At være rustet til livet...

Rabatkode til de allerfineste plakater til hjemmet.

deseniolips

Link til blacklips

 

desenio

Koden GEGGO giver 25% rabat hos Desenio mellem 31 oktober-2 November. (Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer). Følg @Desenio på Instagram for mere inspiration.

Der er så mange af jer der har spurgt hvor de her fine plakater der hænger i vores salon er fra. De er fra Desenio.dk – til jer der ikke kender Desenio, er det en butik der har plakater og rammer for enhver smag. Jeg har både købt til Alba’s værelse, til salonen og til mit køkken. Det jeg elsker allermest ved deres shop er at jeg kan vælge plakaterne i flere forskellige størrelser – det giver mig mulighed for at kombinere og rykke rundt som jeg ønsker. Jeg kan også udskifte rammerne feks. fra klassisk hvid til rosegold – og poof! Et helt andet look 🙂 Salonen er jo min lille baby, og jeg går højt op i at der er fint og ordentligt – derfor er jeg SÅ glad for de her billeder.

 

Se lige hvor fine de er i vores kosmetolog-rum i salonen! Og så er de billige. Jeg gav kun 297kr for alle 3 – Altså 99kr pr stk. Billedet af Kate Moss er jeg SÅ glad for. Jeg elsker looket:

deseniokatepurple

Link til Lotus.

Link til Magnolia.

Link til Your mind is a reflection.

Link til Kate Moss.

Jeg har også udskiftet dem jeg havde i køkkenet (dem jeg havde før, i måske har set i TV var også fra Desenio.dk) – kan lide begge looks, men synes det her er dejligt nyt – og lidt spas og løjer, i de fedeste farver. Jeg bruger jo mit køkken ufattelig meget, så det er vigtigt for mig at det er pænt, og i min stil.

deseniohakunna

 

Se et udvalg af deres smukke plakater 

Se nogle af mine personlige favoritter – deres fotokunst plakater.

Kærlighed.

3 kommentarer

 • Blacklips plakaten er rigig fin, men kan også lide deres Angel wings plakat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Stephanie. Totalt long shot, da jeg ikke ved om du overhovedet svarer på henvendelser herinde (eller nogen steder generelt). Jeg mindes at du engang lagde et billede ind hvor din datter sidder i sin autostol på bagsædet, hvor der så var sådan et spejl, så du kunne holde øje med hende imens du kørte. Jeg kan desværre ikke finde opslaget. Siger det dig noget? Og i så fald hvor har du købt den? Tak på forhånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik

  Tak for gode råd . Godt til min kone alice .geggo hvorfor ser vi ikke chino i uds. K h henrik w

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være rustet til livet...