjemløse, x-narkoman kæreste osse er HIV positiv, og først begyndt at tage sin medicin efter hun er blevet gravis… er selv mor til en lille pige på 5 Mdr og en dreng på 9 år. Undskyld mon ærlighed men hun burde ikke få lov til at beholde nogen af sine børn… Den lille pige kan have hiv når hun bliver født. Og efter min mening, så tror JEG kun af hun bliver født for at kunne skaffe nadia- og hendes mor en bolig og penge… Undskyld mig, men øv bøv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingerlise Johansen

  Ja og som om det ikke er slemt nok, så har kæresten også hiv!! 2 spørgsmål dukker op i mit hoved, 1 kan hun så være blevet smittet og 2 hvad med det stakkels ufødte barn, er det ikke også i risikogruppen?? Mit mor hjerte græder også for de 2 stakkels børn, hvor er det smertefuldt at se en mor ønske så lidt for sine børn. 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daimi Thorup

  Jeg forstår det slet ikke, er du ikke klar over, hvordan mange syge i Danmark lever?
  De mister deres strøm, deres varme og flere mister deres bolig, fordi de ikke får nok i kontanthjælp (mange af dem er syge, skadede og døende, og alligevel bliver de i det Danske samfund ikke behandlet med respekt 😥
  Så kan det da være lige meget hvordan hun lever i USA, hun kunne bare blive i Danmark, og tage sin straf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh jeg har det på præcis samme måde.. jeg har en lille pige på 9mdr og er 2uger længere henne end NS med nr 2… så jeg får endnu en lille pige og jeg får ondt i hjertet af at tænke på den lille pige der skal vokse op i USA med en mor der virker mest som om hun gør/siger ting for at virke interessant og få opmærksomhed.. og hun er egenligt ligeglad med om det er positivt eller negativt.. mit mor hjerte bløder ved tanken om denne pige skal opvokse med så ustabil en situation… og tanken om den lille dreng i dk som bare må føle sig så forvirret… og mon det bliver bedre når han bliver ældre og kan se hans mor fortælle om hans voldelige far.. (og det er jo uvist om det passer- jeg tvivler dog at de i dk vil sende et barn hjem til en voldelig person)…og hun så vælger at blive derovre og erstatte hans fravær med et nyt barn.. og poste op og ned om hvor meget hun elsker den lille pige… hvad med den lille dreng 😞😔 puha det blev liiige langt nok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Du har så evig ret i dine tanker og bekymringer. Noget er helt galt både med hende og hendes mor, for ellers kan man da ikke opføre sig på denne måde – har læst nogen Af moderens kommentarer til alt dette og det viser jo at der ikke kan være meget at flytte rundt med, så ikke underligt at datteren mener at hun har det godt som de har det….. hallo hvad et det hun vil byde endnu et barn – det sgu sørgeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kariann

  Øhh…Hendes kæreste er hiv positiv ?? Håber for guds skyld ikke at det er ham der er far til barnet 😱😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Hun er jo helt tabt …. Der må være noget helt galt i gokken på hende! I hendes tilfælde forstår jeg godt sønnen er taget fra hende og håber sandelig også datteren blir fjernet. Hun skal da ha noget hjælp, og hendes mor også! Ingen af dem kan da tænke særlig klart når de bare blir i deres telt i USA, når deres barn/barnebarn er taget fra dem og sendt hjem! Og så finder hun en hjemløs kriminel og blir gravid med? Og han blir så testet hiv positiv og af en eller anden grund ryger i fængsel … Og stadig bli’r de boende i teltet i USA!! What the fuck?!?! Hvor er hendes og moderens fornuft og hjerne?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Jeg har også fulgt med på NS IG og er også i chok så håber at dit opråb kan få belyst hendes sag noget mere, for det kan bare ikke passe at hun ikke skal stå til regnskab både for svindel og hendes søn, og kommende datter
  Og rart at en endelig turde skrive det som jeg tror mange tænker. Tak geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej
  Synes det er godt skrevet geggo.. er selv mor og jeg bliver ked af se at en mor vælger sig selv fremfor hendes søn og kommende datter fremfor bare at komme til dk og kæmpe for hendes søn og tag hendes straf. Er helt enig i det du skriver er selv fan af dum men glæder mig ikk til at Se det med hende.. forstår ikke man kan være engoist og kun tænke på sig selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg læste selv det samme igår og var lige så chokeret som dig, kan ikke forstå i mit hovedet at man vil tilbyde sit barn/børn at leve sådan. (Jeg er selv fornylig blevet mor) og tanken om at selv skulle stå i sådan en situation ville være et mareridt og så skulle jeg dælme nok kæmpe, kæmpe for mit barn for det er da det man gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Da jeg nu selv skal til USA og være au pair lige om lidt har vi fået lidt regler af vide. Så forhåbentlig kan det trøste lidt at hvis børnene bliver slået og det er noget som folk ved, så er det selvfølgelig ulovligt og man bliver fængslet for det. Hvis det er tilfældet at hendes nye kæreste har slået sit barn, så får de heller ikke det barn “hjem” til sig og bo. Jeg ved desværre ikke noget om det med spædbørn, men jeg kunne se der var flere der har skrevet noget til det.
  Håber det var behjælpeligt, og bare lidt trøstende ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  I følge Nadia selv, står de til at arve en hel masse penge fra en onkel/farbror noget. De har nemlig haft kig på nogle dyre huse, med pool og hele skidtet… Den eneste grund til de ikke har pengene, påstår Nadia og nadias mor Heidi, er fordi de ingen adresse har og heller ingen bankkonto.
  Den eneste grund til at hun ikke Bliver slæbt her tilbage til Danmark, er fordi den danske regering ikke kan finde hende eller hendes mor. Det er utrolig morsomt da alle de danske medier kan finde hende meget nemt… man undres

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Jeg har også undret mig ret meget over hvorfor de (retten, anklageren) ikke tager kontakt til produktionselskabet og får af vide hvor hun opholder sig …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det kunne have været mig der havde skrevet det der :'( <3 "To sjæle en tanke"..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chila

  Hold nu op Geggo. Din artikel er super godt skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Årh mit moderhjerte græder og bliver MEGET vred over at de kan tage ned til hende i det program “de unge mødre”, og sidde og hører på hvad hun fortæller og ikke gør noget ved det 😱!!! Foragtet over at hende der burde være en mormor og være voksen!!! Bare ikke gør noget ved det “banker” noget fornuft ind i det pigebarn… 😭 Håber og beder til de finder en løsning så den. Lille pige kan få et ordentligt hjem.💕
  Elsker din side geggo og du er en helt fantastisk mor!!
  Jeg har en søn Bastian, på samme alder som Alba faktisk født d. 4/2-16. Så det er sjovt at se hvordan udviklingen kan være så forskellige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Shit!!! 😱😤
  Nu sidder jeg her med mine to børn og får helt ondt i maven over at læse det..
  Jeg er ked af at sige det men FØJ!!
  Hun skulle have en flad og jeg giver den gerne.. 😤
  Hvis man ikke kan “holde” (kald ddt hvad i vil) skal man ikke få en mere og da slet ikke i et telt!
  Hun skulle ikke have lov til at kalde sig selv for mor..
  En mor er en som PASSER PÅ SINE BØRN OG KÆMPER FOR DEM UANSET HVAD!!!
  En mor er en som elsker sin børn ubetinget og vil gøre alt for dem..
  En mor er en som tilside sætter sine egne behov for at være der for sine børn..
  Det er lige det modsatte hun gør, og føj!
  De børn vælger ikke selv at komme til verden.. 😔Jeg krydser fingre for at den lille pige kommet til at bo et andet sted end i et telt ved motorvejen! 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du glemmer episoden, hvor hun havde snittet begge sine arme op, og blev tvangsindlagt dernede! Alt imens hun stadig havde sin søn! Og nå ja, hun smed selvfølgelig billeder op af hendes uigenkendelige arme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er ikke bare dig Geggo – Det er fuldstændig vanvittigt!!!😧 Intet er vigtigere end min datter – INTET!!!!❤️ Derfor er det mig ligeså forstænding ufatteligt, at hun har valgt som hun har?

  I mit job som familierådgiver, ser jeg rigtig mange ting hver eneste dag, og jeg vil sige at der er langt mellem de forældre, som ikke gør det allerbedste for deres børn, med de ressourcer de har / selvom det ikke altid er tilstrækkeligt. I dette tilfælde har hun helt valgt sin lille dreng fra💔 -Stakkels lille dreng, kan ikke lade være med at tænke på, hvad lige netop dette kommer til at have af betydning for hans liv💔 Uanset hvordan man vender og drejer det, så ER hun hans mor – den mor som altid skal beskytte og være der for en, amt overøse en med kærlighed… -Uanset om han har en god/mindre god far, så har børn brug for at kende begge sine forældre ❤️🙏🏼 -Det tror jeg måske hun har glemt i kampens hede i sit motorvejstelt💔

  Noget må være gået helt galt under hendes opvækst…? -Hendes mor er også med?😳 I dont get it!? Jeg kender ikke reglerne i USA, men jeg ser (tør næsten ikke indrømme det😂), rigtig ofte DR. Phil😜 Jeg ved man kan kontakte ham & at han ER børnenes stemme, så måske var det forsøg værd🌈

  Elsker du er ærlig😃🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej geggo. Jeg læste et sted at hun havde boet på motel med sin søn indtil han blev fjernet. Der er et lov der hvor hun er at hjemmeløse mødre i Californien skal have tag over hovedt ogSå selv om man er der illegalt. Så når hun får den nyd får hun et motelværelse betalt af staten. Det hele er jo helt vildt langt ude😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Hun blev hjemløs inden Kyle blev taget fra hende!! Det viste hun på instagram. Jeg aner ikke hvorfor – mon den danske stat havde fået nys om hvor hun opholdte sig, så hun valgte at “flygte”? IDK. Men Kyle boede på gaden en periode …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-britt

  Yderligere fortæller ns at, at de højstsandsynligt for myndighed, over hans ex kærestes barn. De har fået 4 timers samværs pr. Uge nu, og hvis en faderskabs test hvis han er får, for han forældre myndigheden over barnet 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg har det på nøjagtig samme måde Geggo.

  Jeg har mange gange tænkt at der må være “en teknisk fejl” hovederne på hende og hendes mor.
  Allerede dag hun nævnte at hun gik med drømmen om og komme til USA, tænkte jeg “det kommer der ikke noget godt ud af – bare dit kropssprog og tankegang er nok til jeg ikke tror på du slår igennem i usa”.
  Og desværre fik min mave fornemmelse ret 😨

  Udover alt det du har nævnt i ovenstående indlæg har ser stort i flere medier med udtalelser fra hende selv at hun tager “ulovlige” jobs (i form af hun ikke har arbejdstilladelse) Som stripper og prostitueret.
  Uanset hvad så er det åbenlyse for alle at hun bare ikke har det det kræver for at være en god forældre (kærlighed er ikke nok).
  Ville ønske for begge børn at de blev fjernet fra hende. – og bare for at gøre det helt klart jeg synes det bedste for et barn er at have sin far og mor. Denne situation med hende er en undtagelse ✌✌✌💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er der bare mange ting i dit blogindlæg der er helt hen i vejret… kan se du har taget en masse med fra de negative FB grupper om Nadia… og info fra div. Sladreblade som også giver mangelfuld info!! Først og fremmest , Nadia kom her til med ferie for øje…. udadtil! Hun har aldrig sagt at hun vil “udleve den helt store Amerikanske drøm” … hun har sagt at hun på sigt ønsker at tage en skuespiller uddannelse herovre og at hun vil gå til audition! Når der er plads og overskud til det!… derudover blev kyle fjernet ifølge DCFS ved en fejl….. da Jannick og ca 100 syge kællinger valgte at indberette Nadia til DCFS , den Danske Ambasade, Det Danske Konsulat, ja selv lejlighedskomplekset vi boede i blev der skrevet til mange gange ! … med info om at Nadia kidnappet hendes søn – hvilket hun Ikke havde da hun havde den fulde forældremyndighed da vi rejste! .. Ja Jules far var/er voldelig og har dom for det samt vi har videoer som bevis ! Ja Nadia synes pt det er bedte Kyle er hos hans far end i en plejefamilie da det ville umuliggøre at Nadia kan få Kyle hjem! NEJ Nadia har ike lyst til at vende tilbage til DK med udsigt til korsfæstelse af damer som dømmer…. og med udsigt til at få tvangsfjernet endu et barn pga. Falske anmeldelser… og med udsigt til at hendes kæreste måske ikke kan få opholdstilladelse i DK !!! Ja vi kæmper stadig for Kyle HERFRA…. og.. Hvad ved DU om hvordan Kyle havde det herovre med sin mor og mormor?? Var du her ? Hmm og så er der den med Nadias kæreste… Den dom han har for vold (mild neglect) mod sin søn…. er 10 år gammel… det er en hændelse der skete for 10 år siden!!!!! Skal DIN MOR dømmes på de DOMME hun har??? Eller har HUN ændret sig på 10 år ? … Ja Nadias kæreste har lige siddet inde… fordi han i sin tid ikke fulgte op på angermanegement ! Det kom så efter ham nu… hvor han så har fulgt de klasser i fængslet! Ja Nadias kæreste har været på stoffer.. men har været clean i snart 6 mnd! Det er aldrig for sent at ændre sit liv til det bedre vel ???? Ja han har hiv! Smittet af hans EX .. det er skide ærgerligt men han følger behandling, er undetechteble og Nadia er stadig Negativ! … Skal Nadia og hendes kæreste dømmes for det? JA herovre er det IKKE KRIMINELT ELLER NEGLEGT at være hjemløs og bo i telt, RV , bil osv.. med sine børn ! Der er massere steder man kan tage bad , skifte ble osv. ! Og man kan få mad, bleer, tøj osv fra en masse privat organisationer! JA SELV DCFS omtaler panhandling for “job”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Heidi. Det kunne egentlig nok forventes en kommentar fra dig – naturligvis. Jeg kommer aldrig, og jeg gentager, ALDRIG til at kunne andet end ryste på hovedet af de valg Nadia har taget – dig er jeg egentlig ligeglad med, og også Nadia for den sagsskyld – problemet er bare at hun er ved at lave et lille uskyldigt væsen, som sættes til verden på de møgklamme præmisser som i kan tilbyde. Jeg har AL respekt for hjemløse og deres valg om at bo på gaden, og donerer ganske ofte til dem også – dog er situationen en helt anden når det pludselig involverer et lille uskyldigt spædbarn. Jeg har set hvordan i bor, den kan i ikke tale udenom – i bor ud til en motorvej i en møgbeskidt telt fyldt med skrald, og i tigger (ja det hedder TIGGER og ikke et job – beklager) jer til dagen og vejen. For crying out loud du har ikke engang råd til at gå til tandlægen, kvinde! Du mangler jo halvdelen af din overmund – hvordan vil i nogensinde kunne give et spædbarn det det har behov for? I bræger højt og flot om aaaaaal den hjælp USA kan tilbyde til hjemløse – jamen så er det da bemærkelsesværdigt at andre hjemløse ikke tilbydes disse ting, heller ikke selvom de har børn? I er i landet ulovigt – tror i virkelig selv på at i pludselig får bolig, penge og børne-ting? Sådan helt alvorligt? Jeg er målløs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Og undskyld mig: “Mild neclect”?? At give sit etårige barn en lussing? Hvad kan en et-årig nogensinde gøre for at fortjene dét?? INTET! Fy for helvede! I råbte højt om hvor faaaaaaaaaarlig Jannik var for at have slået/skubbet whatever til Nadia mens han var på armen – men du kalder direkte vold for “MILD NECLECT”??? Hvad er der galt med dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nini

   omg Heidi! nu begynder du igen igen igen… “en dom han har for vold (mild neglect) mod sin søn…. er 10 år gammel… det er en hændelse der skete for 10 år siden!!!!”.. Han har SLÅET sit barn. Det skal du simpelthen stoppe med at forsvare! Det er godt Kyle ikke er hos jer, når i åbenbart synes det er helt i orden at slå børn. Føj. Vh Nini. Du ved.. hende fra instagram som i truer og hænger ud på de sociale medier. I kan følge mig på Nahserian (instagram). så kan i se nogle børn med tag over hovedet, som har livet fyldt med kærlighed, og som ikke bliver slået. I har vidst brug for at følge nogle mødre der laver fejl. Men normale fejl. Ikke fejl der handler om selvforskyldt hjemløshed, vold mod børn, bedrageri sager osv. Rigtig god søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kræmer

  Hun søger asyl “over there”, fordi hun / de er flygtet, fra hendes enorm voldige eks … men nu .. nu stoler hun så på, at han har der godt …
  Det hele skriger til himlen ..
  du har forøvrigt glemt, at få med, at hun flere gange har været indlagt på psyk. derovre ..
  ydermere satser de hårdt på, st gå den nye kærestes lille datter “hjem” også , da den pige er fjerner fra sin mor også …
  😞😞😞😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nini

   Og så er hun sammen med en ny mand, som har en voldsdom bag sig. Det giver absolut ingen mening.. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BMærsk

  Hun søger asyl “over there”, fordi hun / de er flygtet, fra hendes enorm voldige eks … men nu .. nu stoler hun så på, at han har der godt …
  Det hele skriger til himlen ..
  du har forøvrigt glemt, at få med, at hun flere gange har været indlagt på psyk. derovre ..
  ydermere satser de hårdt på, st gå den nye kærestes lille datter “hjem” også , da den pige er fjerner fra sin mor også …
  😞😞😞😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BMærsk

  Hun søger asyl “over there”, fordi hun / de er flygtet, fra hendes enorm voldige eks … men nu .. nu stoler hun så på, at han har der godt …
  Det hele skriger til himlen ..
  du har forøvrigt glemt, at få med, at hunfkere gange har været indlagt på psyk. derovre ..
  ydermere satser de hårdt på, st gå den nye kærestes lille datter “hjem” også , da den pige er fjerner fra sin mor også …
  😞😞😞😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BMærsk

  Hun søger asyl “over there”, fordi hun / de er flygtet, fra hendes enorm blodige eks … men nu .. nu stoler hun så på, at han har der godt …
  Det hele skriger til himlen ..
  du har forøvrigt glemt, at få med, at hunfkere gange har været indlagt på psyk. derovre ..
  ydermere satser de hårdt på, st gå den nye kærestes lille datter “hjem” også , da den pige er fjerner fra sin mor også …
  😞😞😞😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Så godt skrevet.. Jeg er både vred og bitter over hun overhovedet får lov at føde der barn. Tænkt hvis det også er sygt og tænkt hvilken start på livet det får. Jeg ryster. Og så hun med i de unge mødre får at give dem der tog hebdes søn tørt på altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Om hun fik greencard, et hus og en million kr om dagen, så ville jeg stadig være lige forarget over hendes egoistiske og særdeles næsten sadiske tankegang.
  Nu har jeg fulgt med i hendes historie et stykke tid, og vil sige det sådan at det virker som om hun gør ALT får at være på tværs.
  Hvis hun elskede sin søn og savnede ham så meget som hun giver udtryk for, hvorfor sidder hun så i en vejkant, med et skilt i hånden, en baby i maven, to hunde, en psykose af en stodder (ja sorry udtrykket) og en mor der er snot dum og gør alt hvad tøsen siger. Til hvilken grund? Nå ja, dårlig omtale er vel bedre end ingen omtale, hvad ved jeg.
  Det skærer mig simpelthen dybt i nerverne som en rusten kniv, at man kan prioritere sit guld, sine elskede børn til sidst, fordi hun ikke vil tage ansvar for sine gerninger og de åndssvage valg hun har taget.
  Hendes grundlag for at blive derovre, på gaden i et telt, er at hun får det forbandede greencard og bolig og rend mig et vist sted. Okay.. men hvad med Kyle? Hvad med tøsen, som tydeligvis får en voldlig far der er langt væk på alt muligt (for det er han, og den eneste der ikke kan se det er sgu hende selv)
  Jeg er næsten bange for hun er hoppet i samme dynge, fordi hvis jeg skulle leve én dag med alle de lorte valg hun har taget, så havde jeg… ja det ved jeg ikke. Jeg ville skamme mig så meget at jeg nok havde valgt tænkt lidt mere rationelt.
  Alle de valg hun tager, det har absolut INGEN gavn til børnene. Og hun får ikke kyle igen. For intet peger i hendes retning.
  Its so sad… I cant breath.
  Mit hjerte græder for de børn.. havde hun siddet derovre alene med moren, så havde jeg været røv ligeglad. Men det er tanken om at det er de stakkels børn der er taberne i det hele. Nej nej NEJ!!! </3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Gud nej da 😱
  Igennem hele dit indlæg tænkte jeg på hende, men nej selvfølgelig kunne det ikke være hende…. først da jeg ser det billede af hendes kommentar går det op for mig at det rent faktisk er hende 😱
  Jeg er målløs! Er de virkelig så dumme som de udstillede sig selv mere og mere til at være!?? Normalt vil jeg ikke skrive noget grimt om andre, men i dette tilfælde – jamen for fanden!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nette

  Jeg er og har været plejemor i snart 20 år, og mit hjerte græd de første 10år. Jeg vil ikke nævne alt det de børn vi har haft og har , har været ude for men det hun har gang i derovre er vand. De får et værelse og penge til mad, men tror da måske de på sigt bliver sendt hjem til Danmark igen. I Danmark bliver der jo også taget af dem. Ikke at jeg er uenig med dig, men der er bare så mange børn i dag der ikke bor og lever som vi i vores hjerter ønske for dem. Når børn kommer i plejefamilie er de allerede skadet, og vi må så kæmpe for at gøre dem til mennesker igen.
  Jeg og min mand kæmper hver dag , for at give de børn vi har et godt liv med masser kærlighed og omsorg. Desværre kan vi ikke redde alle børn❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Desværre er der rigtig mange fordele ved at føde er barn på amerikansk jord.. hun vil få et greencard direkte i hånden der giver muligheder for at arbejde og få hjælp i form af foodstamps og hjælp til læge osv.. der kommer rigtig mange unge gravide piger fra syd America bare for at føde deres børn i USA så de kan få lov til at blive lovligt og såkaldt leve et bedre liv.. jeg er selv dansk/amerikansk statsborger så ved lidt om det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enns

   Det er en myte. Hun får ikke et greencard fordi hun føder derovre. Hendes datter kan søge om et Green card til hende når hun fylder 21 år. Hun opnår intet ved at føde der. Måske et motel værelse som imidlertid løsning, men uden arbejds tilladelse er hun ret fucked uanset hvad, og den kan hun ikke få nu hvor hun har overskredet sit visa. Hun står til udelukkelse i 10 år når de fanger hende, og prøver hun at blive legal så gør de jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enns

   Det er en myte. Hun får ikke et greencard fordi hun føder derovre. Hendes datter kan søge om et Green card til hende når hun fylder 21 år. Hun opnår intet ved at føde der. Måske et motel værelse som imidlertid løsning, men uden arbejds tilladelse er hun ret fucked uanset hvad, og den kan hun ikke få nu hvor hun har overskredet sit visa. Hun står til udelukkelse i 10 år når de fanger hende, og prøver hun at blive legal så gør de jo!
   http://www.alllaw.com/articles/nolo/us-immigration/become-permanent-resident-through-citizen-child.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvordan pokker kan kommunen hitte på at udlevere sønnen til faren hvis han er voldelig, når de nu havde fjernet ham, var det bedre han var kommet i en god og kærlig familie. Hvad den kvinde tænker på forstår man ikke og hvorfor moren ikke går ind og siger at nu stopper legen og vi tager retur til Danmark . Hun må jo osse være helt væk fra vinduet. Jeg tænker også er hun så blevet smittet med hiv hvis hendes kæreste ikke er i ordentlig behandling , så kan den lille pige hun venter også være smittet. Som geggo siger kan man ikke bor i et telt ved motorvejen med et spæd barn. Håber da at USA griber ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg tror ikke på historien med at faren skulle være farlig – udsagnet kommer KUN fra Nadia Shila selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Du har så evig ret i dine tanker og bekymringer. Noget er helt galt både med hende og hendes mor, for ellers kan man da ikke opføre sig på denne måde – har læst nogen Af moderens kommentarer til alt dette og det viser jo at der ikke kan være meget at flytte rundt med, så ikke underligt at datteren mener at hun har det godt som de har det….. hallo hvad et det hun vil byde endnu et barn – det sgu sørgeligt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille sørensen

  datteren kan i øvrigt meget muligt , tragisk nok, været smittet med hiv , da ex junkie kæresten fik det konstateret efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Så vidt jeg ved får du ikke bare en bolig i USA. Og nej det er ikke bare sådan man gør. Man slår ikke bare i USA eller andet.. det ved jeg jeg har boet der. Stakkels barn/børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enns

  Hej Geggo, bare rolig, spædbørn får ikk lov at bo på gaden. De er meget strikse med meget små børn. Hun kan måske få lidt hjælp til et motel værelse, men det er imidlertidigt og findes der ikke en løsning ryger babyen i pleje. De lod ikke hendes søn bo på gaden, de lader slet ikke et spædbarn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Skoudal

  Jeg ELSKER (!!!) at du siger det som vi netop alle tænker. Og ikke mindst at du er så ærlig!!
  Det sidste nye er så at de skal have kærestens datter “hjem” til dem at bo, i følge Nadia. Det er skruen uden ende. 😫 Stakkels børn, som bliver totalt skadet af deres ‘forældres’ sociale arv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor har du ret.
  Tænker det samme og frygter for lille hope ( datteren der er på vej)
  Mit hjerte græd også for kyle mens han levede på gaden med dem. Han sad altid i den klapvogn og trængte til et bad og rent tøj. Har dog hørt at han stortrives hos hans far og alt er ok med kyle.
  Nadia er et barn i en voksens krop. Hun tror at når bare barnet er født bliver de mødt med bolig og penge. Hendes kæreste har flere børn og har “kun” været stoffri i 2 måneder ( hvis han er det)
  Nadias mor har tabt både kilo og tænder efter de er blevet hjemløse og moren( Heidi) laver de trygt grin med og udnytter hende til at stå og tigge hele dagen.
  Men Heidi vil gøre alt for Nadia.
  Det er en tragisk historie hvor børnene er taberne. Håber sådan på hun bliver udleveret til dk til retsforfølgelse med sin mor før hope bliver født. Så er der håb for en god fremtid for begge børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hun er udenfor pædagogisk rækkevidde, desværre! som mor til to børn måtte jeg også konfrontere hende med hendes yderste egoistiske måde at håndtere alt dette på og hvad gør man så? Ja man sender en latterlig barnlig besked igen og så bliver man ellers blokeret…- jeg skrev min besked på en meget pædagogisk måde og absolut ikke i en ond eller nedladende tone, men måtte også sande at hun ikke er på et fornuftigt stadie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Der over for hjemløse mødre med småbørn trods alt et motel værelse og lidt penge. Hun røg på gaden da knægten blev fjernet. Jeg mistænker hende lidt for at være blevet gravid for at kunne få sit betalte motel værelse. Men uanset hvad kommer barnet ikke til at bo i et telt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Nej hun røg på gade med kyle og hendes mor. Så kyle endte med også at bo på gaden før han blev fjernet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

   De boede først på motel som de selv betalte, så røg de på gaden med Kyle da de løb tør for penge. Da de sociale myndigheder fandt ud af det, gav de dem et midlertidigt værelse. De danske myndigheder kontakter så de føderale amerikanske myndigheder (mener jeg det hedder. De opererer ud fra to myndigheder. Hør podcast hvad vi snakker om, på radio 24syv) som gik ind og fjernede Kyle, satte Nadia I fængsel i et døgn og sendte Kyle hjem til sin far.
   Hun har altid haft sin egen version af virkeligheden. Hun er ikke troende, men fordi hun ser en dokumentar om nogen der sænker en mikrofon ned i en vulkan og man hører hvad der lyder som skrig, mener hun at der eksisterer et helvede. Da hun ikke vil have at Kyle ender der, skal han døbes, så han kommer i himlen, der tilsvarende må eksisterer…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Det passer ikke, at myndighederne gav dem et midlertidigt værelse. De blev hjemløse juleaften og levede på gaden til midt februar, hvor hun fik en hotelvaucher af en kirke. I resten af tiden boede de nogle få dage på shelter og resten af tiden på en parkeringsplads. De havde boet på motel i ca.10 dage, da hun blev arresteret og Kyle blev fjernet. Den journalist som bliver interviewet af Radio 24/7 har ikke gjort sit arbejde, da han nævner, at hun har fået hjælp af myndighederne. Han har taget Nadias ord for gode vare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Muligt svar på dit spørgsmål om hvad der skal ske når hun har født,
  Læste et sted at de over-there ska hjælpe med at finde en bolig og det er grunden til at hun overhovedet er blevet gravid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja olsen

   Jeg syntes at nadia sheila ligger som hun har redt.hvis hun var blevet hjemme i danmark og havde taget en uddannelse eller et arbejde j
   Havde hun stadigvæk haft sin lille søn.men hun troede at hun skulle til hollywood og være superstjerne, hvor dum kan man egentlig være.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skal ske noget - nu!