MIT CHARITY-EVENT - HJÆLP MIG MED AT HJÆLPE BØRNECANCERFONDEN

Vi er tilbaaaaaaage!

kampagne-bryggen

D.7 september kl 20 på TV3 starter den helt nye sæson af Familien fra Bryggen, og jeg GLÆDER mig til at vise jer hvad vi nu har ild i! Det fede ved at vi optager over en så lang periode er jo at man når at følge med på meget af det vi laver, bla kan i se da Alba LIGE har lært at gå, og første gang min mor ser hende tage skridt. I får også lov at følge med i noget af vores bryllupsplanlægning, vi har nemlig taget en beslutning der ikke involverer det klassiske kirke-bryllup som jeg ellers havde ønsket mig, vi gør noget lidt mere utraditionelt, i kan se mommy on the lose, når jeg er ude og føjte lidt med Burger (elsker det ord, hvor er det undervurderet at sige “føjte”, er det ikk?) – vi skal ud og rejse et par gange, og så sker der noget RET crazy i denne sæson – og jeg vil ikke afsløre hvad det er, for det ville simpelthen være SÅ ærgerligt, men lad mig bare sige det sådan: Det bliver vildt! Der skal ret meget til før jeg siger nogle er sindssyge, jeg mener, kig nu lige på os – men i denne sæson, der er vi faktisk vanvittige, vi gør noget helt vildt jeg aldrig havde troet jeg skulle gøre!! NØJ hvor jeg glæder mig til at se det selv, haha! Jeg er så excited over det. Kan i gætte hvad det er?? 🙂

 

Udover det, har de yderst vågne af jer bemærket jeg ikke har en forlovelses-ring på længere, og ikke har haft det længere. Måske får i også svar på dette i den nye sæson – who knows? (Vi er stadig sammen, det er ikke dét der er problemet, haha!) – Karma’s fødsel går slet ikke som planlagt, og generelt, så går tingene egentlig sjældent som planlagt for os, synes jeg… Jeg elsker mit liv, og alle de uforudsigelige ting der sker! Det er aldrig kedeligt. I får også svar på gravid-rygterne om mig, og hvordan jeg egentlig har det med dem.

 

Det bliver en alt andet end kedelig sæson! Glæd jer! Så mange surprises, og så mange uforudsigelige ting.

 

Psst. Se verdens sødeste (helt anderledes) trailer for programmet HER:

 

 

 

 

Kærlighed.

15 kommentarer

 • Klara

  Hej gego dog og din familie er så sjove og Alba er så sød
  😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at se ny familie fra bryggen 2018 dig og cenzig og Alba og linse og Didde og Sonny og moster Niller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig SÅ meget til at følge med i den næste sæson!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er sgu ulækkert at din kæreste i afsnittet to gange sad og kløede sig i skridt i de løse grå jogging buks , kunne han holde for sig selv😱😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Herregud, så var det vist ikke værre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hej geggo enten er du gravid eller i flytter sammen med linse. Din mor😨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elina

  Hvorfor kan man ikke se den nye sæson af familien fra bryggen på viafree som man plejer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Det bedste tv for mig så sjovt og umiddelbart . Tak og hils

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berith

  Åhhh Alba hvor er du god til at præsenter familen 😍❤️❤️ Glæder mig til den 7sep

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg glæder mig til at i skal komme tilbage på skærmen – i har været meget savnet 😄

  Hvis man må gætte, så tror jeg at grunden til at ringen mangler på fingeren, er pga lidt hævede fingere som kunne være et tegn på at Karma ikke er den eneste der udvider familien 😚❤❤❤
  Uanset hvad så er vi mange som glæder os over i er tilbage ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Åh Gud hvor er den bare sød den trailer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg synes at det lyder meeeeeega spændene og jeg glæder mig overdrevet meget til at se den nye sæson af familien fra Bryggen❤️ Jeg er kæmpe fan er jer og følger altid med på jeres insta storyes og din My story på snapchat❤️ I skal bare vide at jeg elsker jer alle sammen og håber at i alle har det mega godt❤️ Elsker jer og er KÆMPE FAN af jer❤️❤️Kh Nadia jeres største fan❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Jeg tror du er gravid igen… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Hurra hurra så er optageren klar i helsingør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Et du gravid?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT CHARITY-EVENT - HJÆLP MIG MED AT HJÆLPE BØRNECANCERFONDEN