Sved på panden og liiiidt for meget at se til...

At være rustet til livet…

img_0492

Der er mange der spørger ind til min barndom, og min opvækst sammen med min mor, mormor, onkel og såkaldte “pleje”familie (for egentlig var jeg ikke i pleje). Jeg havde jo først besluttet at deltage i min mors nyeste bog sammen med Mopper hvor jeg beskrev min barndom ret meget i detaljer, men valgte at springe fra i sidste øjeblik – en beslutning jeg på ingen måder fortryder, på trods af jeg også sagde nej til en helvedes masse penge.

Det der med penge, er der også rigtig mange der spørger ind til. Jeg mener økonomi er en forholdsvis privat-sag – også selvom jeg har valgt at være en offentlig person. Folk må gerne spørge ind til det, men jeg svarer kun på de ting jeg føler for (Kære journalister – lad nu vær’ at lave en overskrift der hedder “Geggo til fans: Lad vær at spørg hvad jeg tjener!” – for det er absolut ikke det jeg skriver. Folk må hjertens gerne spørge om alverdens ting, de kan bare ikke forvente et svar altid. Heldigvis respekterer langt de fleste også dette.

 

Jeg har siden jeg var 15 år haft 1 eller 2 jobs. Jeg har prøvet lidt af hvert – jeg elskede at blive udfordret og jeg satte en ære i at møde ind, og have ansvar. Da jeg knoklede aller-hårdest var jeg omkring 17-18 år – der startede jeg med at  åbne en bagerforretning, hvor jeg så fik fri om eftermiddagen – tog i kiosken og arbejdede nogle timer, og herefter på natarbejde som bar-chef. Det resulterede i MEGET få timers søvn, og nogle seriøse indkøbsposer under øjnene. Jeg var nærmest skel-øjet hver eneste dag af ren udmattelse, men jeg elskede at arbejde og jeg elskede at tjene mine egne penge. En dag måtte jeg dog kvitte morgen-jobbet, og koncentere mig om de to andre jobs. Det kaldes overlevelse, haha! Min mor har aldrig svigtet mig, men tværtimod har hun altid sagt jeg skulle arbejde, og lære at tjene mine penge selv. Som hun altid sagde “kvinder der tjener deres egne penge, har hovedet lidt højere” – den sætning har altid siddet fast i mit hovede. I de perioder hvor jeg har været teenager og måske stået imellem jobs, har jeg også altid kunne komme til hende økonomisk – hun har altid hjulpet mig.

Jeg flyttede hjemmefra da jeg var lige omkring 15 år, og var da også hjemme og vende et par gange i nogle måneder – men jeg elskede at bo alene, og jeg fandt hurtigt ud af hvordan man betalte sine udgifter selv, og hvad der skete når man ikke betalte dem – for det har skam ikke været fryd og gammen at vælge at stå på egne ben så tidligt. Jeg lærte det på min egen måde. Jeg lærte også at ingen kommer og gør rent for én – tager man ikke opvasken, jamen så står den der altså og bliver klam og lugter. Langsomt fandt jeg ud af hvor fedt det egentlig var at klare sig selv.

Jeg valgte måske at flytte for tidligt i forhold til hvad de fleste ville vælge, men det skal ikke lyde somom jeg manglede min mor eller valgte at flytte fordi vores forhold var skidt – hun boede jo ikke ret langt fra mig, og vi sås hver eneste dag. Hun har altid været min bedste ven, min største støtte – og min guide i livet. Jeg har altid syntes hun var den sejeste i hele verden, og det synes jeg stadig. Hun er selvstændig, aldrig afhængig af hverken en mand eller nogle andre – og hun har lært tingene på den hårde måde. Hun er en badass power-kvinde, og jeg er så stolt af hende.

 

 

Jeg har læst mig frem til alverdens gætterier på hvad jeg tjener, og jeg smiler lidt. For ingen ved det – jeg har aldrig offentliggjort det. Det kommer jeg heller aldrig til. Jeg sætter en stor ære i at tjene mine egne penge – jeg trækker også på smilebåndet når folk skriver til mig at “Det du har købt, det har TV3 jo betalt” – for nej… Det har TV3 ikke. Det har jeg selv.

Jeg er stolt af at være rustet til livet, jeg er min mor dybt taknemmelig for at have lært mig at klare mig selv – og samtidig altid være der for mig. Jeg har ikke været pakket ind i vat, ej heller har jeg nogensinde manglet kærlighed eller omsorg.

 

Kære mor. TAK fordi du har givet mig skuldrene til at klare mig igennem livet, som en stærk selvstændig kvinde. Jeg er dig forevigt taknemmelig. Tak fordi du, selv i tiderne hvor du sad i fængsel, altid gav mig kærlighed og styrke, og tak fordi du har gjort mig til den jeg er idag. Tak fordi du har lært mig livet, og tak fordi du er den sejeste mest badass karriere-kvinde jeg kender. Du har altid været, og er stadig, verdens bedste mor (og nu også mormor) – og jeg elsker dig helt op til skyerne. Takket være dig, har jeg aldrig manglet noget.

 

babygegs

 

morogmiig

 

Kærlighed.

23 kommentarer

 • Jeg er så vild med at du deler din mening og er så ærlig. Du er dælme for sej. Knus til dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt og ærligt indlæg, er helt enig med dig i at det kan da være fuldstændig ligegyldigt hvor meget du tjener osv, men det er nok bagsiden af at være kendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sej historie! Jeg kan ikke andet end at tage hatten af for dig og hvad du har opnået.
  Tak for inspirationen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Gud hvor ligner Alba dig som barn😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibsen

  Så godt …. for hvad kommer det alle ved, hvad du/I tjener 👌🏼❤️ Bare fordi man har valgt et “offentlig liv” – har man skisme stadig ret til privatliv 🙏🏻 Du har virkelig udviklet dig så flot igennem årene – man kan kun have den dybeste respekt🌺
  Glæder mig så VILDT til Juleshowet i Holstebro – en gave jeg fik af min søde kæreste, når nu jeg ikke kunne få billetter i min hometown Aalborg😎🙊
  Best wishes to you and your family ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes sku i er så fede jeg skal bare se jer og at folk har så ondt i røven over dig og hvad du bruger dine penge på kan jeg kun se er misundelse og jeres datter Aj hvor er hun dejlig og ligner sin far og hun smiler altid. Fuck hvad folk skriver og siger i ved hvad der er rigtigt jeg synes lige du skal have af vide at du er blevet så moden fra da jeg så første afsnit og til nu og jeg syntes din mor er total griner.gode tanker og alt muligt hilsen.Vinni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kristensen

  Jeg synes dig og din familie er de sejeste! Alle burde have sådan en dejlig, omsorgsfuld, rummelig og handlekraftig familie, det er en glæde at følge jer i Familien fra Bryggen for i er bare jer – helt uden at være høj i hatten. I hviler så meget i jer selv, og det er det fedeste at se, at se hvor hyggeligt og dejligt i alle har det med hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Andersen

  Hej
  Jeg læste din blog igår og efter at have læst at du var åben for at folk måtte spørge dig om din økonomi, så skrev jeg en kommentar om du synes dine økonomiske værdier havde ændret sig med årene. Jeg har gået og været lidt spændt på om du mon svarede, fordi det er et emne vi har snakket om i min familie og også på min kærestes arbejde, men istedet for at få et svar, så er jeg blevet fuldstændig blokeret fra din side.
  Jeg er lidt overrasket over det,især fordi jeg oprigtigt var interesseret i svaret. Min kommentar var ikke ment negativt eller noget andet.
  Mvh Julia Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Julia. Jeg husker godt din kommentar – jeg synes den var formuleret meget nedladende, og personligt hører nedladende formuleringer ikke til på min side. Det er det fede ved at have sin egen side – at man selv kan vælge hvor meget man vil finde sig i. Hvis ikke den har været ment som den blev forstået, er det selvfølgelig en rigtig ærgerlig misforståelse. For at svare på dit spørgsmål:

   Nej. Mine værdier har ikke ændret sig – men hvis du husker tilbage til sæson 3 og 4 var jeg faktisk også på stor-shopping dengang. Jeg har altid været meget materielt anlagt, og holdt af at bruge penge – du nævnte i din kommentar at jeg hellere ville købe dyre ting end at sidde og hygge med min mormor – det var ikke særlig pænt skrevet, synes jeg. Bare fordi man shopper, er det jo ikke ens betydende med at alt andet bliver ligegyldigt? Familie-værdi og material værdi er jo to forskellige ting.

   Bedste hilsner

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at se Familien fra Bryggen. I er så seje og selvstændige. Og så udmiddelbare. Der sku ikke så meget pis med jer! Og jeg elsker det! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josefine

  Hej Geggo.
  Jeg elsker at du bare skriver din mening (dog på en pæn måde) du er virkelig et godt menneske med sine meninger. Og du har født verdens smukkeste barn og hun er så sød af hvad jeg har set. Elsker din personlighed og din værremåde❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej Geggo!
  Gu’ rager det da ej nogen hvad man tjener om måneden.

  http://www.blogbycc.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Så fint skrevet og svaret lige fra hjertet . Stort stort respekt her fra. Det må man sige! Hatten af unge dame😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Hansen

  Du er sgu sej, og ja om man er kendt eller ej, er det ikke alt som kommer folk ved, noget er privat og det SKAL der også være plads til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina jensen

  Hejsa jeg har virkelig stor respekt for du ikke render og siger hvad du tjener, hvad kommer det folk ved, det ville jo også kunne bruges imod dig. Syntes du er sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Thomsen

  Kære Geggo, stor respekt, så smukt skrevet, jeg synes i er en fantastisk familie med et fantastisk sammenhold, hvor er det dejligt, er slet ikke i tvivl om at i elsker hinanden helt op over skyerne og man kan kun blive i godt humør af at følge jer. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Hvor er det fedt du er så åben og dog så privat, det er en af de ting der gør dig til min yndlings kendis.. Elsker at læse hvordan du værdsætter din mor og de værktøjer hun har givet dig til at klare dig selv.. Jeg flyttede selv hjemmefra som 15 årig og kan sagtens huske hvor svært det var at lære hvordan virkeligheden fungere og endnu sværere da jeg desværre ikke havde støtte, råd og vejledning hjemmefra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik wellejus

  Skønne geggo .altid så skønt at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Linse lignede totalt Cameron Diaz som ung 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Ingen Curling barn dengang 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJohansen

  så smukt skrevet! jeg lærte også selv i en tidlig alder at flytte alene som 17 årig, da min mor rejste til udlandet med sin nye kæreste og jeg stod mutters alene i verden og skulle pludselig betale husleje, vand og varme mad osv. Du er heldig du havde en mor at støtte dig op til, og jeg beundrer jeres kærlige familie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Busk

  Glemte lige, at fortælle/sige, din skønne kæreste har gjort dig godt. Du ser simpelthen så skøn OG tilfreds ud
  Så nogle af udsendelserne fra dit tidligere liv, og hold nu op, der er forskel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Busk

  💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
  Så smukt Geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sved på panden og liiiidt for meget at se til...