Jeg er vel i bund og grund kendt for at være ærlig...

MIT CHARITY-EVENT – HJÆLP MIG MED AT HJÆLPE BØRNECANCERFONDEN

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, eller en opfordring andetsteds fra. Dette er min helt egen idé, som jeg i samarbejde med min dejlige veninde Burger og vores søde hjælper og ven Patricia skal have stablet på benene. Det vil jeg bare lige slå fast inden der opstår misforståelser.

image1-4

Jeg fik pludselig en idé. Jeg vil lave et velgørenheds-arrangement. Jeg giver i forvejen et stort beløb hver eneste måned til dyrene, og gør alt hvad jeg kan for at hjælpe, men nu synes jeg det er børnenes tur. Hvis der er noget der gør ondt i mit hjerte at mennesker rammes af, så er det kræft. Når det så er børn der rammes – så kan jeg slet ikke bære det. Derfor vil jeg gøre alt jeg kan for at samle så stort et beløb som jeg overhovedet kan ind til Børnecancerfonden. De gør et fantastisk stykke arbejde, og INGEN må få kræft – og slet ikke børn!

Så… Det der kommer til at ske ER:

Vi skal i hele Danmark have samlet baby/børne/teen tøj, sko, hårpynt, legetøj, vente-tøj, amme-tøj – alt hvad der hører til børn/helt unge, ind. Vi er ved at samle poster af søde, rare mennesker der står klar rundt omkring i Danmark til at tage imod alle jeres donationer – og ALT til børn modtages med kyshånd. Datoerne for indsamling er ikke på plads endnu – vi mangler stadig at få fastsat de sidste poster. Jeg selv donerer en masse af Alba’s gamle tøj og ting også. Dato og sted kommer meget snart – jeg lover at spamme Facebook med det, så i ikke kan undgå at se det 🙂

Arbejder du feks. i en børnebutik, og tænker i måske ligger inde med ting der kunne doneres? Så kontakt os endelig! Burger og jeg tager så på Danmarks-runde i en stor bil, og henter ALT der er samlet ind på de forskellige poster i de forskellige byer. 

Når alt så er samlet ind, alt er sorteret, lagt i bunker, og pris-opdelt, så holder vi et KÆMPE loppemarked hvor vi sælger det hele til billige penge. På den måde kan familier der ikke har så meget at gøre godt med, også få en masse tøj billigt. Vi har fået fingrene i et rigtig fedt lokale på næsten 1000 m2 (ja vi har høje forventninger!) som vi ikke skal give en krone for – her er også en scene, og vi har indtil videre skaffet én der kommer og synger og spiller.

 • Skulle du sidde med et godt kort på hånden, du er eller kender måske en der er sanger, stand-up komiker, eller underholder på anden vis (der kommer både børn og voksne til arrangementet, så kun fantasien sætter grænser)– og har lyst til at støtte op om arrangementet, så kontakt os endelig! Er du bestyrer/indehaver/ansat i en børnebutik så mangler vi også ting til et play-corner til ungerne imens mor/far shopper 🙂 Der vil også være et stort lotteri/aktion (vi er ved at tjekke op på tilladelser til dette, da reglerne i DK er ret skarpe i forbindelse med lotteri) med fede præmier, og vi har allerede skaffet nogle super lækre ting, i form af gavekort til skønheds-behandlinger, et gavekort til børne-fotoshoot hos “Ten Tiny Toes”, og skønheds-produkter. Vi vil gerne samle endnu flere lækre præmier ind, da vi på den måde kan samle ekstra penge ind. Du behøver derfor ikke have børnefirma, “voksen”-gaver kan også bruges til lotteriet/aktionen. Er du et firma der har lyst til at støtte op kan der sendes mail til Geggocharity@hotmail.com 🙂

Alle penge der indsamles går 100% ubeskåret til Børnecancerfonden. Både penge der kommer ind fra salg, donationer samt evt. lotteri/aktion – og alt der ikke sælges eller vindes i lotteriet, foræres til hårdt ramte familier der ikke har meget at gøre godt med. Der vil ikke være nogle donationer der ikke går til velgørenhed.

Vi tjener absolut ikke så meget som én krone på projektet – tværtimod vil det koste mig penge i form af benzin, bro og diverse – derfor bestræber vi os på at gøre ALT så billigt som muligt, og allerhelst gratis. Vi håber og tror på at mange vil støtte op om idéen, og at alle kan se formålet og hvor vigtig en fond Børnecancerfonden er. Er der ikke den mindste følelse der rører sig i dig når du tænker på et barn med kræft, så sorry to say Dude, but så er uden empati, og hjertekold.

 

Vi er i fuld sving med tilladelser, og har kontakt med SKAT i forhold til det hele, så alt kommer til at foregå efter bogen og på ganske lovlig vis. Bare for at komme jer i forkøbet der gerne vil sige “HUSK NU LIGE…” Af hjertet tak – men der er styr på det hele <3

 

Dato for selve eventet hedder d.30 september og 1. oktober – mere info samt adresse og tidspunkt kommer så hurtigt som muligt – også dato og sted der kan afleveres ting. Eventet bliver i København. 

 

OBS: Følgende mail skal IKKE benyttes hvis du ønsker at donere tøj/legetøj som PRIVAT-person – her skal du blot afvente dato og sted for indsamling nær din by <3 Send en mail til Geggocharity@hotmail.com hvis du er en butik, erhvervsdrivende, sanger eller underholder på anden vis – som har lyst til at støtte op. Vi tager imod ALT der evt kan bruges med kyshånd, også drikkevarer/snacks o.l. til eventet. Som tak for støtten, giver vi en tak og reklame i vores fine video der klippes efter eventet <3

 

goodheart2

Kærlighed.

32 kommentarer

 • Izolde Toft

  Indsamling af tøj i Kbh området?….hvornår ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  hvis i mangler flere poster så vil jeg gerne hjælpe i Faxe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja bach

  Jeg vil meget gerne tage posten i Viborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Geggo
  Hvornår bliver listen med posterne opdateret?,Jeg er posten i Aarhus, men er ikke kommet på endnu.Jeg har nemlig allerede fået samlet meget ind😉
  Vh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Awad

  Hej
  Jeg synes det er så fedt at du rager intiativ til at sætte fokus på børn med kræft. Jeg har selv en pige som blev født med kræft dog konstateret da hun var 3 måneder og hun er idag 6 måneder gammel. Hun har meget agressiv kræft og det bliver behandlet meget intensivt. Jeg er meget interesseret i at deltage og glæder mig vildt meget ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Geggo.
  Hvis du mangler en post mere på Fyn, så bor jeg i Odense og vil gerne hjælpe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej din skønne pige.

  Hvordan ser det ud med indsamlingssted nær Esbjerg?

  Vh Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For et fantastisk arrangement du lager til, håper ďet blir riktig vellykket💗 Jeg sender deg en email for mitt lille firma Vip Reiser, for vi ønsker å gi bort 4 reisegavekort på 500kr hver. Håper det vil komme godt med på eventen💖👍💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Tanya – NEEEJJ hvor dejligt! Kan jeg få dig til at sende en mail til Geggocharity@hotmail.com – så har vi nemlig alle sponsorer samlet 🙂 Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Quist

  Hejsa
  Først og fremmest, respekt for dette arrangement
  Vil meget gerne hjemme og bor i Tilst ( Aarhus)
  tæt ved motorvejen.
  Vil gerne være indlevering sted, hvis i ikke har fundet et sted endnu.
  Er allerede gået igang med, at samle ind.
  Men ellers fragter jeg det bare ud, når i offentlig gøre opsamlingssted i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne ligge garage til indsamling til børne cancer fonden bor i Midtjylland Silkeborg

  Kan evt kontaktes på 22396947

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lidja

  Uffe holm, Anden, Joey Moe, Mø, Medina eller Nik og Jay. Tryllekunster mystiske mr mox.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  – hvor er det bare fedt, jeg vil helt vild gerne hjælpe og donere gerne noget tøj . Så i er velkommen i lille Vamdrup 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det bare en god ide🙏🏻 hvis i mangler opsamlingssted i Helsingør hjælper jeg gerne.❤️ Har et stort lager og mulighed for at få det kørt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Skønne skønne geggo aldrig har jeg set sådan et godt initiativ bravo . Godt gået . Vil gerne hjælpe hvis I kan bruge mig til noget k h henrik wellejus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I har virkelig to hjerter af guld <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Super dejlig og god ide!!! Er selv mor til pige på 18, som har en hjernetumor som hun har kæmpet med siden hun var 12. Al støtte til børnecancerfonden er super! Jeg samler hvad jeg kan sammen og vil helt sikkert støtte op 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Hej stephanie. Mangler du en samlings post i Hedehusene er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg åbner gerne min dør en dag for et godt formål. Pisse godt initiativ. Med venlig hilsen Merete lundstrøm Roed. Nyvej 14a Hedehusene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Du har da bare et fantastisk godt hjerte❤️
  Mit barn er et af de kræftramte børn, som BørnecancerFonden støtter forskning til, for at få hævet overlevelsesraterne for vores børn, og for at finde behandlingsformer, der er mere skånsomme end dem der er nu, skånsomme så de ikke får så mange senfølger, som de gør lige nu. et hjernetumorbarn som kæmper for sit liv,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Stephanie,
  Først og fremmest stor respekt herfra! Jeg synes det er prisværdigt, at du har overskud til, at samle ind til sådan en god sag. For det er det virkelig!
  Men og jeg beklager, for der er et lille men…… hvorfor lige børnecancerfonden? Hvorfor ikke alle syge?
  Cancer er en ond og skrækkelig sygdom, det kan vi godt blive enige om. Men der er også mange andre sygdomme der er (mindst) ligeså onde – ved jeg af, smertelig erfaring.
  Jeg har en søn, der netop er blevet 8 år. Han blev født som en sund og rask dreng. Men da han var 3.5 måned begyndte han, at blive syg. Lægerne kunne ikke finde ud af, hvad han fejlede og størstedelen af hans første leveår tilbragte vi på sygehuse.
  Da han var 8 måneder fik han en diagnose – Dravet Syndrom, der kort fortalt er svær epilepsi. Han har haft og haft fortsat mange epileptiske anfald og vi har været afsted med ambulance flere gange end jeg har tal på. Jeg har stået ved siden af hans seng på Intensiv Afdeling og ikke vidst, om han ville overleve. Fordi anfaldende var så voldsomme. Lægerne har kæmpet for hans liv op til flere gange og heldigvis har de sammen med ham, vundet kampen, hvilket desværre ikke er givet. For faktisk dør der flere børn af epilepsi end cancer.
  Inden jeg blev mor til min søn, troede jeg, at hvis man får epilepsi så kan man bare få en pille og så er man rask. Sådan er det også for de fleste, men der er bare også alle dem, som aldrig bliver anfaldsfrie og som lever med følgerne heraf.
  Grundet de mange mange anfald er min søn psykomotorisk retarderet. Derudover har han en opmærksomhedsforstyrrelse og livet er ikke altid nemt for ham.
  Han er den sødeste og mest kærlige dreng og jeg er stolt og lykkelig over, at han er min og jeg er hans. Men det er også virkelig hårdt ind i mellem, for både ham og jeg.
  For at det ikke skal blive alt for langt vil jeg slutte af nu. Men først skal du lige have en historie fra den virkelige verden. Sidste sommer var jeg indlagt med min søn. En af dagene hører vi pludselig en masse råben nede fra vejen. Min søn løber hen til vinduet og nede på gaden står Team Rynkeby med bamser til de kræftramte børn. Og KUN de kræftramte børn. Så der kunne min søn og alle de andre ikke-kræftramte, men stadig alvorligt syge, børn, stå og se på, at de blev forbigået fordi de ikke havde en ligeså “interessant” sygdom. Hold nu op det gjorde ondt i mit moderhjerte.
  Legerummet på den afdeling, hvor min søn er tilknyttet vidner om samme forskelsbehandling. De er mere end spartansk, imens der er op til flere legerum oppe på børnecancer afdelingen.
  Børnecancer foreningen er en populær forening, at samle ind til – med rette. Men jeg synes det er så trist, at de mindre synlige sygdomme gang på gang bliver forbigået. I min verden er børn børn, uanset diagnosen. Som jeg startede med at skrive, så er cancer en ond sygdom. Men det er epilepsi, CP, børnegigt, diabetes og cystisk fibrose i den grad også.
  Jeg kunne ønske, at færre ville samle ind til én specifik diagnose og i stedet samle ind til syge børn generelt – fx. dele alle pengende ligelidt mellem børneafdelingerne på fx. Riget eller Skejby Sygehus (som er det sygehus jeg kender bedst).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Ligegyldig hvilken organisation jeg nu engang havde valgt, så ville der være flere der blev forbigået. Pengene der kommer ind vil ikke gøre en forskel hvis de deles op til så mange forskellige organisationer – jeg støtter skam de mindre også, men denne gang er mit valg faldet på Børnecancerfonden. Næste gang kan det være vi vælger en af de mindre – for der kommer helt sikkert en næste gang. Ingen børn fortjener at være syge, men man kan desværre ikke gøre alle tilfredse i form af valg af organisation <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber ikke, at du opfatter min kommentar som om jeg er utilfreds med dit valg af organisation. For det er jeg på ingen måde, det synes jeg faktisk slet ikke at jeg har ret til. Men som mor til et barn med en mindre kendt sygdom og en mindre “populær” organisation i ryggen blev jeg bare “nødt til” at pippe lidt op. Fordi mit moderhjerte flere gange har gjort lidt ondt på grund af den forskelsbehandling, som jeg har oplevet flere gange. Men stor respekt herfra. Jeg synes det er fantastisk at du har lyst og overskud til, at gøre en forskel ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Klarskov

  Hej geggo, ift. Underholdning/playconor kan i prøve at kontakte farmorhuset som ligger i vordingborg på Sydsjælland 😊 De har nogle super gode aktiviteter til børn ❤️ Prøv at hør dem af 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna kaufmann

  Hej Geggo. Jeg er vild med dit engagement når det kommer til dette event. Jeg har en del børne udstyr. ❤️
  Hvis i mangler et opsamlings sted kan jeg evt være behjælpelig i Kolding 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Rask

  Åhhh jeg bliver rørt helt ind i mit hjerte…
  jeg er selv mor til en dreng på 8 som har haft kræft. Heldigvis afsluttede vi behandling i maj og han er nu kræftfri. Nu kæmper han og vi som familie for at komme tilbage til hverdagen…
  vi har i hele forløbet (18mdr)haft stor glæde af børnecancerfonden og vil være dem evig taknemlig for deres hjælp. Så du ligger virkelig din tid og slid et GODT sted…
  hvis jeg kan gøre noget for at hjælpe (bor i Nordjylland) må du virkelig endelig sige til ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Kære Lone. Et kæmpestort tillykke med at din søn er kræftfri – al min kærlighed jeres vej <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hou Karlsen

  Du er helt igennem et fantastisk menneske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fedt initiativ!
  Jeg kender desværre ikke nogen som kan hjælpe, men jeg giver gerne en hånd, hvis du mangler noget hjælp!
  /Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva kogi

  Kæreste Geggo
  Du er så smukt et menneske med så fantastiske værdier. Jeg vil følge med og helt sikker donerer noget af ungernes tøj og legetøj. I forvejen giver jeg det til venner som ikke har så meget. Jeg har selv hellere ikke meget men men men jeg kan godt hjælpe alligevel 😚 for vi skal hjælpe hinanden.
  Børn og kræft er ikke to ting som burde hænge sammen, det gør så ondt at nogle børn skal herfra pga den lorte sygdom.
  Jeg bor selv på amager så har i brug for en ekstra hånd, når den tid kommer er jeg frisk…
  Sjældent man oplever så skønne mennesker som både dig og din forlovet…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vel i bund og grund kendt for at være ærlig...