Vi er tilbaaaaaaage!

Essential Foods – her får i en rabatkode til kvalitets-hundemad med et KÆMPE hjerte <3

(Annonce for Essential Foods)

essential4

 

Med et temmelig travlt liv som jeg har mig, er noget af det allerbedste jeg ved – onlineshopping. Her gælder det ikke kun mit og lille A’s tøj, men også mine hundes mad. Én ting er at selve maden er super lækker – jeg har sjovt nok ikke smagt den, men jeg har to yderst kræsne hunde der så absolut ikke spiser hvad som helst – og både selve maden og snacks er 100% godkendt – det er et kvalitets-stempel i sig selv! 🙂 Maden kommer desuden lige til døren, hvilket gør det utrooooolig nemt for sådan en som mig.

En anden ting der gør at jeg til ENHVER tid vil anbefale ESSENTIAL FOODS til alle med hund, er deres HELT igennem fantastiske charity-program! I kan læse mere om deres vanvittigt skønne charity program HER! Bla. vil ESSENTIAL FOODS i 2017 have doneret en halv million (!!) kroner til dyrevelfærd i verden! Hertil er der ”the legacy”: Stifteren af ESSENTIAL FOODS har valgt at testamentere halvdelen af sin arv til 13 udvalgte organisationer, som alle arbejder for ovennævnte målsætninger. Blandt de betænkte organisationer er: WWF, Græske hunde, SOI Dog Foundation, Red Organgutanen, Sea Sherpard, RSCPA, WILD AID & Rain Forrest Alliance. Essentialfoods er et firma der eksisterer for hundenes skyld, og som går op i kvalitet og velgørenhed – man kan læse de vilde historier på deres trustpilot og facebook.

Jeg selv støtter flere af de organisationer der er i ESSENTIAL FOODS charity program. Dyreværnet, SOI dog foundation, og WWF er nogle af de firmaer jeg giver min støtte til, og efter at have undersøgt dem alle nærmere, skal jeg nu til at støtte op om endnu flere. Dyrene kan ikke tale selv, det er vores pligt at hjælpe dem <3

Mit hjerte græder – på den gode måde! Jeg er forelsket i det her firma, og håber virkelig at i vil overveje at støtte op om det. Jeg skal ihvertfald ikke have andet fremover til mine piger, det er stensikkert. Hvorfor gør alle hundemads-producenter ikke det her?

ESSENTIAL FOODS – jeg elsker jer. Tak for at skille jer ud, og gøre en forskel <3

 

Og HEY! Fordi jeg virkelig synes i skal prøve deres lækre kvalitets-produkter har jeg fået lov at give jer en rabatkode der giver 10% på jeres første køb. I skal indtaste koden: Geggo10 når i laver jeres køb på www.essentialfoods.dk <3

essential

Udover foderet og snacks vist på billedet, har jeg også købt små pakker af snacks og foder som ejerne til hvalpene skal have med når Karma’s 4 hvalpe flytter hjemmefra – kun det bedste er godt nok til dem <3 

 

undefined_signatur_1

 

 

 

Kærlighed.

4 kommentarer

 • Altid godt med kvalitets hundefoder, jeg kender dog ikke personligt til mærket. Er det på højde med hundefoderet fra Olivers Petfood ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg synes personligt at det er bedre end Olivers foder. Der er ikke super meget frisk kød i det men det er der i essential. Der er heller ingen korn eller tilsætningsstoffer så helt klart et lækkert mærke !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi bruger selv Essentials til vores franske bulldogs. Vi ELSKER det 😍 ! Før, da vi brugte royal Canin, kastede de op hele tiden. Der er alt for meget unødigt tilsætningsstoffer i. Så startede vi på Essentials, og nu har de det langt bedre. Vi bøvler aldrig med at de ikke vil spise; den store mængde kød i produktet sørger for at de slikker skålen efter hvert måltid.
  Til gengæld, pga kødet, lufter deres prutter også af død og ødelæggelse 😀 Men det siger man, er et sundt tegn 😉

  Essentials er desuden FANTASTISKE, da vi hver gang får en pakke ekstra med, af deres andre produkter, for at prøve det. Hundene elsker det simpelthen! Og jeg – som så forskrækket over tilsætningsstoffer – elsker det! De er så rene, og ikke fyldt med alt muligt. Så trods den makabre duft til tider, så skifter vi ikke igen 🌸✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Kære geggo . Tusind tak . Super oplysning . Hils familien ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er tilbaaaaaaage!